Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6672293 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak Akay

valla netliği falanda iyi gibi iyi oldu iyi :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı TØLGA

abi bu kamerayı biz döndürmücez dimi kendisi dönecek :D
:kop: :kop: herkez bir yere tıklasa kamera kafayı yer
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı CanEmre

valla netliği falanda iyi gibi iyi oldu iyi :)
canlı yayında netlikte azalma olacaktır büyük ihtimalle
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Burak Akay

canlı yayında netlikte azalma olacaktır büyük ihtimalle
evet olucaktır ama internet hızıylada alakalı tahminim diğer kameraya göre daha iyidir bence
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı TØLGA

metin demirkol: vodafone arena açılış maçında beşiktaş galatasaray fenerbahçe ile 3lü turnuva yapsın demiş bu sabah spor servisinde
neyin kafasını yaşıyodu bunu söylerken acaba  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Olimpos1903

metin demirkol: vodafone arena açılış maçında beşiktaş galatasaray fenerbahçe ile 3lü turnuva yapsın demiş bu sabah spor servisinde
Ben de şimdi izliyorum da programa ne içip geldi acaba.2 senedir 100 yıllık dostuz diyenler ama stadını vermeyenlerle açılış turnuvası düzenleyeceğiz haaa :claps: :claps:
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı SDemirsoy

tabi tabi loca da Aziz Yıldıvımı oturtacağız biz

Çevrimiçi murat

abi bu kamerayı biz döndürmücez dimi kendisi dönecek :D
Samet yıl 2014 artık bu tür şeyler için teknoloji yeterli
 :D

Çevrimdışı ahmetx

çok amaçlı stadlar için güzel bir örnek izlemeden geçmeyin,müthiş.
Stade Pierre Mauroy

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

saat 17 de açılacak mı acaba F5 lemekten ciğerim soldu

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet yıl 2014 artık bu tür şeyler için teknoloji yeterli
 :D
tamam da abi diyelim sen Eski açığa bakacan ben Yeni Açığa nolcak bu durumda kendisi dönsün daha iyi :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Metin demirkol dediyse önemli değil :D

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

tamam da abi diyelim sen Eski açığa bakacan ben Yeni Açığa nolcak bu durumda kendisi dönsün daha iyi :D
kendisi donecek bi anda 1000 kisi saga sola don komutu verirse ne olut o kamera :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

saat 17 de açılacak mı acaba F5 lemekten ciğerim soldu
Ciğerim soldu demişken Cüneyt çakırı aklıma getirdin durup dururken :s20:  yapma bunu samet. :akuma:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Olimpos1903

Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı ahmetx

açıldı vatana millete hayırlı olsun,akşam olduğu için vintage değil mi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum