2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1202558 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı DieForYou1903

Dele Alli konusunda kafam karisik. Bence bize lazim olan oyuncu degil. Evet, Wout’in performansini arttirir. Nasil Kane’in etrafinda oynadiginda etkili olmus oldugu gibi. Ama Alli 8den daha fazla bir 10. Bize bizi 6’siz oynatabilecek, ceza sahasi kosulari yapan bir 8 lazim.

Yabanci siniri bizi bir hayli zorlayacak. Gedson’un performansini elestirenler var, ama bu oyunda orta sahaya yazilacak her daim ilk isim.

3 yerli kim olacak bizde hep soru işareti ?

Ersin,Salih,?
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı MUSTAFA_

3 yerli kim olacak bizde hep soru işareti ?

Ersin,Salih,?
Koray Günter / Kaan Ayhan - Ersin - Salih  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BlackEagle16

Ersin hiç güven vermiyor!
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kalecilerin hepsi yerli. Seç beğen oynat  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

Kulübemiz şu an çok zayıf. Maç kadrosu açıklanınca ben yedeklere de bakıyorum. Cenk harici kim vardı oyuna alınabilecek. Biri daha yazmıştı, hoca kenanı oyuna aldı diye geçen hafta linç eden taraftar, bu hafta da niye değişiklik yapmadı diyor. Yönetimin çok net 3 transfer yapması şart. Sağlam bir sağ stoper, bir orta saha ve sol kanat.

Gelelim hakeme. Yine çok çok net penaltı ve üzerine kırmızı göstermesi gereken pozisyonu yediler. Adam kendi kendine düşüyor, hakem zırt faul veriyor. O kadar çok düdük çaldı ki aleyhimize ben sayamadım. Hakemler neden bu kadar art niyetli neden? Berkay heyecandan biraz müdahalelerin ucunu kaçırdı. Kart görüp atılmasın diye çıkınca Kartal ile farkını gördük. Berkayda ısrar etmeliyiz, çok beğendim oyununu.

Çevrimdışı DieForYou1903

Welinton kaldı o nolcak  :alala:
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi COB

Sağ kanada Ghezzal'ı ve Rosier'i yedekleyecek bir yerli oyuncu lazım ve bu isim Kenan değil.

Çevrimiçi sefaköykartali

Kadrodaki eksikler tamam,  bir 8-10 karışımı ve sağ stoper şart,  ancak hepsinden de önemlisi stada gelen taraftar topluluğunu düzeltmemiz lazım. O kadar iyi stad,  zemin,  tempolu basan takım var tribün delikanlım giriyor,  hocaya bugün saçma sapan uyuma değişiklik yap tezahüratı yapıyor.  4-1 olmuş maç belki 7-1 olsa şaşırmazsın öyle güzel oyun oynatmış adama hala ha hu yapıyorlar.  Kenarda sergen veya şenol hocalardan biri olsa yenilirken aynı terbiyesizliği yapamazsın ama.

Valla ben bugünden sonra daha çok hocadan yanayım ligde rakipler ve hakemlerle mücadele yetmiyor bir de bu yönetimle,  bu sportif direktörle,  bu taraftar grubuyla mücadele ediyor,  elit hoca getirsen dayanamayıp bırakır. 

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/agacliyol_/status/1561460375048126464
Gerek yok, bu sistemde ihtiyaç da yok.

Bir tane çok yönlü, hem N'koudou'yu hem de Ghezzal'ı yedekleyebilecek bir kanat, bir sağ stoper ve bir de rotasyona girecek düşük bütçeli bir 8 numara yeterli.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Berkay'ı hemen gömmemek lazım. Geçen hafta Alanya'da takımın en iyilerindendi. Bu maçta da oyundan çıktıktan sonra epey baskı yedik. Hatalarını gösterip oyuncuyu geliştirebilecek eğitmen antrenörler var takımda, düzelir...

Net olarak bir sağ stoper, bir tempoyu ayarlayabilecek orta saha, bir de Ghezzal'e alternatif gerekiyor. İhtiyaç listesi böyleyken Dele Alli peşinde koşmamız anlamsız gibi.

Takım biraz ekonomik oynamayı öğrenmeli. Yukarıda yazdığım tempoyu ayarlayabilecek orta saha bu yüzden önemli. Topu sürekli rakibe bırakırsak illa ki birisi (Necip, Welinton vs.) hata yapar, o golü kalemizde görürüz.

Geçen hafta 35, bu hafta 65 dakika yaptıklarımız Valerien Ismael karşıtlarını biraz susturur sanırım. Üstüne koyarak ilerliyoruz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Nazım Ar

Tolga Ciğerci falan anmayın adını, tarihte adamın ilaç olduğu bir takım yok. Tolga hata yapıp gol yedireceğine Kartal yedirsin, Berkay yedirsin, Emrecan yedirsin, Emirhan yedirsin.

Çevrimdışı mellfred

Gereksiz cikislari biraz fazla, pazara gittigi pozisyonda Salih akillica faul aldi ama sari’yi da yedi o faul sonrasinda. Ama bugun kritik hamleleride yok degildi, Necip iyi bir alternatif olabilir ama kesinlikle bizim as stoperimiz degil. Yonetim hazretleri lutf ederse, takima ve td’sine sahip cikmaya karar verirse belki alacagiz bir stoper daha. Gecen seneden beri bekliyoruz
pozisyonda salih ucuz kurtuldu kırmızı da alabilirdi hatta geçen hafta kıyameti koparmasak alırdı da

Çevrimiçi Necmi

Gerek yok, bu sistemde ihtiyaç da yok.

Bir tane çok yönlü, hem N'koudou'yu hem de Ghezzal'ı yedekleyebilecek bir kanat, bir sağ stoper ve bir de rotasyona girecek düşük bütçeli bir 8 numara yeterli.
potansiyel yüksek para kazandıracak oyuncu yaşı 26 ing pasaportlu risk alınacaksa böyle oyuncuyla alınır ing basını burdaki her saniyesini takip edecek düzeldiği andaki düzelme ihtimali çok yüksek ingiltere kapısı ardına kadar açılır her istediğimiz oyuncuyu alırız bence bu paraları gözden çıkartmaya değer zaten satın almıyorsun kiralıyorsun potansiyeli harakete geçtiği anda alırsın olmuyorsa bırakırsın fırsat önüne gelmiş yaşlı değilki son transferini yapsın sen beşiktaşı anadolu takımı olarakmı görüyorsun öyle olmasınımı istiyorsun anlayamadım sen başkanla aynı kafadasın onun taraftar versiyonu 😂

Çevrimdışı Çağrı Öz

Dele Alli buraya koşarak gelir. Tam bir dirilecek oyuncu takımı var sahada. Gece rüyalarına giriyordur.

Bu ligin bug'ı baskıdır. Gerekirse defansa tek adam bırakıp haldir huldur boğacaksın rakibi. Yılda 2-3 deplasman derbisini dikkatli oyna yeter. Öyle 4-4-2 yapıp mal gibi top dolaştırayım dersen fener olursun, gs olursun.

Ofansif oyuncuların olacak ve hepsini atacaksın sahaya. Başka bir reçetesi yok bu işin.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Defans konusunda oyuncu alınması gerekiyor ama şerhimi düşeyim Emrecan o formayı alacak. Birkaç haftaya görecek herkes bunu. Şu maç onun sahneye çıkması için en ideal maçtı, geçen hafta kaybedilen puandan çok o kırmızı karta üzülmüştüm.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2022, 04:23:33 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı murat baltacı

Yerli stoper işini çözmek lazım artık Samsun'da potansiyeli olan bir çocuk varmış  Yunus Emre diïyeonu zorlasak en azından Emrecan yada yunus emreden biri tutarsa efsane olur belli olmaz belki ikiside tutar uzun yıllar sorun yaşamayız
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ersin bu maç daha konsantreydi ve maçtan kopmadı. Yediği gol ise Rosier'in hediyesi.
Bence bazı şeylerin farkında ve toparlama çabasına girmiş.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gereksiz cikislari biraz fazla, pazara gittigi pozisyonda Salih akillica faul aldi ama sari’yi da yedi o faul sonrasinda. Ama bugun kritik hamleleride yok degildi, Necip iyi bir alternatif olabilir ama kesinlikle bizim as stoperimiz degil. Yonetim hazretleri lutf ederse, takima ve td’sine sahip cikmaya karar verirse belki alacagiz bir stoper daha. Gecen seneden beri bekliyoruz

Arkası dönük adama sürekli faul yapıyor. İki kişi tarafından sıkıştırılmış oyuncuya direk bodoslama dalıyor.
Yedek olabilir ama asla 11 oyuncusu değil. Hele hakemle olan ilişkileri de dikkate aldığımızda kaptan asla değil.

Çevrimdışı Talisca1903

yerli stoper işini çok büyüttük nejip ve emrecan var işte nejip&saiis weli&emrecan yapar geçeriz ne olacak bu takım hücum takımı bunlardan iyi yerli stoper tr de yok avrupada bir kaan ayhan bir koray günter başka da yok

koray gelsin Welintonu mumla ararız hiç gerek yok orta sahaya kerem atakan da geldiğine göre yerli takıntısı olmadan (ki yeterli kalitede oyuncu yok bizim takım için) transfer yapmalıyız
umut var cenk var berkay salih kale zaten yerli 2 bölge içinde bu kadar yerli yeter hatta berkay kençtemur ve ege bile yardımcı olabilir bu konuda
yeterki josef dönsün dertlerin %50 si biter o zaman

Çevrimiçi Samet Demir

yerli stoper işini çok büyüttük nejip ve emrecan var işte nejip&saiis weli&emrecan yapar geçeriz ne olacak bu takım hücum takımı bunlardan iyi yerli stoper tr de yok avrupada bir kaan ayhan bir koray günter başka da yok

koray gelsin Welintonu mumla ararız hiç gerek yok orta sahaya kerem atakan da geldiğine göre yerli takıntısı olmadan (ki yeterli kalitede oyuncu yok bizim takım için) transfer yapmalıyız
umut var cenk var berkay salih kale zaten yerli 2 bölge içinde bu kadar yerli yeter hatta berkay kençtemur ve ege bile yardımcı olabilir bu konuda
yeterki josef dönsün dertlerin %50 si biter o zaman
Alli gelirse eğer 1 tane daha kanat almamız gerekiyor. Gelmezse 2 tane gerekir. Çeşitlilik adına. Maliyeti fazla olmazsa koray da alınırsa elimiz epey rahatlar.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Alli gelirse eğer 1 tane daha kanat almamız gerekiyor. Gelmezse 2 tane gerekir. Çeşitlilik adına. Maliyeti fazla olmazsa koray da alınırsa elimiz epey rahatlar.

ben Korayı gsden hatırlıyorum bizim oyunumuzda nejipcanı aratır o kadar söyleyim

Çevrimiçi Samet Demir

ben Korayı gsden hatırlıyorum bizim oyunumuzda nejipcanı aratır o kadar söyleyim
Abi o zamanlar şimdiki gibi olsa Gs abdulkerimi almazdı. Adam yıllardır İtalya da. Bizim lig için yeterli.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı BlackEagle16

Tolga Ciğerci falan anmayın adını, tarihte adamın ilaç olduğu bir takım yok. Tolga hata yapıp gol yedireceğine Kartal yedirsin, Berkay yedirsin, Emrecan yedirsin, Emirhan yedirsin.
Al benden seni kadar bırakın bu işler kardeşim
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Talisca1903

Abi o zamanlar şimdiki gibi olsa Gs abdulkerimi almazdı. Adam yıllardır İtalya da. Bizim lig için yeterli.

italya ligini bilmiyorum ben Beşiktaş maçından başka maç izlemiyorum ancak özetleri felan milli maç bile izleyemiyorum inşallah kendini geliştirmiştir ama hatırladığım adam pek iyi değil

Maaşıda 2milyon felan olacaksa ne gerek var 2 maçtı 4 yerliyle ounuyoruz çok takılmamak lazım bizim ileri hattımız 10 numara defansa felan ço gerek yok bence haftad 1 maç yapacağız doldurmaya gerek yok ytakımı vasat adamlarla sonra başa bela oluyor

kanat ve orta saha alalım yeter kevinin yedeği yok raşitin yedeği yok

bir başka maçtada welinton &emrecan yaparız olur biter .Umut kevin yaparız olur 4 lüde oynar Umut sıkıntı değil illa yerli diye transfer yapılmasın bizde oynayacak yerliye verecek para yok bizde diğerleride bizde oynayamaz
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2022, 10:17:09 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Al benden seni kadar bırakın bu işler kardeşim
Ne tolgası yahu topa dürtmeden topa vuramayan adamları yerli diye doldurmanın mantığı yok Berkay 10 kat daha iyi oynar ondan bu maç biraz heyecan yaptı kolay değil geçen sene U19 oynayan çocuk 40 bin kişinin karşısına çıktı

Etiketler: