2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1208045 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

o mental desteğini menejerinden alıyor artık gitmesede ona yapılacak şey u19 un yolunu göstermek ya o menejerden kurtulur adam gibi kontrat yapılır a takıma gelir yada u19 da oyalanıp kendine bulabiliyorsa bir takım bulur bundan sonra kimseye taviz verilmemeli
Gidersede bye bye
Onunla alakalı alınacak karar herkese ders olmalı
Yeni sözleşme yapsa ne olacak abi bu yaşta bu işlere giriyorsa bir iki seneye tam gözü açılır bunun yine kendini kurtarmaya çalışır sıkıntı olur bize İnşallah parayı yatırırlar burdan dönerse kimseye faydası olacağını sanmıyorum bu işin yinede bekleyelim görelim.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Bu sene yarış GS,FB,TS arasında geçer biz uzak kalırız maalesef yarıştan.Kadromuz zayıf o yüzden.
Yav ne kadrosu zayıf ironimi yapıyorsun bizdeki hücum hattı kimde var rakipler isterse elli adam alsın kadroda şişkinlik yapar anca o oyuncuları idare etmekte mesele fenerin golcüsü yok gs nin yarım yamalak weghorst muleka Cenk bugün ver üçünede balıklama atlar renkliler iyi bir sekiz alıp yolumuza bakalım.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı BlackEagle16

o mental desteğini menejerinden alıyor artık gitmesede ona yapılacak şey u19 un yolunu göstermek ya o menejerden kurtulur adam gibi kontrat yapılır a takıma gelir yada u19 da oyalanıp kendine bulabiliyorsa bir takım bulur bundan sonra kimseye taviz verilmemeli
Gidersede bye bye
KALması durumunda bu dediğin hem çok doğru strateji olur ama bunu yapabilecek irade de yok yönetimde!
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Beşiktaşımıza hayırlı olsun sakatlanmazsa süper ligin üstünde bir sol bek  :)
FUTbolcunun  adını dahi bize gelmeden duymamıştım. Hiç 9@ dakika izlemedim. Seninde izlediğini sanmıyorum! Ama nedense sana bi cevap verme gereği hissettim olurmu canım Ferdi’den daha iyi değildir heralde alioskide bundan daha fazlasını verir heralde her alanda bizden üstünlerimin ya

Çevrimdışı tuncaboylu

Destur!
Dieforyou gslilerin sloganı değil mi?
Burnu iyi koku alan cursed vardı, o nereye kayboldu?

Çevrimdışı tuncaboylu

Gidersede bye bye
Öyle kolay vazgeçilemez.

Çocuğun sözleşme detaylarını bilmiyoruz, çağırır yeni sözleşme imzalanır biraz daha yüksek serbest kalma bedeliyle.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimiçi Necmi

Sol beke bak antrenmana çıkmış 😳

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/scopfive/status/1554476323107643394
Keşke imzalamadan önce sözleşmenin bir kopyasını bize yollasınlar da, bir kontrol edelim.

Yine kazıklanmasınlar.

Çevrimiçi Necmi

Bu beceriksizler Alex'in kontratından nasıl çıkabildi, hala soru işareti.
fo almış olsaydı bilirdik kopardıkları yaygaradan ama bunlar aldı malesef örenme imkanı yok kol kırılır yen içinde kalır

Çevrimdışı DieForYou1903

Yeni transferimiz antremanda

Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Burnu iyi koku alan cursed vardı, o nereye kayboldu?
Forumdan şutlandı. İyiydi de her geleni renkli sanması biraz sorun oldu kendisi için

Çevrimiçi Necmi

Öyle kolay vazgeçilemez.

Çocuğun sözleşme detaylarını bilmiyoruz, çağırır yeni sözleşme imzalanır biraz daha yüksek serbest kalma bedeliyle.
gerekirse vaz geçeceksin o beşiktaştan vaz geçmiş her zaman oynayacağı beşiktaş bulamaz ama biz çok emirhan buluruz kimler geldi kimler geçti büyük kulüpsen taviz vermeyeceksin torinonun verdiği parayı teklif etmişiz yinede torinoyu tercih etmiş demekki torinoyu bizden büyük görüyor hani sağlam bir takım istese çocuk haklı derimde beşiktaşa tercih ettiği takıma bak
Yönetim net hatalı bu konuda terettütüm yok ama bu emirhanı haklı yapmıyor beşiktaşa yanlış yaptı bedelini öder ödemelide başkaları bu hatayı yapmasın

Çevrimdışı tuncaboylu

gerekirse vaz geçeceksin o beşiktaştan vaz geçmiş her zaman oynayacağı beşiktaş bulamaz ama biz çok emirhan buluruz kimler geldi kimler geçti büyük kulüpsen taviz vermeyeceksin torinonun verdiği parayı teklif etmişiz yinede torinoyu tercih etmiş demekki torinoyu bizden büyük görüyor hani sağlam bir takım istese çocuk haklı derimde beşiktaşa tercih ettiği takıma bak
Yönetim net hatalı bu konuda terettütüm yok ama bu emirhanı haklı yapmıyor beşiktaşa yanlış yaptı bedelini öder ödemelide başkaları bu hatayı yapmasın
Hak veriyorum, ama kimler ne hatalar yapıyor abi. Öyle her hatada asmak kesmek, kolay değil.

Zamanında Sergen, hem de bundan 7 yaş büyükken, bu hatanın daha fazlasını yaptı. Sonra hem futbolcu olarak dönüp şampiyon oldu, hem teknik direktör olarak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Hak veriyorum, ama kimler ne hatalar yapıyor abi. Öyle her hatada asmak kesmek, kolay değil.

Zamanında Sergen, hem de bundan 7 yaş büyükken, bu hatanın daha fazlasını yaptı. Sonra hem futbolcu olarak dönüp şampiyon oldu, hem teknik direktör olarak.
hatayı kabul ederim feyyazın çeki yazdırması hataydı mesela
Ama bu hata değil bir tercih beşiktaş seni zarara uğratmamak için aynısını verirken konuşmak bile istemeyip torinoyu tercih ediyorsun buna saygı duyarım tercihi bu yöndedir ama tercih ettiğin takım parayı yatırmaz seni ortada bırakırsa ondan sonra benim tercihlerim ve taleplerim devreye girer ben ilişkimizi keselim kovalım gitsin demiyorum ama bunu yapıp hiç birşey olmamış gibi a takıma giremez bu herkese aynı kapıyı açar gerekirse alt yapındaki en değerli oyuncunu tek kalemde silebileceğini herkese göstermen gerekiyor buda herkese hem a takım hem alt yapı hemde almak istediğin oyunculara kimsenin beşiktaştan daha değerli olmadığını net anlatır alt yapının çivisi çıkmış belli kesip atmazsak her oyuncuda bunu yaşayacağız yerli kuralında bir tarafı kalkan sadece kulüpler değil alt yapı oyuncusunun bile kalkmış serdar çıkıp az süre verdi diye hocasına posta koyup küfür edebiliyor bunu yapan ergen seninle sözleşme uzatmak istemeyen üstelik hem ben gideceğim diyor hem beni oynatında değerim artsın daha iyi maaşa gideyim diyor bu beşiktaşı kullanmanın nirvanası

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1554484520098955265
Welintonu da Monteroyu da şutlarım. Boyd ve Hasic' i de gönderip anadoludan bir Rosier yedeği çekebilirsek iyi olurdu. Şu üçüncü yerli işi bizi çok fena sıkıntıya sokacak.

Çevrimiçi sefaköykartali

Masuaku da röportajında üçlü savunmanın sol kanat beki olmayı tercih ederim gibi bir açıklama yapmış.
Kaleci
Rosier - Yerli Stoper - Emrecan - Masuaku
Saiss
Gedson - Skorer 8
Ghezzal - Weghorst - Muleka

Bir sağ stoper ve kaliteli 8 numara alırsak dörtlü ve üçlü arasında kolaylıkla geçiş yaparak oynanabilecek ve bence iş yapabilecek bir kadromuz var. Gerektiğinde Salihi, Umutu, Cenk'i vs. sahaya atıp 433,442,4312 gibi varyasyonları da oynayabiliriz. Kaliteli ve skorer bir 8 numara ve yerli stoper şart.
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2022, 20:03:51 sefaköykartali ]

Çevrimdışı levitate

Torino bonservis ücretini yatırmadığı söyleniyor. İnşallah vazgeçerler ve emirhanda kendini vererek sezona girer. Ama mental destek şart.
nedense bana o iş yatacakmış gibi geliyor, pazarlık işi yok mesela alt tarafı 4.5 milyonu hesaba yatıracaklar ama 5 gün oldu tık yok, hem antrenmalara çıkmaya devam ediyor ilginç geldi
bipbipbupbup

Çevrimdışı BlackEagle16

nedense bana o iş yatacakmış gibi geliyor, pazarlık işi yok mesela alt tarafı 4.5 milyonu hesaba yatıracaklar ama 5 gün oldu tık yok, hem antrenmalara çıkmaya devam ediyor ilginç geldi
BEn bugün yatar diye bekliyordum bugünde yatırmadıkları için parayı bencede yattı. Acilen dersini verip emirhana gereken yapılmalı ana bu yönetimde o basiret varmı göreceğiz.

Çevrimdışı levitate

BEn bugün yatar diye bekliyordum bugünde yatırmadıkları için parayı bencede yattı. Acilen dersini verip emirhana gereken yapılmalı ana bu yönetimde o basiret varmı göreceğiz.
biz bunları dedik ya şimdi iki saat sonra emirhan'ın torino formalı fotosu düşer :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Mehmet57

Iki tane 8 alacagiz. Cok merak ediyorum kimler olacak. Tek istegim yuksek tempolu biri olmasi. Bu ligin dinamiklerine gore takim cikacak sahaya. Yumusak, “guzel” orta saha yerine fizik guclu, ileriyi dusunen, ceza sahasina giren tempolu 8.

Etiketler: