2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1235454 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

bu adam işe yaramaz tek yaptığı gol atmak.hiç adam çalımlıyormu?getirsinler q7 yi iki hareket yapsın.
hem zaten büyük takımdada oynamamış hiç

Çevrimdışı autopsy

Şöyle bir okudum da bizim kadro yerin dibine sokulup Fener kadrosu falan övülmüş. Aynı bölgeye birbirinin benzeri ve aynı kalitede 2-3 adam koymak kadro mühendisliği değildir. Neyse ki FB yöneticileri de aynı kafada da senelerdir bir halt edemiyorlar.

Mevcut kadromuzun (bundan sonra hiç transfer olmadığını var sayıyorum ki olacak) zaafları var olsa da bir çok bölgede ülkenin en iyisi ya da en iyi bir kaç oyuncusundan birisi denebilecek oyuncular var. Ghezzal, Saiss , Muleka, Weghorst vs. Kaldı ki hepimiz yıllardır futbol takip eden insanlarız, bir çok şey kağıt üstünde sezon başında tahmin edildiği gibi gerçekleşmez. Saha içerisinde bazen dar kadrolar öyle uyum yakalar, öyle güzel ikililer , üçlüler ortaya çıkar ki o sözüm ona pahalı olan süper kadrolar nal toplarlar ardından. Oynayacağın oyuna uygun profiller buluyorsan doğru yoldasındır. Bireysel performanslar da önemli tabii ki, kimin nasıl bir sezon geçireceğini yüzde yüz tahmin edebilmek zor.

2015-2016 sezonu başlarken Fb,  Nani, Diego, Van Persie ıvır zıvır uçup kaçıyordu. Bizde kampta Tolgay sakatlandı. Lucas Leiva'yı almaya çalıştık son anda olmadı. Tüm orta saha rotasyonu Atiba, Sosa , Oğuzhan ve Necip'ten ibaretti. Kalede kimsenin beğenmediği Tolga, defans tandeminde ağır Rhodolfo ve Ersan vardı. Sol bekimiz İsmail Köybaşıydı vs vs . Eee ne oldu o sezon ? Neredeyse yarışa ortak bile etmedik herifleri. Kim sallar transfermarkt değerlerini. 2021'e bakalım yine benzer. Fener 12000 tane birbirine benzer atletik forvet aldı. Hiçbiri bir halt edemedi. Biz sakat ve son 2 sezonda oynadığı maç sayısı 10 olmayan Abou ve kimsenin almayacağı Larin ile vurduk geçtik. Transfer tabii ki çok önemli de bu kağıt üstü olaylara çok fazla kıymet veriliyor bazen. Futbol CM değil, gerçek hayatta çok fazla parametre var. O yüzden takılmayın toplam değer vs. Düşük olsun daha iyi. Ne zaman yüksek olsa patladık biz zaten. Tuttuğunuz takımı tanımamışsınız halen. Beşiktaş underdog olduğu zaman vurur geçer, favori görününce çuvallar.

Ayrıca son bir naçizane fikrimi söyleyeyim. Şu geniş kadro fantezisi çoğunlukla gereksiz bir şeydir. Dar rotasyon daha iyi kaynaşma, sorunsuz kadro, daha iyi takım kimyası getirir. Sorunlu oyuncu olmaz dar kadroda. Yeri gelir bir mevkiyi alakasız bir adamla yamamak zorunda kalırsın ama getirisi genelde götürüsünden fazla olur sezon genelinde.
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2022, 19:59:41 autopsy ]

Çevrimdışı KadirA

Şöyle bir okudum da bizim kadro yerin dibine sokulup Fener kadrosu falan övülmüş. Aynı bölgeye birbirinin benzeri ve aynı kalitede 2-3 adam koymak kadro mühendisliği değildir. Neyse ki FB yöneticileri de aynı kafada da senelerdir bir halt edemiyorlar.

Mevcut kadromuzun (bundan sonra hiç transfer olmadığını var sayıyorum ki olacak) zaafları var olsa da bir çok bölgede ülkenin en iyisi ya da en iyi bir kaç oyuncusundan birisi denebilecek oyuncular var. Ghezzal, Saiss , Muleka, Weghorst vs. Kaldı ki hepimiz yıllardır futbol takip eden insanlarız, bir çok şey kağıt üstünde sezon başında tahmin edildiği gibi gerçekleşmez. Saha içerisinde bazen dar kadrolar öyle uyum yakalar, öyle güzel ikililer , üçlüler ortaya çıkar ki o sözüm ona pahalı olan süper kadrolar nal toplarlar ardından. Oynayacağın oyuna uygun profiller buluyorsan doğru yoldasındır. Bireysel performanslar da önemli tabii ki, kimin nasıl bir sezon geçireceğini yüzde yüz tahmin edebilmek zor.

2015-2016 sezonu başlarken Fb,  Nani, Diego, Van Persie ıvır zıvır uçup kaçıyordu. Bizde kampta Tolgay sakatlandı. Lucas Leiva'yı almaya çalıştık son anda olmadı. Tüm orta saha rotasyonu Atiba, Sosa , Oğuzhan ve Necip'ten ibaretti. Kalede kimsenin beğenmediği Tolga, defans tandeminde ağır Rhodolfo ve Ersan vardı. Sol bekimiz İsmail Köybaşıydı vs vs . Eee ne oldu o sezon ? Neredeyse yarışa ortak bile etmedik herifleri. Kim sallar transfermarkt değerlerini. 2021'e bakalım yine benzer. Fener 12000 tane birbirine benzer atletik forvet aldı. Hiçbiri bir halt edemedi. Biz sakat ve son 2 sezonda oynadığı maç sayısı 10 olmayan Abou ve kimsenin almayacağı Larin ile vurduk geçtik. Transfer tabii ki çok önemli de bu kağıt üstü olaylara çok fazla kıymet veriliyor bazen. Futbol CM değil, gerçek hayatta çok fazla parametre var. O yüzden takılmayın toplam değer vs. Düşük olsun daha iyi. Ne zaman yüksek olsa patladık biz zaten. Tuttuğunuz takımı tanımamışsınız halen. Beşiktaş underdog olduğu zaman vurur geçer, favori görününce çuvallar.

Ayrıca son bir naçizane fikrimi söyleyeyim. Şu geniş kadro fantezisi çoğunlukla gereksiz bir şeydir. Dar rotasyon daha iyi kaynaşma, sorunsuz kadro, daha iyi takım kimyası getirir. Sorunlu oyuncu olmaz dar kadroda. Yeri gelir bir mevkiyi alakasız bir adamla yamamak zorunda kalırsın ama getirisi genelde götürüsünden fazla olur sezon genelinde.

Agzina bin kere saglik. Her bölgede 2 tane 11 oyuncususu tutacak ne lükse ne de ekonomiye sahibiz. Ayrıca özkaynak özkaynak denilip de bu kadar geniş kadro istemek de ne bileyim, asiri mantıksız. Ghezal sakatlanınca nolacakmis, iki tane emirhanin var o bölgede oynayacak, Hasicin var. O sakatlanınca bunları oynatmayacaksan, kapatalım kulübü o zaman. Kampa kadrosuna bi baksin herkes, kaç tane oyuncu var kaç tane yabancı var. Biraz gerçekçi olmak lazım. 14 tane yerli en az bulundurmak lazım. Eee sen bu 28 kisilik kadroda atıyorsun tutuyosun, yok Necip yok Kenan kötü, yok Emirhanlar 11 oyuncusu degil, yok Ersin kaleci degil, Berkay tecrübesiz, yok Umut kasap, yok Cenk kronik sakat. E hadi çıkar bunları o zaman, kimle kurcan kadroyu?

Uymamız gereken bazı kurallar var, yabancı siniri doluyken, hala 6 7 transfer istemek, ki bunlar yabancı olur yerli kim var alınabilecek. Yatıyoruz kalkiyoruz Mert Müldür, Kaan Ayhan, Koray Günter. Yahu bunların bir takimi var, sözleşmeleri var, gayet de oynayan oyuncular, kafana göre kimi alıyorsun. Hele hele Emrecanlar Kazimlar alınırken verilen 1-2 milyon bonservis 100 bin euronun hesabini yaparken.

Kadro mühendisliği demek, her bölgeye 2 as oyuncu almak degil.Tecrübeli hatta 35 yasında bile oyuncun olur, ama bunların yanında genc potansiyelini yansıtan ve ayni zamanda hala potansiyel yansıtmayan oyuncun da olur, bunlar da Tyler Boyd Kenan gibi oyuncular, yeteneksiz belki ama kenarda durunca sorun etmeyecek oyuna girdiğinde de son nefesine kadar kosan.

Çevrimdışı Nazım Ar

Ben de aynı şeyi diyorum, her şey gönlümüzce olursa, eğrisi doğrusuna denk gelir işlerimiz yolunda giderse şampiyon oluruz.

Çevrimiçi Samet Demir

Hiç uzun uzadıya yazmaya gerek yok. Bize şuan 2 transfer lazım. Fassnacht ve bazoer/Amartey.

Rıdvan satılırsa bir tane de buna ek sol bek alınabilir. Fazlasıda takıma zarar olur

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Karabay

bu adam işe yaramaz tek yaptığı gol atmak.hiç adam çalımlıyormu?getirsinler q7 yi iki hareket yapsın.
Abi birden foruma bir şeyler oldu da beni 3 yıl önceki tartışmalara attı sandım. Bırakın adam mezarında rahat uyusun yav  :)

Çevrimdışı XiaoHan

Yetenekli oyunculara düşman, vasıfsızları yüceltmeyi seven ha oldu ha olacak beklentisi içinde derbeder olmaya ne takıntılı mazoşistiz.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı Orhan_

Josefin sakatlığınada önemsiz diyolar ama 2 ay yok nasıl önemsizse diyenlerin gözünde önemlisi 1 yıldan aşşa değil demek.
Kaliteli isimde yanılabilirsin ama ne vereceği muamma kişilerle şampiyonluğa adayım diyemezsin. Önce takıma banko isimleri al git sonra Emrecanmı alıyosun Mulekamı alıyosun mücadele etsin formayı kapsın ağzımızı kaparız Beşiktaş başarılı olsun afiyetle tükürdüğümüzüde yalarız sıkıntı değil. Ama taraftarın gözünü boyayıp algıyla işte biz transferide erken yaptık diyecekler sıyrılmak kendilerini aklamak için. Hala isim diyorsun koskoca 120 yıllık tarihi olan kulüp kendini ispatlamayan Emrecanla bel bağlayamaz diyorum, Saiss kaliteli ama sağlam adam olsun sakat olmasın diyorum güven versin diyorum isim diyorsun olaya bakış açın dar pencereden.

Saiss'in durumunu Josef'le açıklayamazsın. Belki sakatlığı çok fecidir Saiss'in ama bilgi var mı elinde? Yok. Yarın takımla ful çalışmaya başlarsa ne olacak? Bu bilgi var mı elinde? O da yok. O zaman afaki konuşmayacaksın.

Taraftarın gözü boyanacaksa böyle boyasınlar.

Senin futbol aklına uymayabilir ama Emrecan-Muleka-Weghorst-Gedson-Saiss banko oyuncular olarak transfer edildiler. Olup olmayacaklarını izlemeden bilemeyiz. Şu an kimsede bu bilgi yok. Özellikle sende yok.

Çevrimdışı Orhan_

Abi birden foruma bir şeyler oldu da beni 3 yıl önceki tartışmalara attı sandım. Bırakın adam mezarında rahat uyusun yav  :)

Pek severdin Q7'yi hatırlıyorum (:

Çevrimdışı Orhan_

hem zaten büyük takımdada oynamamış hiç

Oynamış olsa da muamma. İsim aldatmasın!

Çevrimdışı Orhan_

Fassnacht yine golünü attı.

Bizim kaderimiz bu. Kimi almak istesek o dakikadan sonra adamlar performans patlaması yaşıyor.

Çevrimiçi Necmi

çok güzel yazı zevkle okudum bazı arkadaşlar eleştiriyi eziklikle karıştırıyor malesef üstelik taraflı tarafsız herkes kadroyu çok iyi bulurken bazen burda dırf forumu trollemek için yazanlar var diye düşünüyorum amaçları beşiktaş değilmiş gibi ne olursa olsun istediği kadar kötümser olsun bir insan beşiktaş forumuna gelip ilk mesajının ilk satırına beşiktaş şampiyon olamaz diye başlıyorsa onun beşiktaşlılığını sorgularım ya ergen bir beşiktaşlıdır yada değildir tarihimiz aksini ispatlayan örneklerle doluyken üstelik ben beşiktaşın güçlü iddalı takımının şampiyon olduğunu görmedim zaten iyi bir kadro kurduysak ilk on haftada fişimizi çekerler bizim fazla iddalı olmayan ama güçlü kadro kurmamız gerekiyor o zaman geliyor şampiyonluk hep vede sayısal olarak fazlalaşmamamız gerekiyor biz şampiyon olduğumuz seneler 14-15 oyuncuyla olduk hep ne zaman şampiyon olup kadro genişliğine gittik tepetaklak olduk başarılı olurmu olmazmı bilemem ama oluşan kadrodan memnunun belki joker oyuncu alınabilir ama josef sakatlandı yerine iyi birini bulalım yok onca forvet üstüne hücum hattını arttıralım dersek tepetaklak oluruz şimdi bilmiyorum ama dünya kupasına gidecek oyuncu sayımızın az olmasını diliyorum çünkü o oyuncular sakatlanmamak için ayaklarını sürmeye başlayacaklar milli takım hocaları bile kulaklarını çekiyordur sağlam gel kendini riske atma yorma diye
Bakalım değişik lig olacak kendini en hazır tutan ipi göğüsler

Çevrimiçi Necmi

Oynamış olsa da muamma. İsim aldatmasın!
real taraftarına çok üzüldüm şimdi hep düşük seviye takımlardan kendini büyük takımda ispatlamamış oyuncu almak zorunda kalıyorlar biz şanslıyız oyuncuların bize göre kendini ispatlayacağı takımlar var 😂

Çevrimiçi Necmi

Bizim kaderimiz bu. Kimi almak istesek o dakikadan sonra adamlar performans patlaması yaşıyor.
zaten standartının altına düşmeyen bir oyuncu kulübüde satmaya gönüllü değil almak zaten zordu gol atmakla daha zorlaşmaz hem kendi takımının yıldızı bize gelirse kendini ispatlamak zorunda kalacak bence zor transfer gelirsede tahmini görünen hücum hattının atibasını almış oluruz gibi

Çevrimdışı Orhan_

real taraftarına çok üzüldüm şimdi hep düşük seviye takımlardan kendini büyük takımda ispatlamamış oyuncu almak zorunda kalıyorlar biz şanslıyız oyuncuların bize göre kendini ispatlayacağı takımlar var 😂

:ebebe:

Çevrimdışı XiaoHan

Saiss'in durumunu Josef'le açıklayamazsın. Belki sakatlığı çok fecidir Saiss'in ama bilgi var mı elinde? Yok. Yarın takımla ful çalışmaya başlarsa ne olacak? Bu bilgi var mı elinde? O da yok. O zaman afaki konuşmayacaksın.

Taraftarın gözü boyanacaksa böyle boyasınlar.

Senin futbol aklına uymayabilir ama Emrecan-Muleka-Weghorst-Gedson-Saiss banko oyuncular olarak transfer edildiler. Olup olmayacaklarını izlemeden bilemeyiz. Şu an kimsede bu bilgi yok. Özellikle sende yok.

Eyvallah birader bende bilgi yok sende var lafları cımbızla cımbızla demek istediğimi güzelce saptır sıkıntı yok sezon sonunu bekler görürüz arşivde kalır konuşmalarımız bakarız hangimiz haklı çıkmış. Dediğim gibi Beşiktaş başarılı olsun şampiyon olsunda gerisi teferruat ben endişelerimi dile getirmeye devam ederim hepimiz aynı düşünceleri paylaşmak zorunda değiliz en nihayetinde, de işte olan Beşiktaşın zamanına parasına şampiyonluklarına olunca insan sıkılıyor. Bak tmsf ye düşsün diye avuçlarını ovuşturan çakallar boşa türeyip dillendirmeye başlamaz dikkatli olunsun derdimiz bu. Yüksek gelir başarıya endekslidir her ne kadar başarılı olunduğu zaman bile içine eden kazanca çeviremeyen yönetime sahip olsakta dünyada işleyiş başarı endeksli ha oldu olacak diye beklemeye değil.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi Necmi

bizden aldığı paralara sarılıp mışıl mışıl uyur merak etme bizim onu rahatsız edebilmemiz mümkün değil😂

Çevrimiçi Necmi

Eyvallah birader bende bilgi yok sende var lafları cımbızla cımbızla demek istediğimi güzelce saptır sıkıntı yok sezon sonunu bekler görürüz arşivde kalır konuşmalarımız bakarız hangimiz haklı çıkmış. Dediğim gibi Beşiktaş başarılı olsun şampiyon olsunda gerisi teferruat ben endişelerimi dile getirmeye devam ederim hepimiz aynı düşünceleri paylaşmak zorunda değiliz en nihayetinde, de işte olan Beşiktaşın zamanına parasına şampiyonluklarına olunca insan sıkılıyor. Bak tmsf ye düşsün diye avuçlarını ovuşturan çakallar boşa türeyip dillendirmeye başlamaz dikkatli olunsun derdimiz bu. Yüksek gelir başarıya endekslidir her ne kadar başarılı olunduğu zaman bile içine eden kazanca çeviremeyen yönetime sahip olsakta dünyada işleyiş başarı endeksli ha oldu olacak diye beklemeye değil.
ama başarı beşiktaşta senin düşündüğün yoldan gelmiyor bu defalarca ispatlanmış birşey mesela gomezi burda isteyen tek kişi yoktu sakat adam alıyoruz diye ver yansın ediliyordu abuş için oynarken bile neler dendiği kayıtlı talisca içinde adı şanı duyulmamış insanı dünya yıldızı yaptınız deniyordu bu kafa olsa şifo mehmet asla bizde forma giyemezdi sergen gibi bir oyuncu alt yapıdan yükselemezdi burda atibayı gönderme fanları oluşmuştu bazen peşin konuşmak hiç iyi olmuyor josefe kadar bizim sakat oyuncumuz yoktu saiss sakat değil önlem amaçlı salın idmanı yapıyor ilerde sakatlanma riskini önlemek için bunu doktorlar kaç kere söyledi e ilkay da oynamadı mesela milli takımlarından dönen çok oyuncu ilk antrenman bölümünde yoktu avusturyadada daha rölanti davranıldı üç maç yaptık üçünüde gençlerle yaptık yinede mücadele çok iyiydi rakipler hazırlık maçı rakibi değildi bildiğin sert oynayıp asıldılar maça merak ediyorum neye göre bunca lafı ediyorsun savunma hattını görmedik daha orta sahada gerçek tandemle çıkmadı hücum hattını son maç ikinci yarı gördük biraz
Gerçekten bizim göremediğimiz neyi görüyorsun gerçeklerle senin kelimelerin örtüşmüyor en azından bir şeyler söylemek için birkaç ciddi maç oynamayı beklemek daha doğru değilmi transfer dönemi bitmemiş kim gidecek kim gelecek belli değil takım ağır kamp yapıyor herkes takımını seviyor elbet bu kadar yükseldiğine göre sende çok seviyorsun ama sabır dostum bazen erken konuşmak iyi olmuyor

Çevrimdışı Karabay

Pek severdin Q7'yi hatırlıyorum (:
:) Marka olarak evet (ki markaydı), şaklaban olarak hayır.

Çevrimdışı XiaoHan

Lensin yediğindense uğruna şaklaban sirk topçusu ilan edilen Q7 nin yedikleri helali hoş olsun.

Aynı itibarsızlaştırma vaktinde Taliscayada yapıldı bugün imza atsa 35bin takla atar sallayanlar.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı Nazım Ar

Adam sadece senin züpper liginde kanatta oynayıp 177 maçta 77 gole ilk elden etki etmiş, Beşiktaşın 2 lig 1 kupa şampiyonluğunda büyük emeği var, kariyerinde öyle böyle cl ve avrupa şampiyonluğu dahil 21 tane kupası var. Tüm dünyanın bildiği ve saygıyla bahsettiği bir oyuncu.

Meanwhile forum: "Q7 lem, sirk topçusu ehehe, top sürüyo lem..."

Yarın koşuyor diye burda Kenan övecekler gene :)

Çevrimdışı XiaoHan

ama başarı beşiktaşta senin düşündüğün yoldan gelmiyor bu defalarca ispatlanmış birşey mesela gomezi burda isteyen tek kişi yoktu sakat adam alıyoruz diye ver yansın ediliyordu abuş için oynarken bile neler dendiği kayıtlı talisca içinde adı şanı duyulmamış insanı dünya yıldızı yaptınız deniyordu bu kafa olsa şifo mehmet asla bizde forma giyemezdi sergen gibi bir oyuncu alt yapıdan yükselemezdi burda atibayı gönderme fanları oluşmuştu bazen peşin konuşmak hiç iyi olmuyor josefe kadar bizim sakat oyuncumuz yoktu saiss sakat değil önlem amaçlı salın idmanı yapıyor ilerde sakatlanma riskini önlemek için bunu doktorlar kaç kere söyledi e ilkay da oynamadı mesela milli takımlarından dönen çok oyuncu ilk antrenman bölümünde yoktu avusturyadada daha rölanti davranıldı üç maç yaptık üçünüde gençlerle yaptık yinede mücadele çok iyiydi rakipler hazırlık maçı rakibi değildi bildiğin sert oynayıp asıldılar maça merak ediyorum neye göre bunca lafı ediyorsun savunma hattını görmedik daha orta sahada gerçek tandemle çıkmadı hücum hattını son maç ikinci yarı gördük biraz
Gerçekten bizim göremediğimiz neyi görüyorsun gerçeklerle senin kelimelerin örtüşmüyor en azından bir şeyler söylemek için birkaç ciddi maç oynamayı beklemek daha doğru değilmi transfer dönemi bitmemiş kim gidecek kim gelecek belli değil takım ağır kamp yapıyor herkes takımını seviyor elbet bu kadar yükseldiğine göre sende çok seviyorsun ama sabır dostum bazen erken konuşmak iyi olmuyor

Sayın abim geçmişte alınan riskler her sakat ve sakatlık geçmişi kabarık oyuncuların başarılı olacağı referansını sağlıyorsa eyvallah ben hiç anlamıyorum futboldan. Papaz her zaman pilav yemez sürekli ya tutarsa transferlerine bel bağlanmasın diyorum sadece. Aynı mevkiye ilk 11 ayarında 2 3 isim bulunsun alınsın da demedim rakip takımlarıda takip etmem umrumda değil nasıl olsa onların abileri ellerinden tutuyor oyuncularınıda güzellemedim. İlk 11ini güven verecek isimlerden oluştur, yedekleri riskli ya tutarsa transferleriyle oluştur, gençleri kadroya kat çeşitlendir eyvallah demişim. Ciddi maç oynamayı beklemek elbet doğru, tam takımı görüp konuşmak tabi doğru ama bana güven vermediğini söylemem neden rahatsız ediyor benim dediklerimi dinleyen yönetici varda benmi tanımıyorum. Özür dilemek hatayı kabul etmek erdemdir Beşiktaş başarılı olsun tükürdüğümüde afiyetle yalar yutarım demişim daha ne diyim gerisi futbolcularda ve hocada yönetimden zerre umudum yok.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi Samet Demir

Adam sadece senin züpper liginde kanatta oynayıp 177 maçta 77 gole ilk elden etki etmiş, Beşiktaşın 2 lig 1 kupa şampiyonluğunda büyük emeği var, kariyerinde öyle böyle cl ve avrupa şampiyonluğu dahil 21 tane kupası var. Tüm dünyanın bildiği ve saygıyla bahsettiği bir oyuncu.

Meanwhile forum: "Q7 lem, sirk topçusu ehehe, top sürüyo lem..."

Yarın koşuyor diye burda Kenan övecekler gene :)
Kenanı öven daha görmedim.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nazım Ar

Kenanı öven daha görmedim.

İyi bakmamışsın o zaman.

Çevrimiçi Necmi

Sayın abim geçmişte alınan riskler her sakat ve sakatlık geçmişi kabarık oyuncuların başarılı olacağı referansını sağlıyorsa eyvallah ben hiç anlamıyorum futboldan. Papaz her zaman pilav yemez sürekli ya tutarsa transferlerine bel bağlanmasın diyorum sadece. Aynı mevkiye ilk 11 ayarında 2 3 isim bulunsun alınsın da demedim rakip takımlarıda takip etmem umrumda değil nasıl olsa onların abileri ellerinden tutuyor oyuncularınıda güzellemedim. İlk 11ini güven verecek isimlerden oluştur, yedekleri riskli ya tutarsa transferleriyle oluştur, gençleri kadroya kat çeşitlendir eyvallah demişim. Ciddi maç oynamayı beklemek elbet doğru, tam takımı görüp konuşmak tabi doğru ama bana güven vermediğini söylemem neden rahatsız ediyor benim dediklerimi dinleyen yönetici varda benmi tanımıyorum. Özür dilemek hatayı kabul etmek erdemdir Beşiktaş başarılı olsun tükürdüğümüde afiyetle yalar yutarım demişim daha ne diyim gerisi futbolcularda ve hocada yönetimden zerre umudum yok.
dostum şimdi hangi oyuncuda sakatlık riskine girdik
Ben yönetimden hiç hazetmşyorum daha doğrusu önceki yönetimden haz etmiyordum burda eleştirdikçe bana sinir oluyorlardı beşiktaş tarihinin gördüğü en kötü yönetimdi ama bu yeni yönetimi eleştirmek için önce görmek gerekmiyormu daha seçileli ne oldu öncekine bakıp eleştiriliyorsa bu haksızlık olur öncesinde eleştirirken ne kadar haklıysam şimdi eleştirerek o kadar haksız olurum şu ana kadar eleştirilecek birşey yapmadılarki bu arada eleştiriler beni rahatsız etmez dostum haksız davranılması rahatsız eder yönetimi çok sevmeyen biri olarak haksız eleştirildiğini düşünüyorum
Kadroya gelince eksik gördüğün şeyler elbette vardır herkesin farklı fikri olur bana görede en zayıf yerimiz kale ama herkesin istediği olmuyor önemli olan bütünün nasıl inşaa edildiği bunuda maçlar başlayınca göreceğiz belki biz bugün senin yaptığından daha sert eleştireceğiz ama şu an çok erken transfer dönemi bitmedi biz iskeleti kurduk finişi beklemek lazım
Eleştirmek her zaman doğrudur ama haksızlık yapmak yanlıştır

Etiketler: