2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1213132 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı celiker1

8 mi 6 mı ben libero ve stoper oynuyor diye biliyorum
Herkes 6 diyorda ben çok iyi 8 olacak bu çocuk diyorum.Mükemmel saha görüşü ve pasörlüğü var çocuğun.6 oynayacak kadar da sert değil bence.Ozelliklerini harmanladigimda A takım seviyesinde çok iyi 8 olacak diyorum.Misal Emirhan Ilkhan'ı nasıl düşünürsün abi?Daha çok 8-10 gibi.Bu çocuğuda 6-8 olarak düşün.Josef kadar sert olamaz ama ondan daha teknik diye acikliyayim
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2022, 11:36:36 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Apoel macini izleyen oldu mu? Cok ovuluyor yine Hien. Isvecli Van Dijk falan diyorlar
İzledim
Önceki birkaç sayfada oyuncunun son bir ayda oynadığı 3 maçının 90 dakikasını paylaştım.Dünkü maçtada,diğer maçlarda da çocuk aynı.Herhangi bir maçının sadece ilk yarısını izler ve ne görürsen çocuk hep aynı.Takımının en gerisinde bekleyen adam oluyor genelde.Savunma arkasına atılan  bütün  topları topluyor.Uzun top hariç hemen hemen hiç pas hatası yapmıyor.Hani Necip'in,Welinton'u  rakibi karşılarken her 10 toptan 8 ini faul yaptığı mücadeleler varya onları "Tereyağından kıl çeker" gibi  yüksek yüzdeyle faulsüz alıyor.Yanındaki sol stoperde bizim Saiss gibi oyun kurucu olduğu için genelde oyun kurması için topları onunla buluşturuyor ama kendisine o konuda kötü değil.Pres halinde rakibi eksiltip topla rahatlıkla ileri çıkabiliyor.Yañindaki oyuncu Saiss'e benzediği için daha önce dediğim gibi tarihimizin  en iyi stoper ikilisi arasında olacaktır olacaktır Isak-Saiss tandemi.Konuşilan rakam 3.1 milyon Euro doğruysa çok uygun bence.Bir kaç seneye minimum 15 milyon euro değeri olur
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2022, 11:50:51 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Bizim forvet için ilk baktığımız oyuncu vardı ABD liginde oynayan Buksa mı neydi?O çocuk transfer olduğu takımda neler yapıyor haberi olan var mı?  Bu arada Weghorst tamda bu ligin oyuncusu değil mi?🤗 Ne güzel yardırıyor!
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2022, 11:57:45 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bizim forvet için ilk baktığımız oyuncu vardı ABD liginde oynayan Buksa mı neydi?O çocuk transfer olduğu takımda neler yapıyor haberi olan var mı?

Baktım şimdi. Lens'te bu sezon hiç oynamamış. Bileğinde çatlak yazıyor. geri dönüş 8 Eylül.

Çevrimdışı celiker1

Baktım şimdi. Lens'te bu sezon hiç oynamamış. Bileğinde çatlak yazıyor. geri dönüş 8 Eylül.
Teşekkür ederim👋
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

Yonetimi savunacgim aklima hic gelmezdi de bu nasil bir itham. 1.4m euro ile kim ne cebi dolduracak, daha dune kadar bu paralari bonservisteki kusurat olarak bakiyorduk. Okadar zengin olan Besiktasin basindaki adamlar burdaki komisyona mi tenezul edecek. Kaldiki Kerem Atakan Kesgin'in baya potansiyeli oldugu asikar. Bu cerez paralari risk bile sayilmaz.
Daha potansiyelli dedigin Can ile kiyaslanmaz bile birkac dk vidyosnu izleyince bile anlasiliyor. Emirhan'a o paralari verdigini ama kabul etmedigini soyledi baskan.
1.4m euro'ya aldigin adam direk takimin bankosu olacak degil herhalde, ara ara sonradan girer yedek oyuncu. Potansiyelini ortaya cikarirsa ileride ilk 11 oyuncusu olur.
Sivas'ta bile kadroya giremeyen demissin ilk once baksaydin hic degilse, sadece son Alanya macinda oynamamis onda da kadroda bile degil , muhtemelen Besiktas ile anlasma bitince kadroya alinmadi.  Pes yani dogrusu
Daha düne kadar bakıyor olabilirdik ama 300-500bin için dorukhan, victor ruiz gibi oyuncuları kaçıran bir kulüp için 1.4milyon euro yüksek bir rakam. Bu takımda can, berkay'ı kesip banko oynar ama kerem oynayamaz. Fiizik ve kondisyon kalitesi konusunda 5 gömlek iyidir can. Kerem'in diğer dezavantajı, çok yavaş olması. Kağnı gibi gidiyor. son 3 maçını izle, ondan sonra gel konuşalım bu konuyu. Oyundan kopan, kaybolan yumuşak bir oyuncu. Bizdeki birebir karşılığı kartal kayra zaten. Senin altyapından berkay, demir ege ve necati gibi çok daha potansiyelli adamlar geliyor. Bu transfer hem onların moralini bozacak, hemde şu an kadrodaki kartal ve berkay'ın moralini bozacak cinsten. Baya çöpe giden 1.4milyon için çerez parası demişsin, gerçekten çok komik..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı KadirA

Daha düne kadar bakıyor olabilirdik ama 300-500bin için dorukhan, victor ruiz gibi oyuncuları kaçıran bir kulüp için 1.4milyon euro yüksek bir rakam. Bu takımda can, berkay'ı kesip banko oynar ama kerem oynayamaz. Fiizik ve kondisyon kalitesi konusunda 5 gömlek iyidir can. Kerem'in diğer dezavantajı, çok yavaş olması. Kağnı gibi gidiyor. son 3 maçını izle, ondan sonra gel konuşalım bu konuyu. Oyundan kopan, kaybolan yumuşak bir oyuncu. Bizdeki birebir karşılığı kartal kayra zaten. Senin altyapından berkay, demir ege ve necati gibi çok daha potansiyelli adamlar geliyor. Bu transfer hem onların moralini bozacak, hemde şu an kadrodaki kartal ve berkay'ın moralini bozacak cinsten. Baya çöpe giden 1.4milyon için çerez parası demişsin, gerçekten çok komik..

Evet bugünün futbol piyasasında 1.4 milyon bonservis çerez parası.

Israrla verilen maaş ile bonservisi yan yana koyuyorsunuz, kıyaslıyorsunuz. Bu kadar da düz mantık olmaz. Bir oyuncu bir değer satın alıyosun. Yarın satabilirsin de geri, elinde de patlayabilir ama o bir değerdir. Ve sen 21 yaşındaki bir oyuncuya bu paraları veriyorsan potansiyeline geleceğine değerlenebilir olmasına veriyorsun. Evet risktir, ama Ronaldoyu getirmek daha büyük risktir. Bu rakamlarla gayet alınabilecek bir risk. Bağlayıcılığın yok, senelik vereceğin ücret minimum. Azıcık parlasa en kötü 3 4 milyona okutabileceğin bir oyuncu. Tüm söylediklerin karşılıksız. Elimizdeki Kartal da Necati de Delibaş da hiç biri Atakanın muadili değil. Hepsi birbirinden farklı topçular. Kerem Atakan da sakatlığından önce jenerasyonunun en yüksek potansiyelli oyuncusuydu.

Çevrimiçi gokhans

Israrla verilen maaş ile bonservisi yan yana koyuyorsunuz, kıyaslıyorsunuz. Bu kadar da düz mantık olmaz. Bir oyuncu bir değer satın alıyosun. Yarın satabilirsin de geri, elinde de patlayabilir ama o bir değerdir. Ve sen 21 yaşındaki bir oyuncuya bu paraları veriyorsan potansiyeline geleceğine değerlenebilir olmasına veriyorsun. Evet risktir, ama Ronaldoyu getirmek daha büyük risktir. Bu rakamlarla gayet alınabilecek bir risk. Bağlayıcılığın yok, senelik vereceğin ücret minimum. Azıcık parlasa en kötü 3 4 milyona okutabileceğin bir oyuncu. Tüm söylediklerin karşılıksız. Elimizdeki Kartal da Necati de Delibaş da hiç biri Atakanın muadili değil. Hepsi birbirinden farklı topçular. Kerem Atakan da sakatlığından önce jenerasyonunun en yüksek potansiyelli oyuncusuydu.
aç sivas’ın son 3 maçını izle, risk olup olmadığını öyle değerlendir. Ezbere konuşuyorsun, kartal kayra ile aralarındaki tek fark bi iki tık şut yeteneği iyi ama oda yeterli değil. Kartal daha seri ve hızlı(kerem'e göre), kerem çok ağır ve yavaş. İkiside oyundan kopan kaybolan adamlar. Patlaması yok, hızı yok, topsuz oyunda yok, mücadele ve defansif aksiyonlarda yok.. Risk bile değil, boşa harcanmış para, ayrıca günümüz şartlarında çerez parası falan değildir. Demir ege, berkay, necati ile aynı bölgenin oyuncuları, heralde farklı oyuncular. Aynı mevkide önlerini tıkıyor diyorum. 3-4milyon kazanmayı rüyanda görürsün, rezerv takımla şans bulmaya çalışıp, sonrasında ordada şans bulamaz ve kiraya verilir başka takımlara. Kaydet bu mesajımı, hatırlatırsın.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2022, 13:15:30 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sEuL

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1562388981756608512
Avrupa’da olmadigimiz bir sezonda bu kadar yabanci oyuncuyu ne yapacagiz bilemiyorum ama hayirli olsun! Keske Dele yada Dembele gelmeden once stoper isini cozebilseydik. Isak mi geliyor baskasi mi geliyor bir an once stoper alin su takima.

Çevrimdışı sozkul

Tayfur Alanya da yanlız abi :) konuyu çok yanlış anladın galiba

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet Kerem sandım..  Yazmadan 3-3 lik maçı hatırlamaya çalıştım hatırlayamadım zaten :)

Çevrimiçi murat

Herkes 6 diyorda ben çok iyi 8 olacak bu çocuk diyorum.Mükemmel saha görüşü ve pasörlüğü var çocuğun.6 oynayacak kadar da sert değil bence.Ozelliklerini harmanladigimda A takım seviyesinde çok iyi 8 olacak diyorum.Misal Emirhan Ilkhan'ı nasıl düşünürsün abi?Daha çok 8-10 gibi.Bu çocuğuda 6-8 olarak düşün.Josef kadar sert olamaz ama ondan daha teknik diye acikliyayim
aynı görüşteyim  berkay konusunda.bu berkay 8 olur diğer berkay zaten 6.emirhan ilhan ise biraznmevkisiz oyuncu.bazı şeyleri iyi yapıyor ama ortasahaya çekip çevirecek bir tarzı yok henüz o yüzden 8 diyemeyiz.10 desen 10 da değil.gerçek bir mevki edinmelinkendine topu alıp kaleye dalmak etkili ama yan özellik.

Çevrimiçi murat

nasıl muadilindeğil açıklayabilirmisin?kerem atamanın ne gibi bir özelliği var da bu arkadaşlarda yok?

Çevrimdışı Çağrı Öz

Çevrimdışı Necmi

aç sivas’ın son 3 maçını izle, risk olup olmadığını öyle değerlendir. Ezbere konuşuyorsun, kartal kayra ile aralarındaki tek fark bi iki tık şut yeteneği iyi ama oda yeterli değil. Kartal daha seri ve hızlı(kerem'e göre), kerem çok ağır ve yavaş. İkiside oyundan kopan kaybolan adamlar. Patlaması yok, hızı yok, topsuz oyunda yok, mücadele ve defansif aksiyonlarda yok.. Risk bile değil, boşa harcanmış para, ayrıca günümüz şartlarında çerez parası falan değildir. Demir ege, berkay, necati ile aynı bölgenin oyuncuları, heralde farklı oyuncular. Aynı mevkide önlerini tıkıyor diyorum. 3-4milyon kazanmayı rüyanda görürsün, rezerv takımla şans bulmaya çalışıp, sonrasında ordada şans bulamaz ve kiraya verilir başka takımlara. Kaydet bu mesajımı, hatırlatırsın.
saydığın oyuncular 16-17 yaşında önlerini tıkamaz onlar a takıma girene kadar ya değer kazandırır satarsın yada kaybolur gider önünü tıkamak nedir ya iyi olsunlar geçsinler bu kadar kötülediğin oyuncu bizim gençlerin önünü tıkayabilecekse o zaman gençlerin beşiktaşta işi ne rekabet yaratamazsan vasat alt yapı oyuncularına katlanırız

Çevrimdışı Alparslan

Dele Alli gelmiş. İmzalar atılmış. Bence alınabilir bir kumar. Şartlarına bakmak lazım tabi ki.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Alparslan

Lucas Moura.  :super:
Olmuş mu? Adı geçen bir oyuncu değildi. Benim bildiğim sağ kanat oyuncusuydu sanırım.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Lucas Moura.  :super:

Kardeş bu yıl seni kasıtlı yanıltıyor olabilirler mi? Geçen yıllardaki halinden eser yok :)

Çevrimdışı can1903

Kardeş bu yıl seni kasıtlı yanıltıyor olabilirler mi? Geçen yıllardaki halinden eser yok :)
Yanıldığım tabiki de olmuştur lakin bu sene muleka transferinden sonra çok haber vermedim. Orta saha için de 2 isim biliyordum biri barkley biri dele alli bana imkansız geliyordu bitirdiler. Şimdi de moura için uğraşıyolar onu yazayım dedim
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Etiketler: