Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6673515 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı arda

@bjk_mabet Forzada stadda hibrit çim olacağını onayladı beyler  :sevinc :sevinc

Ne demiş atalar "Çimin hibriti Çatının fotovoltaiki"   :super: :super:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Deniz

kredide cekmiyecez :) biraz daha çetrefilli :)
Napacaz abi Holosko yu obitaşa Uğur boralı çiçeklere mi verecez  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Demba BA "Arena'nın yüzü olacağım" demiş. Stadyuma çok sağlam gidiyoruz İnşallah. Herkes hazır, bi şampiyonluk eksik.  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı arda

Napacaz abi Holosko yu obitaşa Uğur boralı çiçeklere mi verecez  :evillol: :evillol:

Aynen alt kat prekastlar bitince kiralık sözleşmeler imzalanır  :evillol: :evillol:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

eski açık tarafının yayalaştırılması için başkan belediyeyle görüşüyordu bir gelişme varmı ve şu turist otobüsleri fikri hala geçerlimidir  :busted_cop:

Çevrimdışı bjk_mabet

eski açık tarafının yayalaştırılması için başkan belediyeyle görüşüyordu bir gelişme varmı ve şu turist otobüsleri fikri hala geçerlimidir  :busted_cop:
evet hala gecerli

Çevrimiçi Necmi

Ve 1.000 mesajimi @Necmi abiye itaf ediyorum...herşey için çok teşekkürler...

@Necmi abiyi evde ağırlarken 30 dk önce
hiç farkında değilim hangi ara çektin :D @bjk_mabet

Çevrimdışı celiker1

@bjk_mabet Geçen hafta Mimar Bünyamin Derman beyefendinin“ikinci yarıya stadımızı yetiştirmeye çalışıyoruz"açıklaması strateji mi,hayalperest bir temenni mi,yönetimi zorda bırakabilecek boş boğazlık mı?Veyahut yönetimin ikinci yarıya stadı çatısız açma planı mı var?İyi geceler...
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı bjk_mabet

hiç farkında değilim hangi ara çektin :D @bjk_mabet
stat ta nasıl cekiyorsam öyle kimseye çaktırmadan :)

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet Geçen hafta Mimar Bünyamin Derman beyefendinin“ikinci yarıya stadımızı yetiştirmeye çalışıyoruz"açıklaması strateji mi,hayalperest bir temenni mi,yönetimi zorda bırakabilecek boş boğazlık mı?Veyahut yönetimin ikinci yarıya stadı çatısız açma planı mı var?İyi geceler...

acıklamayı ben bilmiyorum ama ocakta ancak kaba inşaat biter...çatısız acılmayacak stad

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi koltuklarda raylı sistem olacak mı yoksa direk prekastlara mı monte edilecek ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

@Oktay dolar almış başını gidiyor  2,22 tl olmuş,  inşaat maliyetimiz sence çok artar mı böyle giderse ?

Çevrimdışı izorlu85

ilker sen nerdesin çoktandır yoktun... özletme kendini :icool: :icool:

ben işler karışık bu aralar
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı onrbrk

Mabet hocam,rampa işi halledilene kadar stad içindeki malzemeler yeterli gelir mi?

Çevrimdışı Türkay

@bjk_mabet abi Vodafone Ceo'su Arenaya geldiğinde videoda elinde ki tablette üst katta ki merdivenlerin değiştiğini gördüm. Eski çatal gibiydi o değişmiş. Daha güzel olmuş. Bide koltuk renkleri stat maketi gibi siyah beyaz mı olacak full siyah mı?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi koltuklarda raylı sistem olacak mı yoksa direk prekastlara mı monte edilecek ?

raylı sistem yok direk prekastlara montajlı ..

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi Vodafone Ceo'su Arenaya geldiğinde videoda elinde ki tablette üst katta ki merdivenlerin değiştiğini gördüm. Eski çatal gibiydi o değişmiş. Daha güzel olmuş. Bide koltuk renkleri stat maketi gibi siyah beyaz mı olacak full siyah mı?
henüz koltuk renkleri şekilleri ve yazılacak olanlar planlanmadı.ama makettekinden farklı olucak...
o catallığı gözle fark edemiyecektiniz zaten :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet hocam,rampa işi halledilene kadar stad içindeki malzemeler yeterli gelir mi?

zaten rampa kaldırılacağı için önceden demir gelmişti ve demirciler işlerini bitirdi kalıpcılarda kalıplarını yapıyorlar bi yandan pazartesi günü zaten araç iniş cıkışı tekrar başlar.

Çevrimdışı Deniz

Ne çok soru sordum be Bjk_Mabet i bulmuşken  :evillol:.

Abi böyle birşey düşündüm.Madem anıtlar kurulu bize yükseklik konusunda takıyor biz de eski açık tribüne raylı sistem yapsak sadece maç günü tribünü yukarı kaldırsak diğer günler zaten anıtlar kurulunun istediği gibi olur hem kapasite artar hem de görüntü açısından daha güzel olur ?

Demek istediğim:

Çevrimdışı bjk_mabet

Ne çok soru sordum be Bjk_Mabet i bulmuşken  :evillol:.

Abi böyle birşey düşündüm.Madem anıtlar kurulu bize yükseklik konusunda takıyor biz de eski açık tribüne raylı sistem yapsak sadece maç günü tribünü yukarı kaldırsak diğer günler zaten anıtlar kurulunun istediği gibi olur hem kapasite artar hem de görüntü açısından daha güzel olur ?

Demek istediğim:
$$$

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2014, 00:15:19
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

[/quote]
bu forumu birkaç haftadır dışarıdan takip ediyorum ,aslında beşiktaş ile ilgili her şeyi mümkün olduğunca takip ediyorum. bu forumun çok seviyeli olduğunu gözlemledikten sonra katılmaya karar verdim .sağolsun arkadaşlarda foruma aldılar,size tavsiyem herkese saygılı yaklaşmanız , büyük, küçük demeden tabi,kendinize yapılmasını istediğiniz şeyleri yapmanız ,tabiki bildiğimiz bir şeyler varsa aktarırız bilmediklerimizide öğrenmeye çalışırız , ben istanbulda yaşıyorum ,2. nesil istanbulluyum saygılar sevgili kardeşim
Suleyman seba terbiyesi almis insan nasil belli ediyor kendini siz sansliydiniz onun döneminetaniklik ettiniz biz gozumuzu actigimizda  neyse hic acmayayim o konuyu....

Çevrimdışı Deniz

$$$
Paranın gözü kör olsun ..Çok masraflı bir işmidir ki?Schalke komple sahayı dışarıya çıkartacak sistemi kurdu biz sadece 5 sırayı yukarıya kaldıracak sistem kuracaz.Asansör gibi bir sistemle..

Çevrimdışı ekesicil

Bende sorayim bari..

Rampa tekrardan bir zaman sonra yine alinip temel atilcakmi? Yoksa rampanin büyük isi bittimi!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mabet iyi akşamlar. Daha önce soruldu mu bilmiyorum fakat zeminin ısıtma sistemi nasıl olacak? Projesi belli midir? Ayrıca çimle ilgili  desso grassmaster diye bişi dersen şu ev halimle Acıbadem sokaklarında tura çıkarım :)
Korku akıl katilidir.