2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1238059 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Bana Trabzonspor'dan alınan Mertcan Cam transferini andırıyor, Özer Hurmacı'yı Fenerbahçe'ye satmasınlar diye yapılmıştı.

Bu adamlar Gökdeniz Bayrakdar'a verecekleri 1 milyon lirayı üç taksitle ödeme pazarlığı yaparken Antalyaspor'a kaptırdılar, şimdi ekonomi çok daha kötüyken çıkarıp bu çocuğa 40 milyon lira + acayip bonuslar veriyorlar.

Garip gelmiyor mu size, çelişki değil mi?

Mertcan Çam kaç maç oynamış bize transfer olmadan. Yani mertcanın durumu ile mukayese edilemez.

Gökdeniz dediğin adam de antalya da kaç maça çıkıp kaç gol atmış bu sene. Bizde ki Güvenin performansında ne gibi fazla katkı sağlamış kulübüne. Almayarak çokda kötü bir iş yapmamışız. Bu sene belli bir duruş sergileyerek Abdulkerimi de almadık hatırlatırım.

Emrecan sana göre pahalı geldi eyvallah. Bu pozisyonda uygun ve yerli kim var alınabilecek? Çok merak ediyorum bu soruya vereceğin cevabı.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2022, 15:09:51 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

geçen sene 1.ligin en iyi oyuncusu kartaldı biliyorsundur şimdi ona teklif gelse kaç m euro isteriz 3-4 m dan aşağı istemeyiz bu fiyata bile linç yerler satarlarsa öyle değilmi
Peki geçen sene 1.ligin en değerli ikinci oyuncusu kimmiş bende yeni duydum emrecanmış üstelik sakatlık geçirip on civarında maç kaçırdığı halde bu çocuk tartışmasız yetenekli süperligde üstelik beşiktaşta  ne yapar muamma hataları varmı var ama gelişmeyede açık onun sunduğu potansiyel bile alınır riskdir tutar tutmaz bunu bilemem ama tutarsa o verilen para beleş olur özellikle bu saçma yerli kuralı varken üstelik oynayacağımız üçlü savunmaya uygun
Rizeli emirhan konusunda birşey diyemem scaut araştırmasımı hocanınmı dikkatini çekti yoksa arkasında başka sebeplermi var bunu zaten kadroya girdiğinde anlarız
Ama emrecan gibi bir yeteneğe laf etmek gerçekten büyük haksızlık
Ve gerçekten bu alt yapı fetişliğini çok saçma buluyorum biz sıradan bir anadolu kulübü değiliz biz beşiktaşız bizim alt yapımız bütün türkiyedir lider kulüp olmanın gereğide budur
Ayrıca Ersin'in sözleşme yenilememe sebebi Mert 'in senelik 1 milyon Euro alması olabilir mi?

Çevrimdışı tuncaboylu

Forza da buradan dönmez artık yazmışlar abi.

Harika bir transfer olur.

Tam alınıp parlatmalık bir adam.

Çevrimiçi Samet Demir

Ayrıca Fassnacht transferi içinde zor diyorlar, kulubü bırakmak istemiyormuş.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sozkul

Bana Trabzonspor'dan alınan Mertcan Cam transferini andırıyor, Özer Hurmacı'yı Fenerbahçe'ye satmasınlar diye yapılmıştı.

Bu adamlar Gökdeniz Bayrakdar'a verecekleri 1 milyon lirayı üç taksitle ödeme pazarlığı yaparken Antalyaspor'a kaptırdılar, şimdi ekonomi çok daha kötüyken çıkarıp bu çocuğa 40 milyon lira + acayip bonuslar veriyorlar.

Garip gelmiyor mu size, çelişki değil mi?

Mehmet Ekici, Özer Hurmacı değil!

Çevrimiçi Samet Demir

Harika bir transfer olur.

Tam alınıp parlatmalık bir adam.
3-4-1-2 den 3-4-3 e geçerken elimizde harika bir koz olacak. Tek soru işareti sakatlık durumu. İnşallah bize gelirse sakatlık durumundan çok dert yanmayız.

Çevrimdışı Nazım Ar

Emrecan zaten herkesin kabul ettiği üzere gelecek vadeden bir oyuncu, Emirhan da fiziken aynı profilde ve aynı yaşta, yanılmıyorsam yine ümit milli seviyeye çağrılmış bir oyuncu. Demek ki hoca birbirlerini yedekleyebileceklerini ve gerekli ama eksik mentaliteyi Emirhan'a yükleyebileceğini düşünüyor ki alınıyor. Evet tutarlar bence de yüksek ama bu piyasada da aşırı inanılmaz da değil. İkisinden bir tanesi tutsa ve İ. Toraman gibi, Ersan gibi uzun süre faydalanabileceğimiz bir ortalama yerli stoper çıkarsak zaten toplam verilen bonservisi kat kat çıkarmış olacağız. Kötü senaryo ise ikisinin de tutmaması. Yapacak bir şey yok yerli kuralı elimizi kolumuzu bağlıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mertcan Çam kaç maç oynamış bize transfer olmadan. Yani mertcanın durumu ile mukayese edilemez.

Gökdeniz dediğin adam de antalya da kaç maça çıkıp kaç gol atmış bu sene. Bizde ki Güvenin performansında ne gibi fazla katkı sağlamış kulübüne. Almayarak çokda kötü bir iş yapmamışız. Bu sene belli bir duruş sergileyerek Abdulkerimi de almadık hatırlatırım.

Emrecan sana göre pahalı geldi eyvallah. Bu pozisyonda uygun ve yerli kim var alınabilecek? Çok merak ediyorum bu soruya vereceğin cevabı.

Bir yol haritamız yok, anlatmaya çalıştığım bu.
 Dolar 5 lirayken ve CL ön elemesi oynarken 100 bin doların taksit pazarlığı yapan kişiler de aynı, Avrupa'da yokken ve Euro 18 lirayken bir genç oyuncunun yarısına 2 milyon Euro veren de aynı.

Yarısına 2 milyon Euro verip başka yerli stoper bulamıyorsan, 3 senedir bu duruma hazırlanmadığın için yine sen suçlusun.

Welinton'u almak için yerli stoper vermeyecektin o zaman. Ya da Serdar'ın menajerini defedip, sözleşme yenileyecektin.

Yabancı sayısı bu sene daha da az olacaktı, 8'de kaldı. Buna rağmen hala yerli sıkıntısı çekiyorsan, planlaman baştan sakatmış

Çevrimdışı tuncaboylu

Mehmet Ekici, Özer Hurmacı değil!
Doğru abi, Mehmet Ekici.

Çevrimdışı tuncaboylu

3-4-1-2 den 3-4-3 e geçerken elimizde harika bir koz olacak. Tek soru işareti sakatlık durumu. İnşallah bize gelirse sakatlık durumundan çok dert yanmayız.

Bu riskler alınır, başka türlü bu kalitede adamları almamız zor.

Çevrimiçi Necmi

Ayrıca Ersin'in sözleşme yenilememe sebebi Mert 'in senelik 1 milyon Euro alması olabilir mi?
hep birileriyle mukayese etmekmi zorundasın mert ne kadar milli takım forması giymiş onun aldığını istemek için önce onun ulaştığı noktaya ulaşsın mert onun yaşındayken kaç para alıyormuş sorsun kendisine bu dünyanın kuralları var yeni mezun mühendisle 15 yıldır çalışan mühendisde aynı işi yapar ama aynı ücreti almaz
Sizin gibi insanlar yüzünden serdar gibi çocukların bir tarafı kalkıyor işde bu gün forma ister alamayınca hocasına küfreder üç maç forma giyincede saissin aldığı maaşı ister
Bu dediğin şey maddenin tabiatına aykırı onun en büyük kazanımı beşiktaşta birinci kaleci olarak forma giymesi daha fazla para kazanmak istiyorsa o parayı verecek takıma gitsin bulursa tabi

Çevrimiçi Necmi

Dolar 5 lirayken ve CL ön elemesi oynarken 100 bin doların taksit pazarlığı yapan kişiler de aynı, Avrupa'da yokken ve Euro 18 lirayken bir genç oyuncunun yarısına 2 milyon Euro veren de aynı.

Yarısına 2 milyon Euro verip başka yerli stoper bulamıyorsan, 3 senedir bu duruma hazırlanmadığın için yine sen suçlusun.

Welinton'u almak için yerli stoper vermeyecektin o zaman. Ya da Serdar'ın menajerini defedip, sözleşme yenileyecektin.

Yabancı sayısı bu sene daha da az olacaktı, 8'de kaldı. Buna rağmen hala yerli sıkıntısı çekiyorsan, planlaman baştan sakatmış
yönetimin yanlışları bir kenara onlar ayrı tartışılır sen on yanlış saysan ben yüz sayarım
Fatihtenmi bahsediyorsun yapma dostum sırf yerli diye herkes beşiktaşın formasını giyemez yıllarca kiraya gönderdik pişsin diye bir tık ilerleyemedi onamı verelim şansı yoksa birinci lige gidip ligin en iyisi olan kartalamı verelim bence o bile bu sene kadroda olmayacak bizim için uygun değil çünkü tutsak bile forma şansı olmayacak bazı gerçekleri kabul etmek lazım

Çevrimdışı tuncaboylu

hep birileriyle mukayese etmekmi zorundasın mert ne kadar milli takım forması giymiş onun aldığını istemek için önce onun ulaştığı noktaya ulaşsın mert onun yaşındayken kaç para alıyormuş sorsun kendisine bu dünyanın kuralları var yeni mezun mühendisle 15 yıldır çalışan mühendisde aynı işi yapar ama aynı ücreti almaz
Sizin gibi insanlar yüzünden serdar gibi çocukların bir tarafı kalkıyor işde bu gün forma ister alamayınca hocasına küfreder üç maç forma giyincede saissin aldığı maaşı ister
Bu dediğin şey maddenin tabiatına aykırı onun en büyük kazanımı beşiktaşta birinci kaleci olarak forma giymesi daha fazla para kazanmak istiyorsa o parayı verecek takıma gitsin bulursa tabi
Mert de 20 yaşındayken şampiyon takımın as kalecisi olsa, o da isterdi; merak etme.

Futbolcuyla mühendisi karşılaştırmak da komik olmuş.

Mbappe'ye neden Lewandowski'nin 5 katı maaş verdiler sence?

Çevrimdışı tuncaboylu

yönetimin yanlışları bir kenara onlar ayrı tartışılır sen on yanlış saysan ben yüz sayarım
Fatihtenmi bahsediyorsun yapma dostum sırf yerli diye herkes beşiktaşın formasını giyemez yıllarca kiraya gönderdik pişsin diye bir tık ilerleyemedi onamı verelim şansı yoksa birinci lige gidip ligin en iyisi olan kartalamı verelim bence o bile bu sene kadroda olmayacak bizim için uygun değil çünkü tutsak bile forma şansı olmayacak bazı gerçekleri kabul etmek lazım
Olmayabilir abi, belki olacaktı. Beğenmediğimiz Fatih şu anda Transfermarkt'ta en değerli 6. yerli stoper.

Rizespor'da 5 maç oynamış garip grup adamların peşinde koşacağımıza, onu tutardık.

Ha onda yönetimin suçu az: Fatih'i tutamazdık, menajeri adi bir herif çünkü. O dönem onu bilmiyorlardı muhtemelen

Ama Fatih'in menajerinin ne mal olduğunu anlayınca, Serdar'ı kurtarman lazımdı. Aynı adam çünkü.

Çevrimiçi Samet Demir

Fatih bize ne katacak Allahını seversen. Aynı durum Serdar Saatçı içinde geçerli. Welitonunda katkıları sayesinde geçen sene şampiyon olduk biz hatırlatırım. O yerine Fatih olsaydı aynı karakteri koymazdı. Koysa da ondaki yetenek sınırlı. İşin teknik boyutuna girmek istemiyorum. İyiki welliton gelmiş de fatihi vermişiz. Tekrar soruyorum tamam emrecanı almayalım yerine önerin kim? Kaç oldu bu soruyu soruyorum cevap vermiyorsun. Çünkü yok. Daha iyisi var ya da muadili koray günter, kaan ayhan v.s onlarada kulubu en az 5 milyon ister.

Hazırlık maçlarında oynayan 18 yaşındaki gençlere bak birde serdar saatçiye. Bunu göre göre serdar varken neden adam bakıyoruz dersen sana hiç cevap bile vermem. İnsanda önce karakter olacak. Bu serdarda yok. 2 sene sonrasını tahmin etmek zor değil. Böyle giderse 1. Lig en fazla.

Gelelim Emrecan konusuna sene başında başkanı emrecan için 10milyon istiyorum dedi. Şuan Daha ne şartlarda, ne kadara anlaşmışız o bile tam belli değil. Hemen yaygara koparıyorsun. Gs daha dün abdulkerim için 3 milyona yakın para verdi. Biz 500bine mi alacağız gelecek vaad eden bir oyuncuyu. Ki Emrecan abdulkerime göre kat kat daha yetenekli.  Emrecan bu sene 1.lige etki etmiş oyuncu. Belki tutar belki tutmaz orasını şuan bilemeyiz ama potansiyeli belli. O potansiyele de bu para çok değil.

Hatırlatırım bu çok dediğin parayı vermediğimiz zeki romaya transfer yaptı. Başakşehir Ravil Tagiri 2.5 milyon € aldı kuvvetle muhtemel cengiz gibi onuda 1-2 seneye iyi paraya satacaklar. Bu satışları görüncede hiç ah vah etmeyelim.

Şimdi gelelim Rize deki Emirhan konusuna, bu yorumları Emirhan için yapsan kimse cevap vermez kolay kolay. Hak verirlerdi çünkü. Emrecan da durum böyle değil...

Çevrimdışı Orhan_

Transfermarkta göre Kerem, Rossi, Ferdi, Bakasetas, Cornelius gibi oyuncular Ghezzal'dan daha değerli. Dorukhan 7m euro iken Muleka 5m euro. Konyadaki performansı vasat oynadığı 2 hazırlık maçında sıvayan A. Bardakçı ise 5m iken Josef 4.2m...

Çevrimdışı gorilla

Bu Cabral transferini anlamadım. Çok gereksiz geliyor.

Geçen kış lazio kiralamış adamı sadece 190 dk oynatmışlar. Sakatlık bir şey yok. Geçen sene sadece toplam 900 dk oynamış.

Fassnachtı alsak bize yeter. Cabralin tam zıttı çok istikrarlı bir oyuncu.

Gereksiz bir çok futbolcudan kurtulduk. Almayalım daha şöyle adam.

Çevrimdışı Nazım Ar

Transfermarkta göre Kerem, Rossi, Ferdi, Bakasetas, Cornelius gibi oyuncular Ghezzal'dan daha değerli. Dorukhan 7m euro iken Muleka 5m euro. Konyadaki performansı vasat oynadığı 2 hazırlık maçında sıvayan A. Bardakçı ise 5m iken Josef 4.2m...

Ben bu konuya dikkat çekmeye çalıştım daha önce. O site fazla küçümseniyor her transferde en a bir yetkilinin orayı açıp baktığına eminim. Ts ve renkliler at koşturuyorlar 10 milyonlar 15 milyonlar havada uçuşuyor, Beşiktaşta ise şampiyon olmazsak sürekli düşürüyorlar, olunca ise cimri cimri artıyor. Osayi yi falan 1 milyondan 8 milyona çıkarmışlar şimdi 10 milyon konuşuyorlar bek olarak Rosier ise 10 dan 6 ya düşmüş. Keza crespoyu 1 milyondan 10 a çıkarmışlar bir kaç ayda. :)  2-3 milyona kiöi alırlarsa 6 ayda değerini 10+ ya çekiyorlar.

Çevrimdışı Orhan_

Ben bu konuya dikkat çekmeye çalıştım daha önce. O site fazla küçümseniyor her transferde en a bir yetkilinin orayı açıp baktığına eminim. Ts ve renkliler at koşturuyorlar 10 milyonlar 15 milyonlar havada uçuşuyor, Beşiktaşta ise şampiyon olmazsak sürekli düşürüyorlar, olunca ise cimri cimri artıyor. Osayi yi falan 1 milyondan 8 milyona çıkarmışlar şimdi 10 milyon konuşuyorlar bek olarak Rosier ise 10 dan 6 ya düşmüş. Keza crespoyu 1 milyondan 10 a çıkarmışlar bir kaç ayda. :)  2-3 milyona kiöi alırlarsa 6 ayda değerini 10+ ya çekiyorlar.

Bu sitede "değer" konusunda -özellikle bizim lig için- bariz katakulli olduğunu ben görüyorsam herkes görüyordur. Ayrıca bu değerlerin yanına bir de gerçek satın alma ve satış değerlerini yazarsak arada milyon euroluk farklar çıkıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fatih bize ne katacak Allahını seversen. Aynı durum Serdar Saatçı içinde geçerli. Welitonunda katkıları sayesinde geçen sene şampiyon olduk biz hatırlatırım. O yerine Fatih olsaydı aynı karakteri koymazdı. Koysa da ondaki yetenek sınırlı. İşin teknik boyutuna girmek istemiyorum. İyiki welliton gelmiş de fatihi vermişiz. Tekrar soruyorum tamam emrecanı almayalım yerine önerin kim? Kaç oldu bu soruyu soruyorum cevap vermiyorsun. Çünkü yok. Daha iyisi var ya da muadili koray günter, kaan ayhan v.s onlarada kulubu en az 5 milyon ister.

Hazırlık maçlarında oynayan 18 yaşındaki gençlere bak birde serdar saatçiye. Bunu göre göre serdar varken neden adam bakıyoruz dersen sana hiç cevap bile vermem. İnsanda önce karakter olacak. Bu serdarda yok. 2 sene sonrasını tahmin etmek zor değil. Böyle giderse 1. Lig en fazla.

Gelelim Emrecan konusuna sene başında başkanı emrecan için 10milyon istiyorum dedi. Şuan Daha ne şartlarda, ne kadara anlaşmışız o bile tam belli değil. Hemen yaygara koparıyorsun. Gs daha dün abdulkerim için 3 milyona yakın para verdi. Biz 500bine mi alacağız gelecek vaad eden bir oyuncuyu. Ki Emrecan abdulkerime göre kat kat daha yetenekli.  Emrecan bu sene 1.lige etki etmiş oyuncu. Belki tutar belki tutmaz orasını şuan bilemeyiz ama potansiyeli belli. O potansiyele de bu para çok değil.

Hatırlatırım bu çok dediğin parayı vermediğimiz zeki romaya transfer yaptı. Başakşehir Ravil Tagiri 2.5 milyon € aldı kuvvetle muhtemel cengiz gibi onuda 1-2 seneye iyi paraya satacaklar. Bu satışları görüncede hiç ah vah etmeyelim.

Şimdi gelelim Rize deki Emirhan konusuna, bu yorumları Emirhan için yapsan kimse cevap vermez kolay kolay. Hak verirlerdi çünkü. Emrecan da durum böyle değil...

Sen hala Welinton'u aldık, şampiyon olduk derdindesin. Bir kulübün uzun vadeli planı olur. Yerli stoperlerin değere bineceği 4 senedir ortadayken, buna ilişkin bir adım atmak bir yana; tam tersi hamleler yapmışsın. Bunun savunulacak bir şey yok.

Çok basit bir şey anlatıyorum:

Ravil Tagir o dönem dillerden düşmezken ve 17 yaşındayken %80'i 2.5 milyon Euro'ya alınabilirken, biz 21 yaşındaki Emrecan'ın yarısını 2 milyona alamamamız ve hala pazarlık yapmamız saçma değil mi? Bu transferin bu fiyatları görmesi bir bana mı garip geliyor?

Emrecan'ın yarısının 2 milyon ettiği yerde, Rizeli çocuğun tamamı 1 milyon eder. Aynı yaştalsr, maç tecrübeleri benzer. Onu normal buluyorsan, bu da normal.

Çevrimdışı tuncaboylu

Biz Ghezzal'ı geçen sene 3 milyona aldık, Trabzonspor Cornelius'u 5 milyona aldı.

Çevrimdışı sEuL

Emrecan hayirli olsun, son dakika anlasamayacaklar diye korkuyordum - anlasilmis sanirim  :ok:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Emrecan hayirli olsun, son dakika anlasamayacaklar diye korkuyordum - anlasilmis sanirim  :ok:

adettendir soralım.
Kaynak?

Çevrimdışı sEuL

adettendir soralım.
Kaynak?
Murat Ozen haber girmis, reklam olmasin diye site linki paylasmak istemedim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Murat Ozen haber girmis, reklam olmasin diye site linki paylasmak istemedim.

az önce bakmıştım haber yoktu, şimdi haberi girmişler.

Etiketler: