2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1223536 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ciku1903

Masuaku sakatlık+ameliyat ve formsuzluk sonrası çıkış arayan bir profil.

Tam bizlik yani :)

Mutlaka faydalı olacaktır inşallah gelir.

Çevrimiçi sefaköykartali

Rosier Saiss Emrecan Transfer
Gedson Transfer Emirhan
Ghezzal Weghorst Muleka

İyi bir sol bek, kiralık 8, Nkoudou Boyd paketler sol kanat alırım.
Eplden düşecek herhangi bir tempolu 8 olabilir.

Çevrimdışı KadirA

8 numara baktigimiz yalandir heralde. 6 dir o.

Çevrimiçi Samet Demir

8 numara baktigimiz yalandir heralde. 6 dir o.
Josefin yedeği işte

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı KadirA

Bana öyle geliyor ki, 4 lü oynatıyorum diyip, Josef gibi tam bir 6 numarayı iki stoperin ortasına çekip 3lü gibi oynatacak hoca. Buradakiler de öylece bakakalir. Bence 6 numaraya ihtiyacımız yok. Saiss oynar orada  :lol:

Çevrimiçi levitate

sabahki haberlerden sonra herkesin morali yükselmiş daha pozitif bakıyorsunuz :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Bana öyle geliyor ki, 4 lü oynatıyorum diyip, Josef gibi tam bir 6 numarayı iki stoperin ortasına çekip 3lü gibi oynatacak hoca. Buradakiler de öylece bakakalir. Bence 6 numaraya ihtiyacımız yok. Saiss oynar orada 

sergen'de öyle yapıyordu zaten, tudor ve ft zamanı gs'deki fernando'da öyleydi

dizilişten çok hocanın mentalitesi garip, belki dörtlüde daha kompakt duracağımız için uzun oyna + baskı yaplı ana planı tutabilir
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Bana öyle geliyor ki, 4 lü oynatıyorum diyip, Josef gibi tam bir 6 numarayı iki stoperin ortasına çekip 3lü gibi oynatacak hoca. Buradakiler de öylece bakakalir. Bence 6 numaraya ihtiyacımız yok. Saiss oynar orada 

dizilişten çok hocanın mentalitesi garip, belki dörtlüde daha kompakt duracağımız için uzun oyna + baskı yaplı ana planı tutabilir
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

hocanın dörtlü deneyimi de var bu arada

2015/16'da wolfsburg ikinci takımını yönetmiş, 87 gol atıp 24 gol yemişler ve gruplarını birinci bitirmişler
bipbipbupbup

Çevrimdışı KadirA

E zaten aylardır bunu anlatmaya calisiyoruz. Zaten önemli olan anlayış, genel olarak oyuncuların ortaya koyduğu performans, topu nasıl kazandigin kaleye nasıl gittiğin. 3lü yapmissin 4lü yapmissin zaten hikaye, bundan dolayı da daha resmi Mac görmeden hoca yolluyoruz. Komik  :lol:

Hatta hoca olsam, bu 3 lüyü eleştirenlere söyle bir tavır koyardım. Alin size Saiss Necip ortasahasi, stoperlerim de Umut ve Rosier, kanatlar da Boyd ve Kenan. Otur aglat.  :icool:

Çevrimiçi tolga1903

Emirhan'a ne kadar sözleşme fesih bedeli koymuştu bunlar? Twitter yanmış gidecek gidiyor diye bülent uslu gidebilir falan demiş konuşulan rakamlar da bu çocuk için baya az.

Çevrimdışı can1903

Emirhanın maddeleri değişik o süreç tamamen Emirhana bağlı gidebilme ihtimali 2 aydır vardı her şey açığa çıkarsa kulübün bir kaosa gireceğini düşünüyordum hayırlısı bakalım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi tolga1903

Allah kahretsin. 3 yıllık sözleşme uzatabildiğiniz adama 4.5 milyon euro koydunuz ha fesih bedeli? Beşiktaş tarihinin en kotu yönetimisiniz siz

Çevrimdışı Okan1903

oo iyice karisacagiz. daha sezon baslamadan bitti

Çevrimiçi tolga1903

Emirhanın maddeleri değişik o süreç tamamen Emirhana bağlı gidebilme ihtimali 2 aydır vardı her şey açığa çıkarsa kulübün bir kaosa gireceğini düşünüyordum hayırlısı bakalım.

Kardeşim bi anlatsana bu kulüp kendi altyapi futbolcularını nasıl tutamiyor elinde 120 yıllık büyük kulüp denilen kulüp? 21 yaşındaki çocuk sözleşme uzatmıyor ve gidebileceği en minimum değerde gidiyor, 17 yaşındaki çocuk 3 yıldan fazla uzatmayıp neredeyse bedava fesih bedeli ekletiyor kabul ettiriyor nedir bu kulübün durumu anlatır mısın?

Çevrimdışı can1903

Kardeşim bi anlatsana bu kulüp kendi altyapi futbolcularını nasıl tutamiyor elinde 120 yıllık büyük kulüp denilen kulüp? 21 yaşındaki çocuk sözleşme uzatmıyor ve gidebileceği en minimum değerde gidiyor, 17 yaşındaki çocuk 3 yıldan fazla uzatmayıp neredeyse bedava fesih bedeli ekletiyor kabul ettiriyor nedir bu kulübün durumu anlatır mısın?
Sayın Emre Kocadağı, C.K'yı suçlayacak beşiktaş taraftarı. Bu olaydan kavga çıktığını herkes biliyor, 10 bin tl teklif edersen, bilet istediğinde veremem dersen olacağı bu.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Savaş

Sayın Emre Kocadağı, C.K'yı suçlayacak beşiktaş taraftarı. Bu olaydan kavga çıktığını herkes biliyor, 10 bin tl teklif edersen, bilet istediğinde veremem dersen olacağı bu.
Bu söylenen rakamlar doğru mu?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Bu söylenen rakamlar doğru mu?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
doğru, rakam seneye 7.5 oluyordu.

Çevrimiçi tolga1903

Anlamıyorum kime 10 bin tl teklif edilmiş ne bileti olayı biraz açar mısın çok özel değilse. Rezillik ama bu başka bir şey değil elindeki en büyük ve tek değerli oyuncu şu paraya mı serbest kalır

Çevrimdışı can1903

Anlamıyorum kime 10 bin tl teklif edilmiş ne bileti olayı biraz açar mısın çok özel değilse. Rezillik ama bu başka bir şey değil elindeki en büyük ve tek değerli oyuncu şu paraya mı serbest kalır
Çocuk sözleşme yenilemeyi isterken 10 bin tl teklif yaptılar dalga geçer gibi sonra biz isteyince menajeri de madde istedi. Olay bu, bilet konusu biraz sıkıcı ortaya çıkar gidince.

Çevrimiçi levitate

E zaten aylardır bunu anlatmaya calisiyoruz. Zaten önemli olan anlayış, genel olarak oyuncuların ortaya koyduğu performans, topu nasıl kazandigin kaleye nasıl gittiğin. 3lü yapmissin 4lü yapmissin zaten hikaye, bundan dolayı da daha resmi Mac görmeden hoca yolluyoruz. Komik 

Hatta hoca olsam, bu 3 lüyü eleştirenlere söyle bir tavır koyardım. Alin size Saiss Necip ortasahasi, stoperlerim de Umut ve Rosier, kanatlar da Boyd ve Kenan. Otur aglat.  :icool:
forumu dahil ederek tüm platformlarda eleştrilerin %60-70'i genel olarak üçlü kötüden dörtlü iyiden ileriye gitmiyor, garip mentaliteden bahseden az
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Çocuk sözleşme yenilemeyi isterken 10 bin tl teklif yaptılar dalga geçer gibi sonra biz isteyince menajeri de madde istedi. Olay bu, bilet konusu biraz sıkıcı ortaya çıkar gidince.
kampa ya da başka bir yere gitmek için bilet istedi ama vermediler mi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

21 yaşında emrecan'ın yarısına 2 verdin kendi ürünün 17 yaşındaki adama 4.5 koyuyorsun cidden açıklanamaz bir salaklık
bipbipbupbup

Etiketler: