2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1236417 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Sol bek için alex telles kiralanabilir.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sefaköykartali

callum styles konusunda haklısın ama Rosier harcanacak adam değil toparlar o mert müldürü çok isterim ayrıca ama rosier gitmeden
Rosier i 7-8m euroya yollamak onu harcamak olmaz bence.

Çevrimdışı Talisca1903

Rosier i 7-8m euroya yollamak onu harcamak olmaz bence.
zaten 5 e aldık 2 milyon için girilecek risk değil ikamesi için 5-6 harcarız zaten

Çevrimdışı Talisca1903

Sol bek için alex telles kiralanabilir.

mümkünse süper olur

Çevrimdışı Nazım Ar

Callum denen arkadaş sol bek değil, sol kanatta bile doğru düzgün oynamamış. Defansif yönü ya yok ya da hiç bir yerde klipte görmedim. Zaten defansif bir mevkide oynatılmamış hemen hemen hiç. Championshipten düşmüş takımın banko topçusu.
Rıdvanın süper ligde şampiyonluğa katkı verdiği yaşta iken bu arkadaş lig 1 de oynuyormuş hatta. Bonservisi de var bir de utanmadan, bu arkadaşta siz ne gördünüz de Rıdvanın yerine süper olur diyorsunuz beni bir aydınlatın lütfen.

Çevrimiçi Samet Demir

Callum falan uğraşmaya gerek yok. Maaşı çok değilse 1 sene tellesi kiralasınlar

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sefaköykartali

ben mert müldür transferini olası görmediğim için senin kanat bek projesinin olmayacağı fikrindeyim ama sol kanat beke yabancı transferi konusunda katılıyorum. artık callum styles mı olur atletik ve taktik kalitesine güvendiğimiz başka biri mi olur bilmiyorum ama geçici çözümlerle idare edilemeyecek bir yer. rıdvan'ın kalma ihtimali bence hala düşük. ama sol kenar beki yabancı yapmak için illa sağ tarafı yerlileştirmek gerekmiyor. merkez orta sahada bir yerli kullanılabilir, yerine göre stoperde bir yerli daha kullanılabilir. önde yerine göre cenk kullanılabilir. bu üç pozisyonda maçına göre opsiyonlar bırakıp sol tarafa yabancı çakmak daha doğru olur gibi.
Ben de olasılık üzerinden yazmıyorum zaten Mert i falan alamayız bence de. Anca hem rıdvana 6.5, hem rosier e 7.5-8 hem de Ersin 6.5-7m euro falan gelirse bir tane yüklü bonservise girerler. Bu fiyatların da bu oyuncular için satılabilecek paralar olduğunu düşünüyorum.
Sağ stoperde de yerli yapsan olur tabi, ama Kaana da 6m falan isterler. Cenk bence de yer yer fırsat bulacaktır ama oranın ana planı belli. Josef yokken Emirhan+Gedson yapılacaksa Emrecan + kaleciyle yine 3 tamamlanıyor. Kaleci dışında yedeği de yerli olan Mevkii yok o da ayrı bi problem.

Çevrimdışı KadirA

Bence sag stoper haric transfere gerek yok. Bu kadar özkaynak özkaynak deyip de fıstık gibi kadroya hala o genclerin önünü kesecek adam isteniyor. Bırakalım Emirhanlar oynasin.

Rosier ya da Ridvanin mevkisini 3 lü savunmada biraz abartıyoruz. 2side 4 lü savunma oyuncusu. Ridvan bir tik evet orta sol a evrilebilir ama Rosier uymuyor oraya sportingte de basarisizdi bu sistemde, nitekim Kenan veya Boyd düsünülüyor oraya. 3lü savunmada 3 lünün sağ-sol stoperler zaten sag-sol çizgide git gel yapıyor sürekli rakip sasırsın diye. Ortasahanin sagi solu icin Tyler gibi Kenan gibi Fassnacht gibi hücumu iyi olan (Kenan Boyd iyidir demiyorum tarz olarak örnek veriyorum rakip ceza sahasına girebilecek), temposuyla savunma yapabilen pres yapabilen oyuncular tercih edilir.

Ben Rosier nin sag stoper olarak düşünüldüğünü tahmin ediyorum, suan sıfır arayisimiz var bunun baska bir aciklamasi olamaz. Nitekim son hazirlik maçında da sag stoper oynayıp önünde Tyler oynadi.

Ben Fassnachtin her türlü alinacagini düşünüyorum bu arada. Solda Umut yedekleyemez ofansı sıfır, sagda Tyler Kenana güvenmez hoca. Hem sag hem sol, hem Ghezzal yerine oynar, tam Joker bir oyuncu, kadroda öyle bir oyuncumuz yok suan.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2022, 20:32:32 KadirA ]

Çevrimdışı DieForYou1903

Bizim kadro çok zayıf.6-7 tane net oyuncuya ihtiyacımız var.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı murat

katılıyorumama 6-7 değil.özellikle hücumda 11 e eşdeğer yedek şart.sakatlık cezalı durumlarında apışıp kalmamak lazım.ortasahada da aynı durumdayız.kenarı stoperi filan eldekilerle hallederiz yeterki omurga sağlam ve çeşitliliği çok olsun.

Çevrimiçi Samet Demir

Mesela hangi mevkilere

Çevrimdışı DieForYou1903

katılıyorumama 6-7 değil.özellikle hücumda 11 e eşdeğer yedek şart.sakatlık cezalı durumlarında apışıp kalmamak lazım.ortasahada da aynı durumdayız.kenarı stoperi filan eldekilerle hallederiz yeterki omurga sağlam ve çeşitliliği çok olsun.

6-7 tane net iyi oyuncu lazım İlk 11 ayarında yedekleri de lazım.İlk 11 bile çıkmıyor doğru düzgün yedekleri hiç yok.

Mesela hangi mevkilere

Stoper lazım,orta saha lazım,kanat lazım,Rıdvan giderse sol bek lazım.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı XiaoHan

İlk 11de banko oynatılabilecek kalitede 2 stoper, Rosiere alternatif 1 sağ bek, Rıdvan kalacaksa yedek 1 sol bek, kesin 1 orta saha ısıran basan ciğersiz psikopat cinsinden, kibar çıt kırıldım 2li mücadelelerde ezilen vitaminsiz profil sıktı artık. Gerektiğinde Ghezzalı dinlendirebilecek yükünü hafifletecek kalitede hücuma rekabet katabilecek mümkünse sürekli sakatlanmayan 1 açık. Montero, Salih, Umut, Boyd, Kenan ve N'koudou isimlerinden en azından yönetim 2sinden gelir elde etsin satmayı becerip, diğerleriylede karşılıklı anlaşıp maaş yüklerinden kurtulmayı becerirse iddialı takım oluruz. Tabi mhk + tff engellerimiz var daha ne gibi oyunlara maruz kalıcaz bakalım ama avrupada olmamamız şampiyonluğu çantada keklik yapmıyor maalesef daha öncede sayısız kez eksikleri göz ardı edip şampiyonluklara veda ettik ders çıkarılmalı.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı KadirA

Kaleci unuttunuz, Mert sakat Ersin zaten kötü, iki kaleci alınmalı güney amerikadan. Weghorstun da boyu çok uzun, kafayı kapıya falan çarpar sakatlanır , onun boyunda bir forvet daha alalım, o boyda yoksa iki tane alalım, anca telafi eder. Muleka da çok para alıyor, bir milyon nedir, bence oraya seferovic falan almalıydık senelik iki milyon euro 30 yaşında, hatta emirhan delibaş da gönderilmeli, 50 bin tl lik rotasyon oyuncusu mu olur yahu.

Çevrimiçi Samet Demir

Kaleci unuttunuz, Mert sakat Ersin zaten kötü, iki kaleci alınmalı güney amerikadan. Weghorstun da boyu çok uzun, kafayı kapıya falan çarpar sakatlanır , onun boyunda bir forvet daha alalım, o boyda yoksa iki tane alalım, anca telafi eder. Muleka da çok para alıyor, bir milyon nedir, bence oraya seferovic falan almalıydık senelik iki milyon euro 30 yaşında, hatta emirhan delibaş da gönderilmeli, 50 bin tl lik rotasyon oyuncusu mu olur yahu.
:)

Çevrimdışı Orhan_

:D.. Weghorst tespitin çok iyi olmuş  :lol:

Çevrimdışı Orhan_

Ben de katılıyorum ama eldeki bazı oyunculardan kurtulmamız gerekiyor. Mesela kanat lazım ama aynı zamanda Nkoudu'dan ve Boyd'dan çıkmak lazım. İyi bir stopere daha ihtiyacımız var.
Geçen sene bi yerlerden bi çocuk aldıydık sağ bek. Bilal galiba. Şimdi geldi aklıma. Niye göremedik ki onu?

Çevrimiçi Necmi

6-7 tane net iyi oyuncu lazım İlk 11 ayarında yedekleri de lazım.İlk 11 bile çıkmıyor doğru düzgün yedekleri hiç yok.

Stoper lazım,orta saha lazım,kanat lazım,Rıdvan giderse sol bek lazım.
iki tane stoper aldık zaten kanatları nereye koyacaksın 3.4.1.2  3.4.3 formasyonunda 7 tane orta sahamız var iki yere ligin en iyi orta sahası bizde
Çok zorlasak sağ stoper sol bek alınsın deriz en fazla oda alınmasıda şart değil

Çevrimiçi Necmi

Yok böyle olmayacak biz aldıklarımızın tamamından kurtulup yeni takım yapalım zaten istenende bu üçüncü forvetimizin cenk olduğu kadroda hücum hattı nasıl eksik olabilir 😳  şok oldum
Biraz lüks takılalım diyeceksek en fazla stoper takviyesi istenir üçlü savunmada eldeki stoperler yetmeyebilir o kadar onun dışında gidecek oyuncu olmadığı sürece transfere gerek yok en fazla gidenin yeri dolar

Çevrimiçi Necmi

mulekada banyoda sabuna basar cenk çime takılır bizim acil üç tane a klas forvet daha almamız kazım josefin futbol hayatı bitti yerine adam alıp birde yedeklemek için almak lazım
Kaleci şart oğlu şart ama dört kaleciyi blendıra sokup sonra kalıba döküm dondurup bir kaleci yapsak yine olmaz 😀

Çevrimiçi Necmi

mulekanın altına bir kriko takıp yükseltsek olmazmı 🤔

Çevrimiçi Necmi

Vay be bir senedir burda bizim çocuk edebiyatı dinledim evlatlık transfer dönemine kadarmış 😳

Çevrimdışı murat

Yok böyle olmayacak biz aldıklarımızın tamamından kurtulup yeni takım yapalım zaten istenende bu üçüncü forvetimizin cenk olduğu kadroda hücum hattı nasıl eksik olabilir 😳  şok oldum
Biraz lüks takılalım diyeceksek en fazla stoper takviyesi istenir üçlü savunmada eldeki stoperler yetmeyebilir o kadar onun dışında gidecek oyuncu olmadığı sürece transfere gerek yok en fazla gidenin yeri dolar
geç4n senede weghorst yerine batsuayi muleka yerine larin  cenk yerine  güven vardı yeterli görmüştük artı birde alex vardı.hücum bölgesi zengin olmalı.

Çevrimdışı Nazım Ar

Sola Tayfur, sağa Fassnatch, stopere Amartey veya Bazoer, en az 3 transfer gelecek zaten, bir de Cabral tarzı ya tutarsa fırsat transferi yapılacak. Yönetim anlaşabilse ve tepkiler olmasa bunlardan bağımsız Emirhan'ı da alacaktı. Ee kaç etti 5. Şampiyonluk isteyen tamımın zaten minimum bu transferleri yapması lazım. 6 adam lazım dedi diye mi bu kadar goygoy?

Çevrimdışı Orhan_

Abi şimdi Nkoudu müzmin sakat, Boyd yeterli değil. Bu adamları gönderip şöyle tatlı bir kanat oyuncusu alsak iyi olmaz mı? Welinton'u yedeğe atacak bir sağ stoper de lazım. Stoper bölgesinde kalite yükseltmemiz gerekiyor.

Etiketler: