Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6673344 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Çok yuksek ihtimal stada en yakin giris bolumu orasi
aynen direk kenar yırtığa denk geliyor son halinde rampada temel seviyesinden şuan yapılan perde ile yükselmeye başlayacak gibi

Çevrimdışı FARUK

peki ben şunu merak ediyorum bu çimin diğer çimlerden farkı nedir bize ne gibi avantajlar sağlıyor

videodan gördüğüm ve siteden okuduğum kadarıyla
20 cm kadar sentetik çimler 2cm aralıklarla ekiliyor ve 20cm alta sabitleniyor
doğal çimler, bu ekilen sentetik çimler sayesinde daha derine ilerliyor ayrıca sulama/yağmur esnasında su  rahatlıkla aşağıya iniyor
doğal çimler sentetik çimlere tutunduğu için sökülme kalkma gibi olaylar normal zeminlere göre çok daha az
firma normal zemine göre hibrit zeminin 3 kat daha stabil olduğunu söylüyor.

doğal çimde içerdiği için bakım yine oldukça önemli

Çevrimdışı Deniz

peki ben şunu merak ediyorum bu çimin diğer çimlerden farkı nedir bize ne gibi avantajlar sağlıyor
En büyük etkisi çimlerin daha dayanıklı olması.Özellikle yerden kalkmıyor kolay kolay.zemin toki stadındaki gibi ayağından kaymayacak.Çimlerin kökleri hibrit çubukları sarmış olacak
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

videodan gördüğüm ve siteden okuduğum kadarıyla
20 cm kadar sentetik çimler 2cm aralıklarla ekiliyor ve 20cm alta sabitleniyor
doğal çimler, bu ekilen sentetik çimler sayesinde daha derine ilerliyor ayrıca sulama/yağmur esnasında su  rahatlıkla aşağıya iniyor
doğal çimler sentetik çimlere tutunduğu için sökülme kalkma gibi olaylar normal zeminlere göre çok daha az
firma normal zemine göre hibrit zeminin 3 kat daha stabil olduğunu söylüyor.

doğal çimde içerdiği için bakım yine oldukça önemli
En büyük etkisi çimlerin daha dayanıklı olması.Özellikle yerden kalkmıyor kolay kolay.zemin toki stadındaki gibi ayağından kaymayacak.Çimlerin kökleri hibrit çubukları sarmış olacak
bilgilendirdiğiniz için teşekkürler şunu anlıyorum ki Türkiyedeki en iyi zemin bizde olacak tıpkı ingilteredeki stad zeminleri gibi :) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

2 şekilde uygulanabiliyor
1. si önce sentetik çim sonra normal çim için tohum atma böylece tüm doğal çimler sentetik çime tutunuyor
2. bazende klüplerin isteği nedeniyle normal çim ekilmiş sahaya sentetik çimi uygulanabiliyormuş. bunda da tutunma gerçekleşiyormuş.

mabet daha önce yazmıştı bizimki 1. yol olucak

Çevrimdışı ilhan

Şu kameranın yeri değişse de rampanın filizden fidan oluşunu izlesek

Çevrimdışı Tolga

2 şekilde uygulanabiliyor
1. si önce sentetik çim sonra normal çim için tohum atma böylece tüm doğal çimler sentetik çime tutunuyor
2. bazende klüplerin isteği nedeniyle normal çim ekilmiş sahaya sentetik çimi uygulanabiliyormuş. bunda da tutunma gerçekleşiyormuş.

mabet daha önce yazmıştı bizimki 1. yol olucak
tekrardan teşekkür ederim verdiğin bilgiler için güzel bir zeminde oynayacak futbolcularımız ben bunu anlıyorum futbol sahalarının zemini iyi olmadıktan sonra neye yarar stad yapmışsın değil mi :)

Çevrimdışı Deniz

bilgilendirdiğiniz için teşekkürler şunu anlıyorum ki Türkiyedeki en iyi zemin bizde olacak tıpkı ingilteredeki stad zeminleri gibi :) :)
Türkiyede herşeyin ilki olan kulübümüz yine bir ilki gerçekleştirecek . :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Türkiyede herşeyin ilki olan kulübümüz yine bir ilki gerçekleştirecek . :icool:
aynen öyle :D

Çevrimdışı Mustafaabjk

stat ta nasıl cekiyorsam öyle kimseye çaktırmadan :)

benide oyle çekmişti koltuğa oturayım dedim döndüm elinde telefon çekiyo

Çevrimdışı Haldun

Peki bu galatasaray niye sahasina hibrit cim yaptirmiyor ya da belki orasi da hibrittir ?

Çevrimdışı FARUK

Peki bu galatasaray niye sahasina hibrit cim yaptirmiyor ya da belki orasi da hibrittir ?

böyle bir uygulama yapılmış olsa taraftarı sağolsun duyururdu bize susmazlardı yani :) thy geldi diye neler yazdılar bugün

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da 26 Aralık 2012 tarihinden bu yana süren çalışmalarda sona gelindi.

Çim serilme işleminin de tamamlanmasıyla, saha zeminindeki çalışmalar da büyük oranda tamamlanmış oldu. Türk Telekom Arena'nın zemin yenileme işleminde 30 kişilik bir ekip çalıştı. İçlerinde Hollandalı ve İngiliz uzmanların da bulunduğu ekip, Türk Telekom Arena'nın zeminini kısa bir süre içinde yeniledi. Türk Telekom Arena’da ilk olarak drenaj sistemi yenilendi. Daha sonra yeni tahliye boruları yerleştirilip üzerine mıcır serildi. Isıtma sistemin de düzenlenmesinin ardından zemine kum serilerek alt yapı tamamlanmış oldu. Son olarak ise Hollanda'dan getirilen çimler sahanın üzerine serildi.

bizim klasik sistem park ve bahçelerde yapıyor bunu artık drenajsız ve ısıtmasız halini :)
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2014, 01:36:47 FARUK ]

Çevrimiçi Necmi

cık cık cık adamlar para harcarmı öyle şeylere devlete dilekçe verip istek yapmışlardır sahamızı hibrit çim yapın diye yakında devlet babaları yapar :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deniz

Fotolara baktım da gerçekten yeni açıkta 2 günde muazzam iş yapılmış  :super: :super:

Çevrimdışı Haldun

böyle bir uygulama yapılmış olsa taraftarı sağolsun duyururdu bize susmazlardı yani :) thy geldi diye neler yazdılar bugün

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da 26 Aralık 2012 tarihinden bu yana süren çalışmalarda sona gelindi.

Çim serilme işleminin de tamamlanmasıyla, saha zeminindeki çalışmalar da büyük oranda tamamlanmış oldu. Türk Telekom Arena'nın zemin yenileme işleminde 30 kişilik bir ekip çalıştı. İçlerinde Hollandalı ve İngiliz uzmanların da bulunduğu ekip, Türk Telekom Arena'nın zeminini kısa bir süre içinde yeniledi. Türk Telekom Arena’da ilk olarak drenaj sistemi yenilendi. Daha sonra yeni tahliye boruları yerleştirilip üzerine mıcır serildi. Isıtma sistemin de düzenlenmesinin ardından zemine kum serilerek alt yapı tamamlanmış oldu. Son olarak ise Hollanda'dan getirilen çimler sahanın üzerine serildi.

bizim klasik sistem park ve bahçelerde yapıyor bunu artık drenajsız ve ısıtmasız halini :)
:D aynen unutmusum valla simdiye kadar 7 duvel duyardi oyle bise olsa   :D

Çevrimdışı murat

Fotolara baktım da gerçekten yeni açıkta 2 günde muazzam iş yapılmış  :super: :super:
yeni açığın kabasının  bittiği günüde göreceğiz inşallah.

Çevrimdışı Haldun

cık cık cık adamlar para harcarmı öyle şeylere devlete dilekçe verip istek yapmışlardır sahamızı hibrit çim yapın diye yakında devlet babaları yapar :D
:evillol: aynen abi adamlar o kadar artistik yaptilar stadi erken acmak icin kapanir catiyi yaptirmadilar devlete paraciklarina kiyip da cati yapmiyorlar su an hibrite falan hic kiymazlar paraciklarini onu da devletten beklerler onlar  :icool:
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2014, 01:55:46 çarşimşek ]

Çevrimdışı Deniz

yeni açığın kabasının  bittiği günüde göreceğiz inşallah.
Stadın bittiği günü görecez inşallah abi  :) .Birlikte ağaçlı yoldan marşlarla stada gidecez ,stada girmeden 4-5 kere stadın etrafını tavaf edecez falan  :lol:

Çevrimdışı murat

Stadın bittiği günü görecez inşallah abi  :) .Birlikte ağaçlı yoldan marşlarla stada gidecez ,stada girmeden 4-5 kere stadın etrafını tavaf edecez falan  :lol:
aslında başka birşey yazacaktım ama; orası hiç bitmeyecek gibi geliyor.

Çevrimdışı Deniz

aslında başka birşey yazacaktım ama; orası hiç bitmeyecek gibi geliyor.
Biter abi ritim tuttursunlar yeter :) 

Çevrimiçi Kartal Ç

geçen yıl bu zamanlar daha temel atmayı bırak grobetonun g'si yoktu ortalıkta. çevresine beton kazıklar çakılan toprak dolu bi çukurdu. hey gidin, ne de çabuk büyüyor  :)

Çevrimdışı ahmet türker

Suleyman seba terbiyesi almis insan nasil belli ediyor kendini siz sansliydiniz onun döneminetaniklik ettiniz biz gozumuzu actigimizda  neyse hic acmayayim o konuyu....
sevgili kardeşim insanın bilincini bulunduğu çevre belirler. malesef bizde bulunulan çevreler çok farklı olabiliyor . hiç kimseyi kendinizden ne büyük ne de küçük görün. sadece kendinizi geliştirmek için gayret gösterin . kitap okuyun .ne okursanız farketmez ama sonunda mutlaka kendinizi felsefe kitapları okumaya hazır hale getirerek ,felsefe okuyun. bu sizi hiç tahmin edemeyeceğiniz yerlere mutlaka getirecektir. hiç bir şey kendiliğinden olmaz ,emek ister...

Çevrimdışı Haldun

geçen yıl bu zamanlar daha temel atmayı bırak grobetonun g'si yoktu ortalıkta. çevresine beton kazıklar çakılan toprak dolu bi çukurdu. hey gidin, ne de çabuk büyüyor  :)
o cileli hafriyat donemini unutmadik hergun wow da takip ederdik ordan kucuk bir dag kalkti tabiri caizse   :)