2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1226840 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle16

Ekstra sakatlık hastalık olmazsa ön 7 futbolcu ilk maçta bu olacak gibi duruyor. Eğer boyd satılık yeni sol orta oyuncusu gelmezse tabi
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Samet Demir

Madem Rıdvan'ın yerine genç düşünüyorlardı, Kazımcan'ı alacaklardı o zaman.

Şu kovaladıkları adamlardan daha ucuza gelirdi.

Ben beğenmiyorum kazımcanı. 1.2 milyon € o adama biz versek eminim demediğini bırakmazdın.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı worns

Özel 🔥

Callum Styles için

Oyuncu tarafı ile 4 yıllık anlaşma sağlandı

1. Yıl 450 bin €
2. Yıl 500 bin €
3. Yıl 550 bin €
4. Yıl 600 bin €

Kulübü ile yapılan görüşmede 1M € altında bir bonservis

Via. Kartalisthaber

iki tane sol kanat bek alıyor olmayalım. callum baya makul koşullarda gelecek gibi :)

açıkçası umut meraş yedek olarak bile açmıyor beni.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2022, 19:24:45 worns ]

Çevrimiçi tolga1903

Ben isveç ligini takip etmiyorum, en iyi beki olduğu ne kadar doğru onu da bilemem sonuçta internete bakarsak türkiyenin en iyi sağ beki osayi samuel görünüyor :) oyuncunun neresinden baksan sıradan gözüküyor. Sıradan dengeli adamları biz çok severiz de şampiyonluk getirdikleri nadiren görülüyor.

Ha kıstasımız Umut ise gelsin bu akşam başlasın orası ayrı ama ben Beşiktaşımıza daha iyisini isterim.

Kiev maçında izlediğim osayi samuel ligin en iyi beki net şekilde herif adapte oldu o mevkiye bizim de öyle bir şeye ihtiyacımız var mevkisi farklı olup da yeni mevkisinde yüksek performans veren birine. Onun dışında adı geçen hiçbir sol kanat bek oyuncusu bizdekinden kötü olamaz o yüzden kim geliyorsa gelsin bir an önce

Çevrimdışı BlackEagle16

Kiev maçında izlediğim osayi samuel ligin en iyi beki net şekilde herif adapte oldu o mevkiye bizim de öyle bir şeye ihtiyacımız var mevkisi farklı olup da yeni mevkisinde yüksek performans veren birine. Onun dışında adı geçen hiçbir sol kanat bek oyuncusu bizdekinden kötü olamaz o yüzden kim geliyorsa gelsin bir an önce
Osayi en iyi bek değil en iyi kanat beki oldu tam bizim aradığımız adam şu an müthiş olurdu bizim takımda ve bizim formasyonda çok daha değerli bir hale gelebilirdi

Çevrimdışı BlackEagle16

Bugünde Emre ile başla kalede hocam görelim bi şu çocuğu tam anlamıyla

Çevrimiçi tolga1903

Osayi en iyi bek değil en iyi kanat beki oldu tam bizim aradığımız adam şu an müthiş olurdu bizim takımda ve bizim formasyonda çok daha değerli bir hale gelebilirdi

Ha aynen kanat beki diyelim 4'lüde oynadığı için bek dedim ama herif müthiş geliştirdi kendini 1 senede. Cidden bizde olsa başka şeyler konuşurduk tam bizlik oyuncuymuş

Çevrimdışı BlackEagle16

iki tane sol kanat bek alıyor olmayalım. callum baya makul koşullarda gelecek gibi :)

açıkçası umut meraş yedek olarak bile açmıyor beni.
Callum iyi hoşta çok kısa abi bizim lig sert bana fizik gücü bayağı yetersiz gibi bizim lig için. Salihede değinmeden edemeyeceğim gerçekten çok fit bu sene kendine bakmış belli hazırlanmış inşallah Emeklerinin karşılığını aldığı bir yıl olur. Artık toy değil potansiyelini ortaya koyma vakti.

Çevrimdışı BlackEagle16

Ha aynen kanat beki diyelim 4'lüde oynadığı için bek dedim ama herif müthiş geliştirdi kendini 1 senede. Cidden bizde olsa başka şeyler konuşurduk tam bizlik oyuncuymuş
O kanadı tam anlamıyla forse ediyor mücadele desen 10 hız desen bizim lige göre 10 ben çok beğeniyorum kendisini ve kanat olarak gelip Oraya adapte olması ayrı bi durum

Çevrimdışı BlackEagle16

Bu sene lig çok çekişmeli olacak. En zor senelerden biri olabilir. Biran önce arka tarafı toparlamamız lazım.

Çevrimdışı DieForYou1903

İkinci yarı saiss ve emrecanı izleriz.Hoca normalde umut ile başlardı umutu tamamen sildi bence umutu gönderip 2 sol bek alabiliriz şaşırmam öyle bir şey olursa.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı BlackEagle16

Özellikle sağ stopere A class bir isim bekliyorum umarım olur.

Çevrimdışı BlackEagle16

Bu sene Maçlarımızın çoğunu üst bekliyorum. Çok atarız bu sene gibime geliyor

Çevrimdışı Talisca1903

nejip sol stoper oynayacaksa izlemeye gerek yok geçen maç denedin olmadı hocam ısrarın amacı nedir

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben beğenmiyorum kazımcanı. 1.2 milyon € o adama biz versek eminim demediğini bırakmazdın.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha abes adamlara verecekleri belli oldu, en azından yerli.

Çevrimdışı worns

sol kenarda boyd deniyor galiba. umuttan iyi olur.

Çevrimdışı BlackEagle16

nejip sol stoper oynayacaksa izlemeye gerek yok geçen maç denedin olmadı hocam ısrarın amacı nedir
Olmuyorda adam yok emrecanı yavaş yavaş hazırlıyor 2. Yarı emrecan ile başlarız orada.

Çevrimdışı BlackEagle16

A spor zemin tanıtım haberini izledim heralde uzun zaman sonra stadın ilk açıldığındaki o müthiş zemine kavuştuk gibi geliyor.

Çevrimdışı BlackEagle16

sol kenarda boyd deniyor galiba. umuttan iyi olur.
Transfer gelmez boyd da ayrılmaz ise hoca ilk maça orada boyd ile başlar

Çevrimdışı BlackEagle16

yener miyiz sizce
GüZel bir mücadele olacak wegorstan gol bekliyorum.

Çevrimdışı worns

Daha abes adamlara verecekleri belli oldu, en azından yerli.

:D :D parodi hesap gibisin abi. sırf sallamak için tanıma ihtimalin olmayan adamlara yazdığın yoruma bak. alınmamış bile kimse, daha kimin geleceği belli değil. alınma ihtimalinden eleştiri konusu çıkartmaya çalışmak çok farklı bi seviye.

Çevrimdışı BlackEagle16

:D :D parodi hesap gibisin abi. sırf sallamak için tanıma ihtimalin olmayan adamlara yazdığın yoruma bak. alınmamış bile kimse, daha kimin geleceği belli değil. alınma ihtimalinden eleştiri konusu çıkartmaya çalışmak çok farklı bi seviye.
Abim hep olumsuz hep negatif. İnşallah Birgün pozitif yaklaşımlar görebilirz

Çevrimdışı Nazım Ar

Önceki maçta Umutun önüne düşen top Boyda düşse en azından şut falan atardı, kanada koyacağımız adamların az buçuk ofansif yeteneği olmazsa defanstan boşuna eksiltiyoruz demektir.

Çevrimdışı BlackEagle16

Berkayıda dikkatle izleyeceğim. Umarım oda iyi performans sergiler.

Etiketler: