Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694854 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Ardau

gece  2-4 nöbeti, rapor veriyorum:
yeni açık tablada betona devam ediliyor. :ok: :ok:
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı hzr3088

http://haber1903.com/Besiktas-30461-iste_arenanin_durma_nedeni.html

Bu haberi maksatlı bir şekilde çıkaran her kimse Allah belasını versin. en sonunda bunu da söylettiniz.
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Eylül 2014, 07:14:32
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
http://haber1903.com/Besiktas-30461-iste_arenanin_durma_nedeni.html

Bu haberi maksatlı bir şekilde çıkaran her kimse Allah belasını versin. en sonunda bunu da söylettiniz.
Haber 1903'u lütfen takip etmeyelim bir numaralı Beşiktaş dusmanlari onlar

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin yeni acikta hala betonlama devam ediyor fiskirtici ayrilmamis. Fiskirtici dedikte @kcptl nerdesin kardesim

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ARENA DURMA NOKTASINA GELDİ DYE YAZMIŞLAR BU NASIL Bİ ZİHNİYET BÖYLE MİDESİZLİİK GÖRMEDİM BEN.. BU HABERCİLİK DEĞİL RESMEN 3 KAĞITCILIK..

Çevrimdışı Tolga

Aylardır her gün takipteydim... sonunda üye olmaya karar verdim... Harika bir forum, enfes bir ortam... Düşünen, hayata geçiren, emek veren, yaşatan herkese teşekkür ederim... Tüm kartallara selam olsun...
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

ARENA DURMA NOKTASINA GELDİ DYE YAZMIŞLAR BU NASIL Bİ ZİHNİYET BÖYLE MİDESİZLİİK GÖRMEDİM BEN.. BU HABERCİLİK DEĞİL RESMEN 3 KAĞITCILIK..
Bu sitenin facebook sayfasi var... orda yorum yapmak bedava... :boxin: :boxin:

Çevrimdışı ozan062

hahahahaha

habere bak,, diyorki 3 maçtır zulimpiyata kimse gitmiyor hasılatlar azalıyor diye vodafone arenanın yapımı durmus,, buyuk habercilik diye ben buna derim:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu sitenin facebook sayfasi var... orda yorum yapmak bedava... :boxin: :boxin:

ZEKİ ABİ SEN BEN BURDAKİLER YEMEZ AMA BİLMEYEN İNSANLARI KANDIRIYOR BUNLAR.

Çevrimdışı Tolga

kaynak akşammış zaten ciddiye bile alınacak bir haber değil yazık valla bunları haber diye milletin önüne sunanlara
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

bugün alexa Türkiye sıralamasında tüm taraftar forumları içinde en iyi alexa değerine sahip forum olduk buda içimizdeki farklı düşüncelerin burda farkındalık yaratmasından kaynaklanıyor ve birbirimizi dinlemeyi öğrendikçe çok güzel noktalarada geliriz burda tüm katılımcı kartalların ortak değerinin Beşiktaş olduğunu bilerek haraket etmesi çok önemli etken

abiler kardesler ben buna katılmıyorum :evillol: ha forumumuzda belki biraz karsı goruse tahamul vardır ama ben oyle gzlce anlastıgım kişilere rastlamadım baskalarıda rastlamadı:))daha cook yol var,,onu geçtim buranın dısında hiçbir yerde sana yer yok onu bi gecelim,, bu kultur nasıl değişiri cok merak ediyorum tek bir cıkıs yolu var basarı,, çnk o zaman karsı gorusler olmuyacagından dolayı herkes mutlu mesut devam::)))) ben mesela ortadayım ama kimsenin benim ortada oldugumu değilde koyu sekilde muhalif oldugumu sanıyor alakası yok :iblush:

[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2014, 09:37:49 ozan062 ]

Çevrimdışı Yakup

sana bağlayabiliriz :alala: gelen herkesi tarıyorum sen aktar ismail, ilhaNouma, samet şu an için topun ağzındasınız feyenort galibiyetinde yanımızda siz yokdunuz ama sen akşamda yanımızda değildin bu noktada yırtıyorsun :evillol:

bence mangala da bağlanabilir yiyerek giriyoruz sonra tempo yapamıyoruz @Necmi abi  :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı kahyaoglueren

Günaydınlar Beşiktaş Düşmanlarının inadına şantiyenin en hızlı günü olsun

Çevrimdışı ZEKI

ZEKİ ABİ SEN BEN BURDAKİLER YEMEZ AMA BİLMEYEN İNSANLARI KANDIRIYOR BUNLAR.

Dostum kandirdiklari icin kombine satilmiyor zaten, bizim gorevimiz de yalanlairni ortaya cikarmak ben araliklarla insaatin ilerledigini gosteren bir fotografi facebook sayfama koyuyorum. Kac kisiye ulasabiliyorum o ayri bir konu  :lol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dostum kandirdiklari icin kombine satilmiyor zaten, bizim gorevimiz de yalanlairni ortaya cikarmak ben araliklarla insaatin ilerledigini gosteren bir fotografi facebook sayfama koyuyorum. Kac kisiye ulasabiliyorum o ayri bir konu  :lol:

YAZIK GUNAH VALLAHA ..

ysariusta

• Ziyaretçi

Gunaydin yeni acikta hala betonlama devam ediyor fiskirtici ayrilmamis. Fiskirtici dedikte @kcptl nerdesin kardesim
Evet yaaa @kcptl ve küçük enişte. Nerdesin arkadaş özlettin küçük enişte seyirlerini :ebebe:

Çevrimdışı Burak

@Necmi abi resimde belirttiğim alana prekastlar takılırken, kule vincin paletliye engel olma gibi bir durumu olur mu  :alala:

Çevrimdışı murat

abiler kardesler ben buna katılmıyorum :evillol: ha forumumuzda belki biraz karsı goruse tahamul vardır ama ben oyle gzlce anlastıgım kişilere rastlamadım baskalarıda rastlamadı:))daha cook yol var,,onu geçtim buranın dısında hiçbir yerde sana yer yok onu bi gecelim,, bu kultur nasıl değişiri cok merak ediyorum tek bir cıkıs yolu var basarı,, çnk o zaman karsı gorusler olmuyacagından dolayı herkes mutlu mesut devam::)))) ben mesela ortadayım ama kimsenin benim ortada oldugumu değilde koyu sekilde muhalif oldugumu sanıyor alakası yok :iblush:

çok şifreli yazıyorsun anlamakta zorluk çekiliyor ondan muhalefet sanılıyorsun :D

Çevrimdışı Yakup

Ahmet abi göremezsin  :D Allah Efeye öyle bir yetenek vermiş bir tek o görebiliyor :kop: onda tam kartal gözü var kameradan yürüyen karıncayı bile kaçırmaz :D

asteras maçında şahin gözün ile ısınanlarda kimler var dedim oda göremedi @Necmi  abi. demek ki @Efe ustalık alanı olunca daha iyi görüyor. bu kaçıncı takip ettiği inşaat acaba  :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı murat

asteras maçında şahin gözün ile ısınanlarda kimler var dedim oda göremedi @Necmi  abi. demek ki @Efe ustalık alanı olunca daha iyi görüyor. bu kaçıncı takip ettiği inşaat acaba  :alala: :alala:
stadta bu işi samet iyi yapıyor sosa üstünü çıkarırken tanıdı sosa oyuna giriyor dedi :D

Çevrimdışı serti67

aksam gazetesı yıne cosmus sonrada kufur edınce ayıp arkadas bukadar ıı aıle cocugunu nası anlatıcaz kufursuz demıs bı saaırımız adam haklı sabah sabah uyuz oldum
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ozan062

çok şifreli yazıyorsun anlamakta zorluk çekiliyor ondan muhalefet sanılıyorsun :D

hehe:D dogrudur :iapprove: :iapprove:

Çevrimdışı izorlu85

günaydın sivas stadyumunda vinç devrilmiş inşallah bizim stadımız da böyle kazalar olmadan tamalarız..
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ahmet türken

şu eski açık numaralı arasının temelini bir an önce atıp birleştirmeliler. Eski açık çok sıkıştı.Üst kat kirişler son surat geliyor maşallah. yoksa alt katı üst kirişlere yetiştiremeyecekler bu gidişle