2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1212939 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı KadirA

O kadar yalan haber dolanıyor ki ortalıkta. 50 takipçili hesaplar, nereden haber aldigi bilinmeyen insanlar oturmuş maaşı 50 bin TL maaşı 5 bin TL diye orada burada meydana boş buldu konuşuyor.

Daha ortada olay ne bilen dahi yok. Maasini bilen yok. Anlaştı deniliyor, ortada imza yok. Pay kimisine göre 15 kimisine göre 20 kimisine göre 30. Belli ki ortada öyle dümdüz sadece 4.5 milyon euroluk serbest kalma maddesi gibi birsey de yok. Baska seyler de var. Bu ana kadar maaşıyla alakalı bir problem cikmadi da simdi mi cikti?

Yazilanlarin yüzde 90i muhtemelen taca çıkacak. Bence herkes yazmadan çizmeden bir resmi açıklama beklesin, hem Emirhan tarafindan hem yönetim tarafından.

Ayrica, 4.5 milyon euro gayet iyi para. Hayatımızda kaç tane oyuncu sattık yurtidisina özkaynaktan? Söyleyeyim, Ridvanla sadece 3.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2022, 03:15:07 KadirA ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gelelim Emirhan gerçeklerine..

Çocuk parladığı dönemde sözleşme yenilemek istiyorlar klasik Türk ailesinin şuan bulunduğu temel sorunları yaşayan bir aile var ortada en azından ailesini rahatça yaşatma isteği olan bi gence bir kurye maaşını bile uygun görmüyorlar.

Emirhan ve onun yanında bazı altyapı oyuncuları mavi tikli sosyal medya hesabı için iletişim direktörüyle konuşuyolar sizin de burnunu havada, ne ara bu kadar kalktı *** minvalinde bir açıklama yapıyor iletişim direktörümüz çocuklar gidiyor.

Emirhan, menajerinin baskısına rağmen sözleşme yeniliyor en azından Beşiktaş benden para kazansın düşüncesiyle hareket ediyor. Emirhanın gelişiminde menajerinin büyük etkisi var her türlü sorunuyla ilgileniyor, özel hoca tutuyor, maddi-manevi bütün sorunlarında yanında oluyor.

Ve Beşiktaş yönetimi 1.5 ay önce sözleşme yenilerken maddeyi kabul ediyor., etmeyip medyaya açık açık anlatabilirlerdi tercih etmediler çünkü haksızlardı.

Veya beşiktaşın genç yeteneğine Şubat ayında 10 bin tlyi layık görmeyebilirlerdi. Selamlar.

Çocuklara hakkını vermeyip menajer kucağına itiyoruz.
Sonra kulüpte menajerler cirit atıyor diye dövünüyoruz.
Sen önce deveyi sağlam bir kazığa bağla, yani üzerine düşeni yap.

Bir de ailesine bilet mevzusu vardı, öyle bir konu olmuş mu?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ek olarak bu çocukta hiç aidiyet duygusu olmasa 4 ay sonra bonservissiz istediği takıma giderdi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Uçan bir Rıdvan gördüm sanki.

Çevrimdışı Orhan_

Bu behrad talebi denen şahıs nasıl olur da kulübün içine girebilir? Abicim benim-kardeşim benim diye diye oyuncuların aklını zehirlemiş.

[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2022, 09:35:55 Orhan_ ]

Çevrimdışı sozkul

ben tahmin ediyorum zaten korkum emirhan ilkay değil o gitti artık biz geride kalanlardan korkalım bir bir gidecekler ve bu kadar insan gidiyorsa giden suçlu olmaz nasıl gelir gelmez fo nun yaptığı her projeyi her oyuncuyu yok ettiler buda fo projesi bunu muhaf mı tutacaklar ben geldiklerinde fo nun aldığı oyuncuları göndermek için herşeyi yapıyorlar demişdim takımı hallettiler şimdi sıra alt yapıya geldi emirhan olayı asla affedilecek birşey değil
Fikret ormanla sorunları varsa çözsünler işlediği bir suç varsa mahkemeye versinler ama bu nefretin cezasını beşiktaşa kesmesinler geldiklerinden beri yaptıkları bu çünkü yedi yılda ne zorluklarla geri kazandığımız itibarımızı maşallah iki senede yok ettiler kendi alt yapı oyuncularımız tarafından bile istenmeyen kulüp olduk ben iki sene önce söyledim beşiktaştan oyuncular kaçıyor diye burda bana gülenler oldu o zaman gülenler şimdi yaygara koparıyor daha ruiz olayında taraftarın ayağa kalkması gerekiyordu ki bir daha cesaret edemesinler ama koyun gibi camiayız nereye çekerlerse oraya gidiyoruz uçurumun dibinde gözümüz açılıyor can çekişirken iş işden geçmiş oluyor

Ben bu komplo teorisine inanmıyorum Necmi, olaya FO'nun projesi onu yok edelim diye yaklaştıklarını sanmıyorum.
Ama FO döneminde paraların har vurulup harman savrulduğuna dair bir düşünceleri ve inançları var. Bunun kısmen doğru olduğuna bende inanıyorum. Fakat kötü niyetli davranış ile yönetim hatası nedeniyle kaybedilen paraları birbirinden ayırmak lazım. Yönetim hatası ve yanlış transfer her yerde var. Önemli olan birilerine havadan para yedirilmiş mi onu bulmak. Neyse burası başka konu.. Dava açsınlar kazansınlar ama kazansalar bile bu Emirhan Rıdvan konusundaki hatalarını örtmez.  Bunlar yönetim hatası yapmamak için hiçbir konuda risk almak istemiyorlar.

Bu yönetim biz onlar gibi olmayacağız mantığının batağına saplanmış görünüyor. Her yerde her zaman 3 kuruşun hesabını yapıyorlar, risk almaktan korkuyorlar. Küçük esnaf zihniyetiyle Beşiktaşı yönetiyorlar. Menecer 50-100 bin para harcamıştır bu çocuklara. Beşiktaşda bu para yok mu. Menecerlik kurumunu düşman göremezsin bu sistemde, bazı menecerleri görebilirsin. Ama güven ilişkisi geliştirdiğin menecerlerde olmalı.
Nedir 12 binlira maaş vermek yahu. Inanılmaz. Ustelik birde menceriyle anlaşamadığın ortada iken yapıyorsun bunu.

Ayrıca Mehmet Ekşi ne yapıyor orada, her gün bunlarla, neden yönetimi uyarmıyor zamanında, yoksa uyardı haberimiz mi yok. Öyleyse durum düşündüğümüzden daha vahim.

Çevrimdışı sozkul

Gelelim Emirhan gerçeklerine..

Çocuk parladığı dönemde sözleşme yenilemek istiyorlar klasik Türk ailesinin şuan bulunduğu temel sorunları yaşayan bir aile var ortada en azından ailesini rahatça yaşatma isteği olan bi gence bir kurye maaşını bile uygun görmüyorlar.

Emirhan ve onun yanında bazı altyapı oyuncuları mavi tikli sosyal medya hesabı için iletişim direktörüyle konuşuyolar sizin de burnunu havada, ne ara bu kadar kalktı *** minvalinde bir açıklama yapıyor iletişim direktörümüz çocuklar gidiyor.

Emirhan, menajerinin baskısına rağmen sözleşme yeniliyor en azından Beşiktaş benden para kazansın düşüncesiyle hareket ediyor. Emirhanın gelişiminde menajerinin büyük etkisi var her türlü sorunuyla ilgileniyor, özel hoca tutuyor, maddi-manevi bütün sorunlarında yanında oluyor.

Ve Beşiktaş yönetimi 1.5 ay önce sözleşme yenilerken maddeyi kabul ediyor., etmeyip medyaya açık açık anlatabilirlerdi tercih etmediler çünkü haksızlardı.

Veya beşiktaşın genç yeteneğine Şubat ayında 10 bin tlyi layık görmeyebilirlerdi. Selamlar.

Merak ediyorum Ceyhun Kazancı bu olayların neresinde. Bir tek dışardan transferle mi ilgileniyor bu adam?

Çevrimiçi Mehmet57

Portekiz basinina gore Cabral bu hafta imzaya geliyormus.

Sol Masuaku-Cabral yaparsak cok, cok can yakar.

Çevrimdışı Orhan_

Portekiz basinina gore Cabral bu hafta imzaya geliyormus.

Sol Masuaku-Cabral yaparsak cok, cok can yakar.

Nkudu'dan çıkmadan olmaz sanki?

Çevrimdışı XiaoHan

Gençlere resmen mobing uygulanıyor, hakettiklerini vermeyerek yıldırma bezdirme hatta Beşiktaştan belkide nefret ettirme peşinde bu yönetim. Çalıştığınız işyerlerinde benzer durumlara hiçmi maruz kalmadınız? Görürsünüz haketmeyen işini doğru yapmayan kaytaran ama senden fazla kazanan, zam istediğinde geçiştirilip işyerine ayakların gitmediği duruma hiçmi maruz kalmadınız? Sürekli ilanlara bakıp daha fazla kazanabileceğin iş hiç mi aramadın? Eee sende ekmek yediğin yere aidiyet hissetsende hakkını alamadığın durumda nasılki gitmeyi düşünüyorsan kazancın 15 20bin bile olsa haketmeyen senden fazla kazanan belki 3 5bin fazla alıyodur rakam çok fazla bile değildir belki, bu genç kardeşlerimiz neyapsın? Yatan bi halta yaramayan adamlara milyon euroları dağıtıyolar gençlere 10da 1ni bile vermiyolarken nasıl suçlanır duruma gelir Emirhan ve diğer gençler neyin aidiyeti?

1 ts maçı vardır hatırlayanlar elbet çıkar Khlestov bile gol atmıştı stadı parçaladılar sinirden kudurmuştu hamsiler inşallah benzer duruma sokarız bu sene de şu ahmet kudursun. Defolup gidemedi tekrar seçtiler mükafat gibi, şirketinden 1ton demir istesen piyasanın 3te1 fiyatına vermez üstüne küfreder ama Beşiktaşın geleceğini beleşe saçıp duruyor. Dur diyen 1 sözü geçen Beşiktaşlı büyüğümüz bile yok lanet olsun.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı MUSTAFA_

en çok korktuğum şeydi bu başımıza geldi alt yapıdaki çocuklara gerçekten iyi davranmıyorlar bunlar beşiktaşın büyüklüğünün ya farkında değiller yada farkındalar ve küçültmeye uğraşıyorlar başka izahı yok amatör branşlarıda mahvettiler sanki beşiktaşı bitirmeye gelmişler bunları daha yaşamaya devam edeceğiz gibi görünüyor
Sen bu kadar kırpıp borcu nasıl iki katına çıkartmayı becerdin diye sormakta bizim hakkımız
Basketbolda da Bandırma'dan satın aldığimız tüm gençler menajerleri tarafından kaçırılıyor. Öyle ki elimizde oyuncu kalmadı neredeyse.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Geçelim kardeşim bu duyarları altyapı oyuncularının bir farkı olacak herhalde daha ne profesyoneli? Kapatsın o zaman kulüpler altyapıyı hiç bir oyuncudan faydalanamayacak ise, öyle ya da böyle Beşiktaş altyapısı bu ülkede çoğu takımda bulamayacakları imkanlar ve bir etiket sağlıyor bu çocuklara. Öyle olmasa zaten hiçbiri gelmez. Belli ki çakalların gazlamasıyla bizim yönetimi faka bastırmışlar veya köşeye sıkıştırmışlar, olabilir yasal olarak haklarıdır, ama bunun için de kimseye helal olsun demek zorunda değil taraftar.

Duyar değil abi bak can arkadaşımız anlatmış olayı ayan beyan ortada bu yönetimin bu çocuklara yaklaşım şeklini. Yönetim faka basmamak veya köşeye sıkışmamak için orada kulübü yönetiyor öyle değil mi bu kadar iletişimsizlik bu kadar kendini bilmezlik camianın ağırlığının tam tersi hareket yapılmaz koskoca 120 yıllık kulüp hiç yakışıyor mu a takıma çıkarıp da sözleşme yenileyeceğin adama 10 bin tl önermek ayıp değil mi çocuğun ne suçu var şurda?

Çevrimdışı murat

Bu behrad talebi denen şahıs nasıl olur da kulübün içine girebilir? Abicim benim-kardeşim benim diye diye oyuncuların aklını zehirlemiş.

Tanıyanlardan bildiğim kadarıyla çebiye çok yakın bir kişi.necmi abi daha iyi bilir.yanlış hatırlamıyorsam 1014-2015 civarlarında kısa bir konuşmamızda olmuştu.@Necmi

Çevrimdışı Orhan_

Tanıyanlardan bildiğim kadarıyla çebiye çok yakın bir kişi.necmi abi daha iyi bilir.yanlış hatırlamıyorsam 1014-2015 civarlarında kısa bir konuşmamızda olmuştu.@Necmi

Bu elemanın adı ne zaman duyulsa Beşiktaş hayrına bir iş olmuyor. Bir ara yok gibiydi ama bu yönetimle beraber yine duyulmaya başladı. Beşiktaşlı olduğunu söylüyorlar da paranın takımı olmuyor. Biraz twitter hesabını inceledim, alt yapı oyuncularımızla karşılıklı gelişen abi-kardeş diyalogları-fotoğrafları var. Ne halt ettiği bariz ortada. ANÇ'de buna çanak tutuyorsa işin içinde ya başka şeyler var ya da ciddi bir iş bilmezlik var. Her halükarda bu adamlarla geleceği vs kurtaramayız. Bilinçli-bilinçsiz fark etmez kulübün içini boşaltıyorlar.

Çevrimdışı Nazım Ar

Duyar değil abi bak can arkadaşımız anlatmış olayı ayan beyan ortada bu yönetimin bu çocuklara yaklaşım şeklini. Yönetim faka basmamak veya köşeye sıkışmamak için orada kulübü yönetiyor öyle değil mi bu kadar iletişimsizlik bu kadar kendini bilmezlik camianın ağırlığının tam tersi hareket yapılmaz koskoca 120 yıllık kulüp hiç yakışıyor mu a takıma çıkarıp da sözleşme yenileyeceğin adama 10 bin tl önermek ayıp değil mi çocuğun ne suçu var şurda?

Can'ın anlattıkları doğruysa ki doğrudur, o zaman çocuk ve ailesinin tavrı açısından söylenecek çok fazla bir şey yok. Yönetim zaten dibine kadar hatalı hatta ihanet derecesinde benim gözümde de.

Ama bu durum bu menajer şebekesinin kanser gibi altyapılara dadandığı gerçeğini de değiştirmiyor. Beşiktaş yıllık 100000 bin lira yerine 200000 euro da verse ( ki bu Emirhan için normalde fazlasıyla yeterli olurdu herhalde kariyerinin şu aşamasında) belki çok bir şey değişmeyecek bu çakalları def etmezlerse. Yine komisyonlarına bakıp daha fazlasını isteyecekler ve sürekli çocukların aklını karıştıracaklar. Onu da yapması gereken yönetim tabii.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben bu komplo teorisine inanmıyorum Necmi, olaya FO'nun projesi onu yok edelim diye yaklaştıklarını sanmıyorum.
Ama FO döneminde paraların har vurulup harman savrulduğuna dair bir düşünceleri ve inançları var. Bunun kısmen doğru olduğuna bende inanıyorum. Fakat kötü niyetli davranış ile yönetim hatası nedeniyle kaybedilen paraları birbirinden ayırmak lazım. Yönetim hatası ve yanlış transfer her yerde var. Önemli olan birilerine havadan para yedirilmiş mi onu bulmak. Neyse burası başka konu.. Dava açsınlar kazansınlar ama kazansalar bile bu Emirhan Rıdvan konusundaki hatalarını örtmez.  Bunlar yönetim hatası yapmamak için hiçbir konuda risk almak istemiyorlar.

Bu yönetim biz onlar gibi olmayacağız mantığının batağına saplanmış görünüyor. Her yerde her zaman 3 kuruşun hesabını yapıyorlar, risk almaktan korkuyorlar. Küçük esnaf zihniyetiyle Beşiktaşı yönetiyorlar. Menecer 50-100 bin para harcamıştır bu çocuklara. Beşiktaşda bu para yok mu. Menecerlik kurumunu düşman göremezsin bu sistemde, bazı menecerleri görebilirsin. Ama güven ilişkisi geliştirdiğin menecerlerde olmalı.
Nedir 12 binlira maaş vermek yahu. Inanılmaz. Ustelik birde menceriyle anlaşamadığın ortada iken yapıyorsun bunu.

Ayrıca Mehmet Ekşi ne yapıyor orada, her gün bunlarla, neden yönetimi uyarmıyor zamanında, yoksa uyardı haberimiz mi yok. Öyleyse durum düşündüğümüzden daha vahim.
Abi çıkarımların mantıklı, ama bu heriflerin çelişkili davranışlarını açıklamıyor.

Dediğin gibi 3 kuruşun hesabını yapıyor olsalar, Gedson'ın %50'sine 6 milyon Euro, Emrecan'ın %50'sine 2 milyon Euro bonservis; Pjanic'e Alex 'e 2.5-3 milyon Euro maaş vermezlerdi.

Bir tarafta 500-600 bin liranın hesabını yapıyorlar, diğer tarafta 80-100 milyon liralar harcıyorlar.

Bir de evimi ipotek ettirdim diye ağız yapıyor. Beşiktaş'ın senin evine ihtiyacı mı var, sen Emirhan'ı 4.5 yerine 7.5'a sat, kendine de ev al.

Çevrimdışı sefaköykartali

Beşiktaş Altyapı oyuncularına bu ülkedeki büyük kulüpler ne veriyorsa onu veriyor. Şu an fb u-19daki bir çocukla Beşiktaş veya gs arasında hiçbir fark yok hepsi aynı asgariden biraz fazla para veriyor. Bütün ülke futbolunun altyapıya bakışı sıkıntılı.
Emirhan altyapı oyuncusu değil, altyapıdan çıkmış, şimdiye kadarki işini iyi yapmış, a takımın hatta belki de as kadrosunun oyuncusu olmuşken, ona hala yaşından dolayı altyapı oyuncusu muamelesi yapılması yüzde bir milyon yanlıştır. Yönetimin hatalı olduğu nokta burasıdır ve bu hata bize çok daha para kazanabileceğimiz iki yeteneğimizi çok ucuza kaybetmek olarak dönüyor. Sorumluları gereğini yapmalı. Altyapıdan da çıkmış olsa artık bir şey farketmiyor, Weghorsta maddi anlamda ne muamele ediyorsan, Emirhana da öyle yapmak zorundasın. Aynı parayı ver demiyorum, oyuncuya ve sözleşmeye bakış açın böyle olmak zorunda. Boomerlık yapmanın alemi yok.

Ancak, daha U-19da, U-17de oynayan çocukların da Mirsadmış yok oymuş buymuş menajermiş işlerine girmesini doğru bulmuyorum. Bu adamların da iyi niyetli olmadığını, kulüple ortak çıkar ilişkisi gütmedigini düşünüyorum. Önce bi çocuklar çıksın, A takım kadrosuna girsin, sözleşmelere imza atsın, o aşamada istediği menajere geçsin, profesyonelleşmeden böyle acayip acayip insanlardan kulübün altyapı oyuncularını koruması gerekir. Özellikle a takımda aynı menajerlik şirketinden oyuncu almayı tercih etmiyoruz, sonra bi bakıyoruz u-17de mirsadın 10 tane topçusu var. Bu da olacak iş değil. Bunu engellemek de yönetimin görevi, bu saatten sonra buna göre hareket etsinler.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2022, 13:41:07 sefaköykartali ]

Çevrimdışı murat

Bu elemanın adı ne zaman duyulsa Beşiktaş hayrına bir iş olmuyor. Bir ara yok gibiydi ama bu yönetimle beraber yine duyulmaya başladı. Beşiktaşlı olduğunu söylüyorlar da paranın takımı olmuyor. Biraz twitter hesabını inceledim, alt yapı oyuncularımızla karşılıklı gelişen abi-kardeş diyalogları-fotoğrafları var. Ne halt ettiği bariz ortada. ANÇ'de buna çanak tutuyorsa işin içinde ya başka şeyler var ya da ciddi bir iş bilmezlik var. Her halükarda bu adamlarla geleceği vs kurtaramayız. Bilinçli-bilinçsiz fark etmez kulübün içini boşaltıyorlar.
çok yakın tanıdığım birinin öğrencisi anç ile organik bağı var bu kadarını söyleyeyim.gerisi hakkında bir bilgim yok.

Çevrimdışı Necmi

https://twitter.com/MustafaKratas/status/1554036835323711488

:D
bizi takip ediyorlar herhalde öyle pat diye kadro dışı yapmayacaksın seçenek sunacaksın çocuklara zamanında izin vermişsin bunlara şimdi vay anam diye panikle saldırma ayrılmalarında tazminat maddesi varsa sen ödeyeceksin bu parayı

Çevrimdışı Necmi

senin bildiğinden daha fazlasını bilmiyorum önce kulübün içindeydi anç ile birlikte kayboldu şimdi yinemi çıkmış ortaya scaut luk yapıyordu sanırım

Çevrimdışı Necmi

Abi çıkarımların mantıklı, ama bu heriflerin çelişkili davranışlarını açıklamıyor.

Dediğin gibi 3 kuruşun hesabını yapıyor olsalar, Gedson'ın %50'sine 6 milyon Euro, Emrecan'ın %50'sine 2 milyon Euro bonservis; Pjanic'e Alex 'e 2.5-3 milyon Euro maaş vermezlerdi.

Bir tarafta 500-600 bin liranın hesabını yapıyorlar, diğer tarafta 80-100 milyon liralar harcıyorlar.

Bir de evimi ipotek ettirdim diye ağız yapıyor. Beşiktaş'ın senin evine ihtiyacı mı var, sen Emirhan'ı 4.5 yerine 7.5'a sat, kendine de ev al.
bir ev ipoteğiyle alınacak krediyemi ihtiyacı varmış beşiktaşın 100 m da cebimden verdim diyordu son mali raporda göremedim bunu
Kaldıki borç vererek kulübü yönetiyorsan buda vahim demekki gelir sağlayamıyorsun geleli 2,5 yılmı oldu iki yıl kulübe tek kuruş gelir sağlamayıp hazır yedi 700 m kredi çektim cebimden 100 koydum diye hava attı beşiktaşı borçlandırıp bu büyük işmiş gibi anlattı borcun ikiye katlanmasına bakıyorsun üstüne bu kulübün gelirleride var kimse döviz artışı demesin fo gider ayak sövüp durdukları banka anlaşmasıyla borcu tl ye çevirmişdi yapmasa bu döviz artışıyla mahvolmuştuk şimdi ödenemez taksit diye veryansın ediliyor ama o borç anlaşmayla tl ye çevrilmeseydi görürdüm ne olacağını

Çevrimdışı Necmi

Ama FO döneminde paraların har vurulup harman savrulduğuna dair bir düşünceleri ve inançları var. Bunun kısmen doğru olduğuna bende inanıyorum. Fakat kötü niyetli davranış ile yönetim hatası nedeniyle kaybedilen paraları birbirinden ayırmak lazım. Yönetim hatası ve yanlış transafer her yerde var. Önemli olan birilerine havadan para yedirilmiş mi onu bulmak. Neyse burası başka konu.. Dava açsınlar kazansınlar ama kazansalar bile bu Emirhan Rıdvan konusundaki hatalarını örtmez.  Bunlar yönetim hatası yapmamak için hiçbir konuda risk almak istemiyorlar.

BUyönetim biz onlar gibi olmayacağız mantığı batağına saplanmış görünüyor. Her yerde her zaman 3 kuruşun hesabını yapıyorlar, risk almaktan korkuyorlar. Küçük esnaf zihniyetiyle Beşiktaşı yönetiyorlar. Menecer 50-100 bin para harcamıştır bu çocuklara. Beşiktaşda bu para yok mu. Menecerlik kurumunu düşman göremezsin bu sistemde, bazı menecerleri görebilirsin. Ama güven ilişkisi geliştirdiğin menecerlerde olmalı.

ister komplo teorisi de ister beceriksizlik de sonuçlar ortada geldikleri andan itibaren takım yarış içindeyken ikincilik şansımız vardı en azından elimizdeki oyunculara saldırdılar mayısın sonunda kontratı biten oyuncuyu mayısın başında sözleşmesini sonlandırıp üstüne tazminat ödediler bekle birkaç hafta zaten yapmışsın ödemesini neden davalık olup beşiktaşın uefada itibarını sarsıyorsun ruizi tazminat ödeyerek gönder parasını biz ödedik başka takımda oynuyor vidayı geldiklerinden beri sürekli kurcaladılar şimdide alt yapı oyuncuları kaçıyor geldiklerinden beri beşiktaştaki tüm oyuncular arkalarına bakmadan kaçıyor olumlu sonuçlanan hiç birşey yok komplo teorisi ama nedense sadece kendi getirdikleri oyuncuyla sorunsuz ayrılıyorlar geldijlerinde burda olan ve sorunsuz ayrıldıkları kimse varmı hatalı transfer yapılabilir ama fo yu suçla kendi yaptıklarını görme bir tane olumlu işin olmasın sonra birşey dediğimizde komplo teorisi olsun ben raslantılara oek inanmam alt yapı oyuncularımız bile arkasına bakmadan kaçıyorsa başka bir açıklama bulamıyorum üstelik geldikletinden beri eski yönetime basın önünde kin ve nefretle saldırıyorlar burası beşiktaş burda kol kırılır yen içinde kalır bir derdin varsa sessiz sedasız halledeceksin hala camia tepkisini düşürmek için fo nefretine sığınıyorlar yedi yılda çok zor şartlarda geri kazandığımız itibarı iki yılda yerle bir ettiler her yaptıkları hata beşiktaşın milyon eurolarına mal olurken çıkıp beşiktaşın tek kuruşunu sokağa atmam diyorlar keşke atsalardıda milyonları zarar hanesine katmasaydık kuruş dedikleri meğerse alt yapıdaki çocuklara vermediği kuruşlarmış o vermediği kuruşlar şimdi milyonlar olarak çıkıyor cebimizden pazarlık elbet yapacaksın ama her şeyin sınırı vardır sınır aşıldığında kazanç zarara döner

Etiketler: