2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1212540 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Isak gelip Saiss performansi verirse belki Emrecan'i sol bek olarak deneyebiliriz. Rosi - Isak - Saiss - Emrecan seklinde, bu dortlu ile mac icerisinde farkli formasyonlarda deneyebiliriz ve 3'lu savunmayada gecebiliriz oyun gidisatina gore.

Hele sonunda bi stoper alsinlarda gerisini bir sekilde dusunuruz  :lol:
biz zaten üçlü oynuyoruz maçı sakin kafayla oturup izleyin arkada üçlü savunmayı görürsünüz solda saiss ortada berkay sağda necip baskı yemişiz top solda oyuncular savunmaya çekilmiş en uçtaki nkoudou bile savunmada topu alıyor orta sahanın soluna yolluyor orda kim karşılıyor topu rosier neden savunmada değil dörtlünün sağında olsa nerde olması gerekirdi sol bekimiz savunmayı nerde yapmış bir bakalım merkez orta sahanın solunda iki bekimiz sürekli ilerdeydi üçlü savunma çakılı kaldı berkay hücumdayken biz  ileri çıkıyordu karşı atakta iki stoperin arasına giriyordu bayağı üçlü oynadık sağ açıkta muleka sol açıkta nkoudou sürekli içeri kat etti ikiside kanat oynamadı bildiğin kanat forvet pozisyonundaydılar arkalarını beklerimiz doldurdu iki hücumcu bekle hücum yaptık merkezde dönen topları gedson süpürüyordu salih oyun aklıydı
Ben hiç iki hücumcu bekle oynadığımızı hatırlamıyorum biri hücumcu olurdu diğeri savunmacı ismael herkesi uyutuyor ben oynadığımız üç maçtada üçlü oynadık baskı yediğimizdede beşliye döndük diye düşünüyorum oyunun çok büyük dilimi böyle oynuyoruz

Çevrimdışı aunt minnie

Hien transferi Fener’in Szalai ve Kim Min Jae transferine benziyor.Umarım olur çok fazla olumlu yorum var oyuncuyla ilgili.Zaten Torino ve Ajax’a da yazılmış oyuncu

Çevrimdışı Nazım Ar

Hien transferi Fener’in Szalai ve Kim Min Jae transferine benziyor.Umarım olur çok fazla olumlu yorum var oyuncuyla ilgili.Zaten Torino ve Ajax’a da yazılmış oyuncu

Hien se ası bir gs ile bir bizle çıkmış kısa arayla pek scout transferi gibi görünmüyor ama oyuncu hakkında yorumlar olumlu. Hayırlısı olsun

Çevrimdışı o2bucak

biz zaten üçlü oynuyoruz maçı sakin kafayla oturup izleyin arkada üçlü savunmayı görürsünüz solda saiss ortada berkay sağda necip baskı yemişiz top solda oyuncular savunmaya çekilmiş en uçtaki nkoudou bile savunmada topu alıyor orta sahanın soluna yolluyor orda kim karşılıyor topu rosier neden savunmada değil dörtlünün sağında olsa nerde olması gerekirdi sol bekimiz savunmayı nerde yapmış bir bakalım merkez orta sahanın solunda iki bekimiz sürekli ilerdeydi üçlü savunma çakılı kaldı berkay hücumdayken biz  ileri çıkıyordu karşı atakta iki stoperin arasına giriyordu bayağı üçlü oynadık sağ açıkta muleka sol açıkta nkoudou sürekli içeri kat etti ikiside kanat oynamadı bildiğin kanat forvet pozisyonundaydılar arkalarını beklerimiz doldurdu iki hücumcu bekle hücum yaptık merkezde dönen topları gedson süpürüyordu salih oyun aklıydı
Ben hiç iki hücumcu bekle oynadığımızı hatırlamıyorum biri hücumcu olurdu diğeri savunmacı ismael herkesi uyutuyor ben oynadığımız üç maçtada üçlü oynadık baskı yediğimizdede beşliye döndük diye düşünüyorum oyunun çok büyük dilimi böyle oynuyoruz

Kesinlikle katılıyorum adam bizim kağıt üstüne göre ezberden konuşan yorumcuları görünce çaktırmadan 3'lü defans oynamanın yönetimini buldu.
4'lü gibi çıkıp 3'lü oynuyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Maç boyunca oyuncuların ortalama pozisyonu evet üçlü oynuyoruz dün Jesus'da üçlü oynadı mesela ama eleştiren yok bizimkini buldular gariban taraftarda sahip çıkmıyor diye demedikleri kalmadı adama.

Çevrimiçi Samet Ç

Daha dun 85. dakikada mi ne oyuna girdi, gol atsin diye penalti olunca ona attitdilar. Tabi penaltiyida kacirdi, adam yasadigini yasadi ve Ozzie gibi emekli olmak istiyor. Rahatini bozmamak gerek, umarim boyle sacma bi transfer yapilmaz.
Milli takım maçlarında izledim iş yapar burada ama maliyeti yüksek olur 20 milyon alıyor Real maaşının %80'ini ödese bile 4 milyon bize kalıyor onun yerine Jaidon Anthony veya Kenedy alırım

Çevrimdışı Orhan_

Maç boyunca oyuncuların ortalama pozisyonu evet üçlü oynuyoruz dün Jesus'da üçlü oynadı mesela ama eleştiren yok bizimkini buldular gariban taraftarda sahip çıkmıyor diye demedikleri kalmadı adama.

Yahu bazı pozisyonlarda kabak gibi görünüyor 3lüye döndüğümüz :D. 3lü 4lü geçelim ana plan hocanın elinde. Topla oynama sürelerimiz azaldı geçen senelere nazaran ama kaleye inme hızımız ve gol pozisyonları bakımından çok daha fazlasını hissettirmiyor mu? Organize duran topları görmeyeli kaç sene oldu? Organize ataklar görmeyeli kaç sene oldu? En uyuz olduğum organize pres görmeyeli kaç sene oldu? Kurban olsunlar hocaya. Hataları mutlaka olacak ama sakin kafayla düşününce ve eğer bu süreklilikle giderse resmen pl takımı çıkartacak ortaya. Şu adama destek olmalıyız.

Çevrimdışı Necmi

Yahu bazı pozisyonlarda kabak gibi görünüyor 3lüye döndüğümüz :D. 3lü 4lü geçelim ana plan hocanın elinde. Topla oynama sürelerimiz azaldı geçen senelere nazaran ama kaleye inme hızımız ve gol pozisyonları bakımından çok daha fazlasını hissettirmiyor mu? Organize duran topları görmeyeli kaç sene oldu? Organize ataklar görmeyeli kaç sene oldu? En uyuz olduğum organize pres görmeyeli kaç sene oldu? Kurban olsunlar hocaya. Hataları mutlaka olacak ama sakin kafayla düşününce ve eğer bu süreklilikle giderse resmen pl takımı çıkartacak ortaya. Şu adama destek olmalıyız.
topla oynama süresinin azalması normal uzun olması ne işe yarıyordu %70 topa sahip ol 500 pas yap sonra detaylara bakınca en fazla pas yapan oyuncuların atiba stoperler topun sen de kaldığı sürenin büyük çoğunluğu birinci bölge şimdi üç pasda rakip ceza sahasına sokuyorsun topu hem süre hem pas sayısı kısalıyor nkoudou nun attığı golde rakip baskı yapmış kapanmışız rakip sahada oyuncumuz yok nkoudou nun attığı deparı söylüyorlar aynı deparı salihde gedsonda attı bir anda hücumda beş oyuncumuz vardı bu kontratak değil planlı atak kontratakta bu kadar oyuncuyu ceza sahasına sokamazsın salih topu nkoudouya veriyor hemen arkasında gedson var maçı tekrar izledikçe maç esnasında farkedemediğim şeyleri görüyorum topu çok hızlı çevirdiğimiz için bize kaos futbolu gibi geliyor ama hiçde öyle değil birde boş transfer yapmamışız ciddi mühendislik var tek sıkıntı yerli oyuncu rotasyonu

Çevrimiçi gokhans

Dorukhan bu sistemde çok iyi olurdu. Kartal-berkay yerine cuk otururdu.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı celiker1

Bu da İsak Hien'in 11 gün önce oynadığı maçın tamamı.Tekrar ediyorum;Çok çok çok iyi stoper transfer etmek üzereyiz.

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Katiliyorum, konusulan rakamlari bende fazla buldum. Suan $500B civari yada altini aliyordur klubunden. Ustune market degeride her yerde 1M Euro olarak gorunuyor ama 3M uzeri bonservis odeyecegimiz konusuluyor. Gelirse hayirli olsun demekten baska birsey gelmez elimizden, gelirse umarim Saiss etkisi yaratir.
Football Manager'a göre senelik 100 bin Euro'dan az alıyor. Aynı oyuna göre, çok vasat bir profili var.

23.5 yaşında. Hayatında hiç genç millî olmamış ve en üst ligde (İsveç'te) oynadığı toplam süre 1300 dakika.

Bildiğiniz Emrecan'ın İsveç versiyonunu alıyoruz yani.

Sorun şu ki, 3 milyon Euro bonservis ve 1 milyon Euro maaşı kontenjan sorunu varken bu oyuncuya harcamanın bir mantığı var mı?

Çevrimiçi sEuL

Football Manager'a göre senelik 100 bin Euro'dan az alıyor. Aynı oyuna göre, çok vasat bir profili var.

23.5 yaşında. Hayatında hiç genç millî olmamış ve en üst ligde (İsveç'te) oynadığı toplam süre 1300 dakika.

Sorun şu ki, 3 milyon Euro bonservis ve 1 milyon Euro maaşı kontenjan sorunu varken bu oyuncuya harcamanın bir mantığı var mı?
Ben zaten su denklemde yabanci stopere karsiyim.

Ama gercekten bu oyuncuyu iyi analiz ettik isek ve potansiyeli icin aliyorsakta birsey diyemem. Marcao’da Portekiz liginde adi sani duyulmamis bir takimdan gelirken 4.5M Euro paraya geldi ama 15’e de sattilar sonrasinda. Ayni sekilde Nelson’uda 8M euro’ya aldilar pek begenmesemde 13M’a alicisi vardi. Fb’dede Kim ile Szalai ornekleri var. Daha ortada resmi birsey yok, bekleyip gorelim.

Çevrimdışı eskapizim

Isak Hien ne kadar icime siniyorsa dele alli de o kadar icime sinmiyor. Futbolla iliskisini kesmis adamlarin ne kadar ilgi alaka da gorse rehabilite olamadigini mesut ozilden gormus olmamiz gerekiyor. Belki bizimki olur diye transfer yapilmaz. Ayrica onun oynadigi pozisyonun ne su an oynadigimiz sistemde bir karsiligi var ne de su an oynadigimiz yogun topu kariyerinde hic oynamisligi var. Alinmasi gereken profil Amiri tarzi bir profil olmali. Besiktasim icin hayirlisi neyse o olsun.

Çevrimiçi Samet Demir

Koray günter vasat,  kaan ayhan pahalı bu herif fm ye göre vasat kimi alacağız abi biz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://mobile.twitter.com/serinmkl/status/1561989232356458496?t=9mbJ-wz7IQhxsSKdSFf5og&s=19

Taş gibi adam inşallah gelir. Yerli sorununu da hoca ile CK düşünsün artık.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Çağrı Öz

Koray günter vasat,  kaan ayhan pahalı bu herif fm ye göre vasat kimi alacağız abi biz.

Buradan transfer takip etme deli olursun. Menopoz havasına benzer bir şey var burada.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2022, 14:55:06 Çağrı Öz ]

Çevrimiçi Samet Demir

Buradan transfer takip etme deli olursun. Menopoz kokusu var burada.
Forza da Hienin gelmesi için ağaca çaput bağlayacaklar neredeyse. Herkes övgü ile bahsediyor. Burada kim gelirse gelsin ille çomak sokacak birşey bulunuyor. Hayret ediyorum gerçekten.

Bu arada akşam Dele Alli geliyormuş. Kerem de imzayı atmış.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Forza da Hienin gelmesi için ağaca çaput bağlayacaklar neredeyse. Herkes övgü ile bahsediyor. Burada kim gelirse gelsin ille çomak sokacak birşey bulunuyor. Hayret ediyorum gerçekten.

Bu arada akşam Dele Alli geliyormuş. Kerem de imzayı atmış.

Ben sana daha komik bir şey anlatayım. Seneler önce Alexander Milosevic denen ne idüğü belirsiz oyuncu 1 milyon Euro gibi inanılmaz bir paraya transfer edilince ekşi'de "ooo scout böyle olur işte gerçek yönetim başarısı budur" yazan adam şimdi burada scout piyasasında ismi geçen, hakkında bir sürü sağlam referans olan adama bu kim yaa diyor.

Fikret Orman muhipleri cemiyeti adında 3-4 kişilik bir grup var burada. Yazdıkları abartılı ve tek yönlü yorumlardan zaten kendilerini belli ediyorlar. Çok takılma onlara eğlenmene bak.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2022, 15:06:32 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı celiker1

TR nin en iyi ilk beş stoperinden olacak  birini,belkide en iyisini transfer ediyoruz.Bence maaşıda bonserviside normal.Hayatında hiç milli olamamasinın sebebi oyuncunun bir sene öncesine kadar forvet oynaması.Stopere geçince bambaşka bir şey olmuş oyuncu.Daha 10 gün ve 20 gün önce oynadığı iki maçının tamamını yukarıda paylaştım.Futboldan biraz anlayan birisi yarım devre izlese oyuncunun neler yapabileceğini anlar.Senin baktığın veriler forvet zamanındaki verileri mı acaba🤔 Ayrıca bu oyuncuyu 1sene sonra elimizde zor tutarız bence.Umarım minimum 15 milyon Euro çıkış maddesi koyarlar.

[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2022, 15:59:58 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Bugüne kadar başarılı scout transferi yaptığımızı hatırlamıyorum. En son Bobo vardı. Ondan sonra kimi aldıysak elimizde patladı.

Çevrimiçi Mehmet57

Moussa Dembele AZ’de oynarken forvet idi,Tottenham’de en son defansif orta saha olarak oynuyordu.

Çevrimdışı Okan1903

Isak Hieni beğendim bize böyle transferler lazım. Delle Ali gibi değil.

Sadece bonservisi biraz yüksek geldi. Maaşı çok kötü değil.

Ah elimizde banko diyebileceğimiz 3 tane Türk olsaydı. çok rahat olurduk. olmadığı için transferlerde de çok kararlı olamıyoruz.

Salihi geçen maç beğendim ama güvenemiyorum.  o mevki için bize yetersiz kalacağını düşünüyorum

Çevrimdışı beno1903

Daha dun 85. dakikada mi ne oyuna girdi, gol atsin diye penalti olunca ona attitdilar. Tabi penaltiyida kacirdi, adam yasadigini yasadi ve Ozzie gibi emekli olmak istiyor. Rahatini bozmamak gerek, umarim boyle sacma bi transfer yapilmaz.

Maaşının bi kısmını Madrid ödese? 1.5-2 çıksa cebimizdendemi gelmesin

Etiketler: