2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1207784 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı AEmre

Morgan sanson 6-8-10 ne istersen oynar. Keşke bu isimler geldikten sonra Berkay Kençtemur, kartal Kayra gibi oyuncuları da ilk 11de sık sık görsek. Bu arada takımda ciddi bir şut kabiliyeti eksikliği var. İnşallah gelen oyuncunun frikik kullanma gibi bir becerisi de olur.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Rakipler kimleri alıyor, bizim kadro da daha hala önemli eksiklikler var. Lig başlıyor bu hafta üstelik.

Çevrimdışı DieForYou1903

Rakipler kimleri alıyor, bizim kadro da daha hala önemli eksiklikler var. Lig başlıyor bu hafta üstelik.

Bu sene yarış GS,FB,TS arasında geçer biz uzak kalırız maalesef yarıştan.Kadromuz zayıf o yüzden.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bu sene yarış GS,FB,TS arasında geçer biz uzak kalırız maalesef yarıştan.Kadromuz zayıf o yüzden.

Şampiyonluk sadece kadroya bağlı olsaydı her sene FB şampiyon olurdu.

Biz ne zaman kısıtlı kadroyla, kaosla sezona başlasak başarılı olduk. Pahalı kadrolar kurduğumuzda ise tam tersi.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı BlackEagle16

Kadromuz zayıf mı ? Bırak Allah’ını seversen nesi zayıf be bi iki eksik var burda milleti demorolize etmeye çalışma Beşiktaş varsa umut vardır. Ne kadrolar kurduk kaç şampiyonluk aldık o kadrolar ile ?
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı DieForYou1903

Şampiyonluk sadece kadroya bağlı olsaydı her sene FB şampiyon olurdu.

Biz ne zaman kısıtlı kadroyla, kaosla sezona başlasak başarılı olduk. Pahalı kadrolar kurduğumuzda ise tam tersi.

Benim bahsettiğim olay GS,FB,TS bu 3 takımın her bölgesinde en az 2-3 tane iyi adam var.Öyleyken bile halen oyuncu almaya devam ediyorlar.TS bir-iki oyuncu daha alacağız diyor.GS alıyor orta saha filan.FB 2-3 transfer daha yapacaz diyorlar kadroları iyi olmasına rağmen.Bizim kadromuz ilk 11 zayıf olmasına rağmen yedeklere adam lazımken elimizde ki mevcut oyuncular üstüne gidiyorken 1-2 transfer daha yapabiliriz diyoruz 1 tane 8 numara gelicekmiş orta saha sorunumuz bitecek mi o zaman ? Kartal-Salih-Gedson bize ne hayal ettiriyor ? Allah yardımcımız olsun bu sezon.Bizde rosier cezalı olunca sakatlanınca kenan karaman geçer sağ beke 2 senedir sağ bek yedeği yok takımda rosier kendini salıyor nasılsa yerim garanti diye.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şu Torreira aslında tam bizlik adam.

Çevrimdışı Orhan_

Destur!
Dieforyou gslilerin sloganı değil mi?

Çevrimdışı DieForYou1903

Destur!

Değil  :) Yani ben öyle bir sloganları olduğunu bile bilmiyordum şimdi googledan baktım siz deyince açmışlar öyle bir pankart sizin bilmeniz benim bilmemem daha tuhaf.  :)

[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2022, 17:12:18 DieForYou1903 ]

Çevrimdışı Nazım Ar

Girmek lazım aslında gelme ihtimali varsa bize gelmeli.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı BlackEagle16

Destur!
Amacını iyi görmüyorum arkadaşın iyiyseler gidip Orada desteklerde bulunabilir.

Çevrimdışı Orhan_

Bi Medel havası sezdim bu adamda.

Çevrimdışı BlackEagle16

Benim bahsettiğim olay GS,FB,TS bu 3 takımın her bölgesinde en az 2-3 tane iyi adam var.Öyleyken bile halen oyuncu almaya devam ediyorlar.TS bir-iki oyuncu daha alacağız diyor.GS alıyor orta saha filan.FB 2-3 transfer daha yapacaz diyorlar kadroları iyi olmasına rağmen.Bizim kadromuz ilk 11 zayıf olmasına rağmen yedeklere adam lazımken elimizde ki mevcut oyuncular üstüne gidiyorken 1-2 transfer daha yapabiliriz diyoruz 1 tane 8 numara gelicekmiş orta saha sorunumuz bitecek mi o zaman ? Kartal-Salih-Gedson bize ne hayal ettiriyor ? Allah yardımcımız olsun bu sezon.Bizde rosier cezalı olunca sakatlanınca kenan karaman geçer sağ beke 2 senedir sağ bek yedeği yok takımda rosier kendini salıyor nasılsa yerim garanti diye.
Onlara destek verebilirsin kardeşim! Burası renkli övme forumu değil her mesajın olumsuzluk insanların moralini bozmaya çalışma. Eksiğimiz varsa ki var bunlar konuşulur takım daha iyi nasıl oynar neler yapılır konuşulur. Ama hep renklileri bi üstte görmen beni aşırı rahatsız ediyor!

Çevrimdışı BlackEagle16

Torino bonservis ücretini yatırmadığı söyleniyor. İnşallah vazgeçerler ve emirhanda kendini vererek sezona girer. Ama mental destek şart.

Çevrimiçi Samet Demir

Torino bonservis ücretini yatırmadığı söyleniyor. İnşallah vazgeçerler ve emirhanda kendini vererek sezona girer. Ama mental destek şart.
O iş bitti bence.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nazım Ar

Nkodou kalıyormuş Keny transferinden vazgeçilmiş.

Çevrimiçi Samet Demir

Barkley alırım.
Taş gibi orta sahamız olur

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

o mental desteğini menejerinden alıyor artık gitmesede ona yapılacak şey u19 un yolunu göstermek ya o menejerden kurtulur adam gibi kontrat yapılır a takıma gelir yada u19 da oyalanıp kendine bulabiliyorsa bir takım bulur bundan sonra kimseye taviz verilmemeli
Gidersede bye bye
Onunla alakalı alınacak karar herkese ders olmalı

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/Besiktas/status/1554468713054732288

hasic hani kadro dışıydı takımla etkinliğe katılmış?
kim dedi kadro dışı olduğunu benim duyduğum hoca kadroda değerlendirmeyi düşünmüyormuş kiralık verecekler sanırım hoş kiralık gittiği yerlerdede ortaya birşey koyamadı

Çevrimdışı Orhan_

Değil  :) Yani ben öyle bir sloganları olduğunu bile bilmiyordum şimdi googledan baktım siz deyince açmışlar öyle bir pankart sizin bilmeniz benim bilmemem daha tuhaf.  :)

öğrenmiş oldun. eğer ki değiştirmek istersen şimdiden uyarayım killforyou da fblilerin.

Çevrimdışı DieForYou1903

Etiketler: