2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1235450 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Saiss sakat cezalı olmadığı takdirde banko ama daha sahada göremedik kağıt üstünde kaliteli Pepe de kaliteliydi isim aldatmasın,

...Emrecan sanırsın Puyol öyle övüyolar 20 maç ne kadar kaynak olabilir?

Stopere kimi alırsak bu kurduğun denklemden çıkarız?

Çevrimdışı Orhan_

Atiba oynar solda Biliç zamanı çok maçta oynamıştı Talisca işi olmaz deme ben umudumu kaybetmedim siperleri terk etmeden beklemekteyim :tabe:

Abi Atiba'yı öldürmek istiyorsan daha makul yöntemler var :D.

Çevrimdışı Talisca1903

eksikler vardır ayrı konu. daha transfer dönemi bitmedi. mükemmel bir takım olduğumuzu da söylemiyorum. zamanla seviyemizi göreceğiz. fakat rakiplerin gerisindeyiz deyip bin yıldır şampiyonluk yüzü görmemiş kadro mühendisliği faciası takımları filan örnek göstermek, övmeye kalkmak, bilemiyorum, bunun akli filan olmadığını yazmaktan geri duramam.
rakiplerimizden geri değiliz ama sıkışan oyunları açacak hakemlerimiz ,var sistemimizde yok onlar gibi. Raşitin yanına bir çilingir şart bence

Çevrimdışı Talisca1903

Abi Atiba'yı öldürmek istiyorsan daha makul yöntemler var :D.
kamp görmüş atiba 10 kaplan gücünde olur

Çevrimdışı Orhan_

kamp görmüş atiba 10 kaplan gücünde olur

Abi Atiba'nın kamp yapması gereken yerlerin artık arkası yeşillik önü mavilik olmalı. Çok severiz kendisini. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağından şüphemiz de yok ama olmayacak dua diye buna denir.

Çevrimdışı Talisca1903

gs net stoperden fb de golcüden yatacak ama işte her sıkıştıklarında öyle bir ittiriyorlarki hakemler asla yarıştan kopmuyorlar biz her zamn iyi olmalıyız sıkıştığımız anlarda talisca öyle bir yerden yapıştırırdı ki hakemsiler bile apışıp kalırdı o tarz bir isim daha kadroda olmalı

Çevrimdışı Talisca1903

Abi Atiba'nın kamp yapması gereken yerlerin artık arkası yeşillik önü mavilik olmalı. Çok severiz kendisini. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağından şüphemiz de yok ama olmayacak dua diye buna denir.
transfer yapmalıyız ama yapamazsak kadrodaki en uygun futbolcu atiba bence yada ne kadar beğenmesekte Kenan

Çevrimdışı TURKahvesi

Sol bek için yabancı olacaksa Philipp Max tavsiyesi verebilirim (ilk sezon kiralik + satın alma opsiyonu)
Psv takımının Monaco ile ş.ligi maçları var nerden baksanız zor transfer ama yine de fırsat transferi olabilir eğer psv monaco'ya yenilip elenirse...
A.Telles de olabilir ama bu fazlaca lüks olmaz mı bilemedim
son olarak keşke Mert Müldür olsa savunmanın sağ üçlüsüne + Rosier kalsın bu sezon satılmasın derim.

Çevrimdışı sozkul

Bu sezon çok eğlenceli geçecek sahadada forumdada 😂

Forum çok kırılgan olacak bu sene.

Çevrimdışı worns

niyet önemli abicim bu formül tarzında oyuncunun ismi önemsiz.  :D

rudiger aldın kağıt üzerinde iyi ama öyle adı iyi diye olmuyor dur bakalım ne olacak.
lewandowski, kaç yaşında adama bir de bonservis ödedin. bir de antremanda yüzü asıkmış belki de atamayacağı gollere asılmıştır yüzü.
sonsuza dek böyle cümleler kurulabiliriz problem yok.

kaldı ki doğru yani oyuncu sakatlanabilir, form göstermeyebilir bu dünyanın her yerinde var. ama bunu söylemek yorum yapmak demek olmuyor ki.  :)

Çevrimdışı worns

rakiplerimizden geri değiliz ama sıkışan oyunları açacak hakemlerimiz ,var sistemimizde yok onlar gibi. Raşitin yanına bir çilingir şart bence

olabilir tabi hatta ben merkez orta sahada da forum geneli kadar iyimser değilim. fiziksel olarak güçlü bir oyuncu gerekebileceğini düşünüyorum rotasyona. hoca da ispanya'dan sonra eldeki merkez alternatiflerine bakıp bir istekte bulunabilir.
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2022, 16:36:08 worns ]

Çevrimdışı XiaoHan

Dostum kafadan takıma sakat katılan ciddi yada değil sakat mı sakat + ne vereceği belli olmayan ptt oyuncusuyla mutlu ve umutlu olabiliyorsan zaten denklem  kurmaya gerek yok 1 sene daha hüsran olduktan o kadar para heba olduktan sonra hep beraber karaları bağlarız. Çocuk gelecek vadedebilir ama banko ilk 11 oyuncusu olarak transfer edilmesi umut tacirliği seneye bonservisine tonla para verdikten sonra napıcaz kime kiralıcaz diye düşünürüz hep beraber. Gelsin önce kendini ispat etsin çalışsın çabalasın görelim formayı hakedecekmi, kaldırabilecek mi ağırlığını sonra denklemden çıkarız yine olan gelecek vaat ediyorsa geleceğine olacak bir gencin. Transfer edilmesine karşı değilim direk 11 oyuncusu olarak transferine karşıyım.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Güven, Genoa ile imzalamış.
1 yıl sonra teneke bağlayıp yollarlar.
Sonra ver elini Karagümrük yada Adana.

Çevrimdışı Talisca1903

Güven, Genoa ile imzalamış.
1 yıl sonra teneke bağlayıp yollarlar.
Sonra ver elini Karagümrük yada Adana.
maaş ne vermişler acaba çok merak ediyorum

Çevrimdışı Orhan_

Dostum kafadan takıma sakat katılan ciddi yada değil sakat mı sakat + ne vereceği belli olmayan ptt oyuncusuyla mutlu ve umutlu olabiliyorsan zaten denklem  kurmaya gerek yok 1 sene daha hüsran olduktan o kadar para heba olduktan sonra hep beraber karaları bağlarız. Çocuk gelecek vadedebilir ama banko ilk 11 oyuncusu olarak transfer edilmesi umut tacirliği seneye bonservisine tonla para verdikten sonra napıcaz kime kiralıcaz diye düşünürüz hep beraber. Gelsin önce kendini ispat etsin çalışsın çabalasın görelim formayı hakedecekmi, kaldırabilecek mi ağırlığını sonra denklemden çıkarız yine olan gelecek vaat ediyorsa geleceğine olacak bir gencin. Transfer edilmesine karşı değilim direk 11 oyuncusu olarak transferine karşıyım.
Denklemi kuran ben değilim ve konu benim mutluluğumla ilgili değil.

Saiss'in sakatlığı önemsiz diyorlar sakat oyuncu diye eleştiriyorsun hadi onu geçelim kağıt üzerinde iyi ama aldatmasın diyorsun.
Weghorst'u gol beklentilerini karşılayamayacağı için endişeleniyor olabilir mi diye eleştiriyorsun.

"Takımda geçmişinde bizden önce büyük takımda oynamış, kendini ispatlamış kişi sayısı şaka 1 elin 5 parmağı..."
"Pepe de kaliteliydi isim aldatmasın"...

Şimdi öyle bir isim ver ki ben sana kağıt üzerinde iyi ama aldatmasın diyemeyim!

Çevrimdışı sefaköykartali

Bu sezonki transferler nokta atışı. Kadromuz da genel olarak kaliteli bence hücum olarak en kalitelisi. Savunmada da zayıfız kaliteli bir stoper ihtiyacı var. Yerli rotasyonu en zayıf da biziz bence. Ama Emirhan, Salih ve Cenk güzel bir performans verirse telafi edilemeyecek bir durum değil.

Nkoudou+Boyd yollayıp => Fassnacht, Cabral
Rosier => Mert Müldür
Rıdvan => Kiralık Telles
Welinton => Bailly, Amartey veya Bazoer den biri

Çekebilirsek müthiş olur. Ersine de 7 8 teklif varsa yollayıp Emre nin önünü açalım.

Çevrimdışı XiaoHan

Denklemi kuran ben değilim ve konu benim mutluluğumla ilgili değil.

Saiss'in sakatlığı önemsiz diyorlar sakat oyuncu diye eleştiriyorsun hadi onu geçelim kağıt üzerinde iyi ama aldatmasın diyorsun.
Weghorst'u gol beklentilerini karşılayamayacağı için endişeleniyor olabilir mi diye eleştiriyorsun.

"Takımda geçmişinde bizden önce büyük takımda oynamış, kendini ispatlamış kişi sayısı şaka 1 elin 5 parmağı..."
"Pepe de kaliteliydi isim aldatmasın"...

Şimdi öyle bir isim ver ki ben sana kağıt üzerinde iyi ama aldatmasın diyemeyim!

Josefin sakatlığınada önemsiz diyolar ama 2 ay yok nasıl önemsizse diyenlerin gözünde önemlisi 1 yıldan aşşa değil demek.
Kaliteli isimde yanılabilirsin ama ne vereceği muamma kişilerle şampiyonluğa adayım diyemezsin. Önce takıma banko isimleri al git sonra Emrecanmı alıyosun Mulekamı alıyosun mücadele etsin formayı kapsın ağzımızı kaparız Beşiktaş başarılı olsun afiyetle tükürdüğümüzüde yalarız sıkıntı değil. Ama taraftarın gözünü boyayıp algıyla işte biz transferide erken yaptık diyecekler sıyrılmak kendilerini aklamak için. Hala isim diyorsun koskoca 120 yıllık tarihi olan kulüp kendini ispatlamayan Emrecanla bel bağlayamaz diyorum, Saiss kaliteli ama sağlam adam olsun sakat olmasın diyorum güven versin diyorum isim diyorsun olaya bakış açın dar pencereden.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı Nazım Ar

Yahu herkes sizin fikrinizde olmak zorunda değil.

Neredeyse sıfırdan takım kuruyoruz Rosier, Ghezzal, Josef dışında diğerleri ya gitti ya da yedeğe düşecekler. Josef de en az 2 ay yok, sakatlıktan dönünce de forma girer mi girmez mi bilmiyoruz yaşı var sonuçta.

Evet programlı transfer yapılıyor ama başarımız aşağıdaki olasılıklara bağlı. Bunların hepsi aynı anda gerçekleşirse zaten açık ara şampiyon oluruz hakem f.t. olsa engelleyemez. Ama olmama ihtimali en az yüzde 50. Bazılarında daha fazla. Bunu dile getirince neden batıyor insanlara? Kimse forvet lazım diyor mu mesela? Demiyor çünkü maksat bağcıyı dövmek değil üzüm yemek. Diğer mevkilerde eksiklerimiz var işte, sadece sistemle şampiyon olamazsın o sistemin çarkını döndürecek kalite ve kadro derinliği de gerekir. Yoksa 2 sakatlık 1 cezada o çark kırılır sistem bozulur tepe taklak aşağı gidersin.

1. Weghorst'un almanya günlerine dönecek
2. Sakatlık geçmiş belli Cenk'in ciddi sakatlanmayacak
3. Ghezzal'in ortasahanın göbeğinde etkinliğini kaybetmeyecek
4. Hiç bir zaman skorer bir ortasaha olmamış Gedson skor üretecek, tabela yapacak
5. 18 yaşındaki Emirhan sezon boyu wonderkid performansı verecek
6. Josef 2 ayda sakatlıktan tam kapasite dönecek
7. Sakatlığı bulunan ve henüz oyununu göremediğimiz Saiss uyum sağlayacak, Marcelo-Zago katkısı verecek
8. Ersin yerine düşünülen gencecik Emrenin daha önce hiç bir genç kalecinin göstermediği (size göre Ersine rağmen şampiyon olmuşuz ya) şampiyonluk performansı gösterecek
9. Hiç bir yerde olamamış bizde de bekleneni veremeyen Salih bu sene coşacak
10. 2. Ligden aldığımız gelecek vadeden stoperimiz geçit vermeyecek ve geçmiş profili öyle olmadığı halde iyi pasör performansı da gösterecek
11. Rıdvanın gitmeyip aklını Beşiktaşa verecek veya gidince oraya gelecek adam 8-10 gole katkılık performans yapacak, hangisi oynarsa oynasın sakatlanmayacak çünkü yedekleri yok (Umut Meraşa, Kenan karamana madde açmaya gerek var mı?)
12. Nkodou 2 maç oynayıp 6 maç sakat olmayacak
13. Kampa yetiştiremediğimiz diğer yabancılar çabuk uyum sağlayacak

Çevrimdışı Talisca1903

Yahu herkes sizin fikrinizde olmak zorunda değil.

Neredeyse sıfırdan takım kuruyoruz Rosier, Ghezzal, Josef dışında diğerleri ya gitti ya da yedeğe düşecekler. Josef de en az 2 ay yok, sakatlıktan dönünce de forma girer mi girmez mi bilmiyoruz yaşı var sonuçta.

Evet programlı transfer yapılıyor ama başarımız aşağıdaki olasılıklara bağlı. Bunların hepsi aynı anda gerçekleşirse zaten açık ara şampiyon oluruz hakem f.t. olsa engelleyemez. Ama olmama ihtimali en az yüzde 50. Bazılarında daha fazla. Bunu dile getirince neden batıyor insanlara? Kimse forvet lazım diyor mu mesela? Demiyor çünkü maksat bağcıyı dövmek değil üzüm yemek. Diğer mevkilerde eksiklerimiz var işte, sadece sistemle şampiyon olamazsın o sistemin çarkını döndürecek kalite ve kadro derinliği de gerekir. Yoksa 2 sakatlık 1 cezada o çark kırılır sistem bozulur tepe taklak aşağı gidersin.

1. Weghorst'un almanya günlerine dönecek
2. Sakatlık geçmiş belli Cenk'in ciddi sakatlanmayacak
3. Ghezzal'in ortasahanın göbeğinde etkinliğini kaybetmeyecek
4. Hiç bir zaman skorer bir ortasaha olmamış Gedson skor üretecek, tabela yapacak
5. 18 yaşındaki Emirhan sezon boyu wonderkid performansı verecek
6. Josef 2 ayda sakatlıktan tam kapasite dönecek
7. Sakatlığı bulunan ve henüz oyununu göremediğimiz Saiss uyum sağlayacak, Marcelo-Zago katkısı verecek
8. Ersin yerine düşünülen gencecik Emrenin daha önce hiç bir genç kalecinin göstermediği (size göre Ersine rağmen şampiyon olmuşuz ya) şampiyonluk performansı gösterecek
9. Hiç bir yerde olamamış bizde de bekleneni veremeyen Salih bu sene coşacak
10. 2. Ligden aldığımız gelecek vadeden stoperimiz geçit vermeyecek ve geçmiş profili öyle olmadığı halde iyi pasör performansı da gösterecek
11. Rıdvanın gitmeyip aklını Beşiktaşa verecek veya gidince oraya gelecek adam 8-10 gole katkılık performans yapacak, hangisi oynarsa oynasın sakatlanmayacak çünkü yedekleri yok (Umut Meraşa, Kenan karamana madde açmaya gerek var mı?)
12. Nkodou 2 maç oynayıp 6 maç sakat olmayacak
13. Kampa yetiştiremediğimiz diğer yabancılar çabuk uyum sağlayacak
yada ilk 13 maddenin yerine tek talisca alacaksın şapkadan tavşanı çıkaracak sıkıştığında

Çevrimdışı alimm

Bu sezonki transferler nokta atışı. Kadromuz da genel olarak kaliteli bence hücum olarak en kalitelisi. Savunmada da zayıfız kaliteli bir stoper ihtiyacı var. Yerli rotasyonu en zayıf da biziz bence. Ama Emirhan, Salih ve Cenk güzel bir performans verirse telafi edilemeyecek bir durum değil.

Nkoudou+Boyd yollayıp => Fassnacht, Cabral
Rosier => Mert Müldür
Rıdvan => Kiralık Telles
Welinton => Bailly, Amartey veya Bazoer den biri

Çekebilirsek müthiş olur. Ersine de 7 8 teklif varsa yollayıp Emre nin önünü açalım.
Müldür hem orta sahanın sağında oynar hem de savunmada 3lünün sağında.. Bize çok hareket imkanı sağlar..

Welinton yerine alacağımız adamın versatil olması önemli bi nokta.. Yeri gelir Gedson/Emirhan ile orta sahada oynar yeri gelir savunmada sağda/ortada oynar... Benim tercihim grillitsch olur...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Fassnacht yine golünü attı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı murat

Fassnacht yine golünü attı.
bu adam işe yaramaz tek yaptığı gol atmak.hiç adam çalımlıyormu?getirsinler q7 yi iki hareket yapsın.

Çevrimiçi Necmi

Forum çok kırılgan olacak bu sene.
zaten kırıldı sezon bitene kadar kuma dönüşür bunlar 😂

Etiketler: