2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1214849 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

Ersinden kurtulmak lazım planlama doğru düzgün yapılsa yaz başı menajeriyle falan konuşulup bir şekil gönderilir iki ay Emre'yi gözlemler ona göre kaleci alınacak mı Emremi oynar karar verirdik.

Pelkas her türlü iş yapar şutları iyi ilerdeki baskıda top ceza yayında birilerinin önünde kalıyor şut tehdidi olan birebirde adam geçen oyuncu ya penaltı alır ya gol yapar bide pelkas katkısıyla şampiyon olursak fener kudurur.

Üçlüye döneceksek bir stoper daha almamız şart
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Ersinden kurtulmak lazım planlama doğru düzgün yapılsa yaz başı menajeriyle falan konuşulup bir şekil gönderilir iki ay Emre'yi gözlemler ona göre kaleci alınacak mı Emremi oynar karar verirdik.

Pelkas her türlü iş yapar şutları iyi ilerdeki baskıda top ceza yayında birilerinin önünde kalıyor şut tehdidi olan birebirde adam geçen oyuncu ya penaltı alır ya gol yapar bide pelkas katkısıyla şampiyon olursak fener kudurur.

Üçlüye döneceksek bir stoper daha almamız şart
bir sene daha oynayıp helede şampiyon olursak sezon sonu bedava gitmesi varken daha yüksek diyata imza parası alarak neden şimdi gitsin niyeti bu olmasa sözleşme yenilerdi sözleşme yenilemeyen hiç bir oyuncunun niyeti iyi değildir ben yönetimin yerine olsam oynatmam sözleşme yenilemeyeni başka kulüp için pirimmi kastırayım  şu an kulübeye oturt seneye kendine ikinci ligde takım bulamaz bu performansla koştura koştura gelir sözleşme yapalım diye

Çevrimiçi Necmi

Aynı şeyi söylüyorum suç yönetimde diyorlar tamam yönetimde ama alt yapı oyuncusu önce katkı verecek şampiyonluklarda emeği olacak bide  Beşiktaş takımı bu kardeşim renklilerde bile olmayan durum bizde oluyor Rıdvanın sözleşme uzatıp bir sene daha oynaması hem eksiklerini giderip kondisyon güçlenme anlamında üst seviyeye çıkıp seneye on üstü rakama gitmesi gerekirdi. Emirhanda iki üç senesi var daha noluyor kardeşim ilk fırsatta kaçmak bumu aldığınız terbiye aidiyet duygusu ahde vefa..
suç yönetimde tabi sen kontrat yapmadan a takıma neden alırsın iki tane daha aldılar eminim onlarında aynıdır durumu sezon içinde parlatırız sonra bye bye bu çocukların hepsi böyleyse gidip alt yapını sorgula neden kaçıyor bunlar diye geldiklerinden beri a takımdaki iyi oyuncularıda kaçırıyorlar gerçekten böyle birşey bu kadar oyuncuda oluyorsa suçlu olan oyuncu olmaz alt yapıdan kimseye imzalatamıyorlar bir iki değilki önce alt yapıdaki bütün personeli hedefe koy bu işin içinde bir pislik var Hiç normal değil bu

Çevrimiçi sefaköykartali

Kale
Kaan - Saiss - Emrecan
Rosier - Skorer 8 - Gedson - Sol bek
Ghezzal - Muleka
Weghorst

Emirhan' ın yokluğunu anca böyle doldururuz. Salih ve  Cenk oyuna girerken arkadaki yerlilerden birini çıkarırız, dörtlüye de döneriz.
Mesele 3lü değil, dün de öldürücü press yaptığımız dakikalar sahada 3lü diziliydik. Anadolu takımıyla oynarken arkada bir tane süpürücü stoper bırakırız, Saiss orta saha gibi pasörlük yapar, Ghezzal-Rosier çizgiden oynar, sol tarafı da içeriye kat eden oyunculardan yaparsın olur biter. Zaten çoğu maç yüzde 60+ topla, rakip yarı sahada dizilerek oynayacağız. Anadolu kulüplerinin önemli bir kısmı bu tempoya dayanamayacak, hatta teknik olarak da yetersiz olanları hata yapıp duracak, onları degerlendirebilecek yetenekte hücumcularımız var.

Çevrimiçi sefaköykartali

Kale
Kaan - Saiss - Emrecan
Rosier - Skorer 8 - Gedson - Sol bek
Ghezzal - Muleka
Weghorst

Emirhan' ın yokluğunu anca böyle doldururuz. Salih ve  Cenk oyuna girerken arkadaki yerlilerden birini çıkarırız, dörtlüye de döneriz.
Mesele 3lü değil, dün de öldürücü press yaptığımız dakikalar sahada 3lü diziliydik. Anadolu takımıyla oynarken arkada bir tane süpürücü stoper bırakırız, Saiss orta saha gibi pasörlük yapar, Ghezzal-Rosier çizgiden oynar, sol tarafı da içeriye kat eden oyunculardan yaparsın olur biter. Zaten çoğu maç yüzde 60+ topla, rakip yarı sahada dizilerek oynayacağız. Anadolu kulüplerinin önemli bir kısmı bu tempoya dayanamayacak, hatta teknik olarak da yetersiz olanları hata yapıp duracak, onları degerlendirebilecek yetenekte hücumcularımız var.

Dörtlüye dönerken de sol beki çıkarır Umut Meraş atarım şöyle dizilirim:
Kale
Rosier Saiss Emrecan Umut
Gedson Josef
Ghezzal 10 Muleka
Weghorst

İki oyuncu değişikliğiyle bu oyunu da cok iyi oynar bu kadro. Pelkas' ın bu oyunda çok iş yapacağını düşünüyorum şahsen. Bence kaliteli oyuncu.

Çevrimdışı Talisca1903

hiç kaan ayhan felan almadan orta saha alsınlar takıma kevin giderse sol kanat alsınlar takım josef dönünce 4141 ile akıp gidecek berkay girince zaten 4141 gibi oynadık birde unutmadan  A kalite bir hoca Valerien Ismael ile olacak iş değil hiç bir hücum varyasyonu yok hocanın böyle Şampiyonluk gelmez

Çevrimdışı tuncaboylu

bir sene daha oynayıp helede şampiyon olursak sezon sonu bedava gitmesi varken daha yüksek diyata imza parası alarak neden şimdi gitsin niyeti bu olmasa sözleşme yenilerdi sözleşme yenilemeyen hiç bir oyuncunun niyeti iyi değildir ben yönetimin yerine olsam oynatmam sözleşme yenilemeyeni başka kulüp için pirimmi kastırayım  şu an kulübeye oturt seneye kendine ikinci ligde takım bulamaz bu performansla koştura koştura gelir sözleşme yapalım diye
Emirhan özleşme olayını gördükten sonra, sözleşme yenilemeyen oyuncuyu suçlamanın hiç bir anlamı yok.

Çocuklara kim bilir ne saçma teklifler yapıyorlar, sonra sözleşme yenilenemediler diye niyetlerini sorguluyoruz.

Çevrimdışı celiker1

Feyyaz Uçar'ın Fb'ye imza attığı günden beri futbolculara aidiyet duygum yoktur.Benim için "Dansözden" hiç bir farkları yoktur.Parasını verir oynatırsın! O yüzden yönetime kızıyorum bu dansözleri(!) yeterli sekilde oynatacak para organizasyonunu yapamadığı için ve şeffaf davranmayıp taraftarından mukaveleninin  gerçeklerini sakladığı için.Apar topar kaçan Rıdvan'ın da,daha 18 yaşında herkesten gizli menejeriyle apar topar yurt dışüna gitme planı yapan Emirhan'ın da bir nebze degeri yok gözümde.Ayrıca yönetime ve hepimize bir ders olsun bu ki hiç bir dansözü uzun süreli mukavele yapmadan gecelik sahneye çıkarmayın! AS OLAN HAYATTIR,HAYATTA BEŞİKTAŞ!
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2022, 10:07:27 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan_

Kim yazmış o yazıyı abi paylaşabilir misin? Epl den bek alıyoruz en nihahetinde. Bence kötü bir adam değil bizde fazlasıyla iş görür

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

https://www.hammers.news/club-news/opinion-arthur-masuaku-career-at-west-ham-united-hanging-in-the-balance-after-20-minute-horror-show/

Bi tanesi buydu da gerisini hiç sorma. Çok fazla yere baktım çünkü.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Herifin dizi de problemli, N'koudou'nun sol bek versiyonu.

Bunu alıyorsak, geniş kadroda iki sol bek daha tutmamız lazım.

Son sezonda sakatlık durumunu bilmiyorum ama pl'de toplamda 13 maç oynamış ve 650 dakika kadar süre almış. 90 dakika hesabı yapınca 13x90-650= 520 dakika oynamamış. Kaç oyuna dahil oldu, kaçından çıkarıldı, kaç maçı full oynadı araştırmaya çok gerek yok bariz bir şekilde oyuncu çok tercih edilmemiş.

Çevrimdışı ankarakartal06

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1553692317231599617

hayırlı olsun diyelim o zaman. benimde imkanım olsa bende yurtdışına giderim.

umarım orada başarılı olur.

Çevrimdışı XiaoHan

Yüzsüz beceriksiz art niyetli trabzonsporlu hala istifa etmemiş yetmezmiş gibi yine bulmuş bir sakat bela edecek başımıza gider ayak, zaten nkoudou var önce cabral şimdi masuaku haberleri çok can sıkıcı.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı Orhan_

İsmaelin oyununda sevdiğim en büyük özellik sahada geçiştiren kaçak dövüşen oyuncunun olmaması herkes sorumluluk alıyor sürekli pas opsiyonu oluyor ve en önemlisi şov yapmıyorlar tek pas şa oyunu yüksek tutuyorlar avrupada sağlam takımlarla oynadık çoğu zamandada üstünlük kurduk ligdeki takımların bu oyuna dayanabileceğini sanmıyorum eleştirilerde takım için iyi olacak asıp kestiğimiz zaman çöküş yaşıyoruz bu takım havaya girdiğinde önlenemez olur

Şimdi çok duyduğumuz bir şeyi söyleyeceğim, özellikle lig başlarken çok duyulur;
"Bu tempoyu 90 dakikaya yayabilirlerse....."

Bu eleştiriyi hemen hemen her yorumcudan duyarız. Şimdi birisi de çıksa desi ki "bu tempoyu dokson dokokoyo...", ağzına küreği yer. Takım fiziken ciddi bir seviyeye çıkmış. Yapılacak son 2 transferle ligin en iyi oynayan takımı olacağımıza inancım çok yükseldi.
  Buradan 4lüye döndük vs. diye kendine pay çıkaracak insanlar olacak. Hayır kardeşim biz 4lü oynadığımız vakitlerde bile bu kadar düzgün pres hiç yapamadık. Bu kadar çalışılmış alan daraltmalar hiç yapamadık. Şok presler bu kadar bariz çalışılmış değildi. Sampdoria, italyan takımı, adamlar 4-5-1 gibi ağır defansif oynuyorlar ve tekrarlayalım italyan takımı. Buna rağmen presle 1 gol attık 1 tane muhteşem kaçırdık 1 tane de penaltıya yaklaştık. Set oyunumuz da gelecek 2 adamla beraber iyice gelişir. Buradan hala plan yok taktik yok diyenlere hayretlerimi sunuyorum.

Çevrimdışı beno1903

Her sene keşke böyle 2-3 genç oyuncu satsak altyapımızın piyasası artsa. Artık gençleri tutmak zor avrupanın 10-15. sıradaki takımları bile transfer etmek istese hemen gitmek istiyorlar. Fazla benimsememek lazım. Mesela takıma genç monte etmek istiyorsunuz ama takıma monte edilen genç iyi oynarsa zaten direk transfer oluyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şimdi çok duyduğumuz bir şeyi söyleyeceğim, özellikle lig başlarken çok duyulur;
"Bu tempoyu 90 dakikaya yayabilirlerse....."

Bu eleştiriyi hemen hemen her yorumcudan duyarız. Şimdi birisi de çıksa desi ki "bu tempoyu dokson dokokoyo...", ağzına küreği yer. Takım fiziken ciddi bir seviyeye çıkmış. Yapılacak son 2 transferle ligin en iyi oynayan takımı olacağımıza inancım çok yükseldi.
  Buradan 4lüye döndük vs. diye kendine pay çıkaracak insanlar olacak. Hayır kardeşim biz 4lü oynadığımız vakitlerde bile bu kadar düzgün pres hiç yapamadık. Bu kadar çalışılmış alan daraltmalar hiç yapamadık. Şok presler bu kadar bariz çalışılmış değildi. Sampdoria, italyan takımı, adamlar 4-5-1 gibi ağır defansif oynuyorlar ve tekrarlayalım italyan takımı. Buna rağmen presle 1 gol attık 1 tane muhteşem kaçırdık 1 tane de penaltıya yaklaştık. Set oyunumuz da gelecek 2 adamla beraber iyice gelişir. Buradan hala plan yok taktik yok diyenlere hayretlerimi sunuyorum.
90 dakikadan bağımsız olarak, Sampdoria maçının lig için ölçü olmayacağı çok önemli bir faktör var.

Türkiye'de Sampdoria gibi kalecisi aut atışı kullanırken 18 üzerindeki stoperine pas veren Anadolu takımları olamayacak. Onlardan öyle top kazanıp pozisyon bulma ihtimalimiz yok.

Kapalı savunmaya karşı, top bizdeyken neler yapabildiğimizin cevabı hala elimizde yok. Bunlara karşı ne gibi bir çözüm var bir kaç maç sonra göreceğiz.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Emirhan büyük kayip oldu bizim icin. Ridvan da öyle. Yönetim yüzde yüz suclu.

Çevrimdışı can1903

Dün 5 dk bile 3'lü oynamadık, paranoyak olmuş bizim taraftar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Torino, Emirhan İlkhan ile 5 yıllık anlaşma sağladı. Emirhan İlkhan, yıllık net 600 bin euro kazanacak. (NTV)

Çevrimdışı Nazım Ar

Emirhan büyük kayip oldu bizim icin. Ridvan da öyle. Yönetim yüzde yüz suclu.

Yönetim çok büyük suçlu ama bu Emirhanın kariyerini patlatacağı sezon öncesi aptalca karar verdiği ve sözleşme yapılırken ekmeğini yediği Beşiktaşa tuzak kurduğu gerçeğini değiştirmiyor. Göreceğiz bakalım nerelere gelecek, ben 2-3 seneye Türkiyeye geri döneceğini (ts, fb olabilir) ya da Belçika vb. oralara kiralanacağını düşünüyorum. Torinoda fazla forma şansı bulup parlarsa çok büyük sürpriz olur benim için. Bir daha da umarım kulübün kapısından giremez yemişim öyle Beşiktaşın evladını.

Çevrimdışı tolgakgonul

Dün 5 dk bile 3'lü oynamadık, paranoyak olmuş bizim taraftar.
Bencede. Berkay 6 numara olarak oynadı 3 lü defans zannetti bazıları  :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Emirhani Serie A'da parça pinçik ederler.
Salih'in Roma'ya gittigi dönem ki tecrübenin aynısını yaşayacak. Çok çok erken gitti hep birlikte göreceğiz.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Yönetim çok büyük suçlu ama bu Emirhanın kariyerini patlatacağı sezon öncesi aptalca karar verdiği ve sözleşme yapılırken ekmeğini yediği Beşiktaşa tuzak kurduğu gerçeğini değiştirmiyor. Göreceğiz bakalım nerelere gelecek, ben 2-3 seneye Türkiyeye geri döneceğini (ts, fb olabilir) ya da Belçika vb. oralara kiralanacağını düşünüyorum. Torinoda fazla forma şansı bulup parlarsa çok büyük sürpriz olur benim için. Bir daha da umarım kulübün kapısından giremez yemişim öyle Beşiktaşın evladını.

Benim gitmek istemeleri ile bir problemim yok, anlasilir bir durum ama sen yönetici olarak bu cocuklardaki egilimin farkinda olmak ve kulübün cikarlarini gözetmek zorundasin. Cok yazildi 900 bin Euro Kenan'a verecegine su adamlarin ellerini kollarini baglayan bir sözlesme yap önce, 500 bin euro 4 sene sözlesme, fesih bedelini de 10 milyon yaparsin. Oyunci gercekten o degerde oldugu icin degil, ucuza elinden kapmalarini veya en iyi ihtimalle kafasini karistirmalarini engellersin. 4.5 milyon Euro icin bu yastaki oyuncu satilmaz. Bu serbest kalir maddelerine agirligini koymasi lazim yönetimin.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Hiçbir oyuncu için büyük konuşmam ama Emirhan için konuşacağım, çünkü görünen köy klavuz istemez.

Emirhan İtalya'da tek senede silinip gidecek. Bir oyuncu menajer oyuncağı olursa ne oluru net bir şekilde göreceğiz.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Hatırlıyorum da ben Emirhan'ın yaşındayken Beşiktaş'ta oynayabilmek için neler vermezdim... Şu taraftar önünde doğru düzgün yarım sezon bile top oynamadan kaçma isteğini anlayamıyorum. Zaten yeteneğin var, bu sene olmasa seneye gidersin, olmadı sonraki sene gidersin. Ozan Tufan bile gidiyor işte, sen hayli hayli gidersin. Hiç mi Beşiktaş sevgisi aşılanmamış bu çocuğa?

Kendimi tekrar ediyor gibi olacağım ama sözleşme yenileyip 4.5m çıkış maddesi koyarak yönetim resmen tuzağa düşürülmüş. Teklif gelirse kolaylık göstereceğinin sözünü verirsin ama üç kuruşluk çıkış maddesi koymazsın... Gerekirse ya sözleşme yenilersin, ya da bir sene oturursun diye tehdit edeceksin. Yöneticilik budur.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Etiketler: