2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1207945 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

3. 4. 5. Bana göre de 6. bek olur, bizim seviyemizde değil. Ama Masuaku "zarar veren" tipte bir oyuncu. Geçmişte de vardı bu tarz oyuncularımız hatırlarsınız. O yüzden zarar veren tipte bir oyuncu yerine kalitesiz bir futbolcuyu tercih ederim.
Zarar veren tipte oyuncu ne demek, arızalı, kadro dışı kalan bir oyuncu değil. Sakat olduğu için forma giyemedi, sonra da mevkisinde Cresswell gibi Epl nin en komple beklerinden birinin arkasında kaldı. Kariyerinde çok az kırmızı kart yemiş.

Çevrimdışı Nazım Ar

Masuaku için yazılanlar iç açıcı değil ama hocanın onayı olmadan alındığını sanmıyorum. Oraya Callum, Iraklı arkadaş, arjantinli eleman falan da alınabilirdi demek ki hoca buna ok vermiş.

Çevrimiçi Necmi

Menajerlerleri yasaklasan ne olacak. Ki onların suçu yok amacı yatırım yaptıkları oyuncudan karşılık almak. Oyunculara ilgi alaka sıfır. Kimse la masia gibi olunmasını beklemiyor dünyanın dört bir yanını tara falan bunlar hayal dahi edilmiyor ama en azından sana gelenlere değer ver. İyi hocalar iyi ekipmanlar iyi saha vs yıllık saçma sapan yerlere para harcanıyır alt yapıya biraz daha yatırım yapsan menajerler oyuncusunu götürmek için değil sende kalsın da daha da iyi olup değerlensin diye bekler.

Dernek kafasıyla Türkiyede imkansız. Gelen 4 yıllığına geliyor sadece kendini düşünüp reklam için isim için nam için anlık başarı peşinden koşuyor borçta şahsi borç olmuyor ne güzel be. Yaşça büyük abiler çok şanslısınız Beşiktaşı düşünen başkan Sebayı gördünüz.
hahahha sebayada katlanmak kolay değildi bugün başkan olsaydı üç ay sürmezdi yabancı transferleri felaketti futbola fazla amatör bakıyordu bu yüzdende çöküş başlamıştı aslında kimse mükemmel değildir hatalar yapar önemli olan beşiktaşta ne kadar ve nasıl iz bıraktığıdır artıları eksilerini geçiyorsa o iyi başkandır herkes alt yapı diyor aslında bu sebanın eseri değil o altyapıyı kuran yanlış hatırlamıyorsam üstünkaya dı maf takımıda öyle hepsi alt yapıdan gelen oyuncu değildi ali gökhan rıza vardı alt yapıdan feyyaz metin şifo alt yapı değildi
Yabancı gelirdi milne dönemi bu kim derdik
Şimdiki sorun sabır yok ve kimse kendi aklıyla haraket etmiyor sürüde koyun olmayı seçiyor malesef suratına tükürülmeyecek adamların lafıyla ortalığı yakıyorlar

Çevrimiçi Necmi

Masuaku için yazılanlar iç açıcı değil ama hocanın onayı olmadan alındığını sanmıyorum. Oraya Callum, Iraklı arkadaş, arjantinli eleman falan da alınabilirdi demek ki hoca buna ok vermiş.
yada en ucuzu buydu 😂

Çevrimdışı Nazım Ar

Çevrimiçi Necmi

Zarar veren tipte oyuncu ne demek, arızalı, kadro dışı kalan bir oyuncu değil. Sakat olduğu için forma giyemedi, sonra da mevkisinde Cresswell gibi Epl nin en komple beklerinden birinin arkasında kaldı. Kariyerinde çok az kırmızı kart yemiş.
epl önceside iyi sakatlanmadan önceki haline dönebilirse müthiş işler yapar deniyor tabi gönül isterki şu samdorya nın sol bekini alalım doksan dakika ona karşı oynadık 🤔

Çevrimdışı 38life

Saha içi zarardan bahsediyorum ben. Kırmızı kart, kadro dışı vs. ile ilgili bir şey söylemedim. Gereksiz çalım deneyen, pas opsiyonları varken çalım deneyen, önü boşken koşmak yerine rakibin önüne gelmesini bekleyip onu geçmeye çalışan vs. Eski bir oyuncumuzla benzer saha içi alışkanlıkları olan bir tip.

Ha taraftar'ın büyük kısmı sever orası ayrı. Zaten o eski oyuncumuzu da taraftarın büyük kısmı seviyordu.  :)

Çevrimiçi Necmi

Yine başlamış övücü tayfa, normal bir transferi bile sihir gibi anlatıyorlar.

Ciddi sakatlık riski olan, gözden düşmüş bir oyuncu. Riske girmeye değer, parlarsa iyi kâr ettirir. Ama elimizde patlama ihtimali de az değil.

En son buna benzer transfer Perotti'ydi, onda da renkliler öve öve bitiremiyorlardı.
elimizde patlamayacak oyuncuyu bizim epl den alma ihtimalimiz yok biz her zaman yazı tura atıyoruz bazen yazı geliyor bazen tura batsda yazı geldi alex de yazı geldi gomezde abuda ghezzalde tura geldi yapacak birşey yok

Çevrimdışı tuncaboylu

Saha içi zarardan bahsediyorum ben. Kırmızı kart, kadro dışı vs. ile ilgili bir şey söylemedim. Gereksiz çalım deneyen, pas opsiyonları varken çalım deneyen, önü boşken koşmak yerine rakibin önüne gelmesini bekleyip onu geçmeye çalışan vs. Eski bir oyuncumuzla benzer saha içi alışkanlıkları olan bir tip.

Ha taraftar'ın büyük kısmı sever orası ayrı. Zaten o eski oyuncumuzu da taraftarın büyük kısmı seviyordu.  :)
Bu saydığın özelliklere sahip bir savunma oyuncusu ise kimse sevmez.

2 top kaptırıp gol yedirirse, homurdanmalar başlar.

Çevrimiçi Necmi

tüylerim diken diken oldu robana falan yapmıyordur inşallah

Çevrimdışı tuncaboylu

elimizde patlamayacak oyuncuyu bizim epl den alma ihtimalimiz yok biz her zaman yazı tura atıyoruz bazen yazı geliyor bazen tura batsda yazı geldi alex de yazı geldi gomezde abuda ghezzalde tura geldi yapacak birşey yok
Yine adı geçenler arasında iyilerinden biri.

Premier League'den bir oyuncu aldığında, parlatıp oraya geri satmak gayet mümkün oluyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

tüylerim diken diken oldu robana falan yapmıyordur inşallah
Zamanında Tigana sol bek isterken, Demirören Brezilya milli takımının sol bekini alıyoruz diye Ricardinho'yu getirmişti.

Umarım benzer bir şey olmaz.

Çevrimiçi Necmi

Salih le sezon bitmez. Farzedelim oyuncu formsuz ya da sakatlandı. Ne olacak?
o dediklerin her oyuncu için geçerli daha vahimi weghors gibi dünya kupasına katılacak oyuncular burdaki son dönemleri nasıl olacak sakatlanmamak için yüzde kaçlarını verecekler döndükten sonra herşeyini vermiş oyuncu sende nasıl oynayacak bunları dert edelim bence hiç bir oyuncuya güvenilip lig bitmez unuttuğun üç dört maç sakatlanmasın yeter sonra josef geliyor onun koltuğunda oturan biri emin ol diken üstünde oturur formsuz falan olmaz formayı istiyorsa anladığım salihde istiyor dört beş maç yedeklemek için oyuncu alınmaz josefin ameliyatı nasıl döner denebilecek riskde değil

Çevrimiçi Necmi

Premier League'den bir oyuncu aldığında, parlatıp oraya geri satmak gayet mümkün oluyor.
tabiki sonuçta oyuncu formasını kötü olduğu için değil sakatlandığı için kaptırmış kaptırdığıda sağlam oyuncu sende yüksek performans gösterdiğinde direk radarlarına girer

Çevrimiçi sefaköykartali

Yunanistan' da yıldız olmuştu, bizim lig de aşağı yukarı o seviye bir lig. Sakatlanmazsa kalitesi bu ligin üstünde bir oyuncu. Yatışa falan geleceğini de zannetmiyorum yaşı daha 28. Çalım vs. işlerine girmesi atletik ve hücum yeteneği yüksek olmasından kaynaklanıyor ama EPL' de top kapma oranları gayet iyi. Rakiplerin çoğu falan zaten bize karşı kapanacak hücumda katkı verebilir bence.

Çevrimiçi Necmi

Herkes ürperiyorda 4.3.3 de josef gedson salih müthiş orta saha olur arkada emrecan saiss iki solak stoper ama mükemmel ikili olacaklar gibi geliyor iki yanında hücumcu bek işde nasıl olur bilemedim orda bakmak lazım hücumda ghezzal weghors muleka bence çok korkutucu tek sorunumuz kalede olacak her pozisyon golle sonuçlanıyor diyeceğimde maşallah pozisyon yokkende gol yiyor bir kaleci orta sahadan nasıl gol yer aklım almıyor

Çevrimdışı tolgakgonul

Yunanistan' da yıldız olmuştu, bizim lig de aşağı yukarı o seviye bir lig. Sakatlanmazsa kalitesi bu ligin üstünde bir oyuncu. Yatışa falan geleceğini de zannetmiyorum yaşı daha 28. Çalım vs. işlerine girmesi atletik ve hücum yeteneği yüksek olmasından kaynaklanıyor ama EPL' de top kapma oranları gayet iyi. Rakiplerin çoğu falan zaten bize karşı kapanacak hücumda katkı verebilir bence.
Alabileceğimiz en iyi oyuncuyu aldık bence. 3 lü savunmadada oynar 4 lü savunmadada oynar :)

Çevrimdışı Mehmet57

3lu defans oynayacaksak sol orta icin ideal oyuncu. 4lu defansta oynarken defansif zaaflar gosterecektir, ama bunu Rosier’de fazlasiyla gosteriyor, zamaninda GG’de fazlasiyla gosterdi.

Ofansif olarak Masuaku -> Rosier. Unutulmamali ki geldigi lig PL. Temposu olsun, kalitesi olsun, ligimizden cok farkli bir lig. Bizim seviyemiz icin sakatlanmadigi surece alinabilecek iyi oyunculardan biri. Yok hani, para olsa da Raum’i alsak ama oyle bir dunya yok.

Çevrimiçi Savaş

Boyu moyu kısaydı ama şu callum da olabilirdi. En kötü yine ingiltereye geri gönderirdik belli bi fiyata.

Genç oyuncuların denenmesi taraftarıyım bu şekilde futbolcular yerine

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

yunanistanda şsteyen çok takım olmuş bırakmak istememişler işin içine epl takımı girip iyi rakamda teklif edince mecbur kalmışlar basın savunma zaafiyeti var diyor epl de ama burda epl kanatları forvetleri yok burda ne yapacak göreceğiz mukayese epl ye göre yapılıyor sanki biz epl takımıyız
Hafta sonu en iyi savunma yapan ligin ortalamanın üstünde bir takımıyla oynadık çok fazla pozisyona girdik kesebilmeleri savunma oyuncularının çok iyi olmasından kaynaklıydı yoksa çerçeveyi tutturduk adamlara doğru dürüst pozisyon vermedik ben iki pozisyon hatırlıyorum golü pozisyon olarak saymıyorum savunma hattımız çok iyiydi hatasız oynadılar bence ligde düşünemiyorum bu takımı beni son derece tatmin etti

Çevrimiçi Necmi

Boyu moyu kısaydı ama şu callum da olabilirdi. En kötü yine ingiltereye geri gönderirdik belli bi fiyata.

Genç oyuncuların denenmesi taraftarıyım bu şekilde futbolcular yerine

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yaş ortalamamız 25 sen ona 24 de atiba bir sene ekliyor 😂 üçlü rakamda weli ghazzel cenk atiba josef mert var yaşlı kadomuz yok yaşlı atıl olan mert atiba diğerleri faydalandığımız oyuncular dahada gençleşecek kadoda ciddi tecrübe eksikliği olur ben ideal görüyorum kadroyu belki bir sağ stoper alınmalı yada berkay oraya adapte edilmeli weli ile götürür orayı bence

Çevrimdışı Unnamed

Muleka Saiss hariç FEDA sezonundan daha kötü transferler yapıyoruz.

Çevrimdışı Unnamed

Nerede Zago, Ronaldo, Giunti, Fink, Ernst gibi oyuncular. Kuşak atlayacağımıza geriye gidiyoruz.

Çevrimdışı Mehmet57

Berkay bence 6 icin ideal yedek. Yerli, genc, uzun boylu, sakin. Biraz Busquets havasi veriyor.

Lakin, iyi bir 8 sart oglu sart. Ts Grillitsch ile ilgileniyormus. Gedson-Grillitsch-Salih veya Berkay’in onunde Gedson-Grillitsch ideal olur.

Etiketler: