2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1234120 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

aslında geriye kalan transferler içinde en hızlı çözmemiz gereken konu da sol kenar bek. direk 11'e oyuncu alacağız. taktiğe ve takıma uyum sağlaması açısından çalışmalara bir an önce katılması gerekir. taktiksel yükü çok fazla olan bir pozisyon. orada oynatabileceğimiz bir oyuncu yok. umut meraş yedek olarak bile içimize sinmiyor ve ona rolü öğretmek fiziksel ve teknik yetersizlikleri nedeniyle boş çaba gibi görünüyor.

callum'un taktiği-hocayı, rolünden beklentileri anlamak, adapte olmak açısından avantajlı yönleri olabilir.
takım önce uyum sağlasında gelen oyuncuda takıma uyum sağlar 😂 eski oyuncu ghezzal rosier ersin kaldı birde 11e girerse welinton

Çevrimdışı mellfred

valla geçen sene alıcaz diye ödüm kopuyordu. adam milli takımda oynuyor, bi kaç kafa golü atıyor diye izlemeden iyi sanıyorlardı. rezalet bir adam. bize uzak dursun
milli takıma giren topçuyu seviyoruz
umut meraj kenan karaman umarım kaan eksik olur

Çevrimdışı mellfred

rıdvan’ı sergen hoca parlattı diye yazıyorlar twitter’da bana kalırsa nskala aşkına bir sene kariyerini rötarladı
bence türkiye’nin en iyi sol beki olacak gelmiş geçmiş
bahtı açık olsun, iyi bir kariyeri olsun ki sonraki çocukların da avrupa’ya gidebileceği kapıyı aralamış olsun

Çevrimiçi murat baltacı

Rıdvan bir sene daha kalsa iyiydi ama yolu açık olsun yönetimin zamanında aksiyon almaması elimizi zayıflatti şimdi mesele yerli stoper bulmak sola elbet adam bulunur keşke ozan kabak çekebilsek yada Koray günter. Ben yerli stoper alınsa bile bir yabancı stoper daha almamız gerektiğini düşünüyorum wenilton yada montero yerine şöyle bir kim de biz bulsak hem defans sağlam olur hemde tutarsa para kazanırdik.

Umarım Ersinede beklenen teklif geç olmadan gelir bizi asıl rahatlatacak transfer o olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tuncaboylu

Rıdvan bir sene daha kalsa iyiydi ama yolu açık olsun yönetimin zamanında aksiyon almaması elimizi zayıflatti şimdi mesele yerli stoper bulmak sola elbet adam bulunur keşke ozan kabak çekebilsek yada Koray günter. Ben yerli stoper alınsa bile bir yabancı stoper daha almamız gerektiğini düşünüyorum wenilton yada montero yerine şöyle bir kim de biz bulsak hem defans sağlam olur hemde tutarsa para kazanırdik.

Umarım Ersinede beklenen teklif geç olmadan gelir bizi asıl rahatlatacak transfer o olur.
Asıl eğlence Ersin gidince başlayacak.

Çolak Mert ve 3. lig kalecisi Utku ile lige başlarız.

6. hafta Emre Bilgin kaleye geçer, baskıyı kaldıracak kadar güçlü değilse sezonu kapatırız.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yapmayın abi lütfen ya gencecik bir çocuk şu yorumlar hiç hoş değil. Bırakın gitsin başarılı olsun gururlanalım.
Ben Rıdvan'ı severim, umarım başarılı olur.

Kastettiğim, çocuğun aileden Beşiktaş'lı olma ihtimalinin zayıf olduğu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu andan konuşmak kolay da geldiği gün Pjanic de Batshuayi de Alex Teixeira da kağıt üzerinde müthiş transferlerdi. Mesela Batshuayi 25 26 gol atsaydı niye opsiyon yok beceriksizler diye eleştirecektin. O isimlere ve ŞL beklentisine göre Pjanici 3m euroya oynatmak bedava iş. Teixeira tutsa bu ligde Talisca katkısı da verse kimse yok canım demezdi.
Mert de ligin kaşarı olmuş şampiyonluk görmüş kaliteli de bir kaleciydi alınırken.
Aboubakarla imzalanan sözleşmenin nesi yanlış? Adamın dizi patlasa 3. Haftadan sezonu kapatsa bu adamı sakat sakat getirdiniz diye yine sen eleştirecektin.
Dorukhanla imzalamamak dünyanın en mantıklı işiydi, çapraz koparmış ne yapacağı belli değil, eski yönetim sakatlığından önce yüksek maaş söz verdi diye aynısını istiyor. Bizde sağ bek oynamam diye tribe giriyordu.
Burak alacaklarını bırakıp gitti, Welinton, Nsakala Mehmet topal ve Gökhan töre açık ara en kötü transferleri bence ki onları da o zamanki hoca istedi diye aldılar, şampiyon olduk. Onlar olmasaydı da olurduk boşa yer kapladılar kadroda.
Victor Ruiz işi gereksizdi, oynatsan da o parayı verecektin çok da iyi sol stoperdi. Larin' i ederini bulduğu an satmamak büyük hataydı.
Şu anda da ederini bulan 10m falan getiren kadrodaki herkesi yollarım(gedson ve Emirhan hariç) şahsen, her oyuncunun yeri doluyor, ama o para bir daha gelmiyor.

Transferler sonrasında değerlendirilir zaten, alındığı gün kağıt üzerinde müthiş ise ne olacak?

Pjanic tutsa, Alex Talisca gibi olsa diye senaryo mu yazıyoruz?

Önceki yönetimi ne eleştiriyorsun o zaman? Negredo 30 gol atsa ve şampiyon olsak; Vagner Love da Bayern deplasmanında hat-trick yapıp çeyrek finale çıkarsa, ne diyecektin? Ben de bunu mu sorayım?

Aboubakar'la imzalanan sözleşme niye yanlış, anlattık işte. Adamın SAKATLANMAMA  ihtimali düşünülmemiş bile. O sözleşme yüzünden adam ligin ikinci yarısınds sahaya çıkmadı. O yüzden oyuncunun bedava kaçmasını geçtim, şampiyonluk kaçıyordu. Son kaç maça santraforda Töre ile çıktık, 2 gol az atsak gitmişti şampiyonluk.
( Gerçi o sihirbaz(!) Erdal Torunoğulları'nın kabahatiydi, o yüzden ANÇ'yi suçlamam)
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2022, 07:55:28 tuncaboylu ]

Çevrimdışı sefaköykartali

Transferler sonrasında değerlendirilir zaten, alındığı gün kağıt üzerinde müthiş ise ne olacak?

Pjanic tutsa, Alex Talisca gibi olsa diye senaryo mu yazıyoruz?

Önceki yönetimi ne eleştiriyorsun o zaman? Negredo 30 gol atsa ve şampiyon olsak; Vagner Love da Bayern deplasmanında hat-trick yapıp çeyrek finale çıkarsa, ne diyecektin? Ben de bunu mu sorayım?

Aboubakar'la imzalanan sözleşme niye yanlış, anlattık işte. Adamın SAKATLANMAMA  ihtimali düşünülmemiş bile. O sözleşme yüzünden adam ligin ikinci yarısınds sahaya çıkmadı. O yüzden oyuncunun bedava kaçmasını geçtim, şampiyonluk kaçıyordu. Son kaç maça santraforda Töre ile çıktık, 2 gol az atsak gitmişti şampiyonluk.
( Gerçi o sihirbaz(!) Erdal Torunoğulları'nın kabahatiydi, o yüzden ANÇ'yi suçlamam)
Sakatlansa ve garanti sözleşme yapılsa kulübün parası boşa gidecekti, sakatlık geçmişi de oldukça sık olan bir oyuncu için 3 4 yıl 1. Forvet maaşı ödeme riskine girmek istemediler diyorum bunu anlamak zor olmamalı. Bunun karşılığında da risk olarak oyuncunun sözleşmesinin uzamamasını aldılar. Basit bir risk-ödül hesabı yani, hem ligi koyalım, hem sakatlığı olmayan risksiz adam alalım, hem de onu satalım bonservis kazanalım denilebilecek bir bütçemiz de yok, abou da öyle bir oyuncu değil.

Ayrıca ne alakasi var, Love alındığında da hiçbir şey yapamayacağı, Alanyayla buranın bir olmayacağı, Anadolu takımı seviyesinde olduğu basbaya ortadaydı, Pjanic geldiğinden önceki 3 sezonunda 100den fazla maça çıkmış, düzenli olarak hem Juve hem Barca da oynayan, son gün çıkmış fırsat transferiydi. Love ın Bayern e hattrick yapma ihtimaliyle Pjanic in burada iyi bir performans gösterme ihtimali senin gözünde eşitse zaten temel futboldan önce istatistik, olasılık falan çalışman lazım.
Mesela Töre geldiği gün belliydi hiçbir şey veremeyeceği, çok gereksiz bir transferdi allahtan maliyeti düşüktü, onun yerine rotasyona forvet getirilmesini istiyordum şahsen, giderken de hiçbir şey vermeden gitti.
Ben eski yönetimin Negredo getirmesine de bir şey söylemiyorum, bunlar alındığı günün şartlarında zaten doğru isimlerdi, Negredo da tutabilme ihtimali yüksek, kalitesi belli olan bir golcüydü. Maaşı biraz fazlaydı, ama kalitesi bu ligin baba golcüsü olmaya yetecek biriydi. Her transfer risklidir, oyuncu çıkar ilk antrenmanda aşılı koparır bu da bir risktir, ama riski minimize etmek gerekir. Körün gözüne parmak gibi Aras Özbiliz, Eneramo, Vagner Love, Lens gibi hicbir şey vermeyecek 20 tane adam getirmelerini eleştiriyorum, Nsakala Welinton gelirken de istemedim ve eleştirdim, Töre-Topal gelirken de. Transfer sonrasında eleştirilir zaten saçmalık, isteyen istediğinde fikrini belirtir.
Alınan satılan kimseyle ilgili herhangi bir şey yazma o zaman sonrasında eleştirirsin kontratı bitince. Tutmayan her transfere dünyanın en kötü transferini yapmışlar, beceriksizlik muamelesi yapmak saçma ve akıl mantıktan uzak. %100ü geçtim %80 başarı oranıyla transfer yapmak bile mümkün değil.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yolun açık olsun çocuk, çok daha iyi yerlere geleceksin.

Josef' ın 1 yıl sözleşmesi kalmış gözüküyor. Kulüp için çok değerli ve özel bir karakter ancak 33 yaşında ve sakatlıkla sezonun ilk 7 8 haftasını kaçıracak. Eğer bütçe kısıtlıysa free Bazoer + yabancı bir sol bek alalım, merkezde Emirhan+Kartalı düzenli oynatalım. Salih de var. Riskli bir durum, orta sahanın kalitesi biraz düşer ama çocuklar iyi performans verirse de çok kazanırız.

Çevrimdışı underworld

rıdvan’ı sergen hoca parlattı diye yazıyorlar twitter’da bana kalırsa nskala aşkına bir sene kariyerini rötarladı
bence türkiye’nin en iyi sol beki olacak gelmiş geçmiş
bahtı açık olsun, iyi bir kariyeri olsun ki sonraki çocukların da avrupa’ya gidebileceği kapıyı aralamış olsun
Sergen'e rağmen diyeceklerdi galiba

Çevrimdışı BlackEagle16

Sergen'e rağmen diyeceklerdi galiba
Aynen Sergen’e rağmen bir oynadı iki oynatılmadı. Çocuk ayağına Avrupa fırsatı gelmiş isticek tabi.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Daha önceden çok topçu bedavaya kaldı elimizde bırakacaksın abi yenisini yetiştireceksin. Fernandes Oğuzhan vida vs vs. Ne rakamlara bırakmadık. Hiç oldu gittiler.

Çevrimdışı celiker1

Beşiktaş'ımız ve Rıdvan için hayırlısı olsun.Bizden giden oyuncular umarım başarılı olur ki yeni yetişecek oyuncular için güzel  referansımız olur.Yònetimimiz de gençler konusunda doğru olduğunu gorüp daha iyisini yapabilmek için ekstra motivaston olur umarım Rıdvan'ın satışı ve yeni gençlerin yetişmesi için.Her zaman diyorum;Yerli oyuncu kuralı yerine takımlara ilk on birde 2,ilk on sekizde 3 olmak üzere minumum 2 sene alt yapısında oynamış 21 yaşına gün almamış 5 oyuncu bulundurma kuralı getirmelidir.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2022, 11:16:01 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı BlackEagle16

Beşiktaş'ımız ve Rıdvan için hayırlısı olsun.Bizden giden oyuncular umarım başarılı olur ki yeni yetişecek oyuncular için güzel  referansımız olur.Yònetimimiz de gençler konusunda doğru olduğunu gorüp daha iyisini yapabilmek için ekstra motivaston olur umarım Rıdvan'ın satışı ve yeni gençlerin yetişmesi için.Her zaman diyorum;Yerli oyuncu kuralı yerine takımlara ilk on birde 2,ilk on sekizde 3 olmak üzere minumum 2 sene alt yapısında oynamış 21 yaşına gün almamış 5 oyuncu bulundurma kuralı getirmelidir.
Çok doğru bir yaklaşım olur

Çevrimiçi Samet Demir

Rıdvana kızdık, üzüldük ama bizim değerimiz, yolu bahtı açık olsun. Öyle başarılı olsun ki yolu Superlige bir daha düşmesin. 13 yıllık emeğimiz en nihayetinde.

Artık senide milli takıma bol bol çağırırlar

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Miguel Trauco boştaymış bu sene form durumu nasıldı hiç takip edemedim. 29 yaşında iyi olmaz mı?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı BlackEagle16

Saiss konusunda endişelerim var hala İspanya kampı antrenman fotolarında göremedim kendisini takımla tam çalışmaya başladımı ? Sanırım İspanya kampı hazırlık karşılaşmalarında da kendisini göremeyeceğiz.

Çevrimdışı BlackEagle16

Monteroda sakatmış. Badra Cisse kampa davet edilmiş. Bizim orta sahadan evvel a class bi sağ stopere ihtiyacımız var.

Çevrimiçi blackeagle35

Takımın net bir şekilde 4 transfere ihtiyacı var ki bunların 3 tanesi Josef'in yokluğunu da hesaba katarsak ilk 11e olmalı.

Çevrimdışı BlackEagle16

Takımın net bir şekilde 4 transfere ihtiyacı var ki bunların 3 tanesi Josef'in yokluğunu da hesaba katarsak ilk 11e olmalı.
Bu takımın ilk 11 e 4 tane transfer yapma lüksü yok. Biz hep dar kadrolar ile şampiyon olduk açılma lüksümüz yok başarı bizim kulüpte böyle geliyor. Net 1 stoper(Kaan Ayhan gibi duruyor pek içime sinmesede) 2 net bi sol. İnşallah ikisife hocanın istediği futbolcular olur birde boyd N’Koudou gibi etkisiz arkadaşlar elden çıkarılırsa Fassnacht gibi yine hocanın istediği joker oyuncular denenebilir. Yoksa 2 transfer bize yeterli olacaktır.

Bu takımın ilk 11 e 4 tane transfer yapma lüksü yok. Biz hep dar kadrolar ile şampiyon olduk açılma lüksümüz yok başarı bizim kulüpte böyle geliyor. Net 1 stoper(Kaan Ayhan gibi duruyor pek içime sinmesede) 2 net bi sol. İnşallah ikisife hocanın istediği futbolcular olur birde boyd N’Koudou gibi etkisiz arkadaşlar elden çıkarılırsa Fassnacht gibi yine hocanın istediği joker oyuncular denenebilir. Yoksa 2 transfer bize yeterli olacaktır.
Kaan Ayhan+Fassnacht+kaliteli bir sol kenar oyuncusuna fitim. Zaten transfer döneminin son günü kiralık düşeş orta saha düşer oyuncu dolu olan bi mevki.

Çevrimdışı BlackEagle16

Ersin mert Utku emre
Montero Welinton emrecan saiss Necip transfer
Rosier Kenan Gedson Salih kartal atiba emirhan-Emirhan Umut nkoudu boyd Ghezzal transfer
Cenk muleka Weghorst tek kulvar İçin gayet ideal bi kadro
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2022, 13:49:18 BlackEagle16 ]

Çevrimdışı BlackEagle16

Kaan Ayhan+Fassnacht+kaliteli bir sol kenar oyuncusuna fitim. Zaten transfer döneminin son günü kiralık düşeş orta saha düşer oyuncu dolu olan bi mevki.
Bende fitim. Ama boyd nkoudu gibi yüklerdende kurtulmak lazım. Geçen sene n koudu için çok umutluydum çok güzel açtı sezonu ama bir türlü dönemedi. Orta sahaya düşecek transfer inşallah gelecek vaadeden atiba gibi bir arkadaş olur.

Etiketler: