Gelelim Emirhan gerçeklerine..
Çocuk parladığı dönemde sözleşme yenilemek istiyorlar klasik Türk ailesinin şuan bulunduğu temel sorunları yaşayan bir aile var ortada en azından ailesini rahatça yaşatma isteği olan bi gence bir kurye maaşını bile uygun görmüyorlar.
Emirhan ve onun yanında bazı altyapı oyuncuları mavi tikli sosyal medya hesabı için iletişim direktörüyle konuşuyolar sizin de burnunu havada, ne ara bu kadar kalktı *** minvalinde bir açıklama yapıyor iletişim direktörümüz çocuklar gidiyor.
Emirhan, menajerinin baskısına rağmen sözleşme yeniliyor en azından Beşiktaş benden para kazansın düşüncesiyle hareket ediyor. Emirhanın gelişiminde menajerinin büyük etkisi var her türlü sorunuyla ilgileniyor, özel hoca tutuyor, maddi-manevi bütün sorunlarında yanında oluyor.
Ve Beşiktaş yönetimi 1.5 ay önce sözleşme yenilerken maddeyi kabul ediyor., etmeyip medyaya açık açık anlatabilirlerdi tercih etmediler çünkü haksızlardı.
Veya beşiktaşın genç yeteneğine Şubat ayında 10 bin tlyi layık görmeyebilirlerdi. Selamlar.
sorunlar söylenmeden bilinmez bilinmeyen sorunda çözülmez bunu camia o zaman bilseydi bu duruma gelmezdi
Alt yapıyı yıllardır söylüyoruz zaten hep boşamı söyledim şu alt yapıyı profesyonellere bırakın altın kuşak geliyor harcamayın diye milletin duyarlılığı harcandıktan sonramı geldi
Yönetim hatalı bile diyemiyorum hata istenmeden yapılan birşeydir hatanın affı vardır bu hata değil tamamen beşiktaşa ihanettir en değerli oyuncunu kaybetmenin hiç bir mazereti olmaz
Bence bu iş planlı oyuncu tarafıda masum değil bu sözleşmeyi yapmalarıda en azından beşiktaşlı oldukları içindir yoksa pek alada o sözleşmeyi yapmadanda gidebilirlermiş bunu yapanlarda var
Menejer suçlamasın kimse evine yılan sokmayacaksın sokarsan o yılan seni soktuğunda suçlamayacaksın alt yapı çocukları sadece ailelerin değil bu camianında emaneti onları menejer insafına bırakırsan bu olur
Bundan sonra yapılacak belli kim olursa olsun önemi yok menejerlerini değiştirmeyen alt yapı oyuncularını kapıya koyacaksın bundan sonrada mimli menejerleri alt yapının yakınına yanaştırmayacaksın bilsin oyuncular aileleri beşiktaş alt yapısında olmak istiyorlarsa beşiktaşın kurallarına uyacaklar kimse beşiktaştan büyük değil