Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6695193 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ESKİ AÇIK TARAFINDA TRİBÜN ALÇALIYOR DİYE HERKES Bİ GARİP OLDU AMA BENCE GÖRÜNTÜ BOZUKLUGU HİÇ OLMADI GİB GAYET ŞIK DURUYOR..

Çevrimdışı siyah-1903

ESKİ AÇIK TARAFINDA TRİBÜN ALÇALIYOR DİYE HERKES Bİ GARİP OLDU AMA BENCE GÖRÜNTÜ BOZUKLUGU HİÇ OLMADI GİB GAYET ŞIK DURUYOR..

bu durumu şıklık ile açıklamanın pek imkanı yok ama  :busted_cop:

biz de normal değiliz tabi  :ebebe:
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Vodafone Arena 19.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)   

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Salih A.

alacalının personel sabah uykusunu almadan işe başlamıyor herhalde
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

ysariusta

• Ziyaretçi

nihayet

http://haber1903.com/Besiktas-30457-besiktas_fatih_terim_stadyumuna_gitmek_istiyor.html
sanırım bu olamaz. En muhtemeli Saraçoğlu olur. Avrupa maçları için tek adres yine Olimpiyat. UEFA ya bildirilen 2 stattan biri Vodafone Arena diğeri Olimpiyat. Başakşehir kapasite olarak yeterli değil

Çevrimdışı eski inönü

sanırım bu olamaz. En muhtemeli Saraçoğlu olur. Avrupa maçları için tek adres yine Olimpiyat. UEFA ya bildirilen 2 stattan biri Vodafone Arena diğeri Olimpiyat. Başakşehir kapasite olarak yeterli değil
avrupa zaten olmaz lig macları için

ysariusta

• Ziyaretçi

Başakşehir e gitmekle olimpiyata gitmek aynı şey. Saraçoğlu hiç değilse daha merkezi. Deniz otobüsü metrobüs vs derken çok ulaşım aracı var. TEM D100 Minibüs yolu, sahil yolu gibi alternatifleri var. Olimpiyata (eğer @MURAT değilsen) sadece TEM den gidebiliyorsun.
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2014, 13:14:39 MURAT ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Saracoğlu mevzusu çok zor abi
Hem fenerliler istemiyor hem de zemin vs diyorlar
Olsa geçen yıl olurdu
Olimpiyatta devam edilir,değişeceğini düşünmüyorum

Çevrimdışı emregozubek

sa resim istiyen varsa pm den ulasabilirsiniz stada gidiyorum :)

kpalının ortasındaki prekastlar şahane gözüküyor  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Anıl

Bayrama kadar Numaralı-Eski açık köşe hariç tüm alanda 1. katlar biter. Kapalı'nın prekastları biter. Numaralıda bir kısmın loca katları biter. Eski açık üstte de kirişlerin yarısına yakını biter. Bu hızla devam edilirse kaba inşaat ocak ayı sonuna kadar bitebilir :super:

Çevrimdışı Oktay

Bayrama kadar Numaralı-Eski açık köşe hariç tüm alanda 1. katlar biter. Kapalı'nın prekastları biter. Numaralıda bir kısmın loca katları biter. Eski açık üstte de kirişlerin yarısına yakını biter. Bu hızla devam edilirse kaba inşaat ocak ayı sonuna kadar bitebilir :super:
okadar eminsin yani :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Anil 1. Kat tam bitmez yeni acik tarafi tam bitmez
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Olimpiyat stadinin biz kiracisiyiz.tum bakimindan genclik spor il genel mudurlugu sorumlu.yonetim susmasin baski kursun da o zemini duzeltsinler.zaten takim nevzat demirde sakatlaniyor bir de olimpiyat zemini ile ugrasmayalim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

dayanın az kaldı 11 ay sonra sahamızdayız :D :D

Çevrimdışı Anıl

Efe abi 15 günde iskele kurulup beton atılamaz mı ? Ama haklısın galiba dün betonu o taraftan atıyorlardı beton aracı için bırakılabilir orası :)

Çevrimdışı ahmet türker

Aylardır her gün takipteydim... sonunda üye olmaya karar verdim... Harika bir forum, enfes bir ortam... Düşünen, hayata geçiren, emek veren, yaşatan herkese teşekkür ederim... Tüm kartallara selam olsun...
:hosgeldin

Çevrimdışı Salih A.

Olimpiyat stadinin biz kiracisiyiz.tum bakimindan genclik spor il genel mudurlugu sorumlu.yonetim susmasin baski kursun da o zemini duzeltsinler.zaten takim nevzat demirde sakatlaniyor bir de olimpiyat zemini ile ugrasmayalim.
deniz olimpiyat olayı yattıktan sonra o stata beş kuruş yatırım yapmaz kimse tff de milli maçları zaten vodafone arenada oynamak istiyor korkarım ki bizden sonra o stat orada çürüyüp gidecek

ysariusta

• Ziyaretçi

@Efe bi umudumuzu kırma ya... Her "ocakta biter" lafına bir bilen yok diyor arkadaş. çatı olmasın gündüz oynarız; olimpiyatta nezle olacağıma Vodafone Arenada zatürre olurum. Hem ben küçükken oldum 40 tane iğne 40 gün dinlenmeyle geçiyor....  :s20:

Çevrimdışı Salih A.

@Efe bi umudumuzu kırma ya... Her "ocakta biter" lafına bir bilen yok diyor arkadaş. çatı olmasın gündüz oynarız; olimpiyatta nezle olacağıma Vodafone Arenada zatürre olurum. Hem ben küçükken oldum 40 tane iğne 40 gün dinlenmeyle geçiyor....  :s20:
aslında şöyle birşey yapılsa her maçı farklı bir şehirde oynasak bir maç adana bir maç erzurum bir maç izmir bir maç ankara hem buralarda yaşayıpta istanbula gelemeyenler için harika bir fırsat olur hemde normal maçlarda ki seyirci sayısına nazaran seyirci sayısı daha da artıp oluşacak ilave masraf karşılanmış olur

Çevrimdışı yigitcan1903

aslında şöyle birşey yapılsa her maçı farklı bir şehirde oynasak bir maç adana bir maç erzurum bir maç izmir bir maç ankara hem buralarda yaşayıpta istanbula gelemeyenler için harika bir fırsat olur hemde normal maçlarda ki seyirci sayısına nazaran seyirci sayısı daha da artıp oluşacak ilave masraf karşılanmış olur

çok yorucu olur takım için

Çevrimdışı Salih A.

çok yorucu olur takım için
kardeşim uçakla yolculuk ediyorlar zaten neyin yorgunluğu olacak bunu bir kampanya haline getirirsin Beşiktaşımız taraftarıyla buluşuyor diye... kombinelere yansımasa bile forma satışlarında çok ciddi bir katısı olur

Çevrimdışı yigitcan1903

kardeşim uçakla yolculuk ediyorlar zaten neyin yorgunluğu olacak bunu bir kampanya haline getirirsin Beşiktaşımız taraftarıyla buluşuyor diye... kombinelere yansımasa bile forma satışlarında çok ciddi bir katısı olur
Sadece fiziksel değil mental yorgunluk yönü de var
Sürekli deplasman hali
Aidiyet duygusunun oluşmaması vs
Olimpiyattan farklı olacağını düşünmüyorum
İlla bir yere gidilecekse orda kalınmalı sezon orda geçirilmeli
Aksi yıpratıcı olur

Çevrimdışı If Else

Emeğine sağlık ama yapabiliyorsan eğer fazlalık alanları kes ve o şekilde yayınla çünkü kenarda kalan beyaz yada siyah çerçeveler animasyonda sabet durmadığı için dikkat dağıtıyor

Teşekkürler. Kesebilirim ama mümkün olduğunca fazla alan gözüksün istemiştim. Ama senin dediğin şekilde daha iyi olacak galiba sonuçta sen daha tecrübelisin  :ok:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!