2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1226009 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Sola iki tane oyuncu alsak iyi olur bence Umut hiç oranın oyuncusu değil

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bugün Saissi 45 dakika izleyeceğiz muhtemelen.

Çevrimdışı Necmi

Abi yetenek pasaporta göre olmuyor da aynı yetenekteki Brezilyalı ile, fransız ile alman ile Iraklı, İsraillinin alıcısı, değeri de aynı olmuyor. Ben de onu diyorum işte onca g. Amerikalı, avrupalı 20 yaş grubu yüzlerce solbekten çok mu yetenekli bu arkadaş acaba? Bu yaşında acayip bir tabela mı yapmış? Neye göre gündeme alıyoruz onu merak ediyorum :)
isveçin en iyi sol beki olması senin için yeterli değilmi ingilizler tarafından takip edilen celtik alma noktasına gelmiş ve aslında eskiden sakatlanmadan önce çok daha fazla talip varmış sakatlık geri atmış şimdi tekrar toparlanıyor bence bizim için yeterli hem hücumda hem savunmada dengeli oyuncu r.carlos varda bizmi almıyoruz bizim ödemesini yapabileceğimiz brezilyalı oyuncu zaten işe yaramaz işe yarayan oyuncuyu zaten alamayız zaten gelmek içinde pek istekli olmuyorlar artık ligimiz öyle çağrıldımı gelecek lig değil eskidende kalitesizdi para vardı ama şimdi kalite dahada düştü ve parada yok neden gelsinler kendimizi kaf dağının ötesinde görmeyelim artık bitti o devirler

Çevrimdışı BlackEagle16

Merakla bekliyorum
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Necmi

yok maçın son bölümünde alır on dakika falan izleriz burdaki maçta 45 dakika oynatacak

Çevrimdışı BlackEagle16

isveçin en iyi sol beki olması senin için yeterli değilmi ingilizler tarafından takip edilen celtik alma noktasına gelmiş ve aslında eskiden sakatlanmadan önce çok daha fazla talip varmış sakatlık geri atmış şimdi tekrar toparlanıyor bence bizim için yeterli hem hücumda hem savunmada dengeli oyuncu r.carlos varda bizmi almıyoruz bizim ödemesini yapabileceğimiz brezilyalı oyuncu zaten işe yaramaz işe yarayan oyuncuyu zaten alamayız zaten gelmek içinde pek istekli olmuyorlar artık ligimiz öyle çağrıldımı gelecek lig değil eskidende kalitesizdi para vardı ama şimdi kalite dahada düştü ve parada yok neden gelsinler kendimizi kaf dağının ötesinde görmeyelim artık bitti o devirler
Abi artık lig daha güzel hal aldı. Eskiden tam bir yavru katardık. Şimdi takımlar alt yapıya yaşı küçük futbolculara önem vermeye başladı ki bence seyir zevki rekabette arttı.

Çevrimdışı BlackEagle16

yok maçın son bölümünde alır on dakika falan izleriz burdaki maçta 45 dakika oynatacak
Bence 45 olmamada yarım saat şans verecek gibi inşallah lig maçına emrecan saiss transfer stoper tandemini oluştururuz.

Çevrimdışı BlackEagle16

@can1903 nerelerdesin kardeşim koptun iyice buralardan tamda ihtiyacımız olan dönemdeyiz transfer bilgisi medyaya bile düşmüyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/KeryNews/status/1551934819038273537
Cenk solak. Üç sağ ayaklı stoperle oynandığını gördüm de 3 solakla oynamayı ilk kez biz yapacağız galiba 😂

Çevrimiçi sefaköykartali

Özel 🔥

Callum Styles için

Oyuncu tarafı ile 4 yıllık anlaşma sağlandı

1. Yıl 450 bin €
2. Yıl 500 bin €
3. Yıl 550 bin €
4. Yıl 600 bin €

Kulübü ile yapılan görüşmede 1M € altında bir bonservis

Via. Kartalisthaber

Çevrimdışı DieForYou1903

3-4 tane sol bek için aday çıktı acaba hangisini alacağız merakla bekliyorum.Takım için hangisi hayırlısı olacaksa o olsun.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi levitate

Özel

Callum Styles için

Oyuncu tarafı ile 4 yıllık anlaşma sağlandı

1. Yıl 450 bin €
2. Yıl 500 bin €
3. Yıl 550 bin €
4. Yıl 600 bin €

Kulübü ile yapılan görüşmede 1M € altında bir bonservis

Via. Kartalisthaber
bayağı uygun fiyatlar bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı Nazım Ar

Ben isveç ligini takip etmiyorum, en iyi beki olduğu ne kadar doğru onu da bilemem sonuçta internete bakarsak türkiyenin en iyi sağ beki osayi samuel görünüyor :) oyuncunun neresinden baksan sıradan gözüküyor. Sıradan dengeli adamları biz çok severiz de şampiyonluk getirdikleri nadiren görülüyor.

Ha kıstasımız Umut ise gelsin bu akşam başlasın orası ayrı ama ben Beşiktaşımıza daha iyisini isterim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Alt yapıda sıradaki kim ki :) Ayrıca alt yapıda iş görecek adamlar ilk defa bu kadar çok hazırlık maçlarından denendi zaten. Sol bek olsa hoca denerdi. Forvet oyuncusu Oğuzhanıbile o bölgede denedi herif. Anlayacağın bu sene alt yapıda sol bek için iş görecek adam yok.

Zaten biz Rıdvanı 4'e sattık. Max 2 milyona o bölgeyi halletmeye çalışacağız. İsmi çıkan adamlarda o maliyete adamlar.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Madem Rıdvan'ın yerine genç düşünüyorlardı, Kazımcan'ı alacaklardı o zaman.

Şu kovaladıkları adamlardan daha ucuza gelirdi.

Çevrimdışı Nazım Ar

Abi artık lig daha güzel hal aldı. Eskiden tam bir yavru katardık. Şimdi takımlar alt yapıya yaşı küçük futbolculara önem vermeye başladı ki bence seyir zevki rekabette arttı.

Herşeyin dengelisi iyi tabii gs çer çöpü ülkesinin gözbebeği diye, genç diye bonservisli bonservisli alıp takıma doldurdu 20 penaltı attırmasalar küme düşüyordu. Öbür tarafta wakayeme, hamsik, hugo, visca, cornelius falan hamsileri taşıdı.

Çevrimiçi COB

Hazırlık maçı hangi kanalda?

Çevrimdışı tuncaboylu

doğru fassnacht için 3'lere kadar çıktığımızı yazmaya başlamışlar. bu durumda solu ekonomik styles ile kapatma seçeneği mantıklı. hoca sayısal eksikliği pek sevmiyor ve hızlıca sol tarafa oyuncu istiyor dünkü ropörtajdan bunu anladım. kısa süre içinde kimin geleceğini görürüz.
Kulübü 2.5 istiyor, biz 1.5 veriyorduk hesapta.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ee Rangers da Rıdvan'ı alma noktasına gelmekle kalmamış, almış.

Ama sana sorsak, 5 pars etmez.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı BlackEagle16

Wegorst Cenk tosun ikilisini bu zıtlık maçında görmek isterdim.

Etiketler: