Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6671812 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

acilmis kamera ama simdilik vodafonearena nin sitesinden izliyoruz.. hareketli kamera ve goruntu kaliteside cok iyi

Çevrimdışı TØLGA

hobaaa yayına bak beee yayın gibi yayın :D  gündüzleri izlerim artık gece bir önemi yok benim için
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ersan

Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı SDemirsoy

ne mübarek adammışım 17.00 dedim açıldı :D

Çevrimdışı ahmetx

eski açık-numaralı ,kapalı-yeni açık köşeler gayet iyi görünüyor. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Caner

Tarihi bir an yaşıyoruz sayın seyirciler

Çevrimdışı ahmetx

Tarihi bir an yaşıyoruz sayın seyirciler. Ama neden siyah beyaz umarım renkli olur
biz renk körüyüz ya ondan dostum :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı darkfather

yeni kameramız hayırlı olsun millet.

açısı çok güzel ama çok seri hareket ediyor 10 saniyede bir açı değiştiriyor. önceki sayfalarda da söylemiştim keşke hareketli olmasaydı. olacaksa 10 dakikada bir hareket etmeliydi.

neyse her şeye rağmen güzel oldu mutlu olduk bıkmıştık kolon seyretmekten.

hayırlı olsun  :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

ne mübarek adammışım 17.00 dedim açıldı :D
mübarekliğin yürüyüşünden belli Samedim :lol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2014, 17:05:36
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
çoookkkkkkkk iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı riza calli

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı manyak1903

aklıma geldi herkesin daha rahat anlayacağı şekilde yazayım.hep karımızı konuştuk bu işi yaparsak zararımızı yazayım.

bu sistem varmış gibi yazıyorum.500 lirayı sırf Beşiktaş kazansın diye verdik.Bilet bulamama ihtimalini bile bile.
20 bin kişi aldık bu kartı ,sen ben buradakiler.Sonra da her maça 50 liradan girdik.500 lira diye de fazla ilgi olmadı 20 binde kaldı.(?)

Beşiktaş'a cebimizden çıkan 500+1000=1500 lira(kombine parası).+%15 kartal yuvası indirimi kazandık.
Kimse gelmedi, ilgi de olmadığı için bilet bulma sıkıntımız da yok artık.kombineli gibiyiz : )

Kısaca tutmadığında bir zarar yok.Tutarsa da Beşiktaş fazlasıyla kazanacak.

Beşiktaş üzerinden kartla rant sağlayanlar tabii ki olmamalı.Olursa da onu da şöyle düşünüyorum.130 liralık formayı almamak yerine ,110 lira olduğu için almaya gelenleri tercih ederim.
+Maalesef ne kadar istemesek de pasolig kart geliri de artacaktır.Gelir üstüne gelir kısaca.Çok iyi planlanmalı.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı manyak1903

kamera hayırlı olsun , sonunda  :construction: :You_Rock_Emoticon: :guitar: süpermiş bu hareketli de.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı ahmetx

yeni kameramız hayırlı olsun millet.

açısı çok güzel ama çok seri hareket ediyor 10 saniyede bir açı değiştiriyor. önceki sayfalarda da söylemiştim keşke hareketli olmasaydı. olacaksa 10 dakikada bir hareket etmeliydi.

neyse her şeye rağmen güzel oldu mutlu olduk bıkmıştık kolon seyretmekten.

hayırlı olsun  :tabe:
bakmak istediğin yerde istop (pause) yapabilirsin :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Abi siyah beyaz tamam güzel de renkli niye değil :)

Çevrimdışı ahmett.67

Tebrikler. Vatana Millete hayırlı olsun. Bakalım ilk raporu kim verecek?  :)

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Efe

Mustafanin site haricinde mobilden acilmiyor kamera
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı emredogum

Emegi gecenlerden Allah razi olsun adamsiniz  :sevinc

Çevrimdışı yldrmaydn

bu arada hep 2000 yazmışsın.bunu yaparsak kombine olmayacak, onu da hesaba kat.
20.000 bilet neyse onu alacaksın.Yani normal bilet gibi ama indirimli.Sadece bu sene kombinesi olanlara 500 liralık kart ücretsiz verilir ve %15 yerine %20 indirim hakkı olur 75 liralık bileti 50 değil eski kombineli olduğu için 40 liraya alır.Bir de 1 kişiye 2 biletten fazla satılmamalı.

Bu sene kombine alanların çektiklerine karşılık az bile bu indirim oranı.

Senin dediğine maalesef açık bir yönü var ama onu da kapamak zor değil.Dediğin gibi kimlik istenir.O kartı olmayan zaten maça giremeyecek ki : ) yer mi kalır.
Şöyle düşün biletler satışa çıktı ve sadece kart alanlar tüketti 50 liradan.75 liralık satılacak bilet kalmadı.hep 50 75 yazıyorum ama bu da değişebilir ama bu gayet uygun.

kombine olmazsa hiç işlemez o iş. yalan olur yani. ben olabilecek bilet sayısını hesaba kattım ama senin planda imkan ihtimali yok.
Seninle Başladı Hayat..