2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1223128 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

ardanında serbest kalma maddesi 5m miş

Ali koc da enayiydi arda'yı 5'e kaptiracak bunlar gibi. Çerini çöpünü allahyarını 5'e satıyor. Ya hadi o da 5 olsun bizene biz önce şu sözleşmeyi kim yaptı kimler onay verdi bu pisliği bir temizleyelim menajerine de pay varmış o 4.5 içinde çocuğa 10 bin tl teklif etmişler ilk etapta bunu kim yaptı ceyhun mu anç mi kim dalga geçiyor bu çocuklarla kim kamuoyuna gençlerimiz geleceğimiz diye show yaparken arka kapıda bu çocuklarla alay ediyor hele bir insan içine çıkamaz hale getirelim de fener'in oyuncusunu konuşuruz. Sinirden elim ayağım titriyor 1 saattir yildirim demirören geleydi de şu yönetim olmayaydı daha ağır ne söylenir bilmiyorum forum şartlarında.

Çevrimiçi Necmi

Yönetim gitsin﹗ sesleri şimdiden kulağımda hele ki birde kötü oyun gelirse vay halimize. Yönetimi takdir ediyordum şu gençleri idare etme konusunda resmen batırdılar.
nesini taktir ediyordun sadece gençmi ne teknik direktör ne oyuncu nede alt yapıyı idare edebildiler her sene şampiyon olan hentbol takımını bile mahfettiler

Çevrimdışı BlackEagle16

Rezalet kere rezalet. Bakalım suçu kime yıkacaklar bu sefer. Her seferinde buldular birilerini.

Yarin kaos olmaz tribünde. Çünkü biletl fiyatları hazırlık maçına göre o kadae fazla ki 2000 bilet satılmış.
Buradan bile gelir elde edemiyorlar. Geçen sene de bilet politikasi aşırı yanlışti. Milyonlar kaybettik.
Satılan 23.000 kombine var !
Bu saatten sonra ihale kimseye yıkılmaz attık görünen köy klavuz istemez.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Savaş

Mevcut durumu ihmal zannedenler var ama iş öyle değil. Oyuncunun maaşı düşük olsun diye serbest kalma maddesini düşük tutmuşlar. Daha yüksek bir serbest kalma maddesi daha yüksek bir maaş demek. İki taraf da risk aldı ama kazançlı olan oyuncu oldu.

Tacirlikte basiretli olmayı arar kanun. İyi bir tacir öngörülü olmalıdır. Günü kurtarma adına böyle riskler alınmamalıydı.
Bu da bi ihmal. Bu adam yetenekli, genç görüyoruz. 100-200 bin euro fazla ver tut. Potansiyeli var. Batmazsin 100- 200 bin euro fazla versen.

Bu vizyonsuzluk. Ongorusuzluk. Para etmeyecek adamlara milyonlar veriyoruz para edecek adama pintilik yapiyoruz.

Bu durumun hiçbir türlü izahı yok.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi tolga1903

Mevcut durumu ihmal zannedenler var ama iş öyle değil. Oyuncunun maaşı düşük olsun diye serbest kalma maddesini düşük tutmuşlar. Daha yüksek bir serbest kalma maddesi daha yüksek bir maaş demek. İki taraf da risk aldı ama kazançlı olan oyuncu oldu.

Tacirlikte basiretli olmayı arar kanun. İyi bir tacir öngörülü olmalıdır. Günü kurtarma adına böyle riskler alınmamalıydı.

Oyuncu altyapıdan dün mü yükseldi a takıma da risk alıyorlar? Oyuncuyu fenerbahçe maçında 11'de çıkardın sen elindeki bonservis beklentisi en yüksek yerli yabancı bu oyuncu ve potansiyelini oynadığı hemen her maçta gösterdi. Bandırmaspor'un forveti bile 800 bin euro'dan açıyor sana kapıyı ve sen yıllık ücretten tasarruf edeceğim diye sözleşme fesih bedelini 4.5 koyuyorsun öyle mi? Sana ne gerek var ki o zaman bırak taciri basit usule tabi defter tutmayan mahalle bakkalı bile sen kadar yönetir bu kulübü. "İki taraf da risk almış" değil bunun adı ayrıca kime hizmet ettiği belli olmayan kişilerin peşkeşi.

Çevrimdışı kahyaoglueren

iki senedir yönetim eleştirirken herkes karşımda duruyordu oyuncular kaçıyor diye iki sene önce söyledim millet güldü ben eleştirirken beni fikretci yapanlara müstahaktır bunlar beşiktaşa yazık oluyor ama burdaki birçok insan hak etti bunları daha geldikleri an olacakları gördüm kendilerini menejerlere düşman ediyorlar bedeli ağır olacak dedim nitekim para eden bütün oyuncuları bedava kopardılar elimizden para etmeyenleride kontratları bitene kadar tuttular bize maaşları ödettiler
Lafa gelince beşiktaşın bir kuruşunu sokağa atmıyorlar
Ben bunları şimdi söylemiyorum iki sene önce söyledim bütün forum şahit
Takım 6'da 6 yapmışken seneye Avrupaya gidemeyiz dedikleri an ilk sezon belliydi her şey. Ne zaman iyi gitsek camia havaya girse olumsuz konusmalarla bozuluyordu hava.
Gelir anlamında şampiyonlar ligine gittigimiz sene bile diğerlerinin arkasında kaldık.
Basından beri ben de benzer düşüncedeydim.
Şampiyonlukta o inançlı takıma dua etsinler. Elimizden kayip gidiyordu.

Çevrimdışı 38life

Hiçbir şeyden nefret etmedim bu yönetimden nefret ettiğim kadar. Yaptıkları yanlış bir değil, on değil, yüzü aştı artık. Geldikleri günden beri kulübün içini oyuyorlar.

Çevrimiçi Necmi

Ali koc da enayiydi arda'yı 5'e kaptiracak bunlar gibi. Çerini çöpünü allahyarını 5'e satıyor. Ya hadi o da 5 olsun bizene biz önce şu sözleşmeyi kim yaptı kimler onay verdi bu pisliği bir temizleyelim menajerine de pay varmış o 4.5 içinde çocuğa 10 bin tl teklif etmişler ilk etapta bunu kim yaptı ceyhun mu anç mi kim dalga geçiyor bu çocuklarla kim kamuoyuna gençlerimiz geleceğimiz diye show yaparken arka kapıda bu çocuklarla alay ediyor hele bir insan içine çıkamaz hale getirelim de fener'in oyuncusunu konuşuruz. Sinirden elim ayağım titriyor 1 saattir yildirim demirören geleydi de şu yönetim olmayaydı daha ağır ne söylenir bilmiyorum forum şartlarında.
ben feneri konuşmuyorum sadece yanlış bilgiyi düzelttim doğruluğundanda emin değilim bende üçüncü kaynaktan öğrendim ama emirhan ardadan kat kat üstün oyuncu ardanın beş ettiği yerde zaten ondan aşağı konmamalı esas korktuğumda delibaşın elden gitmesi esas büyük yetenek o bu sene a takıma alınmadını hiç istemedim onu kaptırırsak çok üzülürüm ilk emirhan denince delibaş sandım yüreğim gitti
Yeminle yd bunlar kadar kötülük yapmadı beşiktaşa yedi yılda tazelediğimiz imajımızı yarım devrede bitirdiler sırf önceki yönetime kin kusmak için

Çevrimdışı BlackEagle16

Takım 6'da 6 yapmışken seneye Avrupaya gidemeyiz dedikleri an ilk sezon belliydi her şey. Ne zaman iyi gitsek camia havaya girse olumsuz konusmalarla bozuluyordu hava.
Gelir anlamında şampiyonlar ligine gittigimiz sene bile diğerlerinin arkasında kaldık.
Basından beri ben de benzer düşüncedeydim.
Şampiyonlukta o inançlı takıma dua etsinler. Elimizden kayip gidiyordu.
Hakikaten herşey yazdığın gibiydi hep bi aşağı çekmeye çalıştılar yapılan açıklamalarla.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bu da bi ihmal. Bu adam yetenekli, genç görüyoruz. 100-200 bin euro fazla ver tut. Potansiyeli var. Batmazsin 100- 200 bin euro fazla versen.

Bu vizyonsuzluk. Ongorusuzluk. Para etmeyecek adamlara milyonlar veriyoruz para edecek adama pintilik yapiyoruz.

Bu durumun hiçbir türlü izahı yok.

Mevcut noktada rahat konuşabiliyoruz ama sözleşme imzalanırken işler farklıydı. Bu yaş grubunda bir rüzgarla gelip çakılanlar da var. Muhtemelen bunu düşündüler ama sonuç itibariyle çuvallamış oldular.

Fazla söze hacet yok. Basiretsizlik.

Çevrimdışı BlackEagle16

ben feneri konuşmuyorum sadece yanlış bilgiyi düzelttim doğruluğundanda emin değilim bende üçüncü kaynaktan öğrendim ama emirhan ardadan kat kat üstün oyuncu ardanın beş ettiği yerde zaten ondan aşağı konmamalı esas korktuğumda delibaşın elden gitmesi esas büyük yetenek o bu sene a takıma alınmadını hiç istemedim onu kaptırırsak çok üzülürüm ilk emirhan denince delibaş sandım yüreğim gitti
Yeminle yd bunlar kadar kötülük yapmadı beşiktaşa yedi yılda tazelediğimiz imajımızı yarım devrede bitirdiler sırf önceki yönetime kin kusmak için
Gerçekten tek dertleri önceki yönetim gibi davradılar asıl meseleleri göremediler.

Çevrimdışı BlackEagle16

@can1903 nedir futbolcunun tutumu gitmeyi düşünyüormu içeride nasıl bir hava hakim bizi bir aydınlatıver.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim için geri sayım başladı...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı eskapizim

Kimse kusura bakmasin bu isbilmezlik amatorluk deyip gecilecek bir mevzu degildir. Bunlarin yapacagi is bu kadar olur deyip yarin obur gun unutulacak bir mevzu hic degildir.

Bunun adi Besiktas Jimnastik Kulubune ihanettir. Su dakikadan sonra Emirhan gitmekten vazgecse bile bu olay oylece kapanamaz. Baskanindan caycisina dahli olan kim varsa defolup gitmelidir.

Yemin ederim icim sogumuyor.

Çevrimiçi tolga1903

Yapmadı abi yd yaptıysa da afedersin salakligindan iş bilmezliğinden yaptı ama bu herifler art niyetli artık bunun aksini kimse ispat edemez victor ruiz'den tut şampiyon hocayla muhattap olmamaya gençlerin sözleşmesini "hele bi zamanı gelsin bakarız" diye öteleyip keyfin gelince de masaya 10 bin lira ücret koymaya kadar bu herifler iyi niyetli iş yapmıyor neyse dertleri artık bilemiyorum ama bu camiadan şunları devirecek kimse de çıkmıyor ya ayrı yazıklar olsun

Çevrimdışı can1903

@can1903 nedir futbolcunun tutumu gitmeyi düşünyüormu içeride nasıl bir hava hakim bizi bir aydınlatıver.
Gider maalesef
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı Öz

Oyuncu altyapıdan dün mü yükseldi a takıma da risk alıyorlar? Oyuncuyu fenerbahçe maçında 11'de çıkardın sen elindeki bonservis beklentisi en yüksek yerli yabancı bu oyuncu ve potansiyelini oynadığı hemen her maçta gösterdi. Bandırmaspor'un forveti bile 800 bin euro'dan açıyor sana kapıyı ve sen yıllık ücretten tasarruf edeceğim diye sözleşme fesih bedelini 4.5 koyuyorsun öyle mi? Sana ne gerek var ki o zaman bırak taciri basit usule tabi defter tutmayan mahalle bakkalı bile sen kadar yönetir bu kulübü. "İki taraf da risk almış" değil bunun adı ayrıca kime hizmet ettiği belli olmayan kişilerin peşkeşi.

Zaten bu performans maaş beklentisini arttırdı, onlar da bu maaşı vermemişler. Vermeleri gerekirdi. Farklı bir şey yazmadım.

Çevrimdışı BlackEagle16

Gider maalesef
Deme be abi ben emirhanın Beşiktaş’ta kalabileceği ihtimalide olur diyordum rüzgar Avrupadan yana diyorsun he :(

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gider maalesef
İcerdeki can sıkıntısının sebebi buydu herhalde. Şimdi o koltukta bir dakika oturamazlar. Zaten ortalık kötü. Kendi sahamızda maça gelemezler.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BlackEagle16

Gider maalesef
Yokmu başkanda bu düğümü çökecek ham hamle cesaret atılım ?

Çevrimiçi levitate

İcerdeki can sıkıntısının sebebi buydu herhalde. Şimdi o koltukta bir dakika oturamazlar. Zaten ortalık kötü. Kendi sahamızda maça gelemezler.

yarın büyük eğlence var
bipbipbupbup

Çevrimiçi Savaş

Yazıklar olsun. Üzerine titreyeceklerine yaptıklarına bak. gidin₁.

Çevrimdışı caner.eryigit

Lig başlamadan hergün yeni bir kaos.

Etiketler: