2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1202964 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Macdonalds ve Walsh vardı, daha sonra gelmişlerdi.
Wilson vardı birde.
Edit::wilson iskoç muş.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2022, 08:57:01 murat ]

Çevrimdışı ciku1903

Barkley 5 milyon pound alıyor senelik, Chelsea bundan kurtulmak için satmaya çalışıyor.

İngilterede iki klüp ilgileniyor.

Nasıl olcak bu iş ?

Çevrimiçi sefaköykartali

Barkley 5 milyon pound alıyor senelik, Chelsea bundan kurtulmak için satmaya çalışıyor.

İngilterede iki klüp ilgileniyor.

Nasıl olcak bu iş ?
Eplde oyunculardan yüzde 45 gibi bir vergi kesiliyor. 2.75 falan kazanıyor, Eplde daha önce Aston Villada oynadı orada da tutunamadı, bidaha o paraları kazanamaz. Bizimkiler 2 falan verse gelebilir, veya oyuncuya da sonraki satıştan pay verebiliriz zira CK alışkın herkese yüzde 50 dağıtmaya (!)

Çevrimiçi sefaköykartali

Barkley - Gedson orta sahası tempo, fizik gibi konularda ligi domine eder ama bence bize daha skorer biri lazım, 10 numaraya daha yakın, teknik kapasitesi yüksek skorer birini almak bence daha doğru olur. Ben Amiri'yi tercih ederim.

Çevrimiçi Samet Demir

Barkley - Gedson orta sahası tempo, fizik gibi konularda ligi domine eder ama bence bize daha skorer biri lazım, 10 numaraya daha yakın, teknik kapasitesi yüksek skorer birini almak bence daha doğru olur. Ben Amiri'yi tercih ederim.
Sosa bu yorumu beğendi :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Bir şey sorucam. Bileniniz var mı? emirhan'ın serbest kalır maddesindeki 4,5milyon'un bir kısmı menejerine gidecekmiş. 3,5milyon civarı kulübe kalıyormuş. Doğrumu bu?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi sefaköykartali

Sosa bu yorumu beğendi :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sosayı CK yalanlamış ne alakaysa zaten. 2015-16 Sosa' sına benzer biri lazım ama 😂

Çevrimdışı tolgakgonul

Barkley falan hikaye gibi geldi bana. Çok zor malesef

Çevrimiçi COB

Berke Özer biryere imza atmadıysa, Ersin'in yerine hemen yarın başlasın.

Çevrimiçi sefaköykartali

Kaan yerine Mert Çetin kiralarsak daha fazla tasarruf yapmış oluruz. Oradan kalan parayı da 8 ve sol kanada gömebiliriz diye düşünüyorum, dörtlü savunmada Kaandan daha faydalı olur ama üçlüde tam tersi.

Çevrimdışı Orhan_

Ross Barkley için;
Fizik olarak iyi
İyi şut atıyor
İyi pas veriyor
Ancak karar yetisi vasat diyorlar... Tabi bu yorumlar da pl için.

Çevrimdışı tolgakgonul

Ross Barkley için;
Fizik olarak iyi
İyi şut atıyor
İyi pas veriyor
Ancak karar yetisi vasat diyorlar... Tabi bu yorumlar da pl için.
Barkley hayal boşa ümitlenmeyin :D

Çevrimiçi levitate

[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2022, 13:54:45 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/ovuncozdem/status/1555143915656945664

emirhan: gitmek istiom
anç:
Fesih bedelli sözleşme büyük hataydı, ondan önce bu oyuncuların bir yılı kalmışken sözleşmeyi çözememek ondan da büyük hataydı. Sorumluları zararı karşılasın, gerekiyorsa istifa etsin. Yeterince değeri görmediği için oyuncu gitmekte haklı, ama gitmek var gitmek var, oyuncunun bu tavrı yakışmıyor. 10 sene burada yetişeceksin sonra menajerimle muhatap olun çekeceksin. Yok öyle bi dünya.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1555134307076870144?t=ts1bvRzL2QSscunWPnnk6g&s=19

Doğru vizyon bu. Sezon başlıyor üçlüye beşliye takılmadan hocanın ve takımın performansına göre destek vermeliyiz. Fenerin pereira ya yaptığını yapmak yanlış olur.

Çevrimdışı Orhan_

Barkley hayal boşa ümitlenmeyin :D

Yok ben ümitlenmedim. İsmi geçti diye bi bakınayım dedim ve hatta çok içim ısınmadı oyuncuya. Büyük sakatlıklar yaşamış. Kariyeri düşüşte. Anladığım kadarıyla Chelsea göndermeye çalışıyor ama ya fiyatından ya da karakterinden dolayı almak isteyen pek yok gibi duruyor.
Biz sakat oyuncu kotamızı doldurduk. Fazlası zarar (:
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2022, 14:07:19 Orhan_ ]

Çevrimiçi levitate

Fesih bedelli sözleşme büyük hataydı, ondan önce bu oyuncuların bir yılı kalmışken sözleşmeyi çözememek ondan da büyük hataydı. Sorumluları zararı karşılasın, gerekiyorsa istifa etsin. Yeterince değeri görmediği için oyuncu gitmekte haklı, ama gitmek var gitmek var, oyuncunun bu tavrı yakışmıyor. 10 sene burada yetişeceksin sonra menajerimle muhatap olun çekeceksin. Yok öyle bi dünya.

bedeli koymazsanız uzatmayız demişler :D maaş olarak yırtık 5 tl teklif edersen böyle olur

uzatırken bir anda torino'nun devreye gireceğini düşünmediler herhalde, seneye opsiyon artıyor 8'e falan satar yolumuza bakarız diyorlardı kesin

kafayı kullansalar çocuk sırbistan'da serie a topçularıyla napıyor diye araştırabilirlerdi :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/agacliyol_/status/1555147148886478849

aile falan karışırsa küçük bir ihtimal kalacağı varsa da kalmaz
bipbipbupbup

Çevrimdışı Orhan_

https://twitter.com/ovuncozdem/status/1555143915656945664

emirhan: gitmek istiom
anç:

Sen oyuncunun derdine derman olma, olan çıkınca da ikna etmeye çalış. Edemeyince de öyle oldu böyle oldu diye konuş. Yönetim konuşmak yerine sussa ve peşinden bu tip hataları tekrar ettirmeyecek düzeni kursa eyvallah ama bunlar konuştukça konuşuyor, iyice itici oluyorlar.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Fesih bedeli olmazsa sözleşme imzalamamış. Sonuç olarak menajer, bağlantıları sayesinde oyuncuyu çok önceden pazarlamış; sadece vakit geçirmek için biraz daha kulüpte kalmış.

Ekmek bulamıyordu, acından ölüyordu, soğuk suyla duş alıyordu hikayeleriniz için de teşekkürler. Hayal dünyanızı bilmeseydik keşke yine de.

Bir konuyu daha onlarca dezenformasyon ve rezil komikliklere dayanıp günler sonra öğrenebildik.

[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2022, 14:08:04 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı Mehmet57

O kadar gitmek istediyse yolu acik olsun. Emirhan’a mi kaldik. Yeter ki gencler A takimda oynasin, kendini gelistirsin.

Çevrimdışı Umutcan Kaya

ortalık karıştı emirhan ne cevap verecek acaba
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı Öz

Belli bir yaşın altında sözleşme imzalanamaması ve kulübün önceliğinin olmaması işin şeklini değiştiriyor.

Network sahibi menajerler Türk kulüplerinin altyapılarını babalarının çiftliği yapar şartlar böyleyken.

Ya gelecek gösteren her oyuncuya yüksek bedeller ödeyeceksin ya da oturup kimse musallat olmasın diye dua edeceksin.

O yaştaki oyunculara yüksek bedeller ödenmesi bence külfetli olacaktır, çünkü 20 oyuncudan bir tanesi ya tutuyor ya da tutmuyor. Geleceğin Messi adayı Muhammet'e 18 yaşına bastığında rahat 10 milyon ateşlenmesi lazımdı bu kafayla. Sonra da topa vurmayı bilmeyen Messi'yi izlerdik.

Yine de bu külfet karşılansa bile muhtemelen parayı gören yurdum oyuncusu adam olacağı varsa bile salacaktır kendisini. Her bakımdan bir çıkmaz var.

[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2022, 14:49:54 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı beno1903

Önce fesih bedelli sözleşmeyi imzala sonrada gitme gitme diye ara. Tam bir türk şirketi gibi. Bende olsam bende açmazdım ne açıcam sözleşmede yazıyor 4.5m e gider diye kabul etmeseydin ANÇ. Sözleşmesi bitince gidicek diye kabul ettiler e o zaman şu anda ağlamanın bi faydası yok kendini küçültmeninde bi faydası yok.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2022, 14:48:10 beno1903 ]

Çevrimiçi gokhans

Sen oyuncunun derdine derman olma, olan çıkınca da ikna etmeye çalış. Edemeyince de öyle oldu böyle oldu diye konuş. Yönetim konuşmak yerine sussa ve peşinden bu tip hataları tekrar ettirmeyecek düzeni kursa eyvallah ama bunlar konuştukça konuşuyor, iyice itici oluyorlar.
Son 2 yıldır söylenen o saçma açıklamayıda unutmamak gerek (1 yıl daha sözleşmeli oyuncumuz, yeni sözleşme için acelemiz yok). Sonra dorukhan gitti akıllanmadılar. Şu an yaptıklarını o zaman yapmaları gerekiyordu. Sonra aynı menajer gelip rıdvan'ıda kopardı hemde Beşiktaş camiasından, taraftarına, başkanın kendisine kadar sosyal medya hakaret ve küfürleri basına yansımasına rağmen. Bence bu olay bir şans Beşiktaş için, sosyal medya linci ve taraftar tepkisi bukadar yoğun olmasa hala ne hata yaptıklarının farkında değillerdi. Yaşayarak tecrube ettiler. Olan yine Beşiktaş'a ve taraftara oldu.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: