Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6683127 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar gelin Futbol takımımızı,transfer dedikodularını,beklentilerimizi,nasıl bir kadroyla maçlara çıkmamız gerektiğini,eksiklerimizi,yanlışlarımızı birlikte konuşalım:

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201415-sezonu/besiktas-jk-futbol-takimi-201415-sezonu/new/#new
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Factatum

Başkan "10 gün sonra çatıya başlayacağız" dedi. Bunu çatı germe ekipmanlarının montajına başlanacağı şeklinde mi yorumlamak gerek?

Çevrimdışı Deniz

Konu dışı olacak ama en çok okunan başlıklardan olduğundan dolayı buraya yazıp dikkat çekmek istedim. BJK5 ile bu ay itibarı ile kulübe destek olmaya başladım. Bunun için bir başlık açsak harika olacak yalnız.

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201415-sezonu/vodafone-karakartal-destek-kampanyalari-1-tl-3-tl-5-tl/
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serjo

her gün foto'lara bakınca ilerleme yavaş gibi
1 hafta bakmama kararı aldım (dayanabilirsem tabi)  :biggrinking:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Karabay

bu yolda ne yiğitler harcandı :)

Çevrimdışı Efe

Soyle birsey soyliyim bugun duydum dogru yanlis bilemem... Stada yakin olacak... Artik arabayla mi 10 dakika yuruyerek mi 10 dakika bilemem...
yuruyerek 10 dakika ise arkada biyerlere yapilacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı WarrChief

bu konuda inanılmaz yorumlar var sosyal medyada:;)) acaba para yoktamı durdu hızı eskisi gibi değil vs vs bircok sey okuyorum:)) tabi eskisi gibi ilerleyiş gorulmuyor ama mesela prekast yerleşimi eskiye oranla daha hızlı,, cicekler eskiden katları daha cabuk cıkarken simdi cıkmadıgını goruyoruz bence bundaki sebeb içerideki bazı perdeler vs vs olabilir çnk numaralıda farklı seyler soz konusu
obitasında kocaman uzun genis dosemeleri var onlar vakit zaman alıyor aslında inceleyen birisi bunu anlar ama tabiki herkes bilmek zorunda değil :D

Çevrimdışı Caner

En son bunu dedikten yaklaşık 48 saat sonra elim titreye titreye uyuşturucu bağımlısı gibi baktım fotolara.

Çevrimdışı demir_kArtAl

En son bunu dedikten yaklaşık 48 saat sonra elim titreye titreye uyuşturucu bağımlısı gibi baktım fotolara.

:evillol: :evillol: :evillol: aynen bende de öyle bişey oldu
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimiçi Necmi

bu konuda inanılmaz yorumlar var sosyal medyada:;)) acaba para yoktamı durdu hızı eskisi gibi değil vs vs bircok sey okuyorum:)) tabi eskisi gibi ilerleyiş gorulmuyor ama mesela prekast yerleşimi eskiye oranla daha hızlı,, cicekler eskiden katları daha cabuk cıkarken simdi cıkmadıgını goruyoruz bence bundaki sebeb içerideki bazı perdeler vs vs olabilir çnk numaralıda farklı seyler soz konusu
obitasında kocaman uzun genis dosemeleri var onlar vakit zaman alıyor aslında inceleyen birisi bunu anlar ama tabiki herkes bilmek zorunda değil :D
iş azalıyor bu normal bir durum çiçekler son tablayı döktükten sonra numaralıda sadece testereler kalacak oranın ekip sayısı belli zaten elinde kalan tek iş olan köşe çalışması için elindeki ekip fazla ve azaltmaya gidecektir şu anda büyük ihtimal bunun planlaması yapılıyordur daracık alanda yüzelli kişi çalıştıramaz yarı yarıya düşer obitaşta şu an için böyle bir durum yok ama bir ay sonra oda azaltmaya gidecektir çok adamla çok iş yapılır diye bir kural yok bundan sonra işler ilerlemiyormuş gibi görünecektir iş görünmeyen kısımlara taşınıyor bu daha önce öngörülmüştü

Çevrimdışı AdemG

:evillol: :evillol: :evillol: aynen bende de öyle bişey oldu

tatil oncesiydi 5 gun kadar dayanmistim. sonra tatilde sabah aksam bakarak acigi kapayip kendime geldim..

Çevrimdışı Sutlas

Başkan "10 gün sonra çatıya başlayacağız" dedi. Bunu çatı germe ekipmanlarının montajına başlanacağı şeklinde mi yorumlamak gerek?

Artık kapalıdaki kolonlardan başlanabilir bence, kapalı bitene kadar eski açıktaki kolonlar da hazır olur, sonra da yeni açık ve numaralıda kolon hazır oldukça devam ederler.

Çevrimdışı Serkan7738

reklamı yeni izledim Bilic in sırtından kanatlar çıkınca tüylerim diken diken oldu Dolmabahçe yollarından maça gitmeyi özledim be

Çevrimdışı ahmet türker

insan bir reklama ağlar mı, ben ağlarım arkadaş . bravo vodafon söyleyecek kelime bulamıyorum .

Çevrimdışı berk_bjk

Çevrimdışı AdemG

Arkadaslar,

su anda siteyi ziyaretci olarak takip eden 130 kusur arkadasin tamami renkli takim taraftari olamaz.. besiktas taraftariysaniz yine tarftarin olusturdugu su ortamda desteginiz olsun istiyorsaniz lutfen uye olun, uye olun ki sizi renklilirden ayirt edebilelim.  merak etmeyin uye formunu doldurmak 2 dakikanizi almaz..

Çevrimdışı quentine83

şuan bişeylerin neden şimdi başlamıyor oldugunu  başladıgı zaman anlarız.şimdiden atarlanmaya  gerek yok.vardır bir planlaması elbette...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı halvetifarazi

stadın yapımında izlemesi en güzel an çatının montajı olacak. ne yapılıp edilip çatı montajından önce süzer plazaya bir kamera yerleştirilmeli ki tepeden montajı keyifle izleyelim.

Çevrimdışı Serkan7738

şuan bişeylerin neden şimdi başlamıyor oldugunu  başladıgı zaman anlarız.şimdiden atarlanmaya  gerek yok.vardır bir planlaması elbette...

@quentine83  felsefik bi cümle olmuş anlamadım ben  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı berk_bjk

Çevrimdışı quentine83

@quentine83  felsefik bi cümle olmuş anlamadım ben  :evillol: :evillol:
serkancıım ,diyoruz ya hani çatı madem kapalıdan başlayacak şimdiden başlasın niye 10 gün sonra ,yok işte niye küfeki başlamıyor neyi bekliyor falan.bunlara hitafen söyledim... :D
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ilhan

insan bir reklama ağlar mı, ben ağlarım arkadaş . bravo vodafon söyleyecek kelime bulamıyorum .
Valla Ahmet abi oturdum kahvaltı yapacağım açtım forumu birde baktım reklam filmi tıkladım, sonra kahvaltı kaldı masada, bir sigara sonrası gözyaşı.

Çevrimdışı Serkan7738

serkancıım ,diyoruz ya hani çatı madem kapalıdan başlayacak şimdiden başlasın niye 10 gün sonra ,yok işte niye küfeki başlamıyor neyi bekliyor falan.bunlara hitafen söyledim... :D

@quentine83 Abi yine anlamadım :)

Çevrimdışı ahmet türker

Valla Ahmet abi oturdum kahvaltı yapacağım açtım forumu birde baktım reklam filmi tıkladım, sonra kahvaltı kaldı masada, bir sigara sonrası gözyaşı.
yemin ediyorum ikinci kere izleyemedim ,o kadar duygulandım değerli ilhan kardeşim.