Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688640 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ahmet türker

Numarali ilk loca tablasi icin hazirlik suruyor kaliplama baslamis yeni acik catiyi tasiyacak ortadaki sutunlarin icinede celikler yerlestiriliyor eski aciktaki gibi
çok bereketli bir gün gibi gözüküyor ,yağmur yağıp işlerin aksayacağından korkmuştum :)

Çevrimdışı SDemirsoy

arkadaşlar bir kardeşimiz maça gelmek istiyor gidemeyen kombinesini devretmek isteyen arkadaşımız olursa yardımcı olabilir misiniz ?

Çevrimdışı hzr3088

ekişehirden gelicek arkadaş da haber vermedi.
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı cartographer

Arkadaşlar mention yapmayı bilmiyorum, ulaşabilen olursa Mabet'e sorabilir mi acaba; bu kule vinclerin bakımları muntazaman yapılıyor mu? Bugün canlı yayını izlerken, eski açık kapalı köşedeki vincin bağlantı aparatı muhtemelen örülmeyi bekleyen demirlere takıldı, bir işçinin müdahalesiyle kurtarıldı. Ts nin stadındaki kaza aklıma geldi biran, hiçbir şey oradaki emekçilerin can güvenliğinden önemli değil, umarım kontrolü yapılmıştır o vincin.

Çevrimdışı Efe

@Efe abi izninle bir fotoğrafını twitterda paylaşabilir miyim ? paletli vinç olanı...
tabi hangisini istersen
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

çok bereketli bir gün gibi gözüküyor ,yağmur yağıp işlerin aksayacağından korkmuştum :)
Abi aynen devam yagmura bakan yok calismalar tam gaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yakup

arkadaşlar bir kardeşimiz maça gelmek istiyor gidemeyen kombinesini devretmek isteyen arkadaşımız olursa yardımcı olabilir misiniz ?

transfer başlığında swiper yazmıştı samet oraya bak istersen. netim falan yok yazıyordu.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı SDemirsoy

transfer başlığında swiper yazmıştı samet oraya bak istersen. netim falan yok yazıyordu.
göremedim abi hangi başlık ? @ilhaNouma

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı TØLGA

@SDemirsoy twitterda mention attim bi yazinin altina bir bak istersen?? :busted_cop: :busted_cop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy twitterda mention attim bi yazinin altina bir bak istersen?? :busted_cop: :busted_cop:
çözdüm Tolga Teşekkürler :)

Çevrimdışı rubi_tobin

Herkese Selam,
Beyler konu dışı ama "Sen benim her gece efkarım" bestesini kim yaptı bilen var mı?
Kendisi bana lazım.
Bilenler özelden mesaj atabilirler.
Kusuruma bakmayın, herşey Beşiktaş için.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı TØLGA

çözdüm Tolga Teşekkürler :)
rica ederim gitmek isteyipde bileti olmayan arkadaslar varsa buluruz biseyler :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BRK

Çevrimdışı TØLGA

Herkese Selam,
Beyler konu dışı ama "Sen benim her gece efkarım" bestesini kim yaptı bilen var mı?
Kendisi bana lazım.
Bilenler özelden mesaj atabilirler.
Kusuruma bakmayın, herşey Beşiktaş için.
abi carsi grubu üyesi olan varsa onlar bilir benim bildigim
Onlarin icinden birisi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben yardımcı olabilirim kuzey tribününden..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

ben yardımcı olabilirim kuzey tribününden..
Ayarladık Abi teşekkürler :) ama bir haber edeyim istersen gitmek isteyen kardeşlerimiz var

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ilhan

Vayyyy vay vay paletliye bak, bırakın prekast yerleştirmeyi boğazdan geçen gemiyi alır stadın ortasına koyar bu ne heybet böyle yaa.

Çevrimdışı pelops

Yeri degil biliyorum ama maci hangi kanal veriyo?