Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6683483 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

yemin ediyorum ikinci kere izleyemedim ,o kadar duygulandım değerli ilhan kardeşim.
Akşam için malzeme çıktı bize abi :drunkard:

Çevrimdışı ahmet türker

Akşam için malzeme çıktı bize abi :drunkard:
aynı şeyi düşünmüşüz kalp kalbe karşıdır sevgili kardeşim. :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

süper reklam hele biliç kafasını indiriyor kanat çıkıyor süper...!
sezon sonu bekleme 5 yıllık imzala biliçle

Çevrimdışı Serkan7738

bu eski açık köşedeki sütunlara dayanmayan son testere kirişmi acaba şu son demirlenen

Çevrimdışı WarrChief

işte hocam duygusallık ta bu profesyonel hayatta yer yok:))  suan yonetimin yaptıgı politikayı begeniyorum beklemek en iyisi çnk suan tartısılan bir kişi için sozlesme uzatmak anlamsız

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Biliç'in herşeyi güzel çok sempatik vs vs ama teknik direktörlüğü tartışılır.  :tabe:

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Biliç'in herşeyi güzel çok sempatik vs vs ama teknik direktörlüğü tartışılır.  :tabe:

Ben tartışmam ismail kaptan..  iyi bir teknik adam değil.Ortalama bir teknik adam...

Çevrimdışı Emre.Guler

eline sağlık kardeşim @berk_bjk resimler için teşekkürler bugün kısır bir gün resimler açısından

Çevrimiçi Necmi

12:40'da çektiğim resimler devamı

hızlı resimden yüklemezsen memnun olurum direk foruma at sayfa yapısını bozuyor hemde beşiktaş arena logosu çıkmıyor emek veriyorsunuz bari forumada katkısı olsun

Çevrimdışı Olimpos1903

Tekrar tekrar izliyorum da Bilic'in tam kanatları çıkarken ki duruşu falan mükemmel :) bilmediğimden soruyorum oradaki insanların hepsi gerçek mi yoksa bir şekilde çoğaltıyorlar mı? :alala: bu arada bence de yönetim en iyisini yapıyor sonuçta 1 maç kaybetsek herkes suçu Bilic'e atıyor,gerek oyuncu değişiklikleri gerek derbilerdeki korkak oyunu
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 15:05:00 Olimpos1903 ]
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah ne oldu minecraft talebimiz?
Abi özür dilerim ya kontrolüm dışında gelişen şeyler oldu. Dün fazla uğraşamadım. Bugün de bir süre elektrik kesintisi oldu şu an çıkış kapılarını ve merdivenlerini düzenliyorum. İstersen bir ekran görüntüsü alayım ya da tamamen bitince atayım sen bilirsin.  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

adama verilen malzeme bu şağkadan kuş çıkart diyoruz...! çıkartmaya çalışıyor olmuyor sağ kanatsız necip deniyor çıldırtıryor...! İsmail oynasın diyoruz necip gibi...! yapacak birsey yok

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 15:09:31 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yldrmaydn

şu eski açık üst kata prekastlar konsa da artık gözümüz gönlümüz açılsa..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı bjk_mabet

Fotoğrafları akşam aticam.bu arada İsveçli bi firma geliyor onlara çay dağıtmam lazim ayrintilar birazdan...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmetx

ooo isveçli, mabed zehri verdi ve kaçtı yine  :lol:

Çevrimiçi Necmi

Tekrar tekrar izliyorum da Bilic'in tam kanatları çıkarken ki duruşu falan mükemmel :) bilmediğimden soruyorum oradaki insanların hepsi gerçek mi yoksa bir şekilde çoğaltıyorlar mı? :alala: bu arada bence de yönetim en iyisini yapıyor sonuçta 1 maç kaybetsek herkes suçu Bilic'e atıyor,gerek oyuncu değişiklikleri gerek derbilerdeki korkak oyunu
futbolculara omu söylüyor korkun diye sanki farklı bir kadro varda tercih yapıyor

Çevrimdışı Serkan7738

Fotoğrafları akşam aticam.bu arada İsveçli bi firma geliyor onlara çay dağıtmam lazim ayrintilar birazdan...

isveçten gelse gelse 3 açılı diş fırçası için gelirler yada ses mühendisleri olabilir mi acaba

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Biliç iyidir iyi. Yeni stadımızda takımın başında o olmalı.
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Abi lütfen çok bekletme bizi  :)

adama verilen malzeme bu şağkadan kuş çıkart diyoruz...! çıkartmaya çalışıyor olmuyor sağ kanatsız necip deniyor çıldırtıryor...! İsmail oynasın diyoruz necip gibi...! yapacak birsey yok

Biliç'te malzeme yoksa çaykur rize hocasında asterepolis hocasında yenemediğimiz onlarca takımın hocasında çok mu malzeme var?

Çevrimdışı tedd

Başkan 10 gün içerisinde çatının imalatı başlayacak dedi.
Sanırım montaj işlemleri demek istedi değil mi?
Yoksa imalatı çoktan başladı diye biliyorum.

Ayrıca bu gelen İsveçli firma çatı ile alakalı olarak mı geliyor @bjk_mabet ?
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ALI RIZA

:director: Bjk_Mabet   :boom: bombayı bıraktı