2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1213000 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Lucas Moura.  :super:

Bob Marley ne oldu? O iş yattığı için mi Dele geldi? Yani haberin varsa bilgi verir misin?

Çevrimdışı can1903

Olmuş mu? Adı geçen bir oyuncu değildi. Benim bildiğim sağ kanat oyuncusuydu sanırım.
Bitirmeye çalışıyolar, bu tarz bi isim kovalamacası var ama Siriki Dembele de her şey tamam bizi bekliyorlar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Alparslan

Kardeş bu yıl seni kasıtlı yanıltıyor olabilirler mi? Geçen yıllardaki halinden eser yok :)
Bu arada yabancı sınırı kalktı mı? Yabancı sınırı olmasa transferler tamam da biraz plansızlık var gibi. Lucas Moura sağ kanat oyuncusu ve Ghezzal'mı yedek kalacak mesela. Sol kanatta da oynayabilir belki ama asıl mevki si sağ kanat sanırım.

Çevrimdışı can1903

Bob Marley ne oldu? O iş yattığı için mi Dele geldi? Yani haberin varsa bilgi verir misin?
O iş Dele den önce bitti, bizimkiler dele alliyi bitireceğine inanınca saldılar. Ben ilk duyduğumda imkansız dedim Alli için lakin buralara kadar düştü bakalım nereye zıplayacak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Bu arada yabancı sınırı kalktı mı? Yabancı sınırı olmasa transferler tamam da biraz plansızlık var gibi. Lucas Moura sağ kanat oyuncusu ve Ghezzal'mı yedek kalacak mesela. Sol kanatta da oynayabilir belki ama asıl mevki si sağ kanat sanırım.
Yabancı planlaması diye bir şey yok kulüpte maalesef can sıkan en büyük şey 3 yerli.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hem Dembele hem de Dele Alli mi geliyor şimdi

Çevrimdışı Alparslan

Bitirmeye çalışıyolar, bu tarz bi isim kovalamacası var ama Siriki Dembele de her şey tamam bizi bekliyorlar.
Hayırlısı diyelim. Ama yerli sıkınıtısını çözmeden yedek kalacak bir oyuncuya yüksek maaşlar ödenmesi mantıklı olmaz. Ya da bizim bilmediğimiz bir şey biliyor yönetim. 

Çevrimdışı Çağrı Öz

Yanıldığım tabiki de olmuştur lakin bu sene muleka transferinden sonra çok haber vermedim. Orta saha için de 2 isim biliyordum biri barkley biri dele alli bana imkansız geliyordu bitirdiler. Şimdi de moura için uğraşıyolar onu yazayım dedim

Moura iki kanatta da oynuyor ama sağ kanatta daha iyidi. Sol kanat için mi düşünüyorlar?

Çevrimiçi murat

bob marley ölmedi mi?

Çevrimdışı alimm

Lucas Moura.  :super:
Geçen sene premier ligde 34 maçta 1769 dk forma giymiş adamdan bahsediyoruz 😲🤔🤩
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı sefaköykartali

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1562411857826152448?t=-Y2PuBHUcculHZko0k9lrg&s=19

ANÇ uçak biletine kadar deleye aldırmış galiba.  Her transfer aynı şey kimse de yemiyor.

Çevrimdışı Alparslan

yerli işi nolcak
Herhalde şöyle olacak. Alınan yabancıların birisi ilk devre diğeri ikinci devre oynayıp gönülleri alınacak:)) Ama Necip banko oynayacak. En azından bunu biliyorum şimdilik:))
Yalnız aniden biz yabancı sınırını kaldırdık deseler şaşırmam.

Çevrimiçi levitate

Herhalde şöyle olacak. Alınan yabancıların birisi ilk devre diğeri ikinci devre oynayıp gönülleri alınacak:)) Ama Necip banko oynayacak. En azından bunu biliyorum şimdilik:))
Yalnız aniden biz yabancı sınırını kaldırdık deseler şaşırmam.

herkes yokmuş gibi davranıyor bence kalkar gibi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Alparslan

herkes yokmuş gibi davranıyor bence kalkar gibi
Kaldırırlarsa adım gibi eminim Fenerbahçe süreci tahkimden döndürür. Lig başladıktan sonra bunu hukuken yapamazlar gibi. Şu andaki süreç maalesef onlara yarıyor. Bizim avantaj sağlamamızı istemezler. Ama en azından yumuşatılsa. Atıyorum maça 3 yerli ile başlayıp maçın ikinci devresinde bu kıstas ortadan kaldırılabilir.

Çevrimiçi Samet Ç

Kaldırırlarsa adım gibi eminim Fenerbahçe süreci tahkimden döndürür. Lig başladıktan sonra bunu hukuken yapamazlar gibi. Şu andaki süreç maalesef onlara yarıyor. Bizim avantaj sağlamamızı istemezler. Ama en azından yumuşatılsa. Atıyorum maça 3 yerli ile başlayıp maçın ikinci devresinde bu kıstas ortadan kaldırılabilir.
Kaldırırlarsa en çok Jesus sevinir.

Çevrimiçi sEuL

Can yoktun ortaliklarda bir suredir, bulmusken seni soralim

Stoper almayi dusunuyor muyuz Can?

Çevrimdışı kaan1903

Yerli 9+2 ye düşme ihtimali mi var

Çevrimdışı sozkul

Kaç yabancımız oldu Ali ile?

Çevrimdışı Orhan_

bob marley ölmedi mi?

Kariyerinde bir düşüş var tabi ama bob marleyler ölmez (:

Çevrimdışı DieForYou1903

Delle alli hayırlı olsun Beşiktaşımıza :)
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Nazım Ar

Moura ismine inanmıyorum (kusura bakma Can, girişim tabii ki olabilir) ama inanmak istiyorum. Moura bu yani öyle bir şeye ihtimal bile veremiyorum malesef.

Çevrimiçi sEuL

Kaç yabancımız oldu Ali ile?

1) Welinton
2) Montero
3) Rosier
4) Saiss
5) Masuaki
6) Atiba
7) Tyler Boyd
8) N'Koudu
9) Josef
10) Ghezzal
11) Gedson Fernandes
12) Wout Weghorst
13) Muleka
14) Dele Alli
15) Stoper?
16) Dembele / Luca?????

+1 - Badra Cisse
+2 - Ajdin Hasic
+3 - Besar Gudjufi

Yabanci stoper ve bir tane daha kanat transferi olursa (Dembele) - Montero ve Tyler ile yollari ayirip 14 yabancida kalabiliriz.

Etiketler: