2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1235535 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı XiaoHan

Kadro kalitemiz bu sene 2 3 isim dışında ciddi anlamda yetersiz. Erken gelen transferler göz boyadı, acil önlem alınmazsa 10. haftayı yönetim + teknik kadro göremez. Yönetimin şuan havaları 1500 ama köy kabak gibi net ortada kılavuza gerek yok akıbet belli, ahmet gider mehmet gelir maddi + itibar harici Beşiktaş gram umurlarında olmaz, üzülen hüsrana uğrayan yine biz olacaz.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı DieForYou1903

Piyasa değerimiz anadolu takımlarının seviyesinde rıdvan giderse -6.5 milyon €.90 milyona düşüyoruz.Galatasaraya +10 daha geldi 126 milyon € oldu onlarda en zayıf biziz.Kadro kalitemiz de bunu gösteriyor.

[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2022, 13:10:28 DieForYou1903 ]
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Orhan_

Kadro kalitemiz bu sene 2 3 isim dışında ciddi anlamda yetersiz. Erken gelen transferler göz boyadı, acil önlem alınmazsa 10. haftayı yönetim + teknik kadro göremez. Yönetimin şuan havaları 1500 ama köy kabak gibi net ortada kılavuza gerek yok akıbet belli, ahmet gider mehmet gelir maddi + itibar harici Beşiktaş gram umurlarında olmaz, üzülen hüsrana uğrayan yine biz olacaz.

Weghorst-Muleka-Gedson-Saiss-Rosier-Ghezzal-Josef arasından hangilerini yetersiz görüyorsun? (2-3 isim dışında dediğin için soruyorum). Aslında yeterli olanları sorsam daha makul olurmuş (:

Yolculuklarda Türkler dolu koltuk sayısını Ruslar boş koltuk sayını toplayıp sağlama yaparmış. Soruyu sorma şeklime bakarsak Türk olduğumu söyleyebiliriz :D.
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2022, 13:29:53 Orhan_ ]

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı Orhan_

Piyasa değerimiz anadolu takımlarının seviyesinde rıdvan giderse -6.5 milyon €.90 milyona düşüyoruz.Galatasaraya +10 daha geldi 126 milyon € oldu onlarda en zayıf biziz.Kadro kalitemiz de bunu gösteriyor.

Yahu bu transfermarkt değerlerine göre kalite ölçülür mü? Fb'de öyle adamlar var ki ligin en değerli oyuncusu olan Ghezzal'dan daha değerli görünüyor. Ayrıca fb ne zaman böyle uçuşa geçse yere indiren biz oluyoruz :D. Yoksa bu bir işaret mi?

Çevrimdışı DieForYou1903

Yahu bu transfermarkt değerlerine göre kalite ölçülür mü? Fb'de öyle adamlar var ki ligin en değerli oyuncusu olan Ghezzal'dan daha değerli görünüyor. Ayrıca fb ne zaman böyle uçuşa geçse yere indiren biz oluyoruz :D. Yoksa bu bir işaret mi?

Sadece piyasa değeri olarak değil kadro kalitesi olarak da daha iyiler.Her bölgelerinde en az 2-3 kaliteli adam var.Bizim santrafor bölgemiz iyi sadece.Necip-Welinton-Boyd-N'koudou.40 yaşında atiba,souza 3 ay sakat.Orta saha zayıf,stoper zayıf ve yetersiz,Sağ bek yedeği yok,Kanat yok,Sol bekte sıkıntıya giriyor rıdvan giderse.İlk 11 bile sıkıntılı yedekleri ise hiç yok.
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2022, 14:07:19 DieForYou1903 ]
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı XiaoHan

Weghorst-Muleka-Gedson-Saiss-Rosier-Ghezzal-Josef arasından hangilerini yetersiz görüyorsun? (2-3 isim dışında dediğin için soruyorum). Aslında yeterli olanları sorsam daha makul olurmuş (:

Yolculuklarda Türkler dolu koltuk sayısını Ruslar boş koltuk sayını toplayıp sağlama yaparmış. Soruyu sorma şeklime bakarsak Türk olduğumu söyleyebiliriz :D.

Josefi hoca yedek görüyor sistemi gereği,
Ghezzal artık bilinen oyuncumuz evet kaliteli ama kalitesi oranında baskı yiyecek rakipler biliyor ne kadar tehlikeli olduğunu olacağını ayrıca pozisyonuda değişti etkinliğini görecez şuan bilinmez,
Rosier kaliteli tabiki hele bizim lig için üst düzey ama pozisyon itibariyle kalitesini düşürdüğümüz başka bir oyuncumuz,
Saiss sakat cezalı olmadığı takdirde banko ama daha sahada göremedik kağıt üstünde kaliteli Pepe de kaliteliydi isim aldatmasın,
Gedson hazırlık maçlarında sistemde bence yeterli kaliteyi sergileyemedi + geçmişinde piyasa değeri hariç büyük ne başarısı var bilmediğim? kalitesiz olmayabilir ama şuan çalışması gerek, sahada isim oynamıyor.
Muleka kaliteli olarak sayılıyorsa anadolu takımlarıyla zaten aynı kefedeyiz tartışmaya gerek yok. Anadolu oyuncuları güzellemesini geçiniz son 20 yılda başarılı olan 5 oyuncu sayamazsın tabi başarılı olamayacak anlamınada gelmiyor kendini kanıtlasın sonra kaliteli mi görürüz.
Weghorst paşam Gomez ile kıyaslanmaktan şuan için hoşnut değilmiş kaliteli olabilir ama istediğimiz beklediğimiz verimi alabilecezmi hoşnutsuzluğu gol beklentilerini karşılamaktan çekinmesi değildir umalım?

Yani 2-3 olmasın 4 isim olsun ilk 11de kaliteli isim şuan için geri kalanı kaliteli sayarsak şampiyonluklar kaçar tabi biz abartmayı gereğinden fazla havalara sokmaya bayılan taraftar grubu olduğumuzdan hüsranlarımız bi o denli büyük oluyor tüm suçu mhk tff ye atana kadar kendimizle yüzleşmeyi eksiğimizi kabul etmeyi bilmeliyiz. Kadromuz yetersiz katılmıyor olabilirsiniz bu benim kendi görüşümdür şampiyonluğa şuan için aday değiliz oynadığımız oyun, sistem + kadro derinliği kalitesi itibariyle. Rakiplerimizde de Ronaldo Messi yok ama onların lobisi var, 12. oyucuları hakem kankaları var, tff den destekliler dardayken ellerinden hep 1 tutan var. Biz yunan takımı muamelesi gördüğümüz için her zaman işimiz mucizelere gebe.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Piyasa değerimiz anadolu takımlarının seviyesinde rıdvan giderse -6.5 milyon €.90 milyona düşüyoruz.Galatasaraya +10 daha geldi 126 milyon € oldu onlarda en zayıf biziz. Kadro kalitemiz de bunu gösteriyor.

Bildiğim kadarıyla piyasa değeri en yüksek olan takıma şampiyonluk vermiyorlar. Kaldı ki kulüplerin içinde bulunduğu mali durum ve borç miktarları dikkate alındığında doğru olan hem piyasa değeri hem de maaş bütçesi görece daha düşük bir takımla hedefe ulaşmak ve elindeki oyuncuların değerini arttırmak değil midir ? Yine aynı hataları mı yapalım ? Ayrıca hem gs hem de fb kadrosunu bizim şu anki kadroyla bile yan yana koyup karşılaştırdığınızda diğer iki takımdan alacağımız oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ufak tefek hatalar dışında yönetimin hem hoca seçimini hem transfer stratejisini hem de kadro yapılanmasını çok doğru buluyorum. Mevcut kadroda bazı pozisyonlara (stoper, orta saha, kanat) toplam 2-3 takviye ile gayet ümit veren ve başa oynayan bir takım olacağımızı düşünüyorum.   

Çevrimdışı Talisca1903

Ghezzal artık bilinen oyuncumuz evet kaliteli ama kalitesi oranında baskı yiyecek rakipler biliyor ne kadar tehlikeli olduğunu olacağını ayrıca pozisyonuda değişti etkinliğini görecez şuan bilinmez,
Rosier kaliteli tabiki hele bizim lig için üst düzey ama pozisyon itibariyle kalitesini düşürdüğümüz başka bir oyuncumuz,
Saiss sakat cezalı olmadığı takdirde banko ama daha sahada göremedik kağıt üstünde kaliteli Pepe de kaliteliydi isim aldatmasın,
Gedson hazırlık maçlarında sistemde bence yeterli kaliteyi sergileyemedi + geçmişinde piyasa değeri hariç büyük ne başarısı var bilmediğim? kalitesiz olmayabilir ama şuan çalışması gerek, sahada isim oynamıyor.
Muleka kaliteli olarak sayılıyorsa anadolu takımlarıyla zaten aynı kefedeyiz tartışmaya gerek yok. Anadolu oyuncuları güzellemesini geçiniz son 20 yılda başarılı olan 5 oyuncu sayamazsın tabi başarılı olamayacak anlamınada gelmiyor kendini kanıtlasın sonra kaliteli mi görürüz.
Weghorst paşam Gomez ile kıyaslanmaktan şuan için hoşnut değilmiş kaliteli olabilir ama istediğimiz beklediğimiz verimi alabilecezmi hoşnutsuzluğu gol beklentilerini karşılamaktan çekinmesi değildir umalım?

Yani 2-3 olmasın 4 isim olsun ilk 11de kaliteli isim şuan için geri kalanı kaliteli sayarsak şampiyonluklar kaçar tabi biz abartmayı gereğinden fazla havalara sokmaya bayılan taraftar grubu olduğumuzdan hüsranlarımız bi o denli büyük oluyor tüm suçu mhk tff ye atana kadar kendimizle yüzleşmeyi eksiğimizi kabul etmeyi bilmeliyiz. Kadromuz yetersiz katılmıyor olabilirsiniz bu benim kendi görüşümdür şampiyonluğa şuan için aday değiliz oynadığımız oyun, sistem + kadro derinliği kalitesi itibariyle. Rakiplerimizde de Ronaldo Messi yok ama onların lobisi var, 12. oyucuları hakem kankaları var, tff den destekliler dardayken ellerinden hep 1 tutan var. Biz yunan takımı muamelesi gördüğümüz için her zaman işimiz mucizelere gebe.
2-3 kaliteli transfere daha ihtiyaç var ve belli ki transfer yapılacak net çilingir lazım bir tane daha josef yerine oyuncu lazım diyoruz sayı çok diyorlar lig başlasın göreceğiz yine Atiba oynayacak

Çevrimiçi Necmi

Bu sezon çok eğlenceli geçecek sahadada forumdada 😂

Çevrimdışı Nazım Ar

2-3 kaliteli transfere daha ihtiyaç var ve belli ki transfer yapılacak net çilingir lazım bir tane daha josef yerine oyuncu lazım diyoruz sayı çok diyorlar lig başlasın göreceğiz yine Atiba oynayacak

Her takıma aynı kadroyla zaten çıkılmaz. Gedson da sakatlandı veya cezalı diyelim, bir iki maç Salih-Emirhanla idare ederiz belki ama öyle ters bir takım gelir ki delik deşik ederler ortasahayı. Necip-Atiba tandemini de göreceğiz mecburen transfer gelmezse Umut-Kenan kanadını da. Weghorst ile Muleka çıkıp maçı tek başlarına almazlarsa bu maçları kazanmamız çok zor olacak.

Çevrimdışı alimm

Rıdvan rosier ile vedalaşıp müldür + telles(k) çeksek çok ii olur kanaatindeyim...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi blackeagle35

Bonuslarla 6m veriyorlarsa bu iş bitmek üzeredir. Bir an önce gerçekleşse de ona göre planlama yapılsa. Yerli alternatif zor gibi duruyor çünkü. Halen daha 3 4 transfere ihtiyaç var.

Çevrimiçi Samet Demir

Rıdvan rosier ile vedalaşıp müldür + telles(k) çeksek çok ii olur kanaatindeyim...
Safları sıklaştıralım. Ha gayret :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Orhan_

Bu sezon çok eğlenceli geçecek sahadada forumdada 😂

Ellerini mi ovuşturuyorsun  :evillol:

Çevrimdışı Talisca1903

Safları sıklaştıralım. Ha gayret :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tek mert müldüre bile fitim ben keşke alabilsek bunun yanında şöyle  son günde bir Talisca indirsek :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Orhan_

Öncelikle bazı oyuncuları göndermemiz gerekiyor. Boyd ve Nkoudu gibi. Nkoudu aslında iş görebilir ama ara sıra sakatlanan futbolcu değil de ara sıra oynayan sakat adam tanımına daha çok uyuyor. Nkoudu'dan iyi bir sol açık sakatı olur kısacası :D
Bu ikisini gönderip iyi bir oyuncu almamız gerektiğini düşünüyorum ben de. Ayrıca hazırlık maçlarında çok belli oldu ki stoperler oyuna çok katılacak o yüzden Welinton'u yedeğe atacak bir kalite lazım. Stoperlerimizin ayakları tertemiz olmalı ve iyi uzun top atmalılar. Weli iyi bir yedek olur.

Ben yeni transferlerin alayına güveniyorum. Tabii sahaya inmeden hiçbir şey olmaz ama pozitif olmak da suç değil ya :D

Çevrimdışı Orhan_

tek mert müldüre bile fitim ben keşke alabilsek bunun yanında şöyle  son günde bir Talisca indirsek :steamed: :steamed: :steamed:

Tek Mert Müldür'e fitsin ama Rıdvan giderse Umutla orayı götüremeyiz. Talisca işi yaş. Çok maaş ister. Ha biz çok maaş vereceksek o zaman Ronaldo'yu zorlayalım (abi bu ciddi değil ha :D)

Çevrimdışı worns

ligin taraflı tarafsız, aklı başında çoğu yorumcusuna göre en değerli oyuncusu ghezzal
cvsine bakarsak en iyi santraforu weghorst
istatistik kasmaya bakacaksak ligin yarım devrede içinden geçmiş muleka
gedson en potansiyelli orta saha, rakibinde hala nasıl kaçırdık tartışması sürüyor.
bakıp özendiğiniz rakipteki stoperlerin kariyer hedefleri orta üst sıra premier lig takımına gitmek. geçen sene dahil yıllardır 30+ maça çıkmış plde aldığın stoper.

bu adamların ne vereceği belirsizse ligin düzeyine göre zirveyi temsil etmiyorlarsa her şey belirsizdir arkadaşlar. o zaman fb'ye gs'ye niye o kadar optimist bakıyorsunuz. onlardaki oyuncular çok mu net? şu yukarıda saydığım adamlar seviyesinde oyuncu yok bahsettiğiniz takımlarda.

ya transfermarkttan beyniniz bulanmış ya başka niyetler var. tm dediğiniz sitede rossi'nin değeri 14.5 milyon euro. ghezzal 8.5, muleka 5 milyon euro. ikisini toplasan bir rossi etmiyor. bunun ne kadar saçma olduğunu oturup maç izleyen bu oyuncuları tanıyan herkes anlayacaktır. uzun uzun analiz yapmaya gerek yok.

Çevrimdışı worns

eksikler vardır ayrı konu. daha transfer dönemi bitmedi. mükemmel bir takım olduğumuzu da söylemiyorum. zamanla seviyemizi göreceğiz. fakat rakiplerin gerisindeyiz deyip bin yıldır şampiyonluk yüzü görmemiş kadro mühendisliği faciası takımları filan örnek göstermek, övmeye kalkmak, bilemiyorum, bunun akli filan olmadığını yazmaktan geri duramam.

Çevrimdışı Talisca1903

Tek Mert Müldür'e fitsin ama Rıdvan giderse Umutla orayı götüremeyiz. Talisca işi yaş. Çok maaş ister. Ha biz çok maaş vereceksek o zaman Ronaldo'yu zorlayalım (abi bu ciddi değil ha :D)
Atiba oynar solda Biliç zamanı çok maçta oynamıştı Talisca işi olmaz deme ben umudumu kaybetmedim siperleri terk etmeden beklemekteyim :tabe:

Çevrimdışı XiaoHan

Hala Atibadan medet umanlar var 40 yaşında ne kadar pro olursa olsun adam zaten 2 senedir el freni kaldıramıyor maç kondisyonunu. Yokmuş gibi varsaymak lazım kendisini. Salih, Umut, Boyd, Kenan hepsini toplasan 1 derde çare olamazlar. Bunlara güvenip kadromu planlanır yola çıkılır. Varsa Montero nun taliplisi 3e 5e bakmadan gönder, N'koudou sürekli sakat nesine güvenelim. Alex kadar omurgaları olsun kafi, güzelce ayrılsınlar yönetim ne kazansa kardır gerek bonservis gerek maaş yükü. Emrecan sanırsın Puyol öyle övüyolar 20 maç ne kadar kaynak olabilir? Welintonu gözü kapalı banko11 ne hoca ne başkası düşünüyor, Muleka ilk ismini zikreden Serkan Reçberdi adamla dalga geçiyolardı şu zamana kadar standart anadolu profil kariyer patlaması hariç ne vaad ediyor da ilk 11de mucizeler bekleniyor, alırsın yedek oynatırsın kendini ispatlar ben oldum der eyvallah baş tacı yaparız. Hemen her transfer ya tutarsa modeli zaten takımın sistemi muamma, biraz gerçekçilik bekliyorum kendi adıma yönetimden. Takımda geçmişinde bizden önce büyük takımda oynamış, kendini ispatlamış kişi sayısı şaka 1 elin 5 parmağı, sürekli beklenti yükleyerek psikolojik baskıyla futbolculardan ne kadar verim alınabilir. Herşeyin bir raconu var neden hep bir mucize peşinde koşuyoruz? Olabilirmi şampiyon tabi Beşiktaş burası elbet olabilir ama gerçekçi yaklaşılması şapkayı öne koyup düşünülmesi gerek. Ersini beğenen yok, Rıdvanı beğenen yok, Rosier 3lü sistemde yoklarda, Ghezzal bile muamma, Josef hem sakat hem zaten hoca ilk 11 düşünmüyor sistemi gereği, Cenk inşallah sakatlanmasın diye yine dualar totemler, kim kaldı kaç kişi kaldı geriye işte takımın durumu aslında bu denli vahim. Böyle durumda yıllar sonra beklenti oluşturan gençleri umarım harcamazlar özgüvenlerini kırmazlar.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı beno1903

Rosier gitsin mi? 9m versinler o zaman belki. Rosier gibi atletik hırslı hücuma katkı veren birini bulursanız haber verin hemde fransız. 2-3 maç salladı diye rosieri kesmek kafamıza sıkmak olur. Zaten defans hattı rezalet bu nasıl defans hattı birader;

Umut—Saiss—Emrecan—Montero—Rosier
                    Ersin
Yedekler: Welington, Necip, Serdar.

5 tane stoper (saiss hariç) toplasan 1 tane etmez

Etiketler: