Beşiktaş Altyapı oyuncularına bu ülkedeki büyük kulüpler ne veriyorsa onu veriyor. Şu an fb u-19daki bir çocukla Beşiktaş veya gs arasında hiçbir fark yok hepsi aynı asgariden biraz fazla para veriyor. Bütün ülke futbolunun altyapıya bakışı sıkıntılı.
Emirhan altyapı oyuncusu değil, altyapıdan çıkmış, şimdiye kadarki işini iyi yapmış, a takımın hatta belki de as kadrosunun oyuncusu olmuşken, ona hala yaşından dolayı altyapı oyuncusu muamelesi yapılması yüzde bir milyon yanlıştır. Yönetimin hatalı olduğu nokta burasıdır ve bu hata bize çok daha para kazanabileceğimiz iki yeteneğimizi çok ucuza kaybetmek olarak dönüyor. Sorumluları gereğini yapmalı. Altyapıdan da çıkmış olsa artık bir şey farketmiyor, Weghorsta maddi anlamda ne muamele ediyorsan, Emirhana da öyle yapmak zorundasın. Aynı parayı ver demiyorum, oyuncuya ve sözleşmeye bakış açın böyle olmak zorunda. Boomerlık yapmanın alemi yok.
Ancak, daha U-19da, U-17de oynayan çocukların da Mirsadmış yok oymuş buymuş menajermiş işlerine girmesini doğru bulmuyorum. Bu adamların da iyi niyetli olmadığını, kulüple ortak çıkar ilişkisi gütmedigini düşünüyorum. Önce bi çocuklar çıksın, A takım kadrosuna girsin, sözleşmelere imza atsın, o aşamada istediği menajere geçsin, profesyonelleşmeden böyle acayip acayip insanlardan kulübün altyapı oyuncularını koruması gerekir. Özellikle a takımda aynı menajerlik şirketinden oyuncu almayı tercih etmiyoruz, sonra bi bakıyoruz u-17de mirsadın 10 tane topçusu var. Bu da olacak iş değil. Bunu engellemek de yönetimin görevi, bu saatten sonra buna göre hareket etsinler.