isveçin en iyi sol beki olması senin için yeterli değilmi ingilizler tarafından takip edilen celtik alma noktasına gelmiş ve aslında eskiden sakatlanmadan önce çok daha fazla talip varmış sakatlık geri atmış şimdi tekrar toparlanıyor bence bizim için yeterli hem hücumda hem savunmada dengeli oyuncu r.carlos varda bizmi almıyoruz bizim ödemesini yapabileceğimiz brezilyalı oyuncu zaten işe yaramaz işe yarayan oyuncuyu zaten alamayız zaten gelmek içinde pek istekli olmuyorlar artık ligimiz öyle çağrıldımı gelecek lig değil eskidende kalitesizdi para vardı ama şimdi kalite dahada düştü ve parada yok neden gelsinler kendimizi kaf dağının ötesinde görmeyelim artık bitti o devirler
Ben isveç ligini takip etmiyorum, en iyi beki olduğu ne kadar doğru onu da bilemem sonuçta internete bakarsak türkiyenin en iyi sağ beki osayi samuel görünüyor

oyuncunun neresinden baksan sıradan gözüküyor. Sıradan dengeli adamları biz çok severiz de şampiyonluk getirdikleri nadiren görülüyor.
Ha kıstasımız Umut ise gelsin bu akşam başlasın orası ayrı ama ben Beşiktaşımıza daha iyisini isterim.