Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682387 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türken

son harfleri sileriz aynı olur ,değerli kardeşim :)

aynen öyle değerli abim . aslında bizimde türker miş. Biz yugoslavya(eski) göçmeniyiz. Rahmetli dedemler soyadı değişikliği yaparken nufus memuruna türker demiş fakat memur türken yazmış. sonrada değiştirmemiş öyle kalmış :)

Çevrimdışı ahmet türker

aynen öyle değerli abim . aslında bizimde türker miş. Biz yugoslavya(eski) göçmeniyiz. Rahmetli dedemler soyadı değişikliği yaparken nufus memuruna türker demiş fakat memur türken yazmış. sonrada değiştirmemiş öyle kalmış :)
benim köklerim de selanik. :)

Çevrimdışı ahmet türken

benim köklerim de selanik. :)

desene abi her türlü uyuşuyoruz. renkdaş, adaş, hemşehri :lol: RUmelide inanılmaz bir Türkiye sevgisi var. Halada böyle devam ediyor. Oralardan göçenler genellikle türker,öztürk,türkoğlu gibi soyadalarını çok kullanıyorlar. Ne mutluki kullanıyorlar ve kullanmayada devam ediyoruz

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı frkndgnr

Yeni İnönü Stadı @yeniinonustadi  ·  1 sa.
Voddone Arena 17 Eylül 2014 çalışmalar sürüyor.

Foruma eklenen bütün resimlerde beşiktaşarena yazısı olması bence yanlış, bunun için bir seçenek falan olsa, tıkladıktan sonra görünse daha iyi olmaz mı? Mesela ben yeni inönü olsam bu fotoğrafı bir arkadaş alsa başka mecrada kullansa bende bunu görsem alınırdım. Yani kimse yanlış anlamasın ben anlatmak istediğimi inşallah anlatabilmişimdir
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2014, 18:23:58 frkndgnr ]

Çevrimdışı Necmi

Selamlar @Oktay

şaft odsı elektrik ve zayıf akım kablolarının katlar arasında dolaşabilmesi için yapılır. Kablo bir diğer kata dikey olrak bu odaki şaft (kablo tavası ) içinden geçer.
Bende onu anlamadın işte dediğin gibi olması lazım ama burda elektrik odaları ayrı görünüyor şaft odalarının burda sanki havalandırma ile ilgili odalar
olduğu hissine kapıldım @axioma

Çevrimdışı ahmet türker

Benim hayalimdeki şaft odası böyle bir yer @Oktay

bir tane yetmemiş iki kombine mi almış  :lol:

Çevrimdışı Efe

10 Eylül-17 Eylül arası Numaralı Değişim Gifi

numaralıda 1 haftada yapılan iş muazzam boyutlarda :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Foruma eklenen bütün resimlerde beşiktaşarena yazısı olması bence yanlış, bunun için bir seçenek falan olsa, tıkladıktan sonra görünse daha iyi olmaz mı? Mesela ben yeni inönü olsam bu fotoğrafı bir arkadaş alsa başka mecrada kullansa bende bunu görsem alınırdım. Yani kimse yanlış anlamasın ben anlatmak istediğimi inşallah anlatabilmişimdir
Dostum farklı kanallardan aldığımız her resmi kanalı beyan etmeden kullanmıyoruz emeğe saygımız var artı yeni inönünün burda özel sayfasıda var yüklediği resimleri burda arşivliyoruz eski resimlerine twiter dan ulaşmak zor olduğu için burdan kolayca ulaşılıyor sitemde filigran otomatik atılıyor ya hiç kullanmayacaksın yada her resimde kullanacaksın başka yolu yok kullanma maksadımızda burda çekilen resimleri insanlar kendi çektiği resim gibi lanse ettiği için kaynak göstermediği için burda emeği geçen arkadaşlara haksızlık olduğu için filigranladık bu da genel istek üzerine yapıldı diğer forumlardada yüklenen resimlere filigran eklenir. Biz burda ticari faliyet yapmıyoruz amacımız yeni inönü gibi ulaşabildiğimiz kadar Beşiktaşlı kardeşimize ulaşmak ve doğru bilgilere ulaşmasını sağlamak renkli forumlar bile burdan resim alıyor bırakalım onların sitesinde filigranımız görünsün :evillol:

Çevrimdışı Efe

bugün 1 saat izledim çalışmaları anladığım kadarıyla obitaş arka tarafları bırakmış sadece tribün bölmüyle uğraşıyor çalışan bütün işçiler sütün tabla kiriş kolon işleriyle uğraşıyorlar hepside tribün bölümünde bana sorarsanız ilk tribün bölümünü 2.testere kirişlerine kadar çıkaracak ilk iş olarak tüm yeni açığın daha sonra 2kat testere kirişleri ve arka bölüm paralel ilerleyecek çatı için zaman daralıor engel olmamak için böylebi çizüme gittiler heralde tribünleri bitirip arkada kalan işleri yapabilirler onda sıkıntı yok :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

istanbul genelinde yağış varmı arkadaşlar.1 saati aşkın süredir sağnak yağış devam ediyor.

Çevrimdışı Necmi

@frkndgnr birde ben yeniinönünün kim olduğunu bilmiyorum ama o burayı biliyordur eğer bu konuda sıkıntısı varsa söylemesi yeterli kullanmayız

Çevrimdışı ahmet türker

bugün 1 saat izledim çalışmaları anladığım kadarıyla obitaş arka tarafları bırakmış sadece tribün bölmüyle uğraşıyor çalışan bütün işçiler sütün tabla kiriş kolon işleriyle uğraşıyorlar hepside tribün bölümünde bana sorarsanız ilk tribün bölümünü 2.testere kirişlerine kadar çıkaracak ilk iş olarak tüm yeni açığın daha sonra 2kat testere kirişleri ve arka bölüm paralel ilerleyecek çatı için zaman daralıor engel olmamak için böylebi çizüme gittiler heralde tribünleri bitirip arkada kalan işleri yapabilirler onda sıkıntı yok :ok:
bence çok mantıklı düşünüyorsun böylece iki iş birden yapılmış olur.

Çevrimdışı Caner

Şimdik "Ş.sizim aklıma gelmişti" gibi olacak ama bu benim uzun süredir aklımda olan bir şeydi, fakat çok da anlamıyoruz ya bu işlerden soramıyordum böyle böyle olsa nasıl olur diye çekingenlikten  :) Sadece trübün kısmını yapsalar, yani çatıya denk gelen kısımları önde, ondan sonra arkası da hallolur herhalde. Böylelikle yeni açığın tam bitmesi martı bulabilir belki  arka tarafla ama en azından  çatının takılmasına yetecek kadarı ocağa kadar bitebilir herhalde. Zaten çok hızlı bu aralar obitaş vuran kırana gidiyor.
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2014, 18:53:31 ScoDrummer ]

Çevrimiçi Rasim

OBITAŞ gerçekten cildirmis olmasi lazim 3 günde bukadar ilerleme müthiş. :claps:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Efe

istanbul genelinde yağış varmı arkadaşlar.1 saati aşkın süredir sağnak yağış devam ediyor.

beşiktaşta çizeliyor çalışmalar bitmiştir artık sabaha kadar yağabilir yağacakta zaten hatta hızlandı şimdi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mimaralper

Bende onu anlamadın işte dediğin gibi olması lazım ama burda elektrik odaları ayrı görünüyor şaft odalarının burda sanki havalandırma ile ilgili odalar
olduğu hissine kapıldım @axioma
şaft projelerde boşluk anlamına da geldiği için o şekilde kullanırız. yani boşluk yerine şaft yazarız mimari projelere. muhtemelen onlar da boşluk yani havalandırmadır.

Çevrimiçi Rasim

Yeni açıkta tam olarak ne olacak hala muamma :D .Sulama odaları ve otopark var da o işin görünen yüzü.O koskoca alana otoparktan ve sulama kanallarından çok daha fazla şey sığar.Soran olursa sadece otopark deriz  :evillol:
kulüp binasida Arenaya tasinacakti diye biliyorum ama bir gelişme varmi bilmiyorum?
Beşiktaş!

Çevrimdışı Necmi

şaft projelerde boşluk anlamına da geldiği için o şekilde kullanırız. yani boşluk yerine şaft yazarız mimari projelere. muhtemelen onlar da boşluk yani havalandırmadır.
Evet sanırım öyle sonuçta otoparkın bir şekilde havalandırılması gerekiyor.

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi yeni acikta ya da stadin herhangi bir yerinde toplanti odasi yok mu?mesela bir divan kurulu toplantisi yapilabilir mi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

kulüp binasida Arenaya tasinacakti diye biliyorum ama bir gelişme varmi bilmiyorum?
bir gelişme olması içinönce bitmesi gerekir ama yöneticiler bir işe yarayalım bir kürekte bize verin diyecekse bilemem nasılsa bir işe yaramıyorlar

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi yeni acikta ya da stadin herhangi bir yerinde toplanti odasi yok mu?mesela bir divan kurulu toplantisi yapilabilir mi?
numaralıda yeni açık tarafında en altta basın toplantı odası var ama çok büyük değil sanırım 1903 longunu o tip toplantılara devşirebilirler en
müsait yer orası görünüyor

Çevrimdışı Deniz

Juventus macini izledim maratonn tribunundeki bosluklar cok goze carpiyor cunku koltuklar beyaz.insallah bizim koltuklar siyah olur beyaz siritiyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba