Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681792 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Twitterda inşaatı hiç takip etmeyip arada bir fotoğraflara bakıp birde üstüne inşaatta ciddi bir yavaşlama var diye yorum yapanları görünce çıldırıyorum  :ranting2: Yeni açık o kadar güzel ivme kazanmış eski açık numaralı tıkırında gidiyor paletli büyük vinçte gelmiş daha ne olsun uzaylılar bir gecede mi yapsın abi. :alala:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

@GkhnTRKMN7 twitter adresinde güncel resimler var yükleyebilecek arkadaşlar bi el atıversin  :sevinc

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı attila_metu

@GkhnTRKMN7 twitter adresinde güncel resimler var yükleyebilecek arkadaşlar bi el atıversin  :sevinc

Bizim Efe kardeşimiz var. Taze taze besledi bizi :)

Çevrimdışı Tolga

şu gerçekki bu hızla devam edilirse en kötü ocakta kaba inşaat biter  :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

@GkhnTRKMN7 twitter hesabından alıntıdır

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Taylan Kutlu

bu eski açıktaki rampa tek şerit mi? yoksa göz yanılması mı?

Çevrimdışı hzr3088

@GkhnTRKMN7 twitter hesabından alıntıdır

bu pimapenli yer neresi tam olarak? :D
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı izorlu85

kanımca bu vinç yarın akşama  kalmaz faaliyete geçer  :super: :super: :super:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı kaanzor

bu gelen paletli vinç çatı içinde lazım olacak mı yoksa sadece prekastlar içinmi geldi
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı yldrmaydn

bu paletli kurulup kapalıyı bitirene kadar eski açıkta ona yeteri kadar yer yapılmış olacak mı? bu vinç geldi mi artık bitene kadar gitmez kur sök gönder getir zahmetli iş. eski açık üst katı bitirene kadar hiç boş kalmasa iyi olur.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Tolga

şu kapalı üstteki prekastlarda bir bitse de rahatlasak böyle sanki hep orası yarım kalacakmış gibi hissediyor insan :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı onrbrk

Alıntı
Yeni,Başkanlık çalışma ofisi,Oraya güzel birde odun sobası koydun mu,kışın kestane falan harika olur valla  :lol:

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı izorlu85

bence işçilere kalacak yer  oralar şimdilik yol kenarında konteyner evlerde kalıyorlar ya bence onlar kalkacak işçiler bu kısımlarda  kalacaklar inşaat bitince kaldırılacak bu pimapenli odalar yada  ofis olarak da kullanacak olabilirler..

Çevrimdışı hzr3088

Yeni,Başkanlık çalışma ofisi,Oraya güzel birde odun sobası koydun mu,kışın kestane falan harika olur valla  :lol:

aha dedim localara bak bizim evden hallice :muhaha:
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta 2 gune 6 testere kiris ve devasa tabla betonlanacak :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı If Else

10 Eylül-17 Eylül arası Numaralı Değişim Gifi
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı izorlu85

bu paletli kurulup kapalıyı bitirene kadar eski açıkta ona yeteri kadar yer yapılmış olacak mı? bu vinç geldi mi artık bitene kadar gitmez kur sök gönder getir zahmetli iş. eski açık üst katı bitirene kadar hiç boş kalmasa iyi olur.

çatı işleri bitene kadar kalır diyorum ben.  :) bu benim nacizene düşüncem :D

Çevrimdışı sallapati