2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1217063 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı autopsy

Çevrimdışı Çağrı Öz

Çevrimiçi tolga1903

Ben ersinin Rıdvan gittikten sonra gitmek için sabote ettiğini düşünüyorum yediği goller akıl alır gibi değil yanlış izlemediysem koşuya devam edip hamle yapsa çıkarırdı topu

Yahu maçın başından beri ceza sahasini terkederek oynuyor belli ki hoca istiyor bunu herif harika vurdu zaten.  Topa doğru sırtını dönük koşan her kaleci yiyor bu golü müdahale etmek kolay değil hemen sabotaj şu bu yapmayın gözünüzü seveyim takıntı oldu bu ersin artık insanlarda

Çevrimdışı fatihsahin

Batsuayii şuuttt  ve direk  diyecekler diye çok korktum

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

siyah beyaz

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bu arada Valerien mutsuz ve enerjisiz gözüküyor.
Bana da enerjisi düşük geldi.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı levitate

Bana da enerjisi düşük geldi.
golden sonra rahatladı :D

sosyal medyayı takip ediyorsa yazılanları görmüştür elbet
bipbipbupbup

Çevrimdışı kahyaoglueren

Batsuayii şuuttt  ve direk  diyecekler diye çok korktum

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bats'ın 16 tane direge vurmasi geldi benim de aklıma vurus aninda 😃

Çevrimdışı XiaoHan

Hakem müsveddesi Neyzen Tevfik'ten Ben Sana, benden sana gelsin!
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi tolga1903

Weghorst lig öncesi golle tanisman çok iyi oldu bu arada takımın en değerli oyuncusu net şekilde gedson fernandes ya bence inanılmaz bir enerji var herifte

Çevrimdışı Sinan23

Murru ve Verre girdi. Bize uyabilir bu adamlar .

Çevrimdışı Çağrı Öz

Valerien'nın enerjisinin düşük olması normal çünkü taraftarımız gün geçtikçe daha toksik bir hal alıyor. Sosyal medyanın artan etkisi ile birlikte de kulübe çok çabuk sirayet ediyor.

Fenerbahçe ile dalga geçip gün geçtikçe bunlara benzemek komik bir ironi olsa gerek.

Çevrimdışı sEuL

Weghorst lig öncesi golle tanisman çok iyi oldu bu arada takımın en değerli oyuncusu net şekilde gedson fernandes ya bence inanılmaz bir enerji var herifte
Onun icinde haberler vardi, sozlesmesinde 10M euro’ya serbest kalir maddesi varmis.

6M Euro verdik, sonraki satisin%50’si Benfica’ya gidiyor. Menajer ucretleri falan derken 1.5M Euro civari birsey kaliyor elimizde.

Çevrimiçi Mehmet57

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yalnız bu martı da konacağı yeri iyi biliyor.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Mehmet57

Oguzhan net sekilde Umut’un onunde

Çevrimiçi tolga1903

Onun icinde haberler vardi, sozlesmesinde 10M euro’ya serbest kalir maddesi varmis.

6M Euro verdik, sonraki satisin%50’si Benfica’ya gidiyor. Menajer ucretleri falan derken 1.5M Euro civari birsey kaliyor elimizde.

Bu habere hiç inanmamıştım öyle saçmalık olmaz diye ama dünden sonra kesin doğrudur o haber seneye gider bu da

Çevrimdışı murat baltacı

Batsu olsa ya direğe yada kaledeki oyunculara nişanlardi topu 🙂
Hoca nkoududan ne bekliyorsun koy Emirhan Delibaş izleyelim
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı sEuL

Sahaya yabanci madde atan beyinsizler nasil belirlenemiyor ya, sozde akilli stad. Belirle su herifleri, yeni cikan yasadan yargila, ardindan butun haberlere olayi servis et- bak bakalim bir daha bu beyinsizlikler yapiliyor mu. Ama yok, atanin yaninda kaliyor hersey, illa birinin olmesi yada yaralanmasi gerekiyor heralde.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Hem Rıdvan hem Emirhan sadece bir yılda bu takımda bambaşka noktalara gelirdiler. Gittikleri kulüplerden de daha iyi yerlere giderdiler.

Yıllardır genç oyuncular adına böyle yersiz transferler görmedim.

Çevrimiçi Mehmet57

Cikti Colley ayisi. Gectigimiz transfer donemlerinde bize yazmislardi. Iyi stopper.

Çevrimiçi tolga1903

Oguzhan net sekilde Umut’un onunde

Sol beke westhamlı oyuncu haberleri çıktı, saiss iyi gözüküyor emrecan'ın önünde en azından şu an. Orta saha lazım diyoruz oraya da yabancı alsalar bizim salih ve yerli sağ stoperden başka kurtuluşumuz yok gibi bu yabancı sınırı mahvedecek bizi

Çevrimdışı sEuL

Gitsin su N’Koudu kazmasida, biktirdi simdiden.

Çevrimdışı 38life

Gedson Valerien'in oyununda olmazsa olmaz bir oyuncu. Tahtaya orta saha cizgisini falan bile çizmeden önce yazacağı futbolcu.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hoca şu oyunla kesinlikle bir-iki yılı hak ediyor. Takım iyi ama birkaç güzel ve yerinde dokunuş ile eminim çok daha iyi olacaktır.

Çevrimdışı 38life

"Yönetim ve SD her şeyi yaptı, bu saatten sonra Valerien'in kredisi yok, hata payı yok." söylemlerine kesinlikle katılmıyorum. Gedson ve Weghorst hocanın sistemine çok uygun iki oyuncu evet ama futbol 2 oyuncuyla değil 11 oyuncuyla oynanıyor. Birilerinin bunu hatırlaması lazım.

Etiketler: