2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1203032 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

yok yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim iyi bir transfer dönemi geçirdik orta sahada atiba josef gedson salih kartal rahat götürür necipde takviye olur bizim sorun kalede takım avrupada yok bu kurulan kadro lig için yeterli en fazla bir joker takviyesi yapıldığında sezona gayet iyi girmiş oluruz yıllardır sezonun ilk maçına çıktığımızda kadromuz belli değildi geçen sene kadrosuz şl elemesi oynadık şükretmeyi bilin bence
İnsanları eleştirirken kötü şeyleri söylerken iyi yapılanlarıda söylemek gerekiyor yoksa söylediğin şeyler eleştiri olmaz
Abi sarışınlar gibi konuşmak istemiyorum da bence derinlik anlamında en zayif biziz. Bizim en az bir stoper, bir kanat, bir yerli ve bir yabancı orta sahaya ihtiyacımız var. Atiba josef gedson Salih kartal bi yere götüremez maalesef, Salih de hazırlık kampında çok iyiydi ama sezonda görmek lazım. Hücumda da iyiyiz ama başkanın bugün söylediğine göre Boyd ve Nkoudou da göndermeye çalışıyoruz, orada da eksik kalırız, Ghezzal ın yedeği de yok Hasic menajer mevzuları karışık. Yine kaosla başlıyoruz inşallah hocanın sezon öncesi yuklemeleri ise yarar da şöyle cehennem press yapıp rakipleri bezdiren bi takım oluruz. Forvetlerimiz çok iyi maşallah nazar değmesin, stoperde kim oynayacak 3. Yerli kim olacak belli değil, rakiplerde yerli sıkıntısı yok. Bunları görüp söylemek lazım.

Çevrimdışı Nazım Ar

Levin Öztunalı ve Burak İnce'yle ilgileniyormuşuz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak nasıl kimsenin aklına gelmedi bu yerli kuralı varken? Çok maliyetli olur herhalde

Çevrimdışı tuncaboylu

Barkley 5 milyon pound alıyor senelik, Chelsea bundan kurtulmak için satmaya çalışıyor.

İngilterede iki klüp ilgileniyor.

Nasıl olcak bu iş ?
Dostum Barkley demişsin ama bu Pjanic :)

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/agacliyol_/status/1555147148886478849

aile falan karışırsa küçük bir ihtimal kalacağı varsa da kalmaz
Başlamış itibarsızlaştırma çabalarına, hoşçakal Emrihan.

Çevrimdışı sozkul

23 bin kombine satıldı 11 bin bilet satışa çıkıyor kalan 8000 koltuk nerede?

Loca?

Çevrimdışı tuncaboylu

Ahmet Nur Çebi: "Kerem Atakan Kesgin için istenen bonservis bedeli, Emirhan'dan gelecek paranın 4'te 1'i bile değil."

Bunu duyan sivas başkanı şimdi ne yapar ? Bizim başkan konuşmasını bilmiyor.
Biri şu adamı alıp götürsün başkanlık koltuğundan ya

Kerem Atakan Fenerbahçe'ye hayırlı olsun bu arada.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://www.mynet.com/ahmet-nur-cebi-den-cok-sert-aciklama-emirhan-ilkhan-icin-ilk-kez-konustu-346286-myspor

Çok enteresan bizde keyif almıyoruz sen başkan seçildiğinden buyana hisler karşılıklı
Keyif almıyorsan bırak git be başkan, seni eğlendirmek için mi uğraşıyoruz burada?

Çevrimdışı tuncaboylu

ne yapsın başkanlığını yaptığı kulübe ihanetmi etsin beşiktaşlı diye
Yapılan şey etik değil oyuncuyu buraya getiriyorsan imzalayacaksın yoksa getirmeyeceksin ben fo dönemindede kulağıma böyle şeyler geliyordu yurt dışında oyuncularla anlaşılıyor çebi ikna edilemediği için hava alanından döndürülüyor deniyordu o zaman dedikodudur demiştim böyle hata olmaz ama şimdi görünenler o zaman duyduklarımı doğrular nitelikte beşiktaşın itibarını zerre umursamıyorlar zaten beşiktaşı sallamadıkları için el attıkları her iş salla pati oluyor
Ben hiç şaşırmıyorum gerçekten bu camia bunları hak ediyor müstahaktır iki sene önce bunlar böyleydi ve görünüyordu söyledik o zaman
Kavgalı olmadığımız bir Bandırma kalmıştı, onu da başardılar.

Çevrimiçi Necmi

Abi sarışınlar gibi konuşmak istemiyorum da bence derinlik anlamında en zayif biziz. Bizim en az bir stoper, bir kanat, bir yerli ve bir yabancı orta sahaya ihtiyacımız var. Atiba josef gedson Salih kartal bi yere götüremez maalesef, Salih de hazırlık kampında çok iyiydi ama sezonda görmek lazım. Hücumda da iyiyiz ama başkanın bugün söylediğine göre Boyd ve Nkoudou da göndermeye çalışıyoruz, orada da eksik kalırız, Ghezzal ın yedeği de yok Hasic menajer mevzuları karışık. Yine kaosla başlıyoruz inşallah hocanın sezon öncesi yuklemeleri ise yarar da şöyle cehennem press yapıp rakipleri bezdiren bi takım oluruz. Forvetlerimiz çok iyi maşallah nazar değmesin, stoperde kim oynayacak 3. Yerli kim olacak belli değil, rakiplerde yerli sıkıntısı yok. Bunları görüp söylemek lazım.
boyd ve nkoudou bu güne kadar varmıydıda giderse eksik olacak
Biz yerli eksiğizde kimin yerlisi iyi salih bugüne kadar iyiydi ligde ne verecek belli değil eyvallah yeni alacağın oyuncunun ne vereceği bellimi elde birşey verme ihtimali olan biri yerine ne olduğu belirsiz birinimi mukayese edeceğiz bir oyuncudan birşey bekliyorsan önce ona güvenmeyi öğreneceksin salih hakkındaki bu olumsuzluk nedir çözemiyorum almışsın yarım devre oynatmadan takıma ısınmadan kiraya göndermişsin geri gelmiş hazırlık maçlarında gayet iyi performans göstermiş ne istiyorsunuz salihden fener oynatmayı beceremedi diyemi bu tavır onlar kimi alsa çarşafa doluyorlar salih ben on numara oynayamam diyor orda zorladılar bizde geldiğinde aynı haltı yedik elmadan armut hoşafı yapmaya çalıştık şimdi gerçek yerinde gayette iyi oynuyor bu şansı hak etmiyormu josef ölmedi bizde gömmedik şu kadroda josef yedek olur üstelik
Sizin kafanızdaki takımı düşünmek değilki renklilerle sidik yarışı yapmak bu takımın yerli olursa stopere ihtiyacı olur yabancı stopere ihtiyacı yok üç maç için oyuncu transfer edilmez bana genç düşmanı diyordunuz ben kötüye kötü iyiye iyi derim yaşı beni ilgilendirmez benim gördüğüm weli berkay sağ tarafı götürür dörtlü oynarsak saiss emrecan sol tarafı götürür üçlü oynarsak yapabilirsek sağ tarafa bir yerli alınabilir orta sahada ben yerli salih ve kartala şans veririm diğer tarafta gedson josef var salihde gedsonda yaratıcı oyuncu insanlar tutturmuş on numara diye artık onmu kaldı değişin artık genç insanlarsınız yenilikçi olun biz ya 3.4.3 yada 4.3.3 oynayacağız her iki oyundada bizim kanata ihtiyacımız yok iki sistemdede iki hızlı beke ihtiyaç var tesadüfe bak ligin en iyi hücumcu bekleride bizde siz istiyorsunuz saiss gibi bir sağ stoper alalım tmm da alırsak sıçarız hep birlikte birinin süpürücü olması gerekiyor welide gayet iyi bu konuda bırakın artık kaleci hatalarını stoperlere kesmeyi dünyanın en iyi stoperleri bile maç içinde top kaçırır kaleciler o yüzden var beşiktaş taraftarı yıllardır birilerinin yanlışını başkalarına özellikle sevmedikleri insanlara yükleme huyundan vaz geçemedi fikirlerinizi beşiktaşı düşünerek verin onu bunu kayırarak hayali kahramanlar yaratarak değil bak sana ders alacağın bir şey söyleyeyim orta sahaya oziyi koyduk rezildi onun yüzünden taraftar ilk atibayı yemeye çalıştı sonra olcayı yedi sonrada taliscaya burda demediklerini bırakmadılar sırf oziye laf etmemek için sonra yıllarca maaş ödemek zorunda kaldık şimdide stoper öğütüyoruz ersin yüzünden adamların arkasında kaleci yok atak olunca perdeleyelimmi yoksa kalecinin arkasınamı koşalım ikileminde davranıyorlar bırakın başkalarının saçma sapan fikirlerini maçları kendi gözünüzle izleyin ve kendi fikrinizi söyleyin şenolu getirmeye uğraşanlar hoca dörtlüye dönünce apışıp kaldılar
Ben bu kadar güçlü beşiktaşı son yıllarda sadece biliçde gördüm bu hoca iyi ne istediğini biliyor başarılı olur olamaz o ayrı ama şansı hak ediyor salihde şansı hak ediyor olasılıkla adammı çizilir bize ne renklilerden bizim beşiktaş gerçeklerimiz var fener on yıldır milyon tane oyuncu aldı hani nerdeler bıkmadınızmı her sene aynı şeyleri söylemekten ben beşiktaşa bakarım sahada kafamdaki savaşan beşiktaşı görürsem ne renkliler nede sahadaki isimler umrumda olmaz şimdide hazırlık maçlarında ben uzun zamandır ligde görmediğim hırsı gördüm bu bana yeter biz inanırsak bu takımı durdurulamaz yaparız

Çevrimdışı DieForYou1903

ÖZEL || Üst adalesinden sakatlanan Welinton yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalacak. (Sercan Dikme)

Kaldık mı necibe.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı DieForYou1903

Ben 7-8 transfer lazım dediğimde bana kızanlar dalga geçenler olmuştu.Welinton sakatlanmış 2 hafta yokmuş sağ stoper yok takımda necip oynayacak.Sağ bek yedeği yok rosier cezalı olunca sakatlanınca kenan geçecek oraya.Orta saha atiba 40 yaşında souza yok 2 ay daha filan.Kartal filan olmaz o işler.Salihe güvenemeyiz.Üstüne güç kaybı yaşıyoruz emirhan filan gitti 2 gün sonra lig başlıyor hakkımızda hayırlısı.

Çevrimiçi Necmi

Loca?
o kadar locamı var hem satışa çıkan biletler içinde loca koltuğuda var
Deplasman tribünüde var

Çevrimdışı XiaoHan

Kavgalı olmadığımız bir Bandırma kalmıştı, onu da başardılar.

Şaşılacak bi durum yok aslında kendini beşiktaşspor başkanı olarak niteleyen bir başkanda anca bandırmasporla itişir zaten vizyonu bu kadar.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı XiaoHan

Ben 7-8 transfer lazım dediğimde bana kızanlar dalga geçenler olmuştu.Welinton sakatlanmış 2 hafta yokmuş sağ stoper yok takımda necip oynayacak.Sağ bek yedeği yok rosier cezalı olunca sakatlanınca kenan geçecek oraya.Orta saha atiba 40 yaşında souza yok 2 ay daha filan.Kartal filan olmaz o işler.Salihe güvenemeyiz.Üstüne güç kaybı yaşıyoruz emirhan filan gitti 2 gün sonra lig başlıyor hakkımızda hayırlısı.

+1903

ek olarak Atiba ve Monteroda sakat
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi murat

o kadar locamı var hem satışa çıkan biletler içinde loca koltuğuda var
Deplasman tribünüde var
belki bir kısmını trabzonspor sponsorlarına veriyordur.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı KadirA

Welinton sakatlanmış, Josef sakatlanmış, herkes transfer diyor. Önümüzde iki tane basit örnek olmasina ragmen (Ridvan ve Emirhan), kimse cikip da, Berkay'a Aytug'a fırsat oluşur o oynasın, Kartal'a Necati'ye sans olur demiyor. Herkes transfer de transfer. Ama sorsan, hepsi de Rıdvan gidişine Emirhanin gidişine sövüyor.

Soru isareti.

Çevrimiçi Necmi

Welinton sakatlanmış, Josef sakatlanmış, herkes transfer diyor. Önümüzde iki tane basit örnek olmasina ragmen (Ridvan ve Emirhan), kimse cikip da, Berkay'a Aytug'a fırsat oluşur o oynasın, Kartal'a Necati'ye sans olur demiyor. Herkes transfer de transfer. Ama sorsan, hepsi de Rıdvan gidişine Emirhanin gidişine sövüyor.

Soru isareti.
genç sevdaları pazara kadarmış bir senedir bana genç düşmanı diyorlardı 😂
Forum çok pis elime düştü artık kimse genç kelimesini ağzına alamaz
😎

Çevrimdışı DieForYou1903

Soru isareti.

Şampiyonluk istemiyorsak sahaya sürelim gençleri oynasınlar ? Rakiplerimiz 3 tane İlk 11 takım kurup sahaya sürecek seviyedeler bizde bir tane ilk 11 bile çıkmıyor.

Çevrimiçi blackeagle35

Forum yönetimi Ahmet Nur Çebi ve yönetime giydirme ile Fikret Orman'ı güzelleme konusu açsa da şu toksik ortamdan biraz olsun kurtulsak. Yönetimin doğruları yanlışları tabiki konusulsun ayrıca ne yönetim savunucusuyum ne bir şey ama bazı kişilerin sabahtan akşama aynı şeyleri yazması yordu artık. Pek çok kişinin de ziyaretçiler dahil bu durumdan rahatsız olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Nazım Ar

Soru isareti.

Beşiktaş şampiyon olmadıktan sonra ne fayda gençlerin şansından. Wellintonu sağlığında kesemeyen topçu sakatken oynasa ne olacak? Bu kulübün tek hedefi şampiyonluktur, bunun için de kurabileceği en iyi ve alternatifli kadroyu kurması gerekir.

Çevrimdışı KadirA

Forum yönetimi Ahmet Nur Çebi ve yönetime giydirme ile Fikret Orman'ı güzelleme konusu açsa da şu toksik ortamdan biraz olsun kurtulsak. Yönetimin doğruları yanlışları tabiki konusulsun ayrıca ne yönetim savunucusuyum ne bir şey ama bazı kişilerin sabahtan akşama aynı şeyleri yazması yordu artık. Pek çok kişinin de ziyaretçiler dahil bu durumdan rahatsız olduğunu düşünüyorum.

Gereckten öyle. 3-4 kisi var, giriyorum eski mesajlarına falan. Hani baska takimli desen yeridir, ne oyuncu beğenir ne de yönetimin yaptigi isi beğenir. Gömeyim de maksat konuşmak olsun modu var. Düzgünce eleştir ya da öv çık yani, elli kere ayni sekilde bir yönetim bir oyuncu yerilir mi yahu.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2022, 21:04:53 KadirA ]

Çevrimdışı KadirA

genç sevdaları pazara kadarmış bir senedir bana genç düşmanı diyorlardı 😂
Forum çok pis elime düştü artık kimse genç kelimesini ağzına alamaz
😎

Hiç sorma abi, nedir su halimiz  :alala:

Çevrimdışı Talisca1903

Seba'yı kullanarak vurmaya kalkması komik.
köylü kurnazlığı yapıyor sen kimsin Beşiktaş'a gider yapacak ANÇ başkan az bile söylemiş

Etiketler: