Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681460 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Caner

aklıma takıldı eski stadın zemin yüksekliğne göre kaç metre aşağı inilmişti ?? :)

Sanırım 6 metre.

Çevrimdışı BRK

:bandit: :bandit: :bandit: hiç geriye dönük okumuyormusunuz?
  ozur dilerim  :ebebe: :ebebe: cevabin icin tesekur ederim necmi abi

Çevrimiçi Necmi

aklıma takıldı eski stadın zemin yüksekliğne göre kaç metre aşağı inilmişti ?? :)
eski stad +4 metre kotundaydı şimdi -5.15 kotuna temel attık saha zemini -2.95 kotunda olacak yani eski stadımıza göre 6.95 daha aşağıdayız :) @brci

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı brci

eski stad +4 metre kotundaydı şimdi -5.15 kotuna temel attık saha zemini -2.95 kotunda olacak yani eski stadımıza göre 6.95 daha aşağıdayız :) @brci

teşekkür ettim abi :)

Çevrimdışı Fatih

Sky 360'taki spor programinda BJK'yi temsil eden yorumcu olarak Figen Civan'i secmisler... Ne gunlere kaldik...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ayayhan

Sky 360'taki spor programinda BJK'yi temsil eden yorumcu olarak Figen Civan'i secmisler... Ne gunlere kaldik...
Beşiktaşı takip etsede figen civan Fenerbahçe taraftarı bir Beşiktaşlı bulmak bukadarmı zor

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşı takip etsede figen civan Fenerbahçe taraftarı bir Beşiktaşlı bulmak bukadarmı zor
Hocam daha once spor muhabirligi yaptim..Iyi biliyorum ben ne oldugunu o kisinin:) Surekli ayni toplantilar ve maclardaydik...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı pascal26

Lig tv de Konya maçının özetine baktım. Kamera açılarından mıdır tam bilemedim, yeni stad pek beklediğim heybette değildi. Sanki alt kat bikaç sıra daha yüksek olsa daha iyi olabilirmiş.

Çevrimdışı selçukaras

ben geçen günkü rampa projesinden pek bir şey anlamamıştım. anlamak için biraz çalıştım ve kafa yordum. bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

eski açıkla numaralının o köşedeki çıkış yeri, fotolarda eklediğim yer diye düşünüyorum, çünkü köşeler oval bırakılmış orası kesin. o zaman rampanın sonu hemen hemen o okla gösterdiğim yer. ve stadın maketlerinde tünel çıkış yeri eski açık kulenin ta merdivenlerinin orayı gösteriyor. tahminime göre o rampa baya bir daha tıraşlanıp daha indirilecek. ve rampa yaklaşık 40 50 metre geriden başlayacak.  (google earth ta ölçtüm tahmini aralık 40 50 metre) 

Çevrimiçi Necmi

ben geçen günkü rampa projesinden pek bir şey anlamamıştım. anlamak için biraz çalıştım ve kafa yordum. bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

eski açıkla numaralının o köşedeki çıkış yeri, fotolarda eklediğim yer diye düşünüyorum, çünkü köşeler oval bırakılmış orası kesin. o zaman rampanın sonu hemen hemen o okla gösterdiğim yer. ve stadın maketlerinde tünel çıkış yeri eski açık kulenin ta merdivenlerinin orayı gösteriyor. tahminime göre o rampa baya bir daha tıraşlanıp daha indirilecek. ve rampa yaklaşık 40 50 metre geriden başlayacak.  (google earth ta ölçtüm tahmini aralık 40 50 metre) 
projede bildiğimiz gibi yapacaklarsa eğer rampa fore kazıkların köşe kısmından başlayacak ve dolmabahçe caddesine kadar tatlı bir rampayla gidip orda ana yola bağlanacak şu an kombine satış merkezinin olduğu yerden yola bağlanacak

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı selçukaras

projede bildiğimiz gibi yapacaklarsa eğer rampa fore kazıkların köşe kısmından başlayacak ve dolmabahçe caddesine kadar tatlı bir rampayla gidip orda ana yola bağlanacak şu an kombine satış merkezinin olduğu yerden yola bağlanacak

necmi abi kombine satış merkezi nerede onu bilmiyorum. görsellerde rampa çıkışı hemen hemen sarı çizgiyle gösterdiğim yer.
sonuda tahmini olarak stadın içindeki yer. rampanın başı ana caddeye kadar uzanacakmı diyorsun yani o sarı çizgi biraz daha uzayacak öyle mi çünkü o çizgi 50 metre. o zaman rampa baya bir tıraşlanması lazım öylemi ?

birde abi fore kazıkların köşe neresi acaba

Çevrimiçi Necmi

necmi abi kombine satış merkezi nerede onu bilmiyorum. görsellerde rampa çıkışı hemen hemen sarı çizgiyle gösterdiğim yer.
sonuda tahmini olarak stadın içindeki yer. rampanın başı ana caddeye kadar uzanacakmı diyorsun yani o sarı çizgi biraz daha uzayacak öyle mi çünkü o çizgi 50 metre. o zaman rampa baya bir tıraşlanması lazım öylemi ?

birde abi fore kazıkların köşe neresi acaba
3 tane beyaz konteynırın olduğu yerden başlayacak sarı çizgiyi yola kadar uzatırsan orda beyaz çatısı olan yerde kombine satış merkezi ordan yola girecek orda bir cep yapılacak tabiki bu konuşmalarımız farazi projede öyle görünüyor kesin belirleyici olan belediyenin vereceği karardır orası bizim kontrolümüzde değil o mesafeden 4 metrelik bir düşüş olacak ama dediğim gibi Belediye kararlarına göre değişiklik olabilir şimdilik böyle görünüyor

Vodafone Arena 13.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı selçukaras

3 tane beyaz konteynırın olduğu yerden başlayacak sarı çizgiyi yola kadar uzatırsan orda beyaz çatısı olan yerde kombine satış merkezi ordan yola girecek orda bir cep yapılacak tabiki bu konuşmalarımız farazi projede öyle görünüyor kesin belirleyici olan belediyenin vereceği karardır orası bizim kontrolümüzde değil o mesafeden 4 metrelik bir düşüş olacak ama dediğim gibi Belediye kararlarına göre değişiklik olabilir şimdilik böyle görünüyor

abi teşekkür ederim açıklayıcı oldu. o dediklerinin hiç biri olmaz o zaman. çünkü en başta BEŞİKTAŞ belediyesi izin vermez çünkü Beşiktaşlı ya ondan dolayı. sonra zaten büyük şehir stadı nasıl durduracağına zarar vereceğini şaşırmış durumda. onlara kaldıysa işimiz Allah a kalmıştır.

Çevrimdışı Yakup

aha 3 gün geriye geldik  :D

rize maçı yarın akşam 1-1 biter diyelim o zaman  :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı yigitcan1903