Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6673502 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

süper haber bjk mabet çok teşekür ederiz özellikle hareketli kamera olması süper

Çevrimdışı Efe

Kapalıya kurulacak hareketli kamera akşama yayına geçmesi planlaniyor
bugun calisacaklar deneyecekler aksama acacaklar mobilden yayin acilmiyordu insallah artik acilir :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yakup

Beşiktaş Dergisi forumu resmen tanımıştır  :evillol:

@Yunus abi bende diyorum ki kasımda kerem tunçeri vardı  :alala: sonra baktım kişiye özel yazıyor  :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Yakup

Çiçek göndereceksin Abi , ne önerisi :D :boxin:

verdirdin çiçek siparişini @yavvuzz bakalım.  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı murat

valla orası meçhul ama olacak gibi duruyor yoksa fotoğrafımızı çeker topçular :D @emredogum
dün mabet olmayacağını söyledi :D

Çevrimdışı Yakup

eksik olmuş necmi abi

fotoda en üst sağda ki eleman soyunmuş ya ademe göstermek lazım o elemanı  :lol: gerçi bende üşüyordum beşiktaşımız ısıttı sağolsun  :ok:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Yakup

dün mabet olmayacağını söyledi :D

dün bende sorum olmayacak anlamında kafa salladı. ya da aktarın iksirinin etkisiydi anlayamadım  :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı Serkan7738

Mabet twitter da kameranın resminide paylaşmış yanında kutusu var markası lg biri yüklese yakınlaştırıp modeline baksak ta özelliklerini okusak

Çevrimdışı ONUR KOLCU

teşekkürler mabet herşey için verdiğin vereceğin bütün bilgiler için...

Çevrimdışı yavvuzz

verdirdin çiçek siparişini @yavvuzz bakalım.  :lol: :lol: :lol:
@Yakup Sonra teşekkür edersin bana okula gönderdin dimi , ne kadar çok kişli çiçeği görürse o kadar etkili bir çiçek olur. :D

Çevrimdışı Yakup

@Yakup Sonra teşekkür edersin bana okula gönderdin dimi , ne kadar çok kişli çiçeği görürse o kadar etkili bir çiçek olur. :D

orası da ayrı bir konu zaten elemana dedim ki saat 1 e yetişir değil mi özel gün bakarız o yüzden mecburen ev adresini verdim. şuan netten takip ediyorum siparişiniz araca yüklendi dediği an arayacağım okula gönderin diye  :lol: :lol:

Çevrimdışı murat

öncelikle @ZEKI abimin sonrasında tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun :claps:

mabet tam çıkışın arkasını göremiyoruz orasıda kapandımı acaba ne zaman başlar.
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2014, 11:46:17 MURAT ]

Çevrimdışı TURKahvesi

aman Allahım hareketli kamera akşama yayında

bjk_mabet'in resmi twitter adresine koşar adım ulaşıp baktım gözlerime inanamadım

yeaahhh babyyy diyorum  :super:  :)

öncelikle Beşiktaşlıların sonrasında tüm spor severlerin gözü aydın diyorum

hareketli kamerada emeği geçenlere teşekkür ediyoruz sağolsunlar varolsunlar  :pray:

Çevrimdışı kaanzor

Kapalıya kurulacak hareketli kamera akşama yayına geçmesi planlaniyor

:sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc

saldır beşiktaşım oleeyyy
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Antalyasporun çatısı güzel bişeye benziyor..

Çevrimdışı İrfan

Öncelikle @Efe sonra hepimizin gözü aydın :D Kameramız hayırlı olsun  :sevinc
We are Electric..!

Çevrimdışı emredogum

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı bjk_mabet

Bugün 24 kasım öğretmenler günü...
Öncelikle ulu önder ATATÜRK ün,
İlk öğretmenim Annenin,
Forumda bulunan @ZEKI abinın ve öğretmenliği meslek olarak değil irfanı hür vicdanı hür nesiller yetiştirmek olan yaşayan tüm eğitimcilerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN...
Bugün buralardaysak bunu öğretmenlerimize borçluyuz...
Saygılarımla...
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2014, 12:16:43 bjk_mabet ]
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmet türken

@aktar_ismail şekerler için teşekkürler en fazla @Oktay yedi heralde en son biz arabayla geçerken temde atletle koşuyordu  :D bende yedim baya millete veriyorum yok ben yemem diyor :D
@Ekrem ellerine sağlık kardeşim

o şekerlerde ne vardı bilmem ama bir müddet sonra boğazlarım yanıyrodu sıcaktan :icool: bir Beşiktaş birde aktarın şekerleri geceyi sımsıcak yaptı. Her ikisinede teşekkür.(yalnız periyodik 10 dakkada bir çıkarıyordu şekerleri, Geovani şüphede çok haklısın :lol:)

Çevrimdışı TØLGA

@ZEKI abi öğretmenler günün kutlu olsun.
Ve forumda olan diğer öğretmenlerimizin öğretmenler gününü canı gönülden kutlarim :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türken

deplasman seyircisine olacak :D
deplasman seyircisine sadece file yetme demir kafes falanda yapılması lazım üzerinede cam. sesleri solukları çıkmasın. oradaki ambiyansa parazit olmasınlar

Çevrimdışı adnan49

dun wowda bır arkadas kameranın hareketlı olacagını ve yarın (bugun ) saat 17:00 de acılacagını soylemıstı mabet kardesım kamera 17:00 de mı acılacak