2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1207266 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mellfred

Bu Dele Alli bir tek beni mi heyecanlandırmadı.İngiliz Oğuzhan Özyakup profili var bu çocukta
ben de umutsuzum geçen sene pjanic’e çok heveslenmiştim fos çıktı umarım bu eleman şaşırtsın

Çevrimdışı mellfred

ersin
rosier necip saiss masuaku
gedson salih
ghezzal alli nkoduo
weghorst

salih oyunda olmayınca josef girer weghorst cenkle değişir ya da mecbur meraj dahil olur
yeni sezon hayırlı olsun bakalım
sivaslı çocuğu hiç bilmiyorum umarım iyi çıkarsa salih’in yokluğunda çorbaya çevirmeyiz takımı ya da berkay’ı ağırdan ısındırmak lazım
ben yabancı bir stopere daha ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum
ama her iki kanatta da oynayacak iyi bir alternatif şart
muleka kanatta olmayacak  gibi

Çevrimiçi Necmi

eğer beşiktaş'ın ilgilenmediği bir oyuncu varsa onu paylaşalım, böylesi çok vakit alıyor.
levandoski ile ilgilenmiyoruz
Yoksa ilgileniyormuyuz 🤔

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ZeoN

Başka transfer yok mu sıkıldım ben

Çevrimdışı DieForYou1903

Ghezzal antremanda yok sivas maçında olacak denmişti ?
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı murat baltacı

Ghezzal antremanda yok sivas maçında olacak denmişti ?
Aman ghezali zorlamasinlar haftaya oynasın sonra daha uzun sakatlanır falan. Sivas maçında Emrecan sol stoper sais sağ stoper olsun tecrübesiyle götürür orayı çocuğu bu maçtada hakemlere yem etmeyelim.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı DieForYou1903

Aman ghezali zorlamasinlar haftaya oynasın sonra daha uzun sakatlanır falan. Sivas maçında Emrecan sol stoper sais sağ stoper olsun tecrübesiyle götürür orayı çocuğu bu maçtada hakemlere yem etmeyelim.

Ghezzala bu maç çok ihtiyacımız vardı karagümrük,alanyada açık oynayan takımlardı başında ki hocalarından dolayı ilk maç kayseri maçı yerli hoca ölümüne kapanma zar zor ghezzalın şapkadan tavşan çıkartması ile kazanmıştık.Pazartesi günü rıza hoca yine otobüs çekecektir golü yiyene kadar onu açmamız için ghezzal önemliydi neyse yapacak bir şey yok duran toplar bu maçta çok daha önemli bir hal alacak o zaman.İki sol ayaklı olmaz.Necip yada welinton oynar sağ stoper.Dele alli de yedekten girer büyük ihtimalle.

Çevrimdışı Sezgin1903

Ahmet Ağaoğlu açıklama yapmış şampiyonlar ligine eleme oynayarak gidilecek sapkamizi önümüze koyacakmisiz.
Bugüne kadar Beşiktaş'ın ekmeğini yediniz keşke digerleride birşeyler koysaydi da bu hale gelmeseydik.

Birde hakemden şampiyon olsaydı hala 1 direk 1 de elemeden 2 takım gidiyor olurdu (Küfür Yasak)₆ medyası da ölü taklidi tabi nede olsa şoför aşçı yi aşçı bahcevani alan memnun veren memnun lafta bize böyle söylüyorlar yersen olan ülke puanına oluyor gerçek başarı kimsenin umrunda değil.

Çevrimdışı atikbayram

@tanzanya

Çevrimiçi gokhans

Keşke Çağlar’ı kiralayabilsek.
ozan, merih, çağlar 3lüsünden biri iyi olurdu..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı atikbayram

ozan, merih, çağlar 3lüsünden biri iyi olurdu..
En olası Çağlar. Takımında yedek. 1 sene kiralayalım.
@tanzanya

Çevrimdışı DieForYou1903

Keşke Çağlar’ı kiralayabilsek.

mükemmel olurdu bir yoklamak lazım belki verirler. :)

Çevrimdışı atikbayram

mükemmel olurdu bir yoklamak lazım belki verirler. :)
Şansımı deniyorum ben. 40 defa söyleyip oluyor mu bakacağım.
@tanzanya

Çevrimdışı tolgakgonul

Çevrimdışı Egos

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herkes hayatta mı :D
Hayatta da twitterda hayat belirtsi yok. Site kullanım dışı.  Onun için sessiz buralar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nazım Ar

İlla sol kanat bakıyorlar diye söylüyorum, salt sol kanada hatta Siriki Dembele gibi sol kanat görünümlü kazma forvetlere odaklanacağımıza şu Evander' e odaklansak aslında. Adam Nkoudou, Ghezzal, Dele Alli, Muleka herkesi yedekler. Sol kanatta da oynar sağda da ortada da.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlla sol kanat bakıyorlar diye söylüyorum, salt sol kanada hatta Siriki Dembele gibi sol kanat görünümlü kazma forvetlere odaklanacağımıza şu Evander' e odaklansak aslında. Adam Nkoudou, Ghezzal, Dele Alli, Muleka herkesi yedekler. Sol kanatta da oynar sağda da ortada da.
İlk hedefimizin Dembele olduğunu düşünmüyorum. Sürpriz bir isime gideceğiz büyük ihtimalle.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Yaprak kıpırdamıyor. Anlamsız bir nem var İstanbul da 1 haftadır hayır olsun.
Nerede bizim sağ stoper

Çevrimdışı Nazım Ar

İlk hedefimizin Dembele olduğunu düşünmüyorum. Sürpriz bir isime gideceğiz büyük ihtimalle.

Tayfuru çözebilseydik çok iyi olurdu.

Etiketler: