2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1222989 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

İcerdeki can sıkıntısının sebebi buydu herhalde. Şimdi o koltukta bir dakika oturamazlar. Zaten ortalık kötü. Kendi sahamızda maça gelemezler.
20 gündür sessizlik bu yüzdendi çocuğu ikna ettiler aldılar götürdüler geçmiş olsun.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

@can1903 nedir futbolcunun tutumu gitmeyi düşünyüormu içeride nasıl bir hava hakim bizi bir aydınlatıver.

Çocuğa haziran ayında aylık 12b teklif edildi diye haber var. Eğer öyleyse sen olsan gider misin gitmez misin?
Zaten o parayı teklif ettiysek kibarca gidebilirsin demişiz.

Çevrimdışı BlackEagle16

İcerdeki can sıkıntısının sebebi buydu herhalde. Şimdi o koltukta bir dakika oturamazlar. Zaten ortalık kötü. Kendi sahamızda maça gelemezler.
Bu düğümü yarına çözmeleri lazım müthiş bir kamuoyu oluştu. Ya çözecekler ya çözülecekler iş oraya kaydı maalesef. Çok yazık Beşiktaş’ıma kaybolan bir sene ve belkide büyük bir gelecek.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi levitate

Yokmu başkanda bu düğümü çökecek ham hamle cesaret atılım ?

en fazla yapacakları çok ama çok yüksek bir ücret teklif edip ikna etmeye çalışmak olur, bence bu saatten sonra bir şey değişmez geçmiş olsun :ı biraderimin yolu açık olsun hakkıdır
bipbipbupbup

Çevrimdışı BlackEagle16

20 gündür sessizlik bu yüzdendi çocuğu ikna ettiler aldılar götürdüler geçmiş olsun.
20 gündür bu konu varmıydı gerçekten ?!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bundan sonra tıpış tıpış kendileri giderler artık. Bu dakikadan sonra bir dakika oturtmazlar o koltukta. Tarihin en kötü yönetimi oldular bile. Beşiktaş'ın en iyi altyapı jenarasyonunu yok etmek kadar büyük bir olay tarihimizde yok. Hadi geçmiş olsun. Bavullarını topluyorlardır artık.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BlackEagle16

Çocuğa haziran ayında aylık 12b teklif edildi diye haber var. Eğer öyleyse sen olsan gider misin gitmez misin?
Zaten o parayı teklif ettiysek kibarca gidebilirsin demişiz.
MALEsef çok ciddi kim dururki!

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ailesine bilet verilmeme olayı doğru mu cidden ?

Neden verilmemis ailesi Trabzonsporlu değil miymiş?
Oyle olsaydi Localarda VIP'lerde ağırlanırlardi oysaki.

Çevrimdışı Akil Emre

Anadolu takımları bile böyle yönetilemez, Emirhanın yolu açık olsun, 10 bin teklif etmek nedir elindeki değere. Sergen hocanın mucizevi şampiyonluğu olmasa çoktan giderlerdi,özellikle geçen seneki rezalet beni çok üzdü. Birde elimizde çok yerli varmış gibi en potansiyellilerini kaçırıyoruz, artık bol bol necip umut kenan ve salihi izleriz.

Çevrimdışı BlackEagle16

en fazla yapacakları çok ama çok yüksek bir ücret teklif edip ikna etmeye çalışmak olur, bence bu saatten sonra bir şey değişmez geçmiş olsun :ı biraderimin yolu açık olsun hakkıdır
Onu yapmakta büyük hata olur artık kendileri için gitme vakti abi malesef.

Çevrimiçi umutow

Eğer bu olay doğruysa harbi gitsinler₁ ya.

Çevrimdışı BlackEagle16

Anadolu takımları bile böyle yönetilemez, Emirhanın yolu açık olsun, 10 bin teklif etmek nedir elindeki değere. Sergen hocanın mucizevi şampiyonluğu olmasa çoktan giderlerdi,özellikle geçen seneki rezalet beni çok üzdü. Birde elimizde çok yerli varmış gibi en potansiyellilerini kaçırıyoruz, artık bol bol necip umut kenan ve salihi izleriz.
Anadolu takımı nasıl yönetilir Konya’da gördük Abdülkerim transferinde yönetim örneği sergilediler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir yandan da seviniyorum bu gençler adına. Ülkede gençleri önemseyen mi var? Gitsin kurtarsın kendini.

Bu sene de başarısızlığımız hayırlı olsun. Fikret Orman kokusu alıyorum bir yerlerden demiştim. Fikret Orman bunların yanında nur nimet kaldı. Bir sezon başı seçim klasiği oldu bizde de. Seçimleri mayısta yapıyor ağustos, eylülde yönetimi uğurluyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Ne yakan söyleyim haklısın abi o zamanlar yazmıyordum okuyordum ve çokta kızıyordum sana bu yönetim iyi işler yapıyor diyordum. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.!
kardeşim birbuçuk yıl beşiktaşın kasasına tek kuruş koymadıkar fo nun getirdiklerini harcadılar sponsor bulamayıp vodafone u kaçırıp sırttaki bekoyu göğüse yazmak zorunda kaldılar tek yaptıkları fo ya saldırmaktı 2.5 yıl geçti o kadar suçladılar davamı ettiler yaptıkları sadece beşiktaşın imajını törpülemekti bunu dediğimde fo yalakası oldum ama o zamanda görüyordum verdikleri zararı yani bu giden oyuncular zarar değil esas zarar bize geldikleri anda verildi beşiktaşın bütün ağırlığını yerle bir ettiler ben şampiyonluğa mucize şampiyonluk dedim yönetim ve sergene ramen şampiyon olduk şampiyonluğu kaybetmemiz için ellerinden geleni yaptılar şampiyonluğa giderken forvetin yok çözümü sakatlıktan çıkan cenki alarak buluyorsan bu takıma şampiyon olma demektir avrupaya gitmemizide baltaladılar paoka elenecek takımmıydık maça çıkmak için nerdeyse sokaktan adam toplayacaktık kamp yapmadan çıktık üstelik burda bunları bir ben görüyordum
Bu çocuk bu paraya giderse gerçekten yazık ama ölümcül hata değil olabilir öngöremeyebilirsin ama öncesinde yapılanlar hata bile değildi resmen düşmanlıktı kendi egolarının bedelinide  beşiktaşa ödettiler fo dan kalan her oyuncuya düşmanca davrandılar bunlar bariz ortada oluyordu ben görüp söyleyince kabahatli oldum o gün olanlara tepki vermeyenler bugün buna beden veriyor gayette yapılabilir bir hata bu

Çevrimiçi tolga1903

Ulan aklım hafsalım almıyor hala. Bu kulüp ki 5 yıl içinde kimlere ne yıllık ücretler verip kimlerin dünyalığını garanti altına aldı, kimlerin futbolu bırakmasını sağlayıp müteahhitlik sermayesi kazandırdı, ptt'de 15 maça çıkmış oyuncusunu adam 2.5 milyon euro+ bilmem kaç pay vermeden bırakmadı haftalarca uğraştın almaya, şu çocuğa vereceği fazladan maksimum 200 bin euro/dolar'ı çok bulup da bedava çıkış maddesi koydun ha. Emirhan delibas sen de git oğlum önüne 20 bin tl koyarlar senin bunlar vur yuzlerine de kaç koçum

Çevrimdışı BlackEagle16

Bir yandan da seviniyorum bu gençler adına. Ülkede gençleri önemseyen mi var? Gitsin kurtarsın kendini.

Bu sene de başarısızlığımız hayırlı olsun. Fikret Orman kokusu alıyorum bir yerlerden demiştim. Fikret Orman bunların yanında nur nimet kaldı. Bir sezon başı seçim klasiği oldu bizde de. Seçimleri mayısta yapıyor ağustos, eylülde yönetimi uğurluyoruz.
Fikret orman İsterse bu ortam tam onluk bir ortam oluştu. Yoksa klübün başına geçmek isteyen bir Serdal adalı kaldı. Gerçekten gençler adına bende sevinçliyim inşallah Kıvanç duyacağımız yerlere gelir Emirhan sene başından beri benim yazdıklarımı açın ben bu sene formayı kesinlikle alacağını elit futbolcu olmaya kafasına koymuş 17. Yaşında olmasına rağmen 28-30 lü yaşlar olgunluğu ve ciddiyeti var bu çocukta. Çok iyi yerlere gelir çok iyi yerlere. İnşallah şans yanında olur Allah bahtını açık etsin kardşeimbenim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Uyaranlar da varmış. Yazık göz göre göre, bağıra bağıra gelmiş...

https://twitter.com/LeBron_BJK/status/1536727363593158657

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Ahmet Nur Çebi istifa ile yırtamaz. Bu saçmalığın bedelini ödemek zorunda!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahmet Nur Çebi istifa ile yırtamaz. Bu saçmalığın bedelini ödemek zorunda!
Yeni kanuna göre bir yaptırımı var mı bunun acaba? Ama bizdeki kongre de dava falan açmaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Uyaranlar da varmış. Yazık göz göre göre, bağıra bağıra gelmiş...

https://twitter.com/LeBron_BJK/status/1536727363593158657
Menajerinin %1 suçu yok maalesef
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

Yahu beceremiyorlar işte neden kimse anlamıyor. İstisnasız her sözleşme yenileme süreci bir kabız. İstisnasız! Ikına ıkına ilerlemeye çalışıyorlar. Bu camia nasıl izin veriyor bu adamların göreve devam etmesine anlayamıyorum.

Çevrimdışı BlackEagle16

kardeşim birbuçuk yıl beşiktaşın kasasına tek kuruş koymadıkar fo nun getirdiklerini harcadılar sponsor bulamayıp vodafone u kaçırıp sırttaki bekoyu göğüse yazmak zorunda kaldılar tek yaptıkları fo ya saldırmaktı 2.5 yıl geçti o kadar suçladılar davamı ettiler yaptıkları sadece beşiktaşın imajını törpülemekti bunu dediğimde fo yalakası oldum ama o zamanda görüyordum verdikleri zararı yani bu giden oyuncular zarar değil esas zarar bize geldikleri anda verildi beşiktaşın bütün ağırlığını yerle bir ettiler ben şampiyonluğa mucize şampiyonluk dedim yönetim ve sergene ramen şampiyon olduk şampiyonluğu kaybetmemiz için ellerinden geleni yaptılar şampiyonluğa giderken forvetin yok çözümü sakatlıktan çıkan cenki alarak buluyorsan bu takıma şampiyon olma demektir avrupaya gitmemizide baltaladılar paoka elenecek takımmıydık maça çıkmak için nerdeyse sokaktan adam toplayacaktık kamp yapmadan çıktık üstelik burda bunları bir ben görüyordum
Bu çocuk bu paraya giderse gerçekten yazık ama ölümcül hata değil olabilir öngöremeyebilirsin ama öncesinde yapılanlar hata bile değildi resmen düşmanlıktı kendi egolarının bedelinide  beşiktaşa ödettiler fo dan kalan her oyuncuya düşmanca davrandılar bunlar bariz ortada oluyordu ben görüp söyleyince kabahatli oldum o gün olanlara tepki vermeyenler bugün buna beden veriyor gayette yapılabilir bir hata bu
Ne desen haklısın abi. MALEsef göremedim. Ben şahsen iyi yönetildiğimizi düşündüm her an ama marka değerine verilen zarar sonrası bu yaşananlar. Gördük ama geç kaldım. Diyecek söz yok üzücü ve yıkıcı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Menajerinin %1 suçu yok maalesef
Mirsad Türkcan'ın menajerlik şirketine bağlı herahlde menajeri. Bunlar basketbolda da futbolda da gençleri yurtdışına kaçırmaları ile ünlüler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Mirsad Türkcan'ın menajerlik şirketine bağlı herahlde menajeri. Bunlar basketbolda da futbolda da gençleri yurtdışına kaçırmaları ile ünlüler.
Tanıdığım bildiğim biri olduğu için dedim, Emirhan ve menajeriyle sözleşme yenileyememek delilik. İkisi de Beşiktaşlı ve gerçekten biz seviye.  :D Akıllansınlar daha iyi oldu böylesi.

Çevrimiçi tolga1903

Yeni kanuna göre bir yaptırımı var mı bunun acaba? Ama bizdeki kongre de dava falan açmaz.

Ne yaptırımı olacak mustafa çıkıp mahkemede demeyecek mi "altyapıdan neredeyse 0 maliyetle çıkan oyuncuyu 80 milyon tl'ye sattım kulübe gelir getirdim" diye. O kanun maddi zarara bakıyor kağıt üstünde maddi zarar vermedi ama gerçekte mahvetti rezil etti kulübü işte bunun hesabını nasıl sorarız onu bilmiyorum.

Etiketler: