Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682265 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

:D Nükleeri bilmemde sağlam bir şey yapıyorlar Abi  :icool:
niye diğerleri çürükmü yapıyor :alala:

Çevrimdışı izorlu85

forumu iki gün geriye döndürdük sanki stadda geriye gitmiş gibi geliyor :D :bandit: :bandit:

Bu arada @Necmi abi sende  2 gün gençleştin heee  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı izorlu85

yeni açık uzay üssü gibi

numaralı televizyon verici üssü gibi  :kop: :kop: :kop: :kop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı hzr3088

yeni açık tribünde neler olacak? müze falan nerde olcak misal. ya da kartal yuvası? :alala:
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

yeni açık tribünde neler olacak? müze falan nerde olcak misal. ya da kartal yuvası? :alala:
sen bir yıl geriden takip ediyorsun sanırım :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı hzr3088

sen bir yıl geriden takip ediyorsun sanırım :D

:D anca abi  :ebebe: okul bitsin diye başımda saç kalmadı :s20:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi sen dahil birçok üyenin avatarı hala görünmüyor  :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

iyi bak sen göremiyorsundur f5 yap :D

Çevrimdışı Necmi

ctrl f5 yap garanti olsun :evillol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı If Else

Müzeyle, kartal yuvası eski açıkta olacak diye biliyorum. Yeni açıkta otopark olacak. Başka neler olacak bilen anlatsın kardeşimize  :)
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı hzr3088

Müzeyle, kartal yuvası eski açıkta olacak diye biliyorum. Yeni açıkta otopark olacak. Başka neler olacak bilen anlatsın kardeşimize  :)

avatarda bilic i görünce bir an heyt beee dedim :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

Yeni açıkta tam olarak ne olacak hala muamma :D .Sulama odaları ve otopark var da o işin görünen yüzü.O koskoca alana otoparktan ve sulama kanallarından çok daha fazla şey sığar.Soran olursa sadece otopark deriz  :evillol:

Çevrimdışı yldrmaydn

çatı işleri bitene kadar kalır diyorum ben.  :) bu benim nacizene düşüncem :D

öyle olması iyi olur tabi ama muhtemelen kapalı ve eski açık köşe bittikten sonra biraz dinlenmeye çekilmesi gerekecek. çünkü o kadar hızlı olarak ilerleyemez üst testere kirişler. belki o arada çatı asmayla ilgili ilk parçalar yerlerine takılır. germe için kolonların tepelere mini motorlu düzenek gelecek. belki bir süre alt kiralamayla başka firmaya kiralarlar. çünkü aralığa kadar kalacaksa en az 1.5 ay yatacak demektir.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Necmi

:D anca abi  :ebebe: okul bitsin diye başımda saç kalmadı :s20:
her okul bitiren kelmi kalıyor :alala: var sende bir şey hala müze ve kartal yuvası nerde diye soruyorsan :kop: inşallah dersleride böyle çalışmıyorsundur :evillol: :evillol:
o dediklerin artı moda merkezi eski açıkta çiçekler boşuna uğraşmıyor orda :D

Çevrimdışı hzr3088

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yeni açıkta tam olarak ne olacak hala muamma :D .Sulama odaları ve otopark var da o işin görünen yüzü.O koskoca alana otoparktan ve sulama kanallarından çok daha fazla şey sığar.Soran olursa sadece otopark deriz  :evillol:
AT sığar yeni açığa o derece büyük :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı hzr3088

her okul bitiren kelmi kalıyor :alala: var sende bir şey hala müze ve kartal yuvası nerde diye soruyorsan :kop: inşallah dersleride böyle çalışmıyorsundur :evillol: :evillol:
o dediklerin artı moda merkezi eski açıkta çiçekler boşuna uğraşmıyor orda :D

öyle deme abi ya ne çektiğimi bi ben biliyorum  :D

Çevrimdışı Necmi

@Necmiabi e kimse bilmiyomuş? :lol:
yok canım herkes biliyor birde restoranlar var birde vodafone iletişim merkezi eski açıkta şimdi çıkıp biri bilmiyordum derse döverim haberi olsun :bandit: