Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6673445 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ugurkartalizma

Forumdaki tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun..

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı manyak1903

gün boyu beklentinizi yüksek tutmayın dedim bunda forumun hit almasının ne ilgisi var sence böyle bir hiti istermiyiz kaldıki tam geçiş dönemimiz ve sunucuda bir sürü sıkıntımız varken o gece sunucu gitti geldi ve korkunç ağırlaştı yöneticilerin çoğu arkada siteyi ayakta tutmaya çalışırken konuyu bile takip edemedi ve o gecenin sonucu olarak akşam sunucumuzun yetersiz olduğunu düşünerek çok daha yüksek kapasiteli bir sunucuya geçtik ve her geçiş bir maliyet demektir. biz bu işten paramı kazanıyoruz tam tersi bayağı bir para harcıyoruz sıfır gelir çokca gider ama bundan şikayet ettiğimi düşünmeyin ben bunları zaten göze aldım evet burda bir çok insan büyük emekler veriyor bu tip hit yükselmeside emeklerinin karşılığı elbette mutlu olacaklar ne kadar hit o kadar index yükselmesi buda o kadar daha fazla Beşiktaşlıya ulaşmak demektir, buda manevi bir tatmin oluyor olayın akışını takip etseydin bunun site yönetimiyle bir ilgisinin olmadığınıda anlardın zaten açıklamanın ne üzerine olduğunu biliyorduk çokta bir kaygımız olsaydı gerçekten bomba bir iki bilgi koyardık ortaya kendimizi aklardık ama bunun sonucu hem mabeti riske atmış olurduk hemde gerçekte site amacından sapar ve kendimizi düşünür olurduk burda kimin ne düşündüğü ve ne tepki koyduğunun bir önemi yok önemli olan zamansız ve Beşiktaşımızı zora sokacak bir bilginin burdan çıkmasıdırki buna kesinlikle izin vermemeliyiz o gece iki önemli bilgi zaten geldi biri çatı projesinin son halinin geldiği bilgisiydi ki bunu daha kimse bilmiyordu geleli bir saat olmamıştı hatta bir iki görsel sızdırılabilirdi ama konu o aşamaya gelince artık hiç bir şey sızdırılamazdı burasının yapım amacı stadımızla ilgili bilgileri Beşiktaş taraftarına elimizden geldikçe ulaştırabilmek bundada ne kadar başarılı olunduğu forum üyelerinin taktiridir sonuçta her bilgiye çok zor ulaşıyoruz birde şöyle düşünün bjk_mabet olmasaydı ve diğer resim çeken arkadaşlar olmasaydı acaba stadla ilgili ne kadar bilgiye ve görsele ulaşılabilirdi bunların hepsi sizin için okuduğunuz bir kaç satır ve baktığınız bir kaç resim ama birde bunların buraya taşınabilmesi için kaç kişinin ne kadar emek verdiğini bir düşünün hem para harcıyorlar hem işlerinden özel hayatlarından uykularından feda ediyorlar siz kandırıldığınızı düşünüyorsunuz neden bir gece oturup bilgisayar başında zaman geçirdiğiniz içinmi iyide kimse size bunu yapmanız için baskı yapmıyor beklediğinizi bulamıyorsanız çok basit girmezsiniz olur biter burası bir forum herkes istediği gibi yazar yazdıkları suç teşkil etmediği sürece bizide ilgilendirmez o gece bir kaç kişi olayı büyüttüde büyüttü uyardık tınmadılar daha ne yapabiliriz mesajlarınımı silseydik mabetin yazısını kendilerine göre yorumladılar mabetin zaten üslubu böyle yaptığında yanlış bir şey yoktu bizim ne yapmamız gerekiyordu en fazla uyarırız ki bunu yaptık yüksek beklenti içinde olmayın dedik mabette uyardı çatı kapasite çim gibi konularla ilgili bir bilgi veremiyeceğini söyledi daha nasıl bir bilgi beklendiki ortada yanlış bir durum yoktu ha forumun reklamını yapmaksa yapacağız elbette bunun için birilerinden izinmi almamız gerekiyor yada yapmamamızmı gerekiyor reklamın kötüsü olmaz kaldıki reklam olsa bile bunun bize ne tür bir getirisi var neyle itham edildiğimizi anlamadım tamam reklam yaptık karşılığında hit aldık eee ne kazandık bundan bana maliyeti yeni bir sunucu oldu kazancı ne oldu bence konuştuğunuzun nereye gittiğine bir bakın derim @manyak1903
abi sen olayları çok yanlış değerlendiriyorsun naçizane.Ben hiç hit idi maliyet idi o işlere girmiyorum hep sen giriyorsun : ) Ne de oraya çekiyorum konuyu.Buradan en gencinden en yaşlısına herkes bir hata var diyorsa ortada hata vardır.Hoş belki birçok kişi ,bir de biz üstelemeyelim diye yazmıyorlardır ,geri planda kalıyorlardır.

1-bu hesap Beşiktaş Arena'nın değil mi ? https://twitter.com/arenabesiktas bu hesaba buradaki yetkili kişiler yazmıyor mu ?
"Bugün saat 23:00'da http://www.besiktasarena.com  'da @bjk_mabet stadla ilgili çok önemli bilgiler açıklayacak. Tüm takipçilerimizi bekliyoruz..."

burada mabet'in dediği her zamanki tavrıyla bomba.azıcık da ziyaretçi akını demesi.

2-Hit aldığında üzülseydim ya da gelmesin diye uğraşsaydım saat 23:00'a kadar site de beklemez , 23:00'dan sonra da bugün rekor kırılmazsa sorun var demezdim ve üstüne daha çok kişi gelsin diye o an çevrim içi üye sayısını rekoru gelişmesi adına ,yok mu arttıran diye milleti gaza da getirmezdim.aktar abiye hadi bir yarışma demezdim.

olay hep mabet zaten , mabet bilgi versin , mabete yüklenilsin mabet özür dilesin.mabetim ben mabetim  :evillol:

Sitenin görselliğini ya da işleyişine engelleyecek bir reklam olmadıktan sonra reklam da alın.Almamanız kabahat , hatta günlük sen söyle, her gün girerken tıklayalım.Burada biz bizeyiz.Göze batmayacak bir reklama başka hiç bir yerde tıklamadığım kadar tıklarım.Ki ben bundan önce teşekkür yazımı da yazdım foruma karşı başta sen olmak üzere.Ama o gün yapılan da yanlış idi.

Ben kendimi biliyorum.İtham etmiyorum , sadece o gün kırgınlık oldu bu forumda gencinden yaşlısına.Çıktıktan sonra dahasını da görmedim ,belki daha da farklı şeyler olmuştur.

Sen hadi bugün hitin anasını ağlatalım dedin de ağlatmadılar mı.Biz bizeyiz diyoruz ama bunu davranışlar da çok hissettiremiyorsunuz.Bir herkese olanı söyleyerek hareket etmek var herkesin o işte emeği geçsin neden orada olduğunu blisin ,bir de herkesi 23'e kadar kapı etmek var ne olduğunu bilmeden. "Liderlik sözlerden çok tavırla ve davranışlarla gösterilir."

o yüzden üstüne basa basa diyorum ne hit ne reklam almanızdayım.burada bir kişinin nereden yazısına yazdığı yazı foruma saygısızlık değildir ,uyarırsın yapmaz ama yaşını başını almış insanlara ve aileyiz dediğimizde bu şekilde tutum sergilemek saygısızlıktır."zaten açıklamanın ne üzerine olduğunu biliyorduk" kısmından ben bunu anladım.

bir kez daha teşekkür ediyorum başta sana ve emek verenlere , forumu bizim hizmetimize açtığınız için ve bu ortamı sağlayan kızlı erkekli : ) bütün gencinden yaşlısına Beşiktaşlılara.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı TURKahvesi

o değilde kötü haber vereyim montajını kameradan göremeyeceğiz :D

işte bu durum bizleri üzecek  :bawling:

@Necmi abi şu an yayında olan canlı kamera hareketli kamera yayına geçtiği an kapatılacak mı tamamen

hani kuleden yayın yapan kamera kapalının o çatı bölgesini gösterebiliyor

taa ki önü kapanana dek (en azından kapalı çatı bölgesini engelleyene dek)

yani aynı anda 2 canlı yayın yapabilirler mi  :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

@Necmi abi şu an yayında olan canlı kamera hareketli kamera yayına geçtiği an kapatılacak mı tamamen

teknik olarak yapabilirler abi ama bence iptal edecekler eski kamerayı @Özgür

Çevrimdışı Efe

Tek kamera olacak tir diger kamera devre disi aman yapilsinda iceriyi gorelim yeter :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı TURKahvesi

teknik olarak yapabilirler abi ama bence iptal edecekler eski kamerayı @Özgür

umarım etmezler iptal Samet

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TURKahvesi

Tek kamera olacak tir diger kamera devre disi aman yapilsinda iceriyi gorelim yeter :icool:

anladım Efe

sende haklısın evet

kule kamerasının görüntü mesafesinden biraz daha yakın net gösterecektir yeni canlı yayın kamerası

bu açıdan sabırsızlıkla heyecanla bekliyoruz

ama yinede şunu belirtmekte fayda var ne olursa olsun beklentileri düşük tutmalıyız sonra geçen günkü gibi hayalkırıklığına uğramayalım  :evillol:

Çevrimdışı manyak1903

Bu arada Beşiktaş yönetimi umarım gelecek senenin 15/16 sezonunun ne kadar önemli olduğunu biliyordur.

Stat açıldığında o sezon her Beşiktaşlı o stada girmek isteyecek
:evillol: yurtiçinden yurtdışından istanbuldan diğer illerden.

500 liraya bir kart (%15 indirim imkanı ve bilet alırken öncelik sağlayacak bir sistem) üstünde duruyorum.Şimdiden çalışmaları yapılmalı.

Neden mi ?

örnek ;
(kale arkası)20 bin üzerinden 1.000 liraya açık kombinesi satılsa 20.000.000 TL yapıyor.Ve sadece bu 20 bin kişi stada uğrayacak demek oluyor.ve bütün sezonluk.

-Bütün sezon
biletleri önceden açıklanıp şu şekilde bütün sezon değişmeyecek bir bilet tarifesi ile
(kale arkası) bütün maçlar 75 liralık bilet (derbilere özel ayar olacak) ,bu kartı alana 50 liraya(25 lira indiriimli ve öncelik hakkıyla)satılsa (bu sene kombineli olanlara 35 liraya -40 lira yapıyor ve daha öncelikli)

-ve biletler satışa çıktığında öncelik hakkı verilip
bir hafta önceden bir hafta sonraki biletler satışa çıkarılacak şekilde - Perşembe Cuma(bu sezon kombineli olanlara seneye öncelik) Pazartesi  Salı Çarşamba (500 liralık kartlı olanlara öncelik) / Perşembe Cuma (bilet kalırsa)

Bunu yaparsak hesap
20 bin kişi x 500 lira = 10.000.000 TL
 +
ortalama 20 maça 50 liradan bilet 1000 lirax20 bin kartlı =20.000.000 TL (kombine parası çıktı)

30.000.000 TL

ve sadece 20 bin kişi değil ,o stada doluşmak isteyen ,500 liralık öncelik ve indirim kartına sahip, 1 maça geleyim bu maça da ben gideyim diyecek olan binlerce taraftarı düşünün.

Ve dahası
130 liralık formayı 110 liraya alabilecek bir şekilde, kartal yuvası alışverişlerinde yararlanabileceği  %15 indirim hakkı.(130 lirada 19,5 lira yapıyor)

Bununla birlikte sadece 20 bin kişi değil ,bir sezonda 100 binlerce taraftarın "tekil" olarak stada uğradığında kartalyuvasından alacağı sadece 1 forma üzerinden (sadece 1 forma almayacak kimse ; ) )

20 bin kişi 110 lira = 2.200.000 TL x 20 maç  = 44.000.000 TL (20binx20 = 400.000 forma)

(bunu da yurt dışından gelecek veya başka illerden gelecek kişiler olarak düşünün)

bu olmaz ya ,bu şöyle böyle diyecek olanın aklından şüphe duyarım.Bu takımın arkasında taraftar var mı yok mu göreceğimiz en önemli sezon gelecek sezondur.

Stadın altındaki kartal yuvasına da forma yığsınlar binlerce.gelen almadan gitmesin.

Bu satışları ve desteği gören sponsor özellikle adidas da kime sponsor olduğunu bilecek ,

15/16 sezonunda herkes haddini bilecek!

bu arada sadece 20 bin üzerinden hesaplamalar  :evillol: 2 ile çarpın daha sonra onu da 2 ile çarpın sonra çarpa çarpa gidin : )

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

abi sen olayları çok yanlış değerlendiriyorsun naçizane.Ben hiç hit idi maliyet idi o işlere girmiyorum hep sen giriyorsun : ) Ne de oraya çekiyorum konuyu.Buradan en gencinden en yaşlısına herkes bir hata var diyorsa ortada hata vardır.Hoş belki birçok kişi ,bir de biz üstelemeyelim diye yazmıyorlardır ,geri planda kalıyorlardır.

1-bu hesap Beşiktaş Arena'nın değil mi ? https://twitter.com/arenabesiktas bu hesaba buradaki yetkili kişiler yazmıyor mu ?
"Bugün saat 23:00'da http://www.besiktasarena.com  'da @bjk_mabet stadla ilgili çok önemli bilgiler açıklayacak. Tüm takipçilerimizi bekliyoruz..."

burada mabet'in dediği her zamanki tavrıyla bomba.azıcık da ziyaretçi akını demesi.

2-Hit aldığında üzülseydim ya da gelmesin diye uğraşsaydım saat 23:00'a kadar site de beklemez , 23:00'dan sonra da bugün rekor kırılmazsa sorun var demezdim ve üstüne daha çok kişi gelsin diye o an çevrim içi üye sayısını rekoru gelişmesi adına ,yok mu arttıran diye milleti gaza da getirmezdim.aktar abiye hadi bir yarışma demezdim.

olay hep mabet zaten , mabet bilgi versin , mabete yüklenilsin mabet özür dilesin.mabetim ben mabetim  :evillol:

Sitenin görselliğini ya da işleyişine engelleyecek bir reklam olmadıktan sonra reklam da alın.Almamanız kabahat , hatta günlük sen söyle, her gün girerken tıklayalım.Burada biz bizeyiz.Göze batmayacak bir reklama başka hiç bir yerde tıklamadığım kadar tıklarım.Ki ben bundan önce teşekkür yazımı da yazdım foruma karşı başta sen olmak üzere.Ama o gün yapılan da yanlış idi.

Ben kendimi biliyorum.İtham etmiyorum , sadece o gün kırgınlık oldu bu forumda gencinden yaşlısına.Çıktıktan sonra dahasını da görmedim ,belki daha da farklı şeyler olmuştur.

Sen hadi bugün hitin anasını ağlatalım dedin de ağlatmadılar mı.Biz bizeyiz diyoruz ama bunu davranışlar da çok hissettiremiyorsunuz.Bir herkese olanı söyleyerek hareket etmek var herkesin o işte emeği geçsin neden orada olduğunu blisin ,bir de herkesi 23'e kadar kapı etmek var ne olduğunu bilmeden. "Liderlik sözlerden çok tavırla ve davranışlarla gösterilir."

o yüzden üstüne basa basa diyorum ne hit ne reklam almanızdayım.burada bir kişinin nereden yazısına yazdığı yazı foruma saygısızlık değildir ,uyarırsın yapmaz ama yaşını başını almış insanlara ve aileyiz dediğimizde bu şekilde tutum sergilemek saygısızlıktır."zaten açıklamanın ne üzerine olduğunu biliyorduk" kısmından ben bunu anladım.

bir kez daha teşekkür ediyorum başta sana ve emek verenlere , forumu bizim hizmetimize açtığınız için ve bu ortamı sağlayan kızlı erkekli : ) bütün gencinden yaşlısına Beşiktaşlılara.

@manyak1903  burda neye itiraz ediyorsun.İtiraz ettiğin noktayı açıklayabilirmisin? İnan yazdıklarından bir şey anlamadım..Bunun bir pr çalışması olduğunu mu iddia ediyorsun.???

Çevrimdışı WarrChief

o bu değil de çatı malzemeleri tır ile stadın içine doğru yönelirken o anı yeni hareketli kamera ile izleme onuruna erişiriz inşallah  :)

kaydetmek lazım birkaç arkadasımız bunu yapmalı demekki bundan dolayı aksama yetiştirmeye calısıyorlar

Çevrimdışı manyak1903

manyak1903  burda neye itiraz ediyorsun.İtiraz ettiğin noktayı açıklayabilirmisin? İnan yazdıklarından bir şey anlamadım..Bunun bir pr çalışması olduğunu mu iddia ediyorsun.???
ben bir şey iddia etmiyorum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu arada Beşiktaş yönetimi umarım gelecek senenin 15/16 sezonunun ne kadar önemli olduğunu biliyordur.

Stat açıldığında o sezon her Beşiktaşlı o stada girmek isteyecek
:evillol: yurtiçinden yurtdışından istanbuldan diğer illerden.

500 liraya bir kart (%15 indirim imkanı ve bilet alırken öncelik sağlayacak bir sistem) üstünde duruyorum.Şimdiden çalışmaları yapılmalı.

Neden mi ?

örnek ;
(kale arkası)20 bin üzerinden 1.000 liraya açık kombinesi satılsa 20.000.000 TL yapıyor.Ve sadece bu 20 bin kişi stada uğrayacak demek oluyor.ve bütün sezonluk.

-Bütün sezon
biletleri önceden açıklanıp şu şekilde bütün sezon değişmeyecek bir bilet tarifesi ile
(kale arkası) bütün maçlar 75 liralık bilet (derbilere özel ayar olacak) ,bu kartı alana 50 liraya(25 lira indiriimli ve öncelik hakkıyla)satılsa (bu sene kombineli olanlara 35 liraya -40 lira yapıyor ve daha öncelikli)

-ve biletler satışa çıktığında öncelik hakkı verilip
bir hafta önceden bir hafta sonraki biletler satışa çıkarılacak şekilde - Perşembe Cuma(bu sezon kombineli olanlara seneye öncelik) Pazartesi  Salı Çarşamba (500 liralık kartlı olanlara öncelik) / Perşembe Cuma (bilet kalırsa)

Bunu yaparsak hesap
20 bin kişi x 500 lira = 10.000.000 TL
 +
ortalama 20 maça 50 liradan bilet 1000 lirax20 bin kartlı =20.000.000 TL (kombine parası çıktı)

30.000.000 TL

ve sadece 20 bin kişi değil ,o stada doluşmak isteyen ,500 liralık öncelik ve indirim kartına sahip, 1 maça geleyim bu maça da ben gideyim diyecek olan binlerce taraftarı düşünün.

Ve dahası
130 liralık formayı 110 liraya alabilecek bir şekilde, kartal yuvası alışverişlerinde yararlanabileceği  %15 indirim hakkı.(130 lirada 19,5 lira yapıyor)

Bununla birlikte sadece 20 bin kişi değil ,bir sezonda 100 binlerce taraftarın "tekil" olarak stada uğradığında kartalyuvasından alacağı sadece 1 forma üzerinden (sadece 1 forma almayacak kimse ; ) )

20 bin kişi 110 lira = 2.200.000 TL x 20 maç  = 44.000.000 TL (20binx20 = 400.000 forma)

(bunu da yurt dışından gelecek veya başka illerden gelecek kişiler olarak düşünün)

bu olmaz ya ,bu şöyle böyle diyecek olanın aklından şüphe duyarım.Bu takımın arkasında taraftar var mı yok mu göreceğimiz en önemli sezon gelecek sezondur.

Stadın altındaki kartal yuvasına da forma yığsınlar binlerce.gelen almadan gitmesin.

Bu satışları ve desteği gören sponsor özellikle adidas da kime sponsor olduğunu bilecek ,

15/16 sezonunda herkes haddini bilecek!

bu arada sadece 20 bin üzerinden hesaplamalar  :evillol: 2 ile çarpın daha sonra onu da 2 ile çarpın sonra çarpa çarpa gidin : )

1 bucuk senedir ne dediğin anlaşılmıyor güzel kardeşim..

karma karısık şeyler yazıyorsun sürekli hesap kitap.. ve eminimki kimse sonuna kadar okumuyordur..

çünkü öyle bir giriyorsun ki... yazıya DEMBA BA iyi golcü değil ile yazıya başlayan spor yazarları gibisin..

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı SDemirsoy

@manyak1903  burda neye itiraz ediyorsun.İtiraz ettiğin noktayı açıklayabilirmisin? İnan yazdıklarından bir şey anlamadım..Bunun bir pr çalışması olduğunu mu iddia ediyorsun.???
twitter adresini kullananlardan biri de benim @yoksul Abimin dediği gibi bende hiç bir şey anlamadım yazdığından @manyak1903

Çevrimdışı manyak1903

karma karısık şeyler yazıyorsun sürekli hesap kitap.. ve eminimki kimse sonuna kadar okumuyordur..

çünkü öyle bir giriyorsun ki... yazıya DEMBA BA iyi golcü değil ile yazıya başlayan spor yazarları gibisin..
şunu anlamadıysan ben bir şey diyemem.senin kendi anlaman : ) ikinci hakaretine bir şey diyemeyeceğim.

@manyak1903 haklısın ama arada hangimiz hata yapmıyorki, hatasız kul olmaz önemli olan niyet,  konu uzatmaya değmez, herşey çok güzel olacak. Hürmetler  :)

Çevrimdışı WarrChief

ama montajı goremiyeceksek ne anlamı kaldı zaten kaba hep aynı kalacak sacma oldu bu simdi:((  3 ay beklicez oyle dümdüz izlicez stadı sonra çimleri gorucez ama o asamaya akdar sadece prekast gorucez olmadı ama bu:((

neyse belki değişikliğe giderler nası simdi biz bastırdık bu asamaya geldi tekrar yaparız bu sefer acıyı değiştirrler:D

Çevrimdışı Efe

Stad basliginda stadi ilgilendiren konular disinda cok fazla konulari uzatmayalim lutfen muhabbet cafede tartisiniz :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

arkadasimiz blog yazari saniyorum ama burasi forum.... Buda aklima su soruyu getirdi. acaba forumun iceriginde blog larimiz olsa genis genis rahat rahat yazsak.. ilgi duyan okusa olmaz mi? @Necmi abi
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TØLGA

Stad basliginda stadi ilgilendiren konular disinda cok fazla konulari uzatmayalim lutfen muhabbet cafede tartisiniz :bandit:
ben bile konu dışı yapmıyorum artık beni örnek alın   :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK