Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6691631 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bu arada teşekkür etmeyi unutmayan herkese ayrıca teşekkür ediyorum sağolun
  :super:

Çevrimdışı Deniz

@mustafa_(87) maç stresi falan derken sana da teşekkür edemedik.Allah senden razı olsun şu maçtan sonra bu siniri anca senin fotolar alır
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

@mustafa_(87) maç davasına düştük seni unuttuk ellerine sağlık her zamanki gibi gene güzel fotolar :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Bir yorum vardı forumda geçen @mustafa_(87) deki azmin yarısı şu bizim takımda olsa karşımızda kimse duramaz diye.Ama nerde.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu kulübün ayağa kalkmasının tek şansı bu stad.Madem almadın sağ bek ve ön libero o parayı stada aktar şu stadı bitirebildiğin kadar erken bitir.

denizim aslında işler iyi gidiyor takımda ama  dediğin gibi hiç bir ev sahibi üstünlüğümüz yok tarla gibi saha zemini olimpiyatın zorlasan yan yana bitane daha saha olur yani okadar geniş alan bence orası bir futbol oynama yeri değil. orda kış olimpiyatları bile yapılmaz okadar tuhaf bi alan.

Çevrimdışı doctore

Admin arkadaşlar yanlış anlamayın, burada hepimiz kardeşiz ama yanlış bi uygulama yapıyorsunuz. maç sonraları konu dışına çıkılabilir bu gayet normal insanların canı yanıyor. birde üstüne mesajı silinince ortam ister istemez gerilir. böyle zamanlarda bu tarz konu dışına çıkmaları tolere edebilmelisiniz bence. tolere etmediğiniz zaman bazı kardeşlerimizde haklı olarak çıkacak başka şeyler söyleyecek.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ALI RIZA

Admin arkadaşlar yanlış anlamayın, burada hepimiz kardeşiz ama yanlış bi uygulama yapıyorsunuz. maç sonraları konu dışına çıkılabilir bu gayet normal insanların canı yanıyor. birde üstüne mesajı silinince ortam ister istemez gerilir. böyle zamanlarda bu tarz konu dışına çıkmaları tolere edebilmelisiniz bence. tolere etmediğiniz zaman bazı kardeşlerimizde haklı olarak çıkacak başka şeyler söyleyecek.
Tartışma edasında olacak yazışmalar silinecektir... Maç la ilgili ufak tefek eksik yönleri vs yazılır sorun olmaz 2-3 polemik olursa silinecek

Çevrimdışı Deniz

denizim aslında işler iyi gidiyor takımda ama  dediğin gibi hiç bir ev sahibi üstünlüğümüz yok tarla gibi saha zemini olimpiyatın zorlasan yan yana bitane daha saha olur yani okadar geniş alan bence orası bir futbol oynama yeri değil. orda kış olimpiyatları bile yapılmaz okadar tuhaf bi alan.
Zulümpiyat..Oraya o şekilde bir stad yapan adam mühendislik diplomasını yırtsın çok ciddi söylüyorum.Taraftarın sahaya baskısı nerdeyse 0.Vodafone Arena biterse en iyi transferimizi yapmış olacaz.Orada sahadaki takıma ve özellikle rakibe direk taraftar etki edecek

Çevrimdışı Salih A.

@SaLVaDoR o zaman öğlen yapılan konuşmalara git bi 10 sayfa silersin kardeşim
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı doctore

Alıntı
Tartışma edasında olacak yazışmalar silinecektir... Maç la ilgili ufak tefek eksik yönleri vs yazılır sorun olmaz 2-3 polemik olursa silinecek

:claps: :claps:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Deniz

Bu bölgeye neden çelik konstrüksiyon konmadı ?
edit :oraya loca konacak sanırım

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Zulümpiyat..Oraya o şekilde bir stad yapan adam mühendislik diplomasını yırtsın çok ciddi söylüyorum.Taraftarın sahaya baskısı nerdeyse 0.Vodafone Arena biterse en iyi transferimizi yapmış olacaz.Orada sahadaki takıma ve özellikle rakibe direk taraftar etki edecek

aynen öyle bugun maçtan önce gittim vallaha öyle bakakaldım şiddetli yağan yağmura ragmen mukemmel bir stad yapılıyor bu seneyide en az hasarla atlatırsak karakterli bi takımızmız ve hocamız var. VodafoneArena da güzel işler yapabiliriz.

Çevrimdışı Deniz

aynen öyle bugun maçtan önce gittim vallaha öyle bakakaldım şiddetli yağan yağmura ragmen mukemmel bir stad yapılıyor bu seneyide en az hasarla atlatırsak karakterli bi takımızmız ve hocamız var. VodafoneArena da güzel işler yapabiliriz.
İnşallah

Çevrimdışı ahmet türker

aynı fikirdeyim sevgili kardeşim ayrıca ,benim küçük oğlum da, ingilizce elektrik elektronik mühendisliği okuyor ,senin gibi.  :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

aynı fikirdeyim sevgili kardeşim ayrıca ,benim küçük oğlum da, ingilizce elektrik elektronik mühendisliği okuyor ,senin gibi.  :)

ahmet abi DEDE KARTAL cok güzel olmuşş :)

Çevrimdışı Deniz

Maşallah Allah bağışlasın Ahmet abi  :)

Çevrimdışı ahmet türker

Konu dışı olduğu için silinmiş olabilir abi. @ahmet türker
saygı duyuyorum sevgili kardeşim hatta huzursuzluk ortamı yaratanları silin,tabi bu benim görüşüm gereğini yapmayı siz daha iyi bilirsiniz.

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ALI RIZA

@SaLVaDoR o zaman öğlen yapılan konuşmalara git bi 10 sayfa silersin kardeşim
öğlenki tartışma hangileri _? anlamadım sayfa numarasını söyler misin abisi

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi DEDE KARTAL cok güzel olmuşş :)
bu  başta necmi kardeşim olmak üzere ,forumun güzelliği değerli kardeşim  :)

Çevrimdışı Salih A.

öğlenki tartışma hangileri _? anlamadım sayfa numarasını söyler misin abisi
abisi oturup sen baksan da bizi uğraştırmasan be güzelim

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ALI RIZA

abisi oturup sen baksan da bizi uğraştırmasan be güzelim
e heee olmadı ki  walla ben hayatta 10 sayfa gitmem hayat burada :) @Necmi abi baksın  :kop: :kop:
@mustafa_(87) Fotolar için teşekkürler

Çevrimdışı arda

Eski açıkta kule vinç hala dönüyor  :claps: Hayırdır?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Salih A.

e heee olmadı ki  walla ben hayatta 10 sayfa gitmem hayat burada :) @Necmi abi baksın  :kop: :kop:
@mustafa_(87) Fotolar için teşekkürler
boşver o zaman bizde iki sayfa muhabbet etmişiz çokmu yani 2 saat sonra sil gitsin bırak millet içini döksün