2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1202976 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nazım Ar

Ahmet Nur Çebi: "Kerem Atakan Kesgin için istenen bonservis bedeli, Emirhan'dan gelecek paranın 4'te 1'i bile değil."

Bunu duyan sivas başkanı şimdi ne yapar ? Bizim başkan konuşmasını bilmiyor.

Transfer bitmeden bir insan neden bunu söyler? Sivasa fiyat artır mı diyor gs ye fb ye ts ye araya girin mi diyor?

Çevrimdışı XiaoHan

🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı Orhan_

Serdara sözleşme teklif etmişler. Yerli bir stoper daha alırlarsa Saiss-Emrecan-Yerli-Serdar-Necip stoper hattı işimizi görür bence. Welintonla Monteroyu yollayabilirsek iyi olur.

Necip ve Serdar maks. 3. tercih olurlar. Böyle stoper hattı mı olur kalp krizi geçirmelik.

Çevrimdışı Talisca1903

Başkan hariç herkes suçlu zaten abi o da iyimiş.  :)
çok iyi beşiktaşlı ama sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış 2. lig topçusunu 1,3 ' e bize satmaya çalışıyor bedava ver madem o kadar Beşiktaşlısın
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2022, 16:50:26 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Transfer bitmeden bir insan neden bunu söyler? Sivasa fiyat artır mı diyor gs ye fb ye ts ye araya girin mi diyor?
ben transfer bitmiş olarak algıladım yoksa mantıklı bir açıklaması yok

Çevrimdışı Talisca1903

Necip ve Serdar maks. 3. tercih olurlar. Böyle stoper hattı mı olur kalp krizi geçirmelik.
welinton dursun yahu gayet iş görür adam nedir bu adamın taraftardan çektiği

Çevrimdışı Orhan_

welinton dursun yahu gayet iş görür adam nedir bu adamın taraftardan çektiği

Weli sakar makar ama pres yaptığımız vakit araya canavar gibi girip top kapıyor. Weli bence de rotasyonda düşünülmeli. Hem hık mık demez hem maaşı belimizi bükmez hem de gerektiğinde taktiğe göre iş görür bir oyuncu.

Çevrimdışı Orhan_

çok iyi beşiktaşlı ama sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış 2. lig topçusunu 1,3 ' e bize satmaya çalışıyor bedava ver madem o kadar Beşiktaşlısın

Seba'yı kullanarak vurmaya kalkması komik.

Çevrimiçi Necmi

Serdara sözleşme teklif etmişler. Yerli bir stoper daha alırlarsa Saiss-Emrecan-Yerli-Serdar-Necip stoper hattı işimizi görür bence. Welintonla Monteroyu yollayabilirsek iyi olur.
kabul etmediki sözleşmeyi cevap bile vermedi sözleşme teklifi takım ispanyadaken yapıldı bu yaşta beşiktaş formasını giymek için bu kadar naz yapan adama sözleşme verilmez bir sene yapsın bireysel antrenmanını sonra nereye gidiyorsa gitsin bir dahada yolu beşiktaşla kesişmesin emirhana üzüldüm ama onunda bir daha yolu beşiktaşla kesişmesin mümkünse serdara gelince büyük hayal kırıklığı yaşayacak onda avrupada yürüyecek yetenek yok beşiktaş forması giyecek yetenekse yoktu zaten bu kadar stoper sorunu çektik kaç yıldır neden forma giyemedi sorsun kendine kamptada sağ bekten stoper yaratmaya çalıştık yinede formayı alamadı bunları sorgulamadan forma vermiyorlar diye ağlarsa bye bye
Bu kadar alt yapıya şans verildiği dönemde kendini gösteremeyen tercih edilmeyen her oyuncu bence kendine takım bulmalı hiç evlat falan denmesin beşiktaş formasını hak eden giyer daha beşiktaş formasının büyüklüğünü farkedememiş insanlarla hiç uğraşmaya değmez
Bu arada yönetiminde beşiktaş formasının büyüklüğünü bildiğini sanmıyorum

Çevrimiçi murat

Kimse futbolcusunu zorla satmıyor.kılüple anlaşmışsın futbolcuyla görüşmüş onunla da anlaşmışsın aradan 5 gün geçmiş ne kulübe ne futbolcuya vazgeçtiğini söylememişsin bile.ligler başlayacak adamların da bir planı programı var.saygısızca bir davranış.

Çevrimiçi murat

adam haklı.sebanın sözü senetti.bunun çeki bile karşılıksız.

Çevrimiçi Necmi

ne yapsın başkanlığını yaptığı kulübe ihanetmi etsin beşiktaşlı diye
Yapılan şey etik değil oyuncuyu buraya getiriyorsan imzalayacaksın yoksa getirmeyeceksin ben fo dönemindede kulağıma böyle şeyler geliyordu yurt dışında oyuncularla anlaşılıyor çebi ikna edilemediği için hava alanından döndürülüyor deniyordu o zaman dedikodudur demiştim böyle hata olmaz ama şimdi görünenler o zaman duyduklarımı doğrular nitelikte beşiktaşın itibarını zerre umursamıyorlar zaten beşiktaşı sallamadıkları için el attıkları her iş salla pati oluyor
Ben hiç şaşırmıyorum gerçekten bu camia bunları hak ediyor müstahaktır iki sene önce bunlar böyleydi ve görünüyordu söyledik o zaman

Çevrimiçi Necmi

aslında sebayı kullandığı falan yok beşiktaş başkanı dansöz olmaz beşiktaş başkanının sözü senettir demiş
Kendi şirketinde nasıl davranırsan davran ama beşiktaşın başında kimse istediği gibi davranamaz
Daha yakın zamanda yaşadık bunu kampa götürüp ordan geri yollanması sadece oyuncuyumu kaç yıldır her beşiktaşlıyı yaraladı
Bunların attıkları her adım beşiktaşa zarar olarak dönüyor ve bu umurlarında bile değil

Çevrimdışı Orhan_

adam haklı.sebanın sözü senetti.bunun çeki bile karşılıksız.

Sosyal medya hesabında story olarak Seba'nın fotoğrafıyla sitem ediyor-vurmaya kalkıyor. Yani istediği kadar haklı olsun. Komik.

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/futbolarena/status/1555158789279682560

Ne kadar ayıp ya şu açıklama. Planlarımızda değişiklik oldu sonuçta hocamızın istediği her şeyi yapmaya çalışıyoruz ona istinaden vazgeçtik demek yerine şu açıklama nedir allah aşkına bu adam başkan falan değil abi ben anadolu kulübü olsam bir daha masaya bile oturmam bu adam olduğu sürece bizim kulüple oyuncuyu istemekten vazgeçersin de bu mu yani açıklaman yazık ya

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çevrimiçi tolga1903

Sosyal medya hesabında story olarak Seba'nın fotoğrafıyla sitem ediyor-vurmaya kalkıyor. Yani istediği kadar haklı olsun. Komik.

Yahu adam demeç verir saldırır kulübe laf eder dersin ki anç sinirlendi sinirle söyledi. Seba fotoğrafı gayet yerinde tepki yediremedi heralde anç beyfendi böyle aciklama olmaz asıl komik olan Beşiktaş başkanının üslubu

Çevrimdışı Orhan_

Yahu adam demeç verir saldırır kulübe laf eder dersin ki anç sinirlendi sinirle söyledi. Seba fotoğrafı gayet yerinde tepki yediremedi heralde anç beyfendi böyle aciklama olmaz asıl komik olan Beşiktaş başkanının üslubu

Yerinde bir tepki olması için adamın da işi nasıl yaptığını bilmen lazım. Benim derdim haklılık haksızlık üzerinden de değil. Ardı yemeyen, bariz üzerinden siyaset yapıyor. O yüzden Seba fotoğrafı özellikle instagram storysi üzerinden acınası derecede komik bir iş.

Çevrimiçi murat

Doğu üst neden ucuzdu acaba diye düşünüyordum  :)

https://twitter.com/tribundergi/status/1555178906327695361?s=19

23 bin kombine satıldı 11 bin bilet satışa çıkıyor kalan 8000 koltuk nerede?

Çevrimiçi sefaköykartali

Başkanın şekeri yükselmiş herhalde. Bandırmadan daha onemli dertlerimiz var takımın yüzde 80i hazır olacaktı yine ilk maça orta sahasız çıkıyoruz. Son gün düşeş pjanic tarzı birini getirecekler de maçta oynayabilecek 3 adam var necipi de sayarsan 4.

Çevrimiçi murat

Seviye yerlerde.geçen sene gs-rize kapışması gibi.kafa aynı kafa sonuçta pek farklı olmaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Levin Öztunalı ve Burak İnce'yle ilgileniyormuşuz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Başkanın şekeri yükselmiş herhalde. Bandırmadan daha onemli dertlerimiz var takımın yüzde 80i hazır olacaktı yine ilk maça orta sahasız çıkıyoruz. Son gün düşeş pjanic tarzı birini getirecekler de maçta oynayabilecek 3 adam var necipi de sayarsan 4.
yok yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim iyi bir transfer dönemi geçirdik orta sahada atiba josef gedson salih kartal rahat götürür necipde takviye olur bizim sorun kalede takım avrupada yok bu kurulan kadro lig için yeterli en fazla bir joker takviyesi yapıldığında sezona gayet iyi girmiş oluruz yıllardır sezonun ilk maçına çıktığımızda kadromuz belli değildi geçen sene kadrosuz şl elemesi oynadık şükretmeyi bilin bence
İnsanları eleştirirken kötü şeyleri söylerken iyi yapılanlarıda söylemek gerekiyor yoksa söylediğin şeyler eleştiri olmaz

Çevrimiçi Necmi

Seviye yerlerde.geçen sene gs-rize kapışması gibi.kafa aynı kafa sonuçta pek farklı olmaz.
son yıllar bizim seviye hiç yukarı çıkmıyorki şimdi yerlerde diyelim bence stabil ilerliyor 😂

Etiketler: