2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1207690 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı celiker1

Herhalde dünyada  bu kadar "Beşlik" atarak adam geçen oyuncu yoktur? 😀 Işın güzel tarafı %99 unu şov için değil,fayda sağlayacak şekilde atıyor.

[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2022, 14:14:55 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Herhalde dünyada  bu kadar "Beşlik" atarak adam geçen oyuncu yoktur? Işın güzel tarafı %99 unu şov için değil,fayda sağlayacak şekilde atıyor.

Çıldırt bizi başkan
Çıkart bizi baştan

Çevrimiçi Kartal Ç

Herhalde dünyada  bu kadar "Beşlik" atarak adam geçen oyuncu yoktur? 😀 Işın güzel tarafı %99 unu şov için değil,fayda sağlayacak şekilde atıyor.

malesef bizim ligde bu hareketler kendisine ayağa ve bileğe basmalar kaval kemiğine tekmeler şeklinde geri dönecektir. seviye malum. umarım bizim takımdakiler kendini korumasını tembihler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

beşlik atmış ama adam geçmiş denemez hepsinde topu kaptırmış 😂

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı DieForYou1903

Bana bir transfer bilgisi verdi güvendiğim bir abim olur olmaz bilmem Lucas Moura ile ilgileniyormuşuz kiralık olarak :)
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2022, 16:03:12 DieForYou1903 ]
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1563509937656934401
Bu iş kaan ayhanda sonlanacak, hem sağ stoper hem de rosier olmadığında sağ bek olarak kullanılır. Gönül daha iyilerini istesede yerli sınırı malum.

Bana bir transfer bilgisi verdi güvendiğim bir abim olur olmaz bilmem Lucas Moura ile ilgileniyormuşuz kiralık olarak :)
Ghezzal icin 17 milyon € luk teklif varmış. Mourayla belki bu yüzden ilgileniyoruz.

Çevrimdışı XiaoHan

Ghezzal icin 17 milyon € luk teklif varmış. Mourayla belki bu yüzden ilgileniyoruz.

Normal şartlarda takımda 17m euro teklife satılmayacak oyuncumuz yok ama akıllı sayın başkan 117 milyonluk teklif bekleyecektir hani her kuruş mühimmiş ya yani olmaz o transfer yatar yatar
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı Nazım Ar

Denayeri beğenirim ama bu yaşta ve kariyeri belli iken ortalarda dolanması korkutmuyor değil. Yine de Welliyi gönderip Denayeri getirsek alınabilir bir kumar gibi görünüyor.1.5 imza 2 m a bağlasınlar gitsin.

Çevrimdışı DieForYou1903

Evet onuda söyledi o abimiz bana 15 milyon € üzeri dedi o.Kafası karışmış hem ghezzalin hem yönetimin.Riske atmıyor olabilir bu yüzden ghezzal kendini.Giderse kimse şaşırmasın.Lucas Moura ile gs de ilgileniyormuş bu arada.Boyda baskı yapıyormuşuz ya git ya kadro dışısın diye oda sivasa gidebilir yada kadro dışı kalacakmış.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi Necmi

gözümü bile kırpmadan satarım

Çevrimiçi Savaş

gözümü bile kırpmadan satarım
Ucak biletini bile alır, VIP havalimanina bırakırım.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Nazım Ar

Gözünüzü seveyim bu adam bizim takımın en büyük yıldızı satın e yerine kimi koyacağız lig başladıktan sonra Mahrez mi gelecek? Bu saatte istiyorlarsa 25 versinler bari.

Çevrimdışı BlackEagle16

Gözünüzü seveyim bu adam bizim takımın en büyük yıldızı satın e yerine kimi koyacağız lig başladıktan sonra Mahrez mi gelecek? Bu saatte istiyorlarsa 25 versinler bari.
Ya abi asıl ben senin gözüne seveyim 17 milyon euroluk bi satıl İçin herkes satılır. Kimse kusura bakmasın çok severim ghezli n büyük topçumuz ama hiç düşünmem elbet son dakika biri düşer. Düşmesede mevcut kadro Bırakta atsın kendini devre arasına kadar yarışmada kalacak şekilde
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Nazım Ar

Ya abi asıl ben senin gözüne seveyim 17 milyon euroluk bi satıl İçin herkes satılır. Kimse kusura bakmasın çok severim ghezli n büyük topçumuz ama hiç düşünmem elbet son dakika biri düşer. Düşmesede mevcut kadro Bırakta atsın kendini devre arasına kadar yarışmada kalacak şekilde

Valla yerine sol ayaklı oyun stiline uygun Ghezzal katkısı verecek adam 10 milyon altında maliyetle hazırsa buyursunlar satsınlar. Benim bildiğim biz ne zaman ilk 11 den böyle sezon içinde devre arasında birini satsak yıllarca yerini dolduramıyoruz. Trabzon maça çıkmamış adamı 10 milyona satıyor, fb koreli stoperi 20 ye satıyor, gs düne kadar taraftarın küfür ettiği marcaoyu 13 e satıyor, piyasa eskisi gibi değil, 17 m euro da büyük para değil. Bu adamın tapusu bizde ligin en iyi kanat forveti.

Ha Vargası alsaydık içim daha rahat olurdu ligde denenmiş başarılı olmuş adam fiyatı da uygundu.

Çevrimiçi sEuL

Valla yerine sol ayaklı oyun stiline uygun Ghezzal katkısı verecek adam 10 milyon altında maliyetle hazırsa buyursunlar satsınlar. Benim bildiğim biz ne zaman ilk 11 den böyle sezon içinde devre arasında birini satsak yıllarca yerini dolduramıyoruz. Trabzon maça çıkmamış adamı 10 milyona satıyor, fb koreli stoperi 20 ye satıyor, gs düne kadar taraftarın küfür ettiği marcaoyu 13 e satıyor, piyasa eskisi gibi değil, 17 m euro da büyük para değil. Bu adamın tapusu bizde ligin en iyi kanat forveti.

Ha Vargası alsaydık içim daha rahat olurdu ligde denenmiş başarılı olmuş adam fiyatı da uygundu.
Bende bu noktada pek sicak bakmiyorum, sene sonunda satabiliyorsak ne ala yada 2 ay once satilmis olsaydi gikimi cikarmazdim ama lig baslamis artik. Bu noktada Ghezzal’i satarsan kendi ayagina sikmis olursun. Yerine oyuncu bakip getireceksin, takima alisacak, taktige alisacak, ulkeye alisacak ve ayni katkiyi verecek o cok zor bi is… Takimda oyun sikistiginda kilidi acabilecek tek bir oyuncun var - o da giderse 1-0 zar zor kazandigimiz Kayseri maci gibi maclar 0-0’a dogru gider. Gecen haftaki mac sanirim biraz yaniltici oldu, takimi birde deplasmanda Badaksehir, Adana, Antep, Antalya ve tabi ki buyuk maclarda gorup degerlendirmek lazim.

N’Koudu bir mac var bir mac yok, bir sonra ki macta taraftar most kufur etmeye basladinda Ghezzal’inde yoksa eger siradan bir takim olursun.

Bu arada 5 aydir su takima stoper alamayan yonetimin Ghezzal’in yerini o kadar kolay doldurabilecegini sanmiyorum.

Çevrimiçi Necmi

Bende bu noktada pek sicak bakmiyorum, sene sonunda satabiliyorsak ne ala yada 2 ay once satilmis olsaydi gikimi cikarmazdim ama lig baslamis artik. Bu noktada Ghezzal’i satarsan kendi ayagina sikmis olursun. Yerine oyuncu bakip getireceksin, takima alisacak, taktige alisacak, ulkeye alisacak ve ayni katkiyi verecek o cok zor bi is… Takimda oyun sikistiginda kilidi acabilecek tek bir oyuncun var - o da giderse 1-0 zar zor kazandigimiz Kayseri maci gibi maclar 0-0’a dogru gider. Gecen haftaki mac sanirim biraz yaniltici oldu, takimi birde deplasmanda Badaksehir, Adana, Antep, Antalya ve tabi ki buyuk maclarda gorup degerlendirmek lazim.

N’Koudu bir mac var bir mac yok, bir sonra ki macta taraftar most kufur etmeye basladinda Ghezzal’inde yoksa eger siradan bir takim olursun.

Bu arada 5 aydir su takima stoper alamayan yonetimin Ghezzal’in yerini o kadar kolay doldurabilecegini sanmiyorum.
bu kadroda ghezzal bile yedek kalabilir fazla abartmayın derim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

saydığın adamlar genç.17 milyona hayır denmez.

Çevrimiçi sEuL

bu kadroda ghezzal bile yedek kalabilir fazla abartmayın derim

Takimi bir iki zorlu deplasmanda izleyelimde ona gore karar verelim diyorum bende. Takimda Ghezzal'dan baska mac sikisinca topu ayagina verip birseyler yapmasini bekleyebilecegimiz baska bir oyuncu yok. Ghezzal disinda elinde kanatta oynatabilecegin oyuncular:

N'Koudu - istikrar abidesi
Dele - insallah cok yararli olur ama daha henuz nasil geldi nasil adapte olacak bilemiyoruz
Boyd - kurtulmak istiyoruz
Kenan Karaman - no comment
Muleka - kanatta fazla verimli olamadi su ana kadar
Atakan Uner - yasiyor mu?
Atakan Kesgin - bekleyip gorecegiz
Hasic - dusunulmuyor

Yani su denklemde Ghezzal yedek kalabilir demekte bilemiyorum, umarim herkes mukemmel otesi oynarda yedek kalir.

Çevrimiçi Samet Demir

Ayyy Mustafa dogru olsun lutfen ....  :bandit:
Sözleşme uzatacaktır kesin

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: