2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1205889 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle16

Valla yerine sol ayaklı oyun stiline uygun Ghezzal katkısı verecek adam 10 milyon altında maliyetle hazırsa buyursunlar satsınlar. Benim bildiğim biz ne zaman ilk 11 den böyle sezon içinde devre arasında birini satsak yıllarca yerini dolduramıyoruz. Trabzon maça çıkmamış adamı 10 milyona satıyor, fb koreli stoperi 20 ye satıyor, gs düne kadar taraftarın küfür ettiği marcaoyu 13 e satıyor, piyasa eskisi gibi değil, 17 m euro da büyük para değil. Bu adamın tapusu bizde ligin en iyi kanat forveti.

Ha Vargası alsaydık içim daha rahat olurdu ligde denenmiş başarılı olmuş adam fiyatı da uygundu.
Yönetime ne kadar kızsamda satış konusunda ne kadar beceriksizlersede geçen senede dahil iyi kadro kurdular geçen sene uyum olmadı. Elbet biri denk gelir varsa bu teklif kesinlikle değerlendirilmeli. Cengiz alınır o paraya. Ne adamlar denk gelir ne adamlar.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Mehmet57

Ghezzal’a 15 ustu veren olsun kendim sirtimda getiririm

Çevrimiçi Necmi

Takimi bir iki zorlu deplasmanda izleyelimde ona gore karar verelim diyorum bende. Takimda Ghezzal'dan baska mac sikisinca topu ayagina verip birseyler yapmasini bekleyebilecegimiz baska bir oyuncu yok. Ghezzal disinda elinde kanatta oynatabilecegin oyuncular:

N'Koudu - istikrar abidesi
Dele - insallah cok yararli olur ama daha henuz nasil geldi nasil adapte olacak bilemiyoruz
Boyd - kurtulmak istiyoruz
Kenan Karaman - no comment
Muleka - kanatta fazla verimli olamadi su ana kadar
Atakan Uner - yasiyor mu?
Atakan Kesgin - bekleyip gorecegiz
Hasic - dusunulmuyor

Yani su denklemde Ghezzal yedek kalabilir demekte bilemiyorum, umarim herkes mukemmel otesi oynarda yedek kalir.
kanat oyunu oynamak zorunda değilsinki muleka karagümrük maçında bayağı iyiydi üçlü savunmada ghezzale zaten yer bulunamıyor karagümrük maçında bağıra bağıra üçlü oynadık 😉 hücum ederken üçlü savunmaya geçtiğimizde beşli savunma yaptık bekleri orta saha ve üçüncü bölgede kullandık

Çevrimiçi sEuL

kanat oyunu oynamak zorunda değilsinki muleka karagümrük maçında bayağı iyiydi üçlü savunmada ghezzale zaten yer bulunamıyor karagümrük maçında bağıra bağıra üçlü oynadık hücum ederken üçlü savunmaya geçtiğimizde beşli savunma yaptık bekleri orta saha ve üçüncü bölgede kullandık
N’Koudu iyi bir mac cikardigi ve rahat bir galibiyet aldigimiz icin pek goze batmadi tabi. Kayseri macindan sonra Muleka cop anadolu topcusuydu. Zorlandigimiz ve puan kaybettigimiz maclardan sonra Muleka yine anadolu topcusu olur hem forumda hemde sosyal medyada. 3’lu 7’li 5’li farketmiyor, benim demek istedigim oyun sikisinca sapkadan tavsan cikarabilecek sadece Ghezzal’in var - giderse yerini zor doldurursun. Onumuzdede guzel bir ornek var aslinda, Nwakaema gecen sene oyun her sikistiginda TS’yi ipten aldi bu sene goruyoruz hallerini.

Ghezzal satilamaz demiyorum, sadece bu noktada lig baslamisken satilmasinin ciddi goturuleri oldugunu ve sezon sonunda lig siralamasindaki yerimize direkt etki edebilecegini dusunuyorum.

Çevrimiçi annoca

17 milyon, depay+cengiz olsa iyi olur.

Çevrimdışı Nazım Ar

Yönetime ne kadar kızsamda satış konusunda ne kadar beceriksizlersede geçen senede dahil iyi kadro kurdular geçen sene uyum olmadı. Elbet biri denk gelir varsa bu teklif kesinlikle değerlendirilmeli. Cengiz alınır o paraya. Ne adamlar denk gelir ne adamlar.

Valla 2017 18 aklıma geliyor Cenk, Marcelo sattık, Abouya 10 kağıt vermedik 30 milyon avro geldi sonuç nedir? Vagner Love, Marcelo yerine oynattığımız Medel, ve yıllarca aşk yaşayacağımız Lens falanla kaçan şampiyonluk, "Fikret Orman paralar nerede?" O paralar ne işimize yaradı? Borç mu kapandı? Daha önce de İlhan Mansızı satıp elimizdeki garanti şampiyonluğu vermiştik. 17 milyon bizi kurtarmaz ve yerine gelecek kanat oyuncusu 20 gollük tabela yapmazsa 5-6 puanla kaçacak şampiyonluk can yakar.

Çevrimdışı BlackEagle16

Valla 2017 18 aklıma geliyor Cenk, Marcelo sattık, Abouya 10 kağıt vermedik 30 milyon avro geldi sonuç nedir? Vagner Love, Marcelo yerine oynattığımız Medel, ve yıllarca aşk yaşayacağımız Lens falanla kaçan şampiyonluk, "Fikret Orman paralar nerede?" O paralar ne işimize yaradı? Borç mu kapandı? Daha önce de İlhan Mansızı satıp elimizdeki garanti şampiyonluğu vermiştik. 17 milyon bizi kurtarmaz ve yerine gelecek kanat oyuncusu 20 gollük tabela yapmazsa 5-6 puanla kaçacak şampiyonluk can yakar.
Ben Fikret Orman başarılıydı demedim sadece bu yönetim gerek geçen sene gerek bu sene nokta transferler yaptığını düşünüyorum he ne aldın sonuç olarak hiç birşey geçen sene tutmadı ama bu seneden kağıt üzerinde çok doğru çok üst düzey adamlar aldık. Benim şahsi görüşüm senin rakibin arao lincol henrique yaptığı yerde sen gedson delle Ali yaptın he maç kağıt üstünde oynanmıyor göreceğiz neler vereceklerini ana şu iki isim rakibinin 2 isminden 10 gömlek üstün

Çevrimdışı Çağrı Öz

Geçen yıl işlerim dolayısıyla çok az maç seyrettim. Bu maçlarda da net bir şekilde Sergen ile başlamanın hata olduğunu gördüm. Kadro çok iyi değildi ama kesinlikle kötü de değildi. Geçen yıl ligin hali de malumdu. Kolay bir şampiyonluk alabilirdik.

Futbolcu satımı konusuna da katılıyorum. Fikret orman tarlayı ederinin iki misline satan köylü gibiydi. Para ortalıkta yoktu bir de bakıyorduk pavyonda yemiş.

Bu yönetimin transfer stratejisi belli bir akıldan çıkıyor. Bu kişi kesinlikle yönetimden birisi değil, kim olduğunu bilmiyorum ama güzel bir anlayışı var. İbrahim Altınsay filan diyorlar ama bariz bir kanıt görmedim.

Çevrimdışı BlackEagle16

Geçen yıl işlerim dolayısıyla çok az maç seyrettim. Bu maçlarda da net bir şekilde Sergen ile başlamanın hata olduğunu gördüm. Kadro çok iyi değildi ama kesinlikle kötü de değildi. Geçen yıl ligin hali de malumdu. Kolay bir şampiyonluk alabilirdik.

Futbolcu satımı konusuna da katılıyorum. Fikret orman tarlayı ederinin iki misline satan köylü gibiydi. Para ortalıkta yoktu bir de bakıyorduk pavyonda yemiş.

Bu yönetimin transfer stratejisi belli bir akıldan çıkıyor. Bu kişi kesinlikle yönetimden birisi değil, kim olduğunu bilmiyorum ama güzel bir anlayışı var. İbrahim Altınsay filan diyorlar ama bariz bir kanıt görmedim.
Kim akıl veriyorsa güzel veriyor . Öyle deme geçen seneki kadroda kağıt üzerinde süper kadroydu net.

Çevrimdışı Nazım Ar

Ben Fikret Orman başarılıydı demedim sadece bu yönetim gerek geçen sene gerek bu sene nokta transferler yaptığını düşünüyorum he ne aldın sonuç olarak hiç birşey geçen sene tutmadı ama bu seneden kağıt üzerinde çok doğru çok üst düzey adamlar aldık. Benim şahsi görüşüm senin rakibin arao lincol henrique yaptığı yerde sen gedson delle Ali yaptın he maç kağıt üstünde oynanmıyor göreceğiz neler vereceklerini ana şu iki isim rakibinin 2 isminden 10 gömlek üstün

Yok benim zaten transferlere lafım yok. Sadece şu an rakip gözüyle baktığımda Ghezzal gitsin isterdim. Beşiktaş'ın 17 milyon kazanması umrunda bile olmazdı.

Bak Nkoudou daha iyi başladı ama 10 milyon teklif olsa düşünmem satın derim çünkü hem ikamesini bulmak daha kolay oyuncu hem de istikrarına güvenemiyorum.

Neyse hayırlısı.

Çevrimiçi COB

Ibrahim Altınsay çabuk vazgeçen bir abimiz. Yoksa aklıma gelecek bir numaralı başkan adayım. Işin kolayını buldu, futbol şubesine mentörlük yapıyor herhalde. Bildiğim kadarı ile Ahmet Nur Çebi'nın danışmanıydı.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Ibrahim Altınsay çabuk vazgeçen bir abimiz. Yoksa aklıma gelecek bir numaralı başkan adayım. Işin kolayını buldu, futbol şubesine mentörlük yapıyor herhalde. Bildiğim kadarı ile Ahmet Nur Çebi'nın danışmanıydı.

Altınsay bu tip işler için uygun değil. Ülkemizde yöneticilik pozisyonu meziyetten çok istikrar gerektiren bir yer olmuştur her zaman. Baskıya dayanamayan bir insan bu yerlerde barınamaz. Zaten kendisi de bu işler için pek istekli değil. Ben lisedeyken başkan olması konuşuluyordu ben şu yaşa geldim hala konuşuluyor.

Ancak şu mentörlük meselesi doğru olabilir. Ahmet Nur Çebi ile sağlam bağları var. Bir ücret karşılığı mı yoksa gayriresmi mi yapıyor bilmiyorum. Kendisi zaten Epl uzmanı sayılır. Bizim Epl odaklı transferler de bir bağlantının varlığına işaret ediyor olabilir. Ancak dediğim gibi bir kanıt yok. Tahmin sadece.

Çevrimdışı tuncaboylu

saydığın adamlar genç.17 milyona hayır denmez.
Kapı 17'den açıldıysa teklif maximum bonuslar dahil 10 milyondur muhtemelen

Çevrimdışı yash26

Altınsay bu tip işler için uygun değil. Ülkemizde yöneticilik pozisyonu meziyetten çok istikrar gerektiren bir yer olmuştur her zaman. Baskıya dayanamayan bir insan bu yerlerde barınamaz. Zaten kendisi de bu işler için pek istekli değil. Ben lisedeyken başkan olması konuşuluyordu ben şu yaşa geldim hala konuşuluyor.

Ancak şu mentörlük meselesi doğru olabilir. Ahmet Nur Çebi ile sağlam bağları var. Bir ücret karşılığı mı yoksa gayriresmi mi yapıyor bilmiyorum. Kendisi zaten Epl uzmanı sayılır. Bizim Epl odaklı transferler de bir bağlantının varlığına işaret ediyor olabilir. Ancak dediğim gibi bir kanıt yok. Tahmin sadece.

Mentörlük meselesi doğru olabilir diye bi durum sözkonusu değil çünkü yönetim kurulu görevleri tanımlandığında kendisinin adı da “Danışman” olarak listedeydi.

Kendisi ile birlikte resmî olarak yönetim kurulu listesinde olmayıp görev alan 3 kişi daha var
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimiçi COB

Haklısın. Fikret Orman döneminde de görev yapmıştı. Hatta Oğuzhan ve Olcay transferlerini onun isteğiyle almıştık. Sonra Tamer Kıran gidip Eriksson ile anlaşınca istifa etmişti diye hatırlıyorum. Eriksson meselesi hala muamma, bildiğim kadarıyla hiç derin araştırılmadı.

Çevrimiçi COB

Ghezzal'a 17 milyon euro teklif geldiyse fazla düşünmeye gerek yok. O teklife bizim takımda satılmayacak oyuncu yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mellfred

Ghezzal'a 17 milyon euro teklif geldiyse fazla düşünmeye gerek yok. O teklife bizim takımda satılmayacak oyuncu yok.
o parayla daha iyisini alırız diyemiyorum çünkü alamıyoruz
fayda veren hiçbir oyuncunun gitmemesi gerektiğini orman’lı dönemde tecrübe ettim

Çevrimiçi annoca

1 eylülde avrupadaki transfer dönemi kapanıyor, depay gelse çok iyi olur.

Çevrimdışı BlackEagle16

o parayla daha iyisini alırız diyemiyorum çünkü alamıyoruz
fayda veren hiçbir oyuncunun gitmemesi gerektiğini orman’lı dönemde tecrübe ettim
Ormanlı dönemde ederinin bulan futbolcuların gitmemesini tecrübe ettik asıl. O. Özyakup vida ...

Çevrimiçi murat

Elinde ajandan olacak her mevkinin en az2 tecrübeli koyunca hemen oynayacak bir öncekinin sebiyesi olmadada bir altında oyuncun hazır olacak onunla birlikte yedekleyecek genç ileri dönük oyıncu havuzından da birini ekleyeceksin.tabi biz oyuncu gidince menejerler ile elinizde ne var yada elimizde tam size göre şu car şeklinde çalıştığımız için biraz zar atarak deneme yanılma şeklinde devam ediyoruz yolumuza.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sEuL

Denayeri beğenirim ama bu yaşta ve kariyeri belli iken ortalarda dolanması korkutmuyor değil. Yine de Welliyi gönderip Denayeri getirsek alınabilir bir kumar gibi görünüyor.1.5 imza 2 m a bağlasınlar gitsin.
Aynen boyle dusunuyorum bende, PL yapar diye konusuluyorken Arap ve Turk takimlarinin kapisinda yatiyor menajeri. Ustune 4 aydir takimsiz, maca cikmadi ve hazirlik kampi falanda gormedi. Sezon oncesi gelmesini istiyordum ama bu noktada kararsizim bende. 2M imza ve 1.5M civari yillik maasa geliyorsa gelsin yoksa yallah Arabistan’a.

Etiketler: