2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1238442 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Sen hala Welinton'u aldık, şampiyon olduk derdindesin. Bir kulübün uzun vadeli planı olur. Yerli stoperlerin değere bineceği 4 senedir ortadayken, buna ilişkin bir adım atmak bir yana; tam tersi hamleler yapmışsın. Bunun savunulacak bir şey yok.

Çok basit bir şey anlatıyorum:

Ravil Tagir o dönem dillerden düşmezken ve 17 yaşındayken %80'i 2.5 milyon Euro'ya alınabilirken, biz 21 yaşındaki Emrecan'ın yarısını 2 milyona alamamamız ve hala pazarlık yapmamız saçma değil mi? Bu transferin bu fiyatları görmesi bir bana mı garip geliyor?

Emrecan'ın yarısının 2 milyon ettiği yerde, Rizeli çocuğun tamamı 1 milyon eder. Aynı yaştalsr, maç tecrübeleri benzer. Onu normal buluyorsan, bu da normal.

Yönetim ders almış demekki şimdi gençlere yatırım yapıyor. Bu sene aldığımız adamların hepsi satabileceğimiz adamlar.

Emrecanın sözleşmesini görmüş gibi konuşuyorsun. %25 ini dahi aldıysak bile satmayız olur biter. Tutarsa adam sonuna kadar oynatırız.

Elalemin aldığı ravile laf yok mantıklı biz alınca tü kaka. Sorsan o zamanlar ravilin 1 tane 90 dk oynadığı  maçını izledin mi acaba? Emrecanın da izlemedin ki böyle konuşuyorsun

Tekrar söylüyorum emrecanı almayalım ok. Emirhanıda almayalım ok.(bence gereksiz almasakda olur) Senin önerin ne bunu söyler misin? Potansiyelli yerli 1 milyona alacağımız stoper önerin nedir?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı doganay

Emrecan hayirli olsun, son dakika anlasamayacaklar diye korkuyordum - anlasilmis sanirim  :ok:
Günlük Emrecan Beşiktaş ta haberi geldi demek.

Çevrimiçi Necmi

Yönetim ders almış demekki şimdi gençlere yatırım yapıyor. Bu sene aldığımız adamların hepsi satabileceğimiz adamlar.

Emrecanın sözleşmesini görmüş gibi konuşuyorsun. %25 ini dahi aldıysak bile satmayız olur biter. Tutarsa adam sonuna kadar oynatırız.

Elalemin aldığı ravile laf yok mantıklı biz alınca tü kaka. Sorsan o zamanlar ravilin 1 tane 90 dk oynadığı  maçını izledin mi acaba? Emrecanın da izlemedin ki böyle konuşuyorsun

Tekrar söylüyorum emrecanı almayalım ok. Emirhanıda almayalım ok.(bence gereksiz almasakda olur) Senin önerin ne bunu söyler misin? Potansiyelli yerli 1 milyona alacağımız stoper önerin nedir?

şu anda yaş ortalamamız 24.4 tabi bazı gençler düşecek yeni isimler gelecek tahminim 26 yı geçmez bunu sadece atiba 2 yıl yükseltiyordur gerçek ortalamamız 24 olacak gibi

Çevrimiçi Samet Demir

Berkay, emirhan delibaş, oğuzhan akgün ispanya kampına gidecekmiş.

Göktuğ baytekin, emrecan terzi, aytuğ kömeç, badra cisse, necati bilgiç, semih kılıçsoy, besar gudjufi ispanya kampına götürülmeyecekmiş.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sEuL

Haha aynen. Bu haberin son olmasi dilegi ille!
2 hun sonra Ispanya kampi baslayacak, umarim Emrecan ve diger yabanci stoper kampa katilirlar.

Çevrimiçi Necmi

Berkay, emirhan delibaş, oğuzhan akgün ispanya kampına gidecekmiş.

Göktuğ baytekin, emrecan terzi, aytuğ kömeç, badra cisse, necati bilgiç, semih kılıçsoy, besar gudjufi ispanya kampına götürülmeyecekmiş.

mantıklı seçim diğerleri için daha erkendi

Çevrimiçi Necmi

emirhan ve yongboysdaki vatandaşın günlük haberi gelmedi daha işlerini ağırdan alıyorlar

Çevrimdışı tuncaboylu

Emrecan hayirli olsun, son dakika anlasamayacaklar diye korkuyordum - anlasilmis sanirim  :ok:
Hayırlı olsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Neyse Samet, ne dediğimi anlamak istemiyorsun.

Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmama gerek yok o yüzden.

Çevrimdışı Orhan_

Biz Ghezzal'ı geçen sene 3 milyona aldık, Trabzonspor Cornelius'u 5 milyona aldı.

Biz Ghezzal'ı kelepir bitirdik, Ts de kazık yedi. Bu Cornelius'un Ghezzal'dan daha değerli olma olasılığına göre daha inandırıcı bir açıklama benim için. Rosier'in Ferdi Kadıoğlundan ucuz olma ihtimali var mı mesela?

Çevrimdışı Orhan_

https://twitter.com/gokmenozcan/status/1549044634625589249

Belki de Emrecan için ortaya salınmış bir dedikoduydu bu. Diğer transfer bitince bunu da böylece kapatmış oldular. Hep başkaları mı teori üretecek :D

Çevrimdışı levitate

Transfermarkta göre Kerem, Rossi, Ferdi, Bakasetas, Cornelius gibi oyuncular Ghezzal'dan daha değerli. Dorukhan 7m euro iken Muleka 5m euro. Konyadaki performansı vasat oynadığı 2 hazırlık maçında sıvayan A. Bardakçı ise 5m iken Josef 4.2m...
sitenin sahibi fenerli, admini ise fanatik tsli

twitter hesabını görmüştüm full ts doluydu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

TRT Spor'un haberine göre; siyah-beyazlılar, genç stoper için anlaşma sağladı. 21 yaşındaki futbolcunun, İspanya kampında takıma katılması bekleniyor.

Beşiktaş'ın bu transfer için 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek ve Emrecan ile 5 yıllık sözleşme imzalanacak. Siyah-beyazlılar, ayrıca Emrecan'ın sonraki satışında kardan yüzde 50 payı İstanbulspor'a verecek.

"YOLUN AÇIK OLSUN"

Öte yandan İstanbulspor'un Asbaşkanı Ömer Saral, Emrecan Uzunhan ile birlikte fotoğrafını paylaştı ve, "Yolun açık olsun evlat…" ifadelerine yer verdi.

Çevrimdışı Orhan_

Var bir şeyler zaten. Yoksa böyle absürt değerlemeler olmaz.

Çevrimdışı XiaoHan

Şahsi düşüncem Emrecan transferinde komisyon kokusu olduğu. 21 yaşında ve daha geçen sene kimse tanımıyorken hemen bu paralara transfer ve 11 beklentisi garip. Kadroya bile girebilmesi zor zaman gösterecek en nihayetinde ama Beşiktaşın zararını umarım günü geldiğinde transferini şuan büyük  başarı gibi gösterenler ceplerinden karşılar. Hoş lens daglıs layiç transferlerini yapanlarında zararımızı karşılaması gerek bu tarz başarısızlıkların hesabını sorabilecek kurulların oluşturulması gerek ki ceplerinden çıkacağını bilince acaba Beşiktaşın parasını har vurup harman savurabilecekmi yönetimler.

🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi murat

Bu Cabral transferini anlamadım. Çok gereksiz geliyor.

Geçen kış lazio kiralamış adamı sadece 190 dk oynatmışlar. Sakatlık bir şey yok. Geçen sene sadece toplam 900 dk oynamış.

Fassnachtı alsak bize yeter. Cabralin tam zıttı çok istikrarlı bir oyuncu.

Gereksiz bir çok futbolcudan kurtulduk. Almayalım daha şöyle adam.
muhtemelen cabral çalım atan bir arkadaştır çok istendiğine göre.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şahsi düşüncem Emrecan transferinde komisyon kokusu olduğu. 21 yaşında ve daha geçen sene kimse tanımıyorken hemen bu paralara transfer ve 11 beklentisi garip. Kadroya bile girebilmesi zor zaman gösterecek en nihayetinde ama Beşiktaşın zararını umarım günü geldiğinde transferini şuan büyük  başarı gibi gösterenler ceplerinden karşılar. Hoş lens daglıs layiç transferlerini yapanlarında zararımızı karşılaması gerek bu tarz başarısızlıkların hesabını sorabilecek kurulların oluşturulması gerek ki ceplerinden çıkacağını bilince acaba Beşiktaşın parasını har vurup harman savurabilecekmi yönetimler.

Oyuncu Türkse ve büyüklerden biri istiyorsa bonservise 1m euro yaz, eğer Beşiktaş istiyorsa +1m daha koy.
Üzerine oyuncunun satış sonrası hakkını da büyük oranda gaspet. Anadolu kulüplerinin Beşiktaş'a bakış açısı.

Çevrimdışı Talisca1903

Oyuncu Türkse ve büyüklerden biri istiyorsa bonservise 1m euro yaz, eğer Beşiktaş istiyorsa +1m daha koy.
Üzerine oyuncunun satış sonrası hakkını da büyük oranda gaspet. Anadolu kulüplerinin Beşiktaş'a bakış açısı.
emrecan yetenekli çocuk bence hakkını verecektir

Çevrimdışı Talisca1903

cabral+fascnacht+emirhan = talisca parası hiç maceraya grek yok sadece yılanı alıp yolumuza bakalım

Çevrimiçi Özgür Gültekin

emrecan yetenekli çocuk bence hakkını verecektir

o kısımda benim de şüphem yok ama yabancı serbestliği olsa 500b eurodan fazlasını istemeyemezler.

Çevrimdışı Nazım Ar

Şu grillitsch e mi girseydik acaba Josef'in sıkıntıları doğruysa hem orayı yedeklerdik hem de hocanın sistemine daha uygun daha komple bir futbolcu givi duruyor.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Her ülkeye bakan o ülke vatandaşlarından oluşmuş editör ekipleri var. Bazı kulüpler para verip oyuncu bonservislerini şişiriyor ve böylelikle karşılıklı kazanç sağlamış oluyorlar.

Türkiye editör ekibi küçük bir ekip. Birisi fanatik leş bir gs'li diğeri de aynı derece Trabzonlu. Fenerli olan ikisi biraz daha makul insanlar. Yanlış hatırlamıyorsam çoğusu Almanya'da yaşıyor.

Bu tip özel girişimlerle oluşmuş yapılara ekspermiş gibi bakmak biraz enayilik olur.

Çevrimdışı Nazım Ar

Şu grillitsch e mi girseydik acaba Josef'in sıkıntıları doğruysa hem orayı yedeklerdik hem de hocanın sistemine daha uygun daha komple bir futbolcu givi duruyor.

Bunu yazdıktan sonra haberler düşmeye başladı nalesef Josef 2 buçuk ay yokmuş.

Çevrimdışı can1903

Orta saha 2 tane alınmalı bu sakatlık haberi sonrası.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Etiketler: