Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6670550 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı manyak1903

bir obitaşa dönüyor bir çiçeklere bir ona bir buna :D  :ebebe:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Ersan

gece görüşü siyah beyaz oluyor kameraların  :ok: kameranın olduğu yerden ne maç izlenir arkadaş o nasıl muhteşem bir görüş açısıdır tüm sahaya hakim futbolculara elinle uzanınca dokunacakmışsın gibi bir yakınlık  :ebebe:
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı SDemirsoy

yalnız size bir şey diyeyim mi Obitaşın orası daha güzel gözüküyor  :naughty:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı manyak1903

kombine olmazsa hiç işlemez o iş. yalan olur yani. ben olabilecek bilet sayısını hesaba kattım ama senin planda imkan ihtimali yok.
risk yok mu var.başka bir tercih de kombine fiyatlarını arttırmak olur.

Ben yazarken aklımda hep şu var.

Sadece tek maçlık bilet ile her maç 75 liradan stat dolmaz mı ? Bunun cevabını ben evet olarak veriyorum.

Çevrimdışı manyak1903

bakmak istediğin yerde istop (pause) yapabilirsin :D
kör istedi bir göz Allah verdi iki göz  :ebebe:

Çevrimdışı Serkan7738

yalnız size bir şey diyeyim mi Obitaşın orası daha güzel gözüküyor  :naughty:

Herhalde yani çünkü daha güzel tribün  :eyes

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dogu1903

Mustafanin siteden telefonla super izleniyii :claps: :claps:

Çevrimdışı Anıl

İşte Vodafone Arena'ya yakışan canlı yayın :super: Emeği geçen herkesin ellerine sağlık :claps:

Çevrimdışı Efe

Oo beton var numaralida heralde perdeler ve kolonlar betonlanacak donus bolumunde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yldrmaydn

risk yok mu var.başka bir tercih de kombine fiyatlarını arttırmak olur.

Ben yazarken aklımda hep şu var.

Sadece tek maçlık bilet ile her maç 75 liradan stat dolmaz mı ? Bunun cevabını ben evet olarak veriyorum.

her maç dolmaz. hava kötü olur, maç pazartesi olur. rakip kötüdür iddiasız maçtır olur. o yüzden her maç dolmaz. 35bin kombine satsan da dolmayabilir. ayrıca kombine sezon öncesi toplu para demek kaynak demek. iki haftada bir şüpheli 2 milyon yerine sezon başı garanti 1.5 işine gelir kulübün.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Serkan7738

abi şu LG kullanma klavuzlarını falan okusunlar konyada aşağı yukarıda bakıyodu bi kurcalasınlar o özelliğide vardır mutlaka

Çevrimdışı TURKahvesi

yayın açıldı şükür kavuşturana  :sevinc  :lol:

öncelikle kamera konusunda emeği geçenlere teşekkür ediyorum hayırlı olsun

yalnız kamera sola döndüğü zaman sanki boyun tutulması yaşıyormuş gibi tam dönemiyor  :evillol:

neyse buna da şükür diyor ve konuyu kapatıyorum

tekrar tekrar hayırlı olsun.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Yalnız arkadaşlar bunun bi tık üstünden (yaklaşık 3m) lig tv maç yayınını verecek açı süper duruyor  :super: :super: :super:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Allah herkese bir gün locadan maç izlemeyi nasip etsin. Ne mükemmel bir açı ya :sevinc

Çevrimdışı ahmetx

işte bizim bizim olması gereken spor salonu (ismi pek hoş olmasa da) 17 bin kapasiteli.
Vodafone arenanın tribün olarak benzeri (3 tribünü localı bir pota arkası locasız ve balkon yapmış) :D

http://host.newspin360.net/bok/public/
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serkan7738

o değilde @rubi_tobin helal olsun 4. günün şafağında kuzeye bakın dedi tam gün ve yer tutturdu  :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

işte bizim bizim olması gereken spor salonu (ismi pek hoş olmasa da) 17 bin kapasiteli.
Vodafone arenanın tribün olarak benzeri (3 tribünü localı bir pota arkası locasız ve balkon yapmış) :D

http://host.newspin360.net/bok/public/

abi bok center ney ya  :kop: :kop: :kop: @ahmetx