2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1211715 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne zaman revize olacak. Yeni alınan puanlar ekleniyor ya

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sene alınan puanlar 2 sene sonra için etkileyecek.

Çevrimdışı Egos

eğer beşiktaş'ın ilgilenmediği bir oyuncu varsa onu paylaşalım, böylesi çok vakit alıyor.

Çevrimiçi tolga1903

İki gündür duyumlarda iki ciddi kanat ismi geçti. Ghezzal mı satılacak yoksa?

Yok eğer takviye ise bunlar Şampiyonlar Ligi'ne mi katılacağız

E yok çünkü nkudu guvenilecek en son oyuncu kaç kere ispatlamasi gerek? Ghezzal ve nkudu harici elle tutulur bir tane kenar oyuncusu yok takımda ne muleka kotarabilir orayı ne de 31 yaşına gelmiş binbir türlü sakatlık geçirmiş cenk. Kenan ve boyd savunmada kullanılması gereken iki ''ön bölge" oyuncusu hücuma artı değer katacak herhangi bir özellikleri yok yönetim akıllı iş yapıyor bir kanat daha eklemeye çalışarak isimden bağımsız söylüyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/Besiktas/status/1562807838023778305
Dele Alli noldu yav. Sabahtan beri hoşgeldin videosunu bekliyorum

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nazım Ar

Paulinho'yu yedirmezler sanmam.

Çevrimdışı KAP

Ne acelesi vardı ya, maça çıktıktan sonra duyururdunuz :D iyice amacından saptı bu duyurular
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı doganay

Satın alma opsiyon miktarı belirtilmemiş

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/Besiktas/status/1562843848904265728

"Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm! Al sana daha önce hiç olmamış bir şey, ben turşu oldum!
Turşu rickim!"
bipbipbupbup

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Dele hayırlı olsun. Türk futbol tarihinin en yüksek bonservis değeri biçilen oyuncusu. Şanlı Beşiktaşımıza yakışan sansasyonel bir transfer.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yahu elit kategoride bir oyuncuyu bu yaşta almışsın, tüm medyanın radarındasın, şu verdiğin fotoğrafa bak.
Kimse tribün emekçisi falan demesin kim bu tipler?
Şu işi biraz daha profesyonel yapın yahu.

Çevrimdışı beno1903

Yahu elit kategoride bir oyuncuyu bu yaşta almışsın, tüm medyanın radarındasın, şu verdiğin fotoğrafa bak.
Kimse tribün emekçisi falan demesin kim bu tipler?
Şu işi biraz daha profesyonel yapın yahu.

Katılıyorum şu beyaz saçlı herif yaladı yuttu bi sal ayıp denen bişi var tanımadığın herifi 3-5 kere sarılıp öpmezsin ben utandım izlerken

Çevrimdışı mellfred

Cok isinmistim bu adama kotu oldu bu. Saiss dunya kupasina gittiginde necip- weli falan kafayi yeriz yine
büyük saçmalık olur liglerin devam etmesi

Etiketler: