2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1233982 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sefaköykartali

mert için o takımın kapısını çalsak minimum isteyeceği para on m euro olur oda minimum tabi satmayı isterse adamların satmama gibi huylarıda var
Yarısını 5e alayım taksitle hiç problem değil. Gedson gibi potansiyelli çocuk.

Pjanic, Alex Teixeira ve Mensah çok maliyetli ve hatalı transferlerdi. Bu adamlara 2-2.5 milyon Euro maaş ödendi, bedelsiz alındı diyip geçemezsin o yüzden.

Mert Günok facia bir transfer. 1.3 milyon Euro bonservis dışında, senelik 1 milyon Euro maaş ödeniyor. Üstelik, sanki sözleşmesi bitince kapışılacak bir adammış gibi, 3 senelik sözleşme imzalandı. Toplam maliyeti 5 milyon Euro neredeyse.

Sözleşmesi süren Burak Yılmaz'ı göndermek için üstüne para verdik, gittiği takımda Fransa Ligi'ni kazandı.

Aboubakar'la saçma sapan bir sözleşme imzalandı. Hem herif sözleşmesi uzamasın diye sezonun yarısında oynamadı, hem de bedava gittiği için alabileceğimiz 3-4 milyon bonservisten olduk.

Victor Ruiz bedava gittiği yetmezmiş gibi, bir de sözleşmesindeki bir sonraki senenin parasını aldı.

Larin geçen sene iyi piyasa yapmışken satılamadı, bu sene bedava kaçtı.

Dorukhan'la sözleşme yenilenemedi, "önceki yönetim oyuncuya yüksek sözleşme sözü vermiş" diye önceki yönetim suçlandı. Adam bedava kaçtı, Trabzonspor'un şampiyonluğunda önemli rol oynadı.

İlginçtir, önceki yönetim Ersin ve Rıdvan'a söz vermemesine karşın onlarla da sözleşme yenilenemedi. Şimdi seneye sözleşmeleri biteceği için elimiz zayıfladı. Bonuslarla 4-5 alsak göbek atacağız.

Maaşı yüksek diye gönderemiyoruz bahanesi, kendi getirdikleri ve düşük maaş ödediklerini iddia ettikleri N'sakala ve Welinton'u bile gönderemedikleri için boşa düştü.

Satamadıkları gibi, geldiklerinden beri Ghezzal Josef ve Rosier dışında yaptıkları isabetli diyebileceğimiz başka transferleri yok. (Bu senekileri göreceğiz daha)
Şu andan konuşmak kolay da geldiği gün Pjanic de Batshuayi de Alex Teixeira da kağıt üzerinde müthiş transferlerdi. Mesela Batshuayi 25 26 gol atsaydı niye opsiyon yok beceriksizler diye eleştirecektin. O isimlere ve ŞL beklentisine göre Pjanici 3m euroya oynatmak bedava iş. Teixeira tutsa bu ligde Talisca katkısı da verse kimse yok canım demezdi.
Mert de ligin kaşarı olmuş şampiyonluk görmüş kaliteli de bir kaleciydi alınırken.
Aboubakarla imzalanan sözleşmenin nesi yanlış? Adamın dizi patlasa 3. Haftadan sezonu kapatsa bu adamı sakat sakat getirdiniz diye yine sen eleştirecektin.
Dorukhanla imzalamamak dünyanın en mantıklı işiydi, çapraz koparmış ne yapacağı belli değil, eski yönetim sakatlığından önce yüksek maaş söz verdi diye aynısını istiyor. Bizde sağ bek oynamam diye tribe giriyordu.
Burak alacaklarını bırakıp gitti, Welinton, Nsakala Mehmet topal ve Gökhan töre açık ara en kötü transferleri bence ki onları da o zamanki hoca istedi diye aldılar, şampiyon olduk. Onlar olmasaydı da olurduk boşa yer kapladılar kadroda.
Victor Ruiz işi gereksizdi, oynatsan da o parayı verecektin çok da iyi sol stoperdi. Larin' i ederini bulduğu an satmamak büyük hataydı.
Şu anda da ederini bulan 10m falan getiren kadrodaki herkesi yollarım(gedson ve Emirhan hariç) şahsen, her oyuncunun yeri doluyor, ama o para bir daha gelmiyor.

Yav tokatçının tekini ne seviyor bizim taraftar da 100m euroluk satış yapmış, niye borç sürekli euro bazında artmış o zaman kardeşim? Bu paranın ne kadarı menajere yedirme onu da bilmiyoruz. Stad inşaatı konusunda haklarını verelim, stadın inşaatına cebinden inşaa malzemesi veren adam bugün başımızda, geldiğinden beri de borç euro bazında azalmış ki pandemide 2 sezon boyunca gelirlerin önemli bir kısmından mahrum kalmışken. Kurdukları en maliyetli kadro bu onda da takımın toplam maaşı maksimum 30m euro falan olacak. Beşiktaş ın otoparkını yöneticiye ucuza peşkeş çekmiş, bi ara da ev alma mevzusu vardı o iş noldu acaba?

Yav tokatçının tekini ne seviyor bizim taraftar da 100m euroluk satış yapmış, niye borç sürekli euro bazında artmış o zaman kardeşim? Bu paranın ne kadarı menajere yedirme onu da bilmiyoruz. Stad inşaatı konusunda haklarını verelim, stadın inşaatına cebinden inşaa malzemesi veren adam bugün başımızda, geldiğinden beri de borç euro bazında azalmış ki pandemide 2 sezon boyunca gelirlerin önemli bir kısmından mahrum kalmışken. Kurdukları en maliyetli kadro bu onda da takımın toplam maaşı maksimum 30m euro falan olacak. Beşiktaş ın otoparkını yöneticiye ucuza peşkeş çekmiş, bi ara da ev alma mevzusu vardı o iş noldu acaba?
ANÇ yönetiminin de fanı değilim, bence yönetim kadrosu oldukça zayıf, şöyle federasyonda etkili, transfer işinden anlayan, nevzat demirdeki atmosferi yükseltecek oyuncuların morallerini boostlayacak yönetici yok gibi. Evet satış konusunda da şimdiye başarısız oldular ki bence satmaya değer 2 oyuncu falan oldu eski yönetimden, menajerlerle de daha profesyonel bi ilişki kurmaları lazımdı, ama en azından gelirin ve giderin kura bu kadar bağımlı olduğu bir dönemde borcu euro bazında düşürmüşsen ekonomik anlamda doğru yola girmeye başlamışız demektir. Bence YD ve eski yönetim denetleme kurulu konusunda daha çok peşine düşmeliler, daha agresif bi şekilde hakkımızı savunmalılar. Bunlar eksi yönleri, ama en azından artniyetli bir şey görmüyorum, yönetim kurulunda bir tane hentbolcu yapılıp yönetici yapılmış veya eşine dostuna kulübün malını peşkeş çekmiş bir çakal görmüyorum.

Çevrimdışı o2bucak

Bence
Ersin sonraki satıştan %50 pay veren takıma 4-5 bandından satılabilir.
Kalede Yedek Sakatlık geçirmeden ve bize gelmeden önce uzun dönem milli takım kaleciliği yapmış bir Mert ve izlediğimiz bir kaç maçta umut vaad eden Emre var Utku ise ilk onbir garantisi veren takıma kiralanmalı.

Rıdvan ikna edilip sözleşme uzatılarak yerine Tayfur Bingöl transfer edilerek 1 yıl rotasyonlu oynamaları gerektiğini düşünüyorum. Aşırı defansif oynamamız gereken durumlarda Umut ofansif oynamamız gereken durumlarda NKoudou Sol Kanat olarak kullanılabileceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Orhan_

....yıllar sonra beşiktaş tarihi incelendiğinde şu geçen yılların değeri daha iyi anlaşılacak beşiktaş gibi bir kulüp borçla yıkılmaz şampiyon olamamaklada yıkılmaz ama biziyıkacak şey oluyordu kimse bunun farkında değil..

O dönemin en önemli mevzularından 1.si bu, 2.si stattı. Bu iki problem de artık gündemde yok. Avrupa'da en başarılı olduğumuz dönemleri de F. Orman döneminde yaşadık. 3. şampiyonluğun da nasıl elimizden alındığı herkesin malumu. Hatalı işleri herkes yapar. Konu milyon eurolar olunca tepkinin büyük olması da normal ama burada paralar nerede diye itham ederek bağırmak, adını tokatçıya çıkarmak insafsızlıktır.
ANÇ önceki yönetimden sadece borç devralmadı. Aynı zamanda büyüklüğünü tekrar hatırlamış bir taraftar-kulüp ve sağlam bir altyapı aldı. Ruh sağlığı yerine dönmüş bir takım aldı.
Bence ANÇ de yetersiz bir adam değil bizim için. Onun problemi bir önceki yönetimdeki bazı sivrilerdi ki onlar da yoklar artık. Bu seneye de iyi başladıklarını düşünüyorum. Zaman ne gösterecek bilemiyoruz ama biraz el insaf demek lazım.

Çevrimdışı Nazım Ar

Şu Ersin, Rıdvan, Serdar, altyapıya dadanan parazit menajerler konusu mide bulandırıyor artık. Çekecek başkan altyapıda ne kadar sözleşme imzalayacak yaşta genç varsa, içinizde Beşiktaşlı olmayan var mı? diye soracak. Var diyen babayiğit olursa kenara ayıracak. Sonra kalanların önüne boş sözleşmeyi koysun imzalamayan var mı diye sorsun. İmzalamayanları da ayırsın artık bandırmaspora mı yollar evlerine mi yollar ben bilmem. Buradı Beşiktaş herkrs hakkını fazlasıyla alır. Yeter artık babasının Beşiktaş formalı fotoğrafı olmayan bebe altyapıya alınmasın.

Benim oğlum Beşiktaş'ta oynayacak, böyle kıçı başı ayrı oynayacak ilk ben tükürürüm suratına.

[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2022, 11:22:36 sefaköykartali ]

Çevrimdışı Nazım Ar

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1550392819197558786?t=b-M0kTwS4FpZ6nT2u4XsfA&s=19

Hayırlısı olsun nasıl halledeceğiz yerli işini bakalım.

Şu arkadaşı alıp getirsinler, kariyeri yok ama altyapısını fransada almış belki tutar yaşı ve mevkisi uygun. Abdullah Aydın transferinden daha mantıksız değil.

https://www.transfermarkt.com.tr/melih-altikulac/profil/spieler/667821

İkizi de varmış aynı mevkide.

https://www.transfermarkt.com.tr/semih-altikulac/profil/spieler/654541
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2022, 11:33:40 Nazım Ar ]

Şu arkadaşı alıp getirsinler, kariyeri yok ama altyapısını fransada almış belki tutar yaşı ve mevkisi uygun. Abdullah Aydın transferinden daha mantıksız değil.

https://www.transfermarkt.com.tr/melih-altikulac/profil/spieler/667821

İkisi de varmış aynı mevkide.

https://www.transfermarkt.com.tr/semih-altikulac/profil/spieler/654541
Kenar oyuncularını yama yapmak bizim sistemde sadece savunmayı değil hücum etkinliğini de aşırı düşürür. O yüzden kenar bek oyuncularında yama işi tutmaz. Zaten stoperde Emrecan alarak riske girdik. Bir tane daha çaylak yerli koysak Saiss tek başına o bölgeyi kapatamaz. Bu saatten sonra bir kaliteli yerli almak zorundayız. Koray, Kaan, Mert veya Schalke nin göndereceği Ozanı alıp kadroya koymak lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

Sol kanat beke Tayfun falan alıp 11'e koymayı düşünmüyorlardır umarım.

Çevrimdışı DieForYou1903

Sol kanat beke Tayfun falan alıp 11'e koymayı düşünmüyorlardır umarım.

Düşünüyorlar kadro kalitesini olabildiğince aşağıya çekme cabası ve gayreti içerisindeyiz.Bandırmaspordan keny diye bir oyuncu ilgileniyormuşuz.İsmael hoca özel görüşme yapmış kendisiyle.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Sezgin1903

Şimdi Rıdvan ile ilgili yönetime sözleşme uzatilmadigi için sitem ediliyor.Belki futbolcu uzatmak istemedi ridvani da suçlamıyorum başkana teklif gelirse 6-7 uygunsa giderim demiştir.Avrupaya gitmek istediğini söylemiştir olmaz ise imzaliriz başkanım demiştir.Bunlari düşünmek ve empati yapmak lazım hayırlısı olsun hem Beşiktaş için hem Rıdvan için inşallah başarılı olurda altyapı Avrupa da görünür.

Çevrimiçi Samet Ç

https://www.transfermarkt.com.tr/yanis-hamache/profil/spieler/629567

Tayfur'a istedikleri paraya alırsın bu arkadaşı savunması kötü hücum tarafında Ridvan'dan daha iyi dörtlü oynasak istemezdim.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2022, 12:04:15 Samet Ç ]

Çevrimdışı celiker1

Rıdvan'ın gitmesi ile dörtlünün soluna nokta atışı yabancı transferi yapabilirsek müthiş bir hücum hattımız olacak.Rıdvan gitmeseydi orayı Rıdvan+Umut yapacaktık ve hep "eksik" kalacaktı o kanat.Emirhan Ilkhan'ın yedek kalmaması için ilk günden beri kaleci+sol stoper+Emirhan İlkhan olarak düşünüyordum yerli planlamasını.Şimdi zoraki olarak gerçeklesecek gibi🙏 Haydi yönetim şimdi hücum gücü yüksek 8-10 gol+asist katkısı yapacak birini bulma vakti dörtlünün soluna
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Ben bu Rıdvan'ın gitme ısrarını anlayamıyorum. Nedir sıkıntısı, para mı menajeri mi (büyük ihtimal böyle)ya da başka bir şey mi ? Tamam, menajeri BJK düşmanı olan ve gs holiganı bir adam ama. Kardeşim bu kadar mı menajerinin oyuncağısın ? Çocukluğundan beri altyapısında olduğun, genç yaşında şampiyonluk yaşadığın ve artık A takımında düzenli oynayabileceğin kulüpten gitme aşkı nedir bu kadar ? Diyemiyor musun ben kalmak istiyorum ? Hiç mi aidiyet hissetmiyorsun ? Ya da biz mi aşılayamıyoruz bu çocuklara aidiyet duygusunu. Premier Lig'ten, La Liga'dan Seri A'dan iyi bir takımdan teklif gelir, kariyerin için önemli bir basamaktır anlarım. O da yok.  Hoca kalmanı istiyor, yönetim kalmanı istiyor, kadro yapılanması olarak sana ihtiyaç var, bunu da biliyorsun. Yazık valla. Altyapı oyuncularının bu halleri tavırları kulüp adına çok üzücü ve oturup üzerinde uzunca düşünülmesi ve bir şeyler yapılması gerekiyor.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2022, 12:09:42 Mustafa UZUN ]

Çevrimdışı celiker1

Bu arada Tayfur Bingöl'ü tempolu oyunu+hücum gücü yüksek olup ceza sahasına girebilmesi òzelliklerinden dortlünün soluna yakıştırıyorum ama takasta ücretsiz veya 500 bin euro ustu kesinlikle gelmemeli yaşından dolayı
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı DieForYou1903

Atibayı idmanlarda gören var mı ?

Çevrimiçi tolga1903

Ben bu Rıdvan'ın gitme ısrarını anlayamıyorum. Nedir sıkıntısı, para mı menajeri mi (büyük ihtimal böyle)ya da başka bir şey mi ? Tamam, menajeri BJK düşmanı olan ve gs holiganı bir adam ama. Kardeşim bu kadar mı menajerinin oyuncağısın ? Çocukluğundan beri altyapısında olduğun, genç yaşında şampiyonluk yaşadığın ve artık A takımında düzenli oynayabileceğin kulüpten gitme aşkı nedir bu kadar ? Diyemiyor musun ben kalmak istiyorum ? Hiç mi aidiyet hissetmiyorsun ? Ya da biz mi aşılayamıyoruz bu çocuklara aidiyet duygusunu. Premier Lig'ten, La Liga'dan Seri A'dan iyi bir takımdan teklif gelir, kariyerin için önemli bir basamaktır anlarım. O da yok.  Hoca kalmanı istiyor, yönetim kalmanı istiyor, kadro yapılanması olarak sana ihtiyaç var, bunu da biliyorsun. Yazık valla. Altyapı oyuncularının bu halleri tavırları kulüp adına çok üzücü ve oturup üzerinde uzunca düşünülmesi ve bir şeyler yapılması gerekiyor.

Gittiği takım geçen senenin avrupa ligi finalisti abi çok da iyi bir takım. Profesyonel futbolda aidiyet duygusu diye bir şey olamaz bizim altyapımızdan çıktı ve bize para kazandırarak gidiyor. Ha dersen ki sözleşme uzatma konusu neden bir tek bizde problem onun cevabı başka yerde bak. Önümüzde iki örnek var birincisi Beşiktaşlı olduğunu beyan eden ve hayalim diyen tayfur bingöl, bizim takım belki tasarrufta bulunmadı ancak boşa çıkma ve elden kaçma tehlikesiyle kulübü anında sözleşme uzattı. Diğeri daha enteresan bu sene istanbul yapacağı yüzde yüz olan abdulkerim de sözleşme uzatarak kulübüne 3 milyon euro kazandırdı bak konya ondan gelen parayla ne iyi futbolcular getirdi bate gibi takımı 3'ledi deplasmanda.

Yani demek istediğim şey şu; bu oyuncuların sözleşme bitiş tarihleri belli ve siz oyuncuyla doğru iletişim kurarak uzatıp elinizi güçlendirmek yerine 6 ay kala haraç mezat satıyorsanız sorun oyuncuda değil kulübü yönetenlerdedir. Emirhan mesela bu yaşta bir oyuncuyla 3 sene sözleşme uzatabildiler ve fesih bedeli komik rakamlar diye söylenti çıktı. Beşiktaş'ın yönetim kurulu oyuncu satma, kiralama ve sözleşme yenileme konusunda gerçekten rezil bir halde oyuncunun suçu varsa da böyle yönetim herkesi kaçırmaya mahkum. 

Çevrimdışı DieForYou1903

Çevrimiçi Samet Demir

Rıdvanın gitmesi çok iyi olacak. O bölge için yetersiz olacaktı.

Bakalım oradan gelecek para ile yönetim ne gibi takviyeler yapacak.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

cebinden ne parası verdi anlamadım evet demir kıtlığında demir sağladı ama bedava yapmadı yönetimden ayrıldığı gün kuruş alacağı yoktu stada iş yapan firmalar içinde alacağı olmayan çebiydi hatta görevinden ayrılmadan kulüp kasasından alacaklarını tahsil ettiği söylenmişdi lafım yok alacağı varsa tabi alacak ama hiç çebinin fo yönetiminde kulübe bağış yaptığı tek kuruş hatırlıyormusun sadece çebi değil ben o dönemden kimsenin kulüpden alacağı olduğunu tahmin etmiyorum
Stadın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederiz ve elbette çebininde emeği çoktur
Tokatçı lafına sadece tek söz söyleyeceğim ondan nefret eden her açığını araştıran bir yönetim bu güne kadar tokatladığı kaç kuruşu ortaya çıkarmış yeni gelmediler koca bir dönem bitirdiler insanlara yafta yapıştırmak kolay fo şurda yazdığın mesaj için sana dava açma hakkına sahip biliyormusun milyar doların döndüğü bir kurumda bilgisiz tek kuruş bile haraket etmez üstelik birçok farklı denetimi olan şirket ve dernekler yasasına tabi menejerlikte fifa onaylı bir sistem o menejerlere para ödemeden ne oyuncu alır ne satar nede elindeki gençleri tutanilirsin bir bir alıp götürürler sende olsun menejerlere para kaptırmadım dersin başka kulüplere oyuncu kaptırırsın neden hiç oyuncu satamıyoruz neden hiç sözleşmesinden kurtulmak istediğimiz oyuncular son güne kadar kalıp parasını alıyor yüksek ücret alıyor diye oyuncu gönderip sözleşmeden doğan bütün alacaklarını ödemek ayrı bir yetenek maaşını bizim ödediğimiz hocayla ts yi şampiyon yapmakta özel bir yetenek ama gurur duysunlar menejere para kaptırmadıkları için borçlar döviz bazında düşmüş düşecek tabi çünkü arkasından sağladığınız fo gitmeden banka anlaşmalarıyla borcu tl ye çevirmişti döviz yükselince borcumuz tl olduğu için karşılığında döviz olarak düşmüş oldu ama aslında düşmesi için üç katı düşmesi lazım eğer üç katı düşmediyse yükselmiş demek oluyor borcun tl o dönem borcun döviz karşılığı 380 m dolar gibiydi bunların döneminde hiç ödeme yapılmamış olsa bile olduğu gibi dursa o borcun 130 m dolar döviz karşılığı olması lazım 130 m doların üzerindeki her borç  bunların yaptığı borçtur borcun tl iken üç katı artmış dövize çevirip borç düştü demek birilerini salak yerine koymak olur herkes hesap yapmayı biliyor neden fo devraldığında 450 m doların üzerinde olan borç bıraktığında 380 m dolarken yd den aldığı borcu düşürerek teslim etti demiyorsunuz üstelik borçlar tl ye çevrilmemiş ken efendim dolar o zaman bu kadar yüksek değildi farketmiyor yönetime geldiğinde dolar 1.5 un altındaydı bıraktığında 6 nın üstündeydi sanırım yan dolar %400 ün üstünde artmış çebin döneminde şu anda %300 ün altında artmış  üstelik fo döviz borçlu kulübü almış çebi tl borçlu kulübü almış birini gömme sevdasına gerçeklerden sapmayın adalet herkes için gerekli geldiklerinde tek yaptıkları şey fo kin kusmaktı yinede tek bir yanlışı belgeleyemediler ama tek kuruş gelirde koymadılar ortaya kartal yuvaları facia üstüne çeplerinden borç verdiler 700 m kredi çektiler geçen sene 22 yıllık tarihimizin en kötü sezonunu yaşattılar sonrada çekip gittiler bir tanesi bile suçlanmıyor bu gelen yönetim benim için yeni bir yönetim buna bakacağız şimdilik iyi gidiyorlar

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Güle güle çocuk adam.. Yolun acik olsun.

Çevrimdışı alimm

Rıdvanın gitmesi çok iyi olacak. O bölge için yetersiz olacaktı.

Bakalım oradan gelecek para ile yönetim ne gibi takviyeler yapacak.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aksine kendini daha iyi gösterebilecği bir sistemde oynayacaktı.. sözleşmesini uztsaydı sne sonu daha iyi fiyata daha iyi bir klübe giderdi benc...

Gelen para yerli takviyesi için harcanacaktır hiç şüphesiz.. Ve bu yönde çok da alternatifi yok yönetimin... 4-5 civarı Kaan yerine 7-8 civarı bi bonservis ile Mert müldür tercihim olur...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Etiketler: